Nego, Edin Dzeko izabran medju najboljih 100 igraca Bundeslige svih vremena po novinama Sport-BILD, i zauzima 78. mjesto na tom rankingu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Klasa.Goalgetter je napisao/la:Nego, Edin Dzeko izabran medju najboljih 100 igraca Bundeslige svih vremena po novinama Sport-BILD, i zauzima 78. mjesto na tom rankingu.
Plata bi tu bila najveci problem,slazem se sa EvilomEvil Genius II je napisao/la:bila bi to win win situacija i za ekipu i za dzeku, ali koliko god roma mogla priustiti pare za eventualni transfer, platu sigurno ne moze i nece.Goalgetter je napisao/la: Al bi vam legao ko budali samarOn kao CF, sa krila Gervinho i Ljaljic/Iturbe ga hrane loptama, iza njega snazan vezni red.
Ali kao sto kazes sumnjam da Roma ima pare, a prije svega da li bi ga i zelili toliko platiti sve i da imaju tolike pare.
sto se iturbea tice, ima tek 21 godinu, juznoamerikanac je i momak je ulaganje u buducnost (sto u dzekinom slucaju i nije bas tako) i tih 22 miliona koliko je placen, ne 30, su donekle opravdani. pogotovo kad vidis koliki nam fetis za takav tip igraca ima covjek zaduzen za transfere
http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... nuary-2015" onclick="window.open(this.href);return false;Mark Hughes seems to have put an end to the most unlikely rumour of the window so far, claiming he would definitely be interested in Edin Dzeko – but it isn’t one that could ever happen.
Ma sumnjam da će ga ubacivati, možda zadnjih par minuta čisto da teren osjeti. Ako bude guravo vjerovatno će Jovetić unutra prije Edina, jer valjda je Pellegrini nešto naučio iz ovih povreda a to je da ne treba da forsira rovitog i nespremnog igrača.mirzatele je napisao/la:Kako ono ide zaboravio sam ? Navijamo za Arsenal, da Aguero bude loš i onda od poluvremena galamimo na Manuela da ga ubaci
Tako je navijam da Arsenal zabije cim prije gol odnosno za njih sve dok Dzekson ne zaigra. A onda za Dzeksona. Frajer ima trojicu napadaca a krece domacu utakmicu samo sa jednim.mirzatele je napisao/la:Kako ono ide zaboravio sam ? Navijamo za Arsenal, da Aguero bude loš i onda od poluvremena galamimo na Manuela da ga ubaci
Neznaci Pellegrini je danas izjavio da nema namjeru prodati Jovetica do kraja ove sezone minimalno. A da je Bony doveden kao zamjena iskljucivo za Negreda koji se ne zeli vratiti u klub i da Bony navodno nema nikakve veze sa JoveticemSamoZeljo je napisao/la: Znaci da bi Jovetic mogao napustiti tim i da ono sto sam citao i govorio nije bas neka izmisljotina.
Govorio je i za Bonyja da je on jedan od 30 igraca koje City posmatra ali da nema nikakvih konkretnih poteza.. Par dana kasnije covjek potpise za City.Ajax je napisao/la:Neznaci Pellegrini je danas izjavio da nema namjeru prodati Jovetica do kraja ove sezone minimalno. A da je Bony doveden kao zamjena iskljucivo za Negreda koji se ne zeli vratiti u klub i da Bony navodno nema nikakve veze sa JoveticemSamoZeljo je napisao/la: Znaci da bi Jovetic mogao napustiti tim i da ono sto sam citao i govorio nije bas neka izmisljotina.Znaci mozda jedino ako Juventus ponudi ogromne pare 30 miliona ili vise mada ni tada ga nece prodati najvjerovatnije. Ta 24 miliona koja si ti naveo jednom cini mi se su maksimum maksimuma koje moze ponuditi neki klub iz Italije i preko toga nece ici sigurno. Ima se moze se.