U kom smislumchadesh je napisao/la:@solinas cuvajte se vi bordo-plave brace

A inace,mi se prvo sami sebe trebamo cuvati,jer nas godinama vode gofna od ljudi,pa tek onda drugih.
Valjda kontas da se zezamo nas dvojica za punca....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U kom smislumchadesh je napisao/la:@solinas cuvajte se vi bordo-plave brace
Mirza Mesic,Said Huseinovic i Dzemo Berberovic,to je na prvu sto mi je palo na pamet.invincible1921 je napisao/la:Iako nije usko povezano sa temom zanima me da li neko zna sve transfere iz PL u lige petice direktno. Ja znam tri pa me zanima jesul to svi ili ima još koji
Jel Mirko Hrgovic direkt u Wolfsburf?kupus army je napisao/la:Mirza Mesic,Said Huseinovic i Dzemo Berberovic,to je na prvu sto mi je palo na pamet.invincible1921 je napisao/la:Iako nije usko povezano sa temom zanima me da li neko zna sve transfere iz PL u lige petice direktno. Ja znam tri pa me zanima jesul to svi ili ima još koji
Jest, direktno iz SB u Wolfsburgsamocelik je napisao/la:Jel Mirko Hrgovic direkt u Wolfsburf?kupus army je napisao/la:Mirza Mesic,Said Huseinovic i Dzemo Berberovic,to je na prvu sto mi je palo na pamet.invincible1921 je napisao/la:Iako nije usko povezano sa temom zanima me da li neko zna sve transfere iz PL u lige petice direktno. Ja znam tri pa me zanima jesul to svi ili ima još koji
Iz Olimpije u Marsej,ne direktno iz Sarajeva.propuh je napisao/la:Skoro u Marsej ako se dobro sjecam.
Mirza Mesic Sloboda-Nantesinvincible1921 je napisao/la:Iako nije usko povezano sa temom zanima me da li neko zna sve transfere iz PL u lige petice direktno. Ja znam tri pa me zanima jesul to svi ili ima još koji
Mirko Hrgovic, Široki Brijeg - Vfl Wolfsburgsolinas je napisao/la:Mirza Mesic Sloboda-Nantesinvincible1921 je napisao/la:Iako nije usko povezano sa temom zanima me da li neko zna sve transfere iz PL u lige petice direktno. Ja znam tri pa me zanima jesul to svi ili ima još koji
Said Husejnovic Sloboda-Werder
Kao sto rekoh na jednoj temi maloprije,yebem ti ligu i savez ako ce policija odobravati slobodno kretanje po drzavi.Njihovo je da obezbijede utakmicu i zdravo.....zabraniti ce mup viditi ces...MortemHz je napisao/la:Auu, 50 Škripara najavilo dolazak u Sarajevo.
Ma nema ovdje mup nikakve veze. Skripari ne smiju doci na Kosevo i to je jedina istina. Vazda izgovori, ne da policija, pukla guma na busu, nece niko da ih vozi itd.solinas je napisao/la:Kao sto rekoh na jednoj temi maloprije,yebem ti ligu i savez ako ce policija odobravati slobodno kretanje po drzavi.Njihovo je da obezbijede utakmicu i zdravo.....zabraniti ce mup viditi ces...MortemHz je napisao/la:Auu, 50 Škripara najavilo dolazak u Sarajevo.
Ma kod nas je to sve politika,htjeli mi priznati ili ne,svaka utakmica klubova suprotnog nacionalnog predznaka,visoki rizik.Signore je napisao/la:Izbjegavanjem gostovanja nikad se nece nista postici. Tu ne mislim direktno na gostovanje Skripara u Sarajevu nego na opcenito sve. Milijun puta je neko gostovanje sprijeceno, kao da ce ljudi naredne godine biti manji debili pa ce biti manja mogucnost sukoba. Treba gostovanja odobriti, pojacati policijsku pratnju i tada ce postojati mogucnost da ljudi ohlade, jer ti onda Skripari dodju 2-3 puta godisnje u Sarajevo, Zenicu, a isto tako Fukare i Robijasi u Mostar. Ljudi ce lakse ohladiti ako ih se navikne na ta gostovanja, postat ce kao i sva druga. Zabranom gostovanja se samo odgadja mogucnost najgoreg i ne postize nista pozitivno. Nisu se sukobili zato sto se nisu ni sreli, veliki uspjeh policije, bravo jbt. Treba te gostujuce navijace stapom tjerati da dvije godine svi moraju ici u goste i policiju da uvodi red. Za dvije godine bi napetost vec opala. Naravno, bilo bi opet sukoba, ali ne bi bili toliko cesti i ne bi postojala tolika mogucnost sukoba. Kod nas sad sve utakmice visokog rizika. Da se policije pita opet bi ligu na tri dijela podijelili i opet im ne bi bilo po volji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.