FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plavetniloo » 22 mar 2013, 10:19

DzoleZeljo je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:Ni ja ih ne volim nešto pretjerano, ali šta se pravite luđi nego što jeste, čovjek vam postavi sliku, prvi u BiH, a vi fol spominjete Bayern, Barcu, Real. Smiješno majke mi. :lol:
E i ti vala znas kenjat. Realno, sta danas to nije plahijat. Ovo se po svijetu vrti ima 5 godine, evo tek sada dosla moda kod nas. Upravu si ti, sto kazes da su oni prvi u BIH, i neka, kapa dole, ali sada tvrditi da ce svi od njiih kopirati je van svaki pameti.
Pa jarane, nećeš možda od njih kopirati. odnosno nećeš reći da je od njih kopirano, naravno ti ćeš reći da smo mi to preuzeli od Bayerna, Barce, Reala itd., ali je činjenica koju ti, ni ja, ni neko treći ne može pobiti da su oni u BiH ovo prvi uradili, što ti govori da svako ko naredni to uradi je iza njih, htjeli mi to ili ne htjeli.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 mar 2013, 10:20

Samo malo ljudi, sta ovo radi na temi FK Sarajevo meni to nije jasno? :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 mar 2013, 10:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo malo ljudi, sta ovo radi na temi FK Sarajevo meni to nije jasno? :roll: :roll:
E to ni meni nije jasno :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 mar 2013, 13:33

Mislim da je marseille_unique napravio parodiju jer naša tema vrvi nekim padobrancima i sličnim stvarima pa samo da se vidi kako je to iritantno.

Sportski pozdrav

Over & out
tuzlanska Sloboda

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 mar 2013, 13:53

E bas tako, zlajci u pravu si
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 mar 2013, 22:40

Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ

Fudbalski klub Sarajevo će zvanično, od XIX kola BH Telecom Premijer Lige BiH 2012/13, u svim svojim komunikacionim kanalima, sjevernu tribinu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" - Koševo nazivati "Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" u spomen na ubijenog navijača FK Sarajevo.

- "Ovim želimo da odamo počast momku koji je svoj život dao za FK Sarajevo, a čiji ubica se i nakon tri i pol godine i dalje nalazi na slobodi, što je nedopustivo!" - izjavio je generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

Klub će na svim svojim promotivnim materijalima referisati se na tribinu na kojoj su smješteni najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne "Horde zla", kao "Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" te će insistirati od svih medija, a posebno medijskih partnera, da u svim svojim izvještajima koriste ovaj naziv.
Palac gore za upravu..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2013, 22:50

hilmo je napisao/la:
Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ

Fudbalski klub Sarajevo će zvanično, od XIX kola BH Telecom Premijer Lige BiH 2012/13, u svim svojim komunikacionim kanalima, sjevernu tribinu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" - Koševo nazivati "Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" u spomen na ubijenog navijača FK Sarajevo.

- "Ovim želimo da odamo počast momku koji je svoj život dao za FK Sarajevo, a čiji ubica se i nakon tri i pol godine i dalje nalazi na slobodi, što je nedopustivo!" - izjavio je generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

Klub će na svim svojim promotivnim materijalima referisati se na tribinu na kojoj su smješteni najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne "Horde zla", kao "Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ" te će insistirati od svih medija, a posebno medijskih partnera, da u svim svojim izvještajima koriste ovaj naziv.
Palac gore za upravu..
EEEEEEEEE ovo se već ne zaboravlja respect za upravu
Sarajevo ljubavi moja!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 mar 2013, 23:39

molim vas normalno odgovorite, ne zelim da provociram

Cuo sam nedavno neku pricu da je Kosevo postalo vas stadion, pa bih htio to da provjerim ovdje jer ne vjerujem ni malo u to.
FKŽ !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2013, 03:16

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo malo ljudi, sta ovo radi na temi FK Sarajevo meni to nije jasno? :roll: :roll:
Lik je to postavio na 10 tema. Bolesnik.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 mar 2013, 08:46

TeaM87 je napisao/la:molim vas normalno odgovorite, ne zelim da provociram

Cuo sam nedavno neku pricu da je Kosevo postalo vas stadion, pa bih htio to da provjerim ovdje jer ne vjerujem ni malo u to.
Pasha vicevi su ti u pdf-u "Diskusije"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 mar 2013, 10:40

nime_tm87 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:molim vas normalno odgovorite, ne zelim da provociram

Pasha vicevi su ti u pdf-u "Diskusije"
ma znam i ja da nije, radi se o okladi, pa trazim nacin da ubjedim jarana.

odosmo mi u off.

Evo sjever zvanicno dobija ime Vedran Puljic od utakmice sa Olimpicom.
FKŽ !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 mar 2013, 12:05

TeaM87 je napisao/la: Cuo sam nedavno neku pricu da je Kosevo postalo vas stadion, pa bih htio to da provjerim ovdje jer ne vjerujem ni malo u to.
Ma ne vjerujem da ima ista od tog.....Mislim jedino da centar za sport i rekreaciju prepusti stadion nama, ali cisto sumnjam.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 25 mar 2013, 12:17

Meni je jasno da vi nemate obraza ni časti kao klub, ali mi nije jasno dokle ste spremni i bezobrazni ići i na tuđem stadionu određivati neka pravila, kako će se stadion zvati, i kakav će naziv tribine imati. ?
Uvjek je za mene bio i ostao Gradski stadion Koševo ne razumijem čemu pisanje na tribini FK Sarajevo ili šta već na to nemate nikakvo pravo razumijete. ?

To bi bilo isto da meni podstanar u mojoj kući određuje raspored soba i ostalog ?

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 25 mar 2013, 12:23

Radmilo je napisao/la:Meni je jasno da vi nemate obraza ni časti kao klub, ali mi nije jasno dokle ste spremni i bezobrazni ići i na tuđem stadionu određivati neka pravila, kako će se stadion zvati, i kakav će naziv tribine imati. ?
Uvjek je za mene bio i ostao Gradski stadion Koševo ne razumijem čemu pisanje na tribini FK Sarajevo ili šta već na to nemate nikakvo pravo razumijete. ?

To bi bilo isto da meni podstanar u mojoj kući određuje raspored soba i ostalog ?
Valjda ti je jasno da Sarajevo na stadionu Asim Ferhatovic Hase nije obicni podstanar.Da se isplati klubu odrzavat stadion dobio bi ga na koncesiju 100 godina ali se nema para za to.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 mar 2013, 12:56

Kakav pokusaj cinizma radmila ... BUSTED 8)

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 25 mar 2013, 13:01

Radmilo je napisao/la:Meni je jasno da vi nemate obraza ni časti kao klub, ali mi nije jasno dokle ste spremni i bezobrazni ići i na tuđem stadionu određivati neka pravila, kako će se stadion zvati, i kakav će naziv tribine imati. ?

Vidis da pise to znaci da imamo pravo ;)

Nego mali da imas imalo mozga ne bi pisao ovo, niko nije rekao da ce svi sjever zvati tribinom Vedrana Puljica, vec da ce klub na kartama u najavama za utakmicu tu tribinu zvati po Vedranu. Ipak je to malo veca matematika za tebe, ali ako nastavis mogli bi vam i na Grbavici uvoditi pravila i preseliti vas u Albaniju da prodajete bozu i buhtlje :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 mar 2013, 13:06

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO ima dozvolu da koristi stadion ASIM FERHATOVIĆ-HASE, stim da ne placamo nikakve troskove stadion se vodi kao vlasnistvo FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO, a sto se tice odrzavanja to ce se sredit u skorije vrijeme...

OSTAJTE MI DOBRO i molim vas manite se nas gledajte u svoju avliju tkz MERCEDES ARENA :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 25 mar 2013, 13:16

Rule_hz je napisao/la:FUDBALSKI KLUB SARAJEVO ima dozvolu da koristi stadion ASIM FERHATOVIĆ-HASE, stim da ne placamo nikakve troskove stadion se vodi kao vlasnistvo FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO, a sto se tice odrzavanja to ce se sredit u skorije vrijeme...

OSTAJTE MI DOBRO i molim vas manite se nas gledajte u svoju avliju tkz MERCEDES ARENA :lol:
Kakva je takva je naša je lijepa Grbavica niko nam je nije poklonio, mi smo domaćini ipak za razliku od Vas oteli ste od nas igrače pa ste napravili tu vašu avet i nakaradu koja samo guta ko alava međedina i daj da vam neko pokloni stadion koji svojatate, a nije ni na mapi vaš jest kad vi to crtate i krstite kojekakvim imenima.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 mar 2013, 13:19

da ste kakvi pametni nazvali bi JUG po ratnom heroju ljudini sa KOSEVSKOG BRDA DŽEVAD BEGIĆ-DŽILDA :!: :!: :!:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 25 mar 2013, 13:55

Ipak se bojim da ovo nije samo ulizivanje uprave prema nama, jer su ispucali par stvari koje su obecali a znaju da nama malo treba da pocnemo da hvalimo sve redom od uprave do igraca pa je ovo idealan potez za kupovinu naivni navijaca ;)

Mene nisu kupili jer ime i slika Vedrana su tu od prvog dana, dok su se oni poslije 3 godine sjetili da nesto urade.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 6 gostiju.