Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma naravno da mu je to najbolje.
U vise navrata su ovdje govorili kako je Mandzukic bio pametan a Dzeko nije pa sta se desi, Bayern dovede Lewandowskog i sutnuse Mandzukica.
Kasnije ode u Atletiko pa su opet isti ljudi govorili da je to pametno jer je tamo Simeone, ali Atletiko dovede svoje dijete nazad i sta ce Mandzukic? Sumnjam da ce Torres grijati klupu zbog njega. Mozda ce ga malo forsirati da ga bolje prodaju jer nije Atletiko tako velik klub da sebi moze priustiti jaku klupu.
Mandzukic definitivno nece biti nikakva legenda Atletika, kako su neki ovdje govorili. Mislim da je vrijeme da pakuje kofere.
U vise navrata su ovdje govorili kako je Mandzukic bio pametan a Dzeko nije pa sta se desi, Bayern dovede Lewandowskog i sutnuse Mandzukica.
Kasnije ode u Atletiko pa su opet isti ljudi govorili da je to pametno jer je tamo Simeone, ali Atletiko dovede svoje dijete nazad i sta ce Mandzukic? Sumnjam da ce Torres grijati klupu zbog njega. Mozda ce ga malo forsirati da ga bolje prodaju jer nije Atletiko tako velik klub da sebi moze priustiti jaku klupu.
Mandzukic definitivno nece biti nikakva legenda Atletika, kako su neki ovdje govorili. Mislim da je vrijeme da pakuje kofere.
Hajde Dzeko u Real... Treba neko Benzemi bukvicu očitat.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- DragonGirl
- Kontakt:
Možemo mi razglabati do besvijesti ovdje o njegovom transferu, seliti ga tamo i ovamo, ali iz njegovih usta je nebrojeno mnogo puta došlo: "Sretan sam u Manchesteru, ovdje mi je lijepo..." itd, što znači da on apsolutno nema namjeru nigdje ići, bez obzira na konkurenciju, iako bi itekako mogao, jer da nije tražen, jeste, a i za sobom ne bi morao voditi nikoga, jer postoje slučajevi u kojima igrači ostaju u određenim klubovima jer su im se porodice navikle na život u određenom gradu, jer ne žele djecu izlagati promjenama sredine itd. Tada je mnogo teže odlučiti se za promjenu. Ali, konkretno u ovom slučaju, sigurna sam da postoji više razloga zašto ne želi ići. City je veliki klub, klub koji sa finansijske strane može ponuditi igračima ono što rijetki klubovi danas mogu i za mene je apsolutno razumljivo ako je to jedan od razloga za njegov ostanak, a vjerovatno jeste, jer teško da će bilo gdje imati bolju platu nego što je trenutno ima. Također, on je ipak ovom klubu mnogo pridonio, bio je jedan od ključnih igrača u borbi za obje titule, i navijači to znaju i cijene, bez obzira na sve. Atmosfera u timu je dobra, njegov odnos sa Pellegrinijem korektan, iz godine u godinu su sve bolji u Evropi, i sve to je ono što ga tjera da ostane. E sad, ono što bi za svakog igrača kao igrača trebala biti jedna od najvažnijih stavki, a to je igranje u kontinuitetu, održavanje forme, za njega očigledno nije toliko bitno i sve ovo nabrojano je vjerovatno ispred toga, pa ako njemu nije problem sjediti na klupi i imati jaku konkurenciju, onda ne vidim zašto bi meni bio. Jer on je, po svemu sudeći, potpuno zadovoljan.
@cartman to je cinjenica. Pele mozda nije los strucnjak i sigurno je da mu bolje ide sa slabijim klubovima,Effenberg je napisao/la:´Ta ce u BVB. Nije levat da ide igrat cvajtu.Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako neki kratkorocno gledaju. Dortmund bi bio fantastican transfer za njega. U zivotu nije igrao pod strucnjakom na nivou Kloppa.
Ovaj sto ti je replicirao se provaljuje iz dana u dan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:

Kapiten.

gotivi ga Jozo pravo"If Bony plays, and leaves Dzeko on the bench, I'm happy with that." - Jose Mourinho

Objasnio covjek"If Bony plays, and leaves Dzeko on the bench, I'm happy with that." - Jose Mourinho

Eno Pellegrini kaze nije siguran jel' Edin 100%. Bas sam se nadao da ce igrati, al' nema veze nek se samo oporavi
Uvijek ga je Mourinho gotivio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Mislim da je jedina prepreka da Džeko zaigra za Chelsea, Man City. Neće ga prodati konkurentu. Šteta, baš bih volio vidjeti Džeksona pod Mourinhovom palicom.
Mes Que Un Club
hule_barca je napisao/la:Mislim da je jedina prepreka da Džeko zaigra za Chelsea, Man City. Neće ga prodati konkurentu. Šteta, baš bih volio vidjeti Džeksona pod Mourinhovom palicom.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Meni je ovo suveli sa Dzekom.Te prvo treniro spreman pa ga onda nema na klupi pa nije jos spreman pa koji mu je kakva je povreda.Sve nesto jest nije da se oluja nesprema da nisu kakvi pregovori pa onda bum otiso.Ako ode nek ide u Romu ako ga ovi naravno zele ali sto bi se tamo navaljo golova pa oni imaju sve a nemaju spica.Ne kontam.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Prosli put mislim da nije skrojz zalijecio povredu, Pellegrini ga ubacio jer nisu imali nikako napadaca i ovaj se opet povrijedi. Mislim da sada ne zeli da riskira nista sa njim kad vec ima 3 spremna napadaca.Alipasino je napisao/la:Meni je ovo suveli sa Dzekom.Te prvo treniro spreman pa ga onda nema na klupi pa nije jos spreman pa koji mu je kakva je povreda.Sve nesto jest nije da se oluja nesprema da nisu kakvi pregovori pa onda bum otiso.Ako ode nek ide u Romu ako ga ovi naravno zele ali sto bi se tamo navaljo golova pa oni imaju sve a nemaju spica.Ne kontam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vec drugi put citam da je Juventus zainteresovan za Jovetica. Prvi put bi ga navodno posudili a ovo sto drugi put citam je da hoce da ga kupe (cak se i spominje cifra od 24 miliona eura).
Ni jedno ni drugo nisu provjereni izvori i nisu vijesti nego spekulacije ali svakako sumnjivo. Dobro bi bilo za City da se rijese konstantno povrijedjenog igraca.
Ni jedno ni drugo nisu provjereni izvori i nisu vijesti nego spekulacije ali svakako sumnjivo. Dobro bi bilo za City da se rijese konstantno povrijedjenog igraca.
-
nema tima (pogotovo u italiji) koji ga ne bi volio imati u svojim redovima ali bojim se da je za romu preskup.Alipasino je napisao/la:Ako ode nek ide u Romu ako ga ovi naravno zele ali sto bi se tamo navaljo golova pa oni imaju sve a nemaju spica.Ne kontam.
- Goalgetter
- Kontakt:
Al bi vam legao ko budali samarEvil Genius II je napisao/la:nema tima (pogotovo u italiji) koji ga ne bi volio imati u svojim redovima ali bojim se da je za romu preskup.Alipasino je napisao/la:Ako ode nek ide u Romu ako ga ovi naravno zele ali sto bi se tamo navaljo golova pa oni imaju sve a nemaju spica.Ne kontam.

Ali kao sto kazes sumnjam da Roma ima pare, a prije svega da li bi ga i zelili toliko platiti sve i da imaju tolike pare.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako se Iturbe platio 30 miliona, onda ne vidim zasto ne bi mogli i Dzeku koji bi mozda cak i jeftinije izasao. Jedini problemcic je cini mi se taj sto on uopste ni nece da ide nigdje, neka lova kapa na racun, a to sto ne igra redovno - hu kerz. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naravno da bi bio jeftiniji.rope11 je napisao/la:Ako se Iturbe platio 30 miliona, onda ne vidim zasto ne bi mogli i Dzeku koji bi mozda cak i jeftinije izasao. Jedini problemcic je cini mi se taj sto on uopste ni nece da ide nigdje, neka lova kapa na racun, a to sto ne igra redovno - hu kerz.
Šta je Romi davati 190 000 nečega sedmično......
-
bila bi to win win situacija i za ekipu i za dzeku, ali koliko god roma mogla priustiti pare za eventualni transfer, platu sigurno ne moze i nece.Goalgetter je napisao/la: Al bi vam legao ko budali samarOn kao CF, sa krila Gervinho i Ljaljic/Iturbe ga hrane loptama, iza njega snazan vezni red.
Ali kao sto kazes sumnjam da Roma ima pare, a prije svega da li bi ga i zelili toliko platiti sve i da imaju tolike pare.
sto se iturbea tice, ima tek 21 godinu, juznoamerikanac je i momak je ulaganje u buducnost (sto u dzekinom slucaju i nije bas tako) i tih 22 miliona koliko je placen, ne 30, su donekle opravdani. pogotovo kad vidis koliki nam fetis za takav tip igraca ima covjek zaduzen za transfere