FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Raduje forma naših igrača evo večeras sva tri gola u duelu Njemačke i Poljske postigli Bavarci.
Gotze će sad itekako imati prostora sa ovom povredom Robbena a uz ovakvu formu njega Lewandowskog, Mullera i Coste ne bi trebalo biti prevelikih problema u ofanzivi.
Gotze će sad itekako imati prostora sa ovom povredom Robbena a uz ovakvu formu njega Lewandowskog, Mullera i Coste ne bi trebalo biti prevelikih problema u ofanzivi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Muamer ti je fino rek'o.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere..

Nova ideja je došla sa vrha i rasprostranjena je po cijelom forumu. Da je nešto bogzna i nije, ali meni ne smeta i neka stoje. Mislim da bi bilo glupo da mi sve to brišemo dok je na ostalim podforumima sve to manje-više prihvaćeno.
Većina je tvojeg mišljenja i piše se na ovoj temi, tako da o razvodnjavanju diskusija (osim na početku) nema govora.
Dakle, mislim da je dovoljno jasno što se toga tiče i da nema potrebe za neke ankete, poduzimanje mjera ili nešto slično.
Ako se desi 'slijetanja padobranaca' vodiće se računa da to ne bude lančano

Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Muamer ti je fino rek'o.Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere..![]()
Nova ideja je došla sa vrha i rasprostranjena je po cijelom forumu. Da je nešto bogzna i nije, ali meni ne smeta i neka stoje. Mislim da bi bilo glupo da mi sve to brišemo dok je na ostalim podforumima sve to manje-više prihvaćeno.
Većina je tvojeg mišljenja i piše se na ovoj temi, tako da o razvodnjavanju diskusija (osim na početku) nema govora.
Dakle, mislim da je dovoljno jasno što se toga tiče i da nema potrebe za neke ankete, poduzimanje mjera ili nešto slično.
Ako se desi 'slijetanja padobranaca' vodiće se računa da to ne bude lančanou protivnom neće biti tolerisano i oni će biti sankcionisani (to govorim u svoje ime kada budem prisutan, tako da ne kukate kod svake (ne)prilike).
dobro sefe ,samo sam pito

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- anelbavarac
- Kontakt:
Ja šefa i kuurca. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci, sad i def mozemo zaboraviti na 'Robbery' tandem. Steta. Robben se samo vratio, odmah povreda
Riberyja nema do drugog dijela sezone
Costa je jedini krilni igrac koji ih moze zamijeniti, uz Comana sad (koji je ipak neiskusan). Ostali (Thomica, Götze) su ipak tu da samo zakrpe te pozicije, nisu oni krila, vise su poluspice/spicevi.
PS. Vidim Götze dao i drugi
ne gledam tekmu ali vjerovatno je bio u napadu, ne na strani, a Thomica desno. U Bayernu je to obrnuto...
PS2. Jel mi ovo gubimo prepoznatljivu igru sa krila? :O Uz ovoliko veznih, i (pre)malo krilnih igraca...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

PS. Vidim Götze dao i drugi

PS2. Jel mi ovo gubimo prepoznatljivu igru sa krila? :O Uz ovoliko veznih, i (pre)malo krilnih igraca...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Igrat će kako mogu i kako su primorani. Istina dovedena su krila Coman i Costa ali ovog prvog još ni blizu ne treba uzimati za ozbiljno jer gotovo da nije igrao za Juventus a kamoli da odmah bude prevaga za Bayern. Treba mu dati vremena. Mislim da u potpunosti nećemo izgubiti igru sa krila jer imamo barem Costu a ako se i on povrijedi onda će se jednostavno morati improvizirati. Ne treba da čudi toliko veznih jer znamo ko je trener i da on jednostavno voli takvu igru.muhamedhulk je napisao/la:PS2. Jel mi ovo gubimo prepoznatljivu igru sa krila? :O Uz ovoliko veznih, i (pre)malo krilnih igraca...
Očekujem nešto ovako u narednom periodu
--------------------------------Lewandowski-------------------------
Muller---------------------------Gotze------------------------Costa
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotze je veceras pokazao svoje pravo lice, sjajan mec.
Ocigledno da mu godi ova sloboda u napadu a oni koji su pratili definitivno su mogli primijetiti da je igrao na svim napadackim pozicijama pa cak i u veznom redu pred kraj meca.
Sjajna partija i ostalih Bavaraca, Neuera pogotovo.
Ocigledno da mu godi ova sloboda u napadu a oni koji su pratili definitivno su mogli primijetiti da je igrao na svim napadackim pozicijama pa cak i u veznom redu pred kraj meca.
Sjajna partija i ostalih Bavaraca, Neuera pogotovo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na današnji dan prije 7 godina, objesio je kopačke o stativuDinamo je objavio cijene ulaznica za utakmice grupne faze Lige prvaka na Maksimiru. U prodaju će od ponedjeljka krenuti paketi ulaznica za tri domaća susreta, protiv Arsenala, Olympiacosa i Bayerna.
Cijena paketa ulaznica za sva tri susreta za Zapad dolje je 1200 kuna, za Zapad gore i Istok 800 kuna, a za obje sjeverne tribine 450 kuna.
Prodaja paketa vršit će se od 7. rujna do 13. rujna, u terminima od 10 do 19 sati, a ukoliko ne budu prodani svi paketi, ulaznice će ići u pojedinačnu prodaju za svaku utakmicu.
Cijene ulaznice za jedan susreta za Zapad dolje će biti 500 kuna, za Zapad gore i Istok 400 kuna, a za obje sjeverne tribine 300 kuna.
Dinamo na Maksimiru igra protiv Arsenala 16. rujna, protiv Olympiacosa 20. listopada te protiv Bayerna 9. prosinca.

Sent from my Philips Smart TV.
Tek se sada vidi prava veličina koraka koju je Bayern napravio i pokrenuo donacije drugih sportskih organizacija za izbjeglice.
MOK - 2 miliona i Real - 1 milion...
MOK - 2 miliona i Real - 1 milion...
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pakete ne treba uopće komentirati jer nemaju veze s vezom.dr.adnan je napisao/la:Dinamo je objavio cijene ulaznica za utakmice grupne faze Lige prvaka na Maksimiru. U prodaju će od ponedjeljka krenuti paketi ulaznica za tri domaća susreta, protiv Arsenala, Olympiacosa i Bayerna.
Cijena paketa ulaznica za sva tri susreta za Zapad dolje je 1200 kuna, za Zapad gore i Istok 800 kuna, a za obje sjeverne tribine 450 kuna.
Prodaja paketa vršit će se od 7. rujna do 13. rujna, u terminima od 10 do 19 sati, a ukoliko ne budu prodani svi paketi, ulaznice će ići u pojedinačnu prodaju za svaku utakmicu.
Cijene ulaznice za jedan susreta za Zapad dolje će biti 500 kuna, za Zapad gore i Istok 400 kuna, a za obje sjeverne tribine 300 kuna.
Dinamo na Maksimiru igra protiv Arsenala 16. rujna, protiv Olympiacosa 20. listopada te protiv Bayerna 9. prosinca.
Kako je ovo loše nevjerojatno, znači brutalne su cijene s obzirom da se radi o raspadnutom stadionu. Zapad gore 400 kuna? Pa bio sam 2005. godine i kur... nisam vidio dolje, reko nikad više neću ići na zapad gore. Istok ima prolaz.
Svejedno, i dalje sam da idemo svi skupa, uvjeren sam da se neće prodati svi paketi jer nisu ljudi ludi ( ili jesu? ) da kupuju pakete. A onda krenuti u kupovinu.
Šta kažete?
ma šta vam je ba, dolazio je njima Real prije par godina bilo je oko 25-26 hiljada gledatelja, a kapacitet Maksimira skoro 40, tako da ostaće ulaznica. sumnjam ja u te pakete ulaznica ovo je Balkan, kod nas se živi od utakmice do utakmice, a ne odma kao ići na sve triStefan Effenberg je napisao/la:Kako je ovo loše nevjerojatno, znači brutalne su cijene s obzirom da se radi o raspadnutom stadionu. Zapad gore 400 kuna? Pa bio sam 2005. godine i kur... nisam vidio dolje, reko nikad više neću ići na zapad gore. Istok ima prolaz.dr.adnan je napisao/la:Dinamo je objavio cijene ulaznica za utakmice grupne faze Lige prvaka na Maksimiru. U prodaju će od ponedjeljka krenuti paketi ulaznica za tri domaća susreta, protiv Arsenala, Olympiacosa i Bayerna.
Svejedno, i dalje sam da idemo svi skupa, uvjeren sam da se neće prodati svi paketi jer nisu ljudi ludi ( ili jesu? ) da kupuju pakete. A onda krenuti u kupovinu.
Šta kažete?

ma nema šanse da prodaju to, nikako da shvate da im je bolje 30000 ljudi po 100 kuna nego 3000 po 1000
[youtube][/youtube]dr.adnan je napisao/la: Na današnji dan prije 7 godina, objesio je kopačke o stativu![]()
02.09.2008

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam upucen..MOK je arsenal? Sta znaci to MOK? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Nisam nigdje vidio da je Arsenal dao .
Btw Porto je pokrenuo akciju da svi ucesnici ls doniraju po jedan euro od prodate ulaznice za domaći utakmicu izbjeglicama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Btw Porto je pokrenuo akciju da svi ucesnici ls doniraju po jedan euro od prodate ulaznice za domaći utakmicu izbjeglicama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
muhamedhulk je napisao/la:Nisam upucen..MOK je arsenal? Sta znaci to MOK?
Ispravka MKO ,ako se ne varam ja sam tvorac tog naziva Arsenal MKO mikro kredintana organiziacija

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- muhamedhulk
- Kontakt:
@kufur
Hahahahahahaha dje ti to naumpade hahahahaha
To je do Arsena, voli paru vise nego zidov 
Hahahahahahaha dje ti to naumpade hahahahaha

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
muhamedhulk je napisao/la:@kufur
Hahahahahahaha dje ti to naumpade hahahahahaTo je do Arsena, voli paru vise nego zidov

Nije Arsenal tj. nisam vidio informaciju o njima... Moguce da ce i oni pokrenuti akciju jer veliki broj klubova sada će se praktički takmičiti da to uradi...don_burza je napisao/la:Nisam nigdje vidio da je Arsenal dao .
Nisam znao za Porto ali eto fino. Fazon je što svi klubovi pa i oni "mali" mogu to uraditi osim ako nisu u finansijskim milionskim deficitima... U BL svi mogu i vjerujem da ce vecina uzeti kakvo-takvo ucesce...
Btw MOK - Međunarodni olimpijski komitet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.