Ocekivano, nista novo. To meni nije nikakvo iznenadjenje niti steta.isakovich je napisao/la:Ozljeda Robenawtf
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
That's ok, eto Coste na desnoj strani
Pocinje rasturanje

Pocinje rasturanje
FC Bayern -/- THE Ohio State University
Sreca dovedosmo Comana... Znal ko kakva je povreda u pitanju?
povredio lijevo mudo, nije neka steta niti iznenadjenje.muamerc je napisao/la:Sreca dovedosmo Comana... Znal ko kakva je povreda u pitanju?
svasta procitati, cuj nije neka steta...
prepona je u pitanju
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ne budi bukvalan, ne smatram ga kao nekog ko ne zna. Nije šteta jer nemamo jakih utakmica za sada. Nije šteta jer nije u formi. Nije šteta jer će u ovih par utakmica Coman i Gotze dobijati priliku da pokažu šta mogu i da se Coman uigra. Nije šteta u smislu jer sam očekivao da će biti povrijeđen i bio sam ubjeđen da će se povrijediti u ovih dva tri mjeseca...armando je napisao/la:povredio lijevo mudo, nije neka steta niti iznenadjenje.muamerc je napisao/la:Sreca dovedosmo Comana... Znal ko kakva je povreda u pitanju?
svasta procitati, cuj nije neka steta...
prepona je u pitanju
Sve same pretpostavke...i neke zamisli od kojih nema nista.muamerc je napisao/la:
Ne budi bukvalan, ne smatram ga kao nekog ko ne zna. Nije šteta jer nemamo jakih utakmica za sada. Nije šteta jer nije u formi. Nije šteta jer će u ovih par utakmica Coman i Gotze dobijati priliku da pokažu šta mogu i da se Coman uigra. Nije šteta u smislu jer sam očekivao da će biti povrijeđen i bio sam ubjeđen da će se povrijediti u ovih dva tri mjeseca...
Koji onda odgovor hoćeš, da nema pojma? Eto, nema pojma.armando je napisao/la:Sve same pretpostavke...i neke zamisli od kojih nema nista.muamerc je napisao/la:
Ne budi bukvalan, ne smatram ga kao nekog ko ne zna. Nije šteta jer nemamo jakih utakmica za sada. Nije šteta jer nije u formi. Nije šteta jer će u ovih par utakmica Coman i Gotze dobijati priliku da pokažu šta mogu i da se Coman uigra. Nije šteta u smislu jer sam očekivao da će biti povrijeđen i bio sam ubjeđen da će se povrijediti u ovih dva tri mjeseca...
- Centre forward
- Kontakt:
Stipu Robena Omšo, hoćemo li mi sutra na farmu ?Omerbavarac je napisao/la:Opet povreda na okupljanju repke, nista novo.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
jel pep tako reko? ako jeste, onda se uvažava.
coman ce se uigravati malo sutra (ne bukvalno shvatiti) a milog gotzea niko ne gusi od danasnjih igraca (kad nema riberija nema ni alibija) do samog trenera.
ostavi robena neka sam kaze kada je dovoljno ili povoljno.
coman ce se uigravati malo sutra (ne bukvalno shvatiti) a milog gotzea niko ne gusi od danasnjih igraca (kad nema riberija nema ni alibija) do samog trenera.
ostavi robena neka sam kaze kada je dovoljno ili povoljno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Necemo, ja jutros bio a tu sto je sutra davno polozio.Centre forward je napisao/la:Stipu Robena Omšo, hoćemo li mi sutra na farmu ?Omerbavarac je napisao/la:Opet povreda na okupljanju repke, nista novo.![]()

Haj' sad lijepo, ime i prezime, citko, velikim stampanim slovima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: RE: Re: FC Bayern München
Naravno, ja sam od samog pocetka bio protiv ovih tema!!!Kufur je napisao/la:Ljudi moji ,sta je sa referendumom o ostanku ili gasenju podtema ,ovo drugi put pitam a, niko se ne oglasava.Gero@lave jesi ziv de nam koju prozbori reci jel more ili nemere.Znam da je na poceku ovog nogovog dogradivanja foruma ,receno da u vezi podtema ,da ce mo na kraju prosle sezone imati mog.da glasamo jesmo li za to ili ne tj.gasenje ili ostanak podtema ..Recite jel imamo pravo na referendum i hoce li ga bit ili ne.
Red bi bio da se moderatori jave, naprave anketu ili nesto i u skladu sa rezultatima da se poduzmu mjere.
Sto se tice Robbena, muamerc ili neko je vec napisoa kako nije steta.
De izbrisi post, steta je kad se pas lutalica povrijedi,a gdje je igrac omiljenog kluba. Povreda njegova ne moze donijeti nista dobro u ovom trenutku!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
- gerdmuller
- Kontakt:
Nemojte mi samo Bayern München II temu dirati,ostale cetiri nek se maknu,to se slazem.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Arturo Vidal released from the national team after he came back to the concentration completely drunk at 8 am (according to Chilean press)
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... onal_team/
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... onal_team/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
"U ponedjeljak, 7. rujna, u 10 sati počet će prodaja paketa ulaznica za domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka. One tribine za koje će ostati ulaznica će ići u pojedinačnu prodaju u nedjelju, 13. rujna, a Dinamo će na službenim stranicama kluba u subotu ujutro objaviti sve cijene.
Dinamo će na svojim blagajnama ispod zapadne tribine (Ticket point) od ponedjeljka, 7. rujna, od 10 do 19 prodavati isključivo pakete ulaznica za sve tri domaće utakmice Lige prvaka. Za početak će u prodaji biti samo paketi ulaznica, a pojedinačna prodaja ulaznica (samo za prvu utakmicu protiv Arsenala) počet će u nedjelju, 13. rujna.
Prodaja će se odvijati svaki dan od 10-19 sati. Osim što paketi ulaznica navijačima osiguravaju mjesto na tribini na sve tri domaće utakmice uz samo jednu kupovinu oni koji se odluče za paket ulaznica dobit će i značajan popust. Više o tome kao i točne cijene paketa odnosno pojedinačnih ulaznica navijači će moći naći u subotu ujutro na službenoj stranici kluba.
Zašto u subotu? Provjerite sami...."
preuzeto sa stranice GNK DInamo Zagreb
dakle kako sam i mislio za sada samo paketi ulaznica, a do vaše utakmice ako ostane a trebalo bi onda će biti prodaja i pojedinačnih karata
Dinamo će na svojim blagajnama ispod zapadne tribine (Ticket point) od ponedjeljka, 7. rujna, od 10 do 19 prodavati isključivo pakete ulaznica za sve tri domaće utakmice Lige prvaka. Za početak će u prodaji biti samo paketi ulaznica, a pojedinačna prodaja ulaznica (samo za prvu utakmicu protiv Arsenala) počet će u nedjelju, 13. rujna.
Prodaja će se odvijati svaki dan od 10-19 sati. Osim što paketi ulaznica navijačima osiguravaju mjesto na tribini na sve tri domaće utakmice uz samo jednu kupovinu oni koji se odluče za paket ulaznica dobit će i značajan popust. Više o tome kao i točne cijene paketa odnosno pojedinačnih ulaznica navijači će moći naći u subotu ujutro na službenoj stranici kluba.
Zašto u subotu? Provjerite sami...."
preuzeto sa stranice GNK DInamo Zagreb
dakle kako sam i mislio za sada samo paketi ulaznica, a do vaše utakmice ako ostane a trebalo bi onda će biti prodaja i pojedinačnih karata
- muhamedhulk
- Kontakt:
Götze od prve min nocas
Vjerovatno ce 'glumiti' napadaca 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Je li King u Minhen dosao trijezan? Prihvatamo ga nazad za 10M + gajba pive. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- anelbavarac
- Kontakt:
Robben pauzira 3 sedmice najmanje. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidal: "Nemojte izmisljati. Igram za prevelik klub i kvarite mi imidz."
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben oko 4 sedmice van terena, tako da ce propustiti svasta, od uvoda LP-a do meceva sa Wolfsburgom i vrlo vjerovatno Dortmundom.
Ako Gotze pokaze svoje lice iz vecerasnjeg prvog poluvremena onda definitivno ne treba imati straha.
Coman je takodjer realna opcija ali ne vjerujem da ce biti odmah gurnut u vatru jer se jos uvijek nije prilagodio ekipi.
Ako Gotze pokaze svoje lice iz vecerasnjeg prvog poluvremena onda definitivno ne treba imati straha.
Coman je takodjer realna opcija ali ne vjerujem da ce biti odmah gurnut u vatru jer se jos uvijek nije prilagodio ekipi.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Naravno da je steta za robena al vratit ce se on opet. Al ljudi moji kakvog mi napadaca imamo pa ovaj leva je vrh nema dalje jednostavno strasan je. A mozel jedno pitanje za ove sto imaju vremena: Koliko igraca Bayerna su kapiteni u svojim reprezentacijama? To me bas zanima vidim roben leva al ne znam za ostale.