Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Nitro
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Nitro » 22 jul 2016, 17:03

Toliko polovnjaka danas, to je nevjerovatno. Mislim da se i Jozo sjebucnuo kad je vidio kakvi su mu igraci na raspolaganju. Depay, mislim da on nikad ništa neće napraviti u karijeri, jednostavno, malouman igrac bez ideje. Kad prođe igraca, vidi se da je slucajno (sto rece i jedan komentator sa streama :rol: ). Lingard, dijete kluba, okej, ali je uzasan. Također mislim da on lagano moze na transfer listu. Koji ce nam qrac dijete kluba koje jednostavno nije na nivou koji Unitedu treba. Naravno, ova utakmice nije nikakvo mjerilo, Borussia je 3 sedmice u trenažnom procesu tako da se i nije ocekivalo nista specijalno. Daley Blind, prvi pick na poziciji zadnjeg veznog, nevjerovatno inteligentan igrac (ovo pisem po deseti put), nevjerovatna tehnika, malo straha ga je fatalo kad je bio zadnji igrac odbrane kod Luje, ali mislim da će sada pokazati puni kvalitet. Sve u svemu, Mourinho out! :mrgreen:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 jul 2016, 17:09

Uskoro cete vi poceti sa parolom Murinjo i Pogba aut i bez zelenka :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 jul 2016, 17:38

Baader je napisao/la:Ne slažem se. Na Depayu se npr. potpuno kristalno vidi da bi prvi mogao biti nogiran.
Slagao ne slagao tako je.

Ne mozes donijeti konacan sud o znacaju odrejdenih igraca na osnovu cetiri tekme gdje nema one takmicarske borbenosti, pritiska, duel igre i ostalog.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 jul 2016, 17:41

Odigrao je taj malo više od četiri utakmice za United i jedino što je pokazao na terenu je impresivan nivo kurcobolje. Dečko ne koristi mozak.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 22 jul 2016, 17:44

Treba da mu Shaw bude inspiracija,momak se vratio poalije svega i gledaj ga,izgleda super,bez viska kg,spremniji je od Depaya 2 puta,pustio guzove i one balvane ,ne moze Socratisa da pretrci

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 jul 2016, 17:44

cilj pripremnih utakmica i jest vidjeti ko je dobar za ekipu, a ko nije.
Ovo je poenta a ponavljam, pripreme ne mogu biti glavno mjerilo.

Druga stvar sto je Depay imao losu sezonu, a msm da vecina zna ko je glavni krivac. Uopce necu braniti pomenutog u slucaju da ne iskoristi ukazanu priliku pod novim managerom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 22 jul 2016, 19:05

Mene brine odbrana jer ova trojica ce vjerovatno biti starteri + Smalling

Zeljeznicar! 1921 !

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 22 jul 2016, 19:20

Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu

Format
Kontakt:

Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Format » 22 jul 2016, 19:35

Fdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Zakljucio si po igri danas bez 5 najboljih igraca tima: De Gea,Smalling,Martial,Zlatan i izaberi veznog to je pola ekipe i ne privaljuj se Bogati.

Svi mi znamo da jos uvijek nismo top ekipa ali ne pretjeruj

Edit: jos Chelsea spominje,**** me forum i kad citam
Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jul 2016, 19:41

Fdbal90 je napisao/la:Meni se ljudi smiju kad kazem da samo cudo moze dovesti united za prvaka EPL. Jer ekipa koju je muronho zatekao je puno slabija od ekipa koje su zatekli konte i pep i plus murinho je dosad odradio jako los prelazni rok. Vezni red je najslabija karika uniteda i prislu sezonu i ako pogba dodje to nece biti dovoljno. Jer za vezu treba makar 2-3 kvaltetna pojacanja da mogu parirati cityu i chelseu
Pa i ne znam bas, onako na prvi Chelsea ima i jacu ekipu dok City bas i nema neku mocnu masineriju ako se dublje pogleda, pogotovo ne za stil koji Pep gaji ali ima jos vremena da mu se dovedu prava pojacanja.

Koji ce nam vrag jos 2 veznjaka pobogu, ili cak 3 kako kazes? Jedan sigurno dolazi i to je sasvim dovoljno, meni je veci problem desno krilo recimo gdje namamo nikakvu alternativu a Mikia bih volio koristiti na AMFu. Desni bek bi mogao biti problem ako ga bude igrao Valencia ali u odbrani ima rjesenja i u mladim igracima koji su stvarno kvalitetni (Axel i Fosu npr).

Sto se samog vrha napada tice misljenje o samom Zlatanu sam vec rekao tako da se necu ponavljati po 100 puta. Uglavnom, ima pozicija koje skripe jos ali si malo i pretjerao jer Unitedu ne trebaju sigurno jos 3 veznjaka.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 22 jul 2016, 19:51

Igracki gledano imamo jacu ekipu od Chelsea-a, ali postujem misljenje momka. Ne trebaju nam 2-3 veznjaka, cini ti se. Pogba dolazi, uz ove trenutne, i to ti ga je to. Bitno je samo da se sistem prihvati sto prije i pregazit cemo BPL.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 22 jul 2016, 20:39

Normalno da ti se smiju, zapitaj se zasto , zasada nam je prijetnji rok dobar a ne los i pogba ako dođe to ce bit odlican rok , a che je doveo dva igrača koja su okej nista posebno , ne uspoređuj njih s nama i conte jos njje bio u eng ligi

Sent from my iPhone using Tapatalk

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 jul 2016, 20:41

Sad gledam malo snimak, taktika je jasna, protiv ekipa koje znaju lopte strpljivo i čekanje kontri, i u jedno prvih 10-15 proba visokog presinga. Dva Mouova trademarka, fina naznaka kako će se igrati. Nažalost, bez Zlaje i Martiala ne znam koliko će ovo prvo biti izvodljivo. Sa debelguzim Depayem koji je opšti organ od ovce već odavno uspjeli smo da ukakimo i 3 na 1 kontru. Još par ovakvih i možda on lagano krene ka izlaznim vratima i do kraja zimske sezone. U defanzivnoj postavci Mata beskoristan, bez obzira na pas Mikiju. Ostaće u pameti akcija u kojoj je Dembele posramio Shaw-a i Rojo-a kojeg je najbolje označio komentator sa Arene - "nepokretan". Baily me malo negativno iznenadio, dva puta ga je jedan Kagawa izgurao sa pozicije, a to je malo zabrinjavajuće za lika kojeg čekaju EPL razbijači na svakodnevnoj osnovi. Lako bi se moglo desiti da Jozo (mimo veznjaka) posegne i za još jednim defanzivcem, bez obzira na Smallinga, jer nazad smo dosta tanki. Kad se podvuče crta, vidim šta trener želi, no ostaje nedorečeno da li ovaj sadašnji sastav može to da ispoštuje, a to je bez kamare prvotimaca teško procijeniti. Biće ovo dobro, trebaće dosta strpljenja dok se ovo isklesa.

Sent from mTalk

Fdbal90
Kontakt:

Post Postao/la Fdbal90 » 22 jul 2016, 21:39

Previse ste optimisticni. Jedini covjek na svijetu koji bi sa pvakvim unitedom mogao napasti titulu jeste ferguson. Kazete falilo 5 igraca unitedu, a to sto najbolji igrqci dortmunda nisu igrali nema veze, ali ne sudim ja po ovoj utakmici. Vec po cijelom stanju vezni red u uniteda je katastrofa kerik snajderlin herera i slicni nisu igraci koji murinhu donose titule pogotovo ne u ovakvoj konkurenciji, pa pored pogbe treba jos jedan vrhunski vezni igrac ( ako rakitic hoce napustiti barcu mogao bi biti on ).
2. Odbrana uniteda je katastrofa i jos dodas stanje na trzistu je takvo da je ne mogu unaprijediti.
3. Ocekujete od ibre da ce biti na nivou massija i ronalda a ne shvatate da covjek ima 35 i da je samo pitanje kada ce ispasti iz forme i plus zbog njeg bi se lahko mogao unistiti potencijal koji ima rasford jer ibra mora igrati pa kako god da igra.
4. Bekovi jako upitni a na klupi nikog nemas. Luk S. Je upitan jer je imao jako tesku povredu dok darmijan se bas nije nametnuo prosle godine. Stoperi jako podlozni povredama.
Ja zaista ne vidim razlog za tolki optimizam cak i ako dodje pogba.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 jul 2016, 21:44

Jos 300 miliona i poslozit ce to Murinjo. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 jul 2016, 22:14

Je li samo ja ne čitam postove ovog disleksičara gore?

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 jul 2016, 22:41

Baader je napisao/la:Je li samo ja ne čitam postove ovog disleksičara gore?
Da se nadovežem, ko je admin našeg PDF-a i što ne reaguje, jer ako su meni ono jasna pravila foruma, osim u opštim diskusijama, forumi posvećeni individualnom klubu su samo za navijače istog. Tako da me zanima otkud ovi skakavci na našoj temi?

Sent from mTalk

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jul 2016, 22:46

reddevil96 je napisao/la:
Normalno da ti se smiju, zapitaj se zasto , zasada nam je prijetnji rok dobar a ne los i pogba ako dođe to ce bit odlican rok , a che je doveo dva igrača koja su okej nista posebno , ne uspoređuj njih s nama i conte jos njje bio u eng ligi

Po čemu će to biti odličan rok.? Po tome da će u napad gurnuti 35godišnjeg Ibru i onu armensku prevaru koja uvijek zakaže kad se lome utakmice.I šlag na kraju Pogba od 120 mil čovjek koji nije u stanju napraviti razliku protiv Albanije.

Odbrana katastrofalna a niko se nije doveo kao wc igrač u istu ili misliš da je treća opcija Villareala taj wc stoper.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 22 jul 2016, 23:04

Saurman je napisao/la:
reddevil96 je napisao/la:

Po čemu će to biti odličan rok.? Po tome da će u napad gurnuti 35godišnjeg Ibru i onu armensku prevaru koja uvijek zakaže kad se lome utakmice.I šlag na kraju Pogba od 120 mil čovjek koji nije u stanju napraviti razliku protiv Albanije.

Odbrana katastrofalna a niko se nije doveo kao wc igrač u istu ili misliš da je treća opcija Villareala taj wc stoper.
Hahaha armensku prevaru , Prijavi se za skauta Uniteda jer ocito si veliki stručnjak, taj ibra je zabio lani 50 golova nemoj reci da je liga slaba pa da je to razlog , stopera jos jednog trebamo dovest

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 22 jul 2016, 23:05

Kog bi ti doveo da bude odlican rok ? Messia higuaina thiaga silvu i modrica ?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.