FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirzza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzza » 01 sep 2009, 09:41

a sta je to sehic odbrani protiv sirokog i zrnjiskog da mi je znati, osim onih par izlijetanja u prazno ne spasi niti jedan 100% gol, ono sto je rukom odbranio od precku je on kriv zbog svog izlijetanja nesmotrenog,

fakat sto ne mogu ja na rende kora i prikrivanja nedostataka,
Sehine nedostatke ne smije niko kritikovati vec 3 godine a momak grijesi li grijesi i samo nam gubi bodove, od nas navijaca tako i od strucnog staba gdje jedini seha ima povlasten status da brani uvijek bez obzira na konkurenciju.
I ne daj Boze da mu ko sta prigovori zbog jednih te istih stvari koje ponavlja od kada ga gledam na golu ZELJE.

Prije su se takvi ko Seha kalili po vratniku, saobracajcu i tek nakon sto postanu igraci/golmani dolazili u zelju, zeljo nije poligon da se neko vec 3 godine kali i da nam nije u stanju donijeti boda sa strane. Pitaj Cocu bole li ga bubrezi zbog sehinog izlijetanja mozda u zelji da spasi svoj go?

Lako je pricati sa tribine i bodriti, vidio bih tebe da ti neko na poslu pise cio dan sto treba i na kraju to spali, bil ga bodrio 3 godine?
Seha ce bit dobar golman, solidan nikad za repke, ali za jos 2,3 godine a ako ce se do tada trpiti onda :roll: :roll: :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 sep 2009, 09:56

Joj ovi strucnjaka oni nezadovoljni.Pogledajte amo zadnji 5 godina nigdje nas nije bilo,a sad Amar od oskudnog igrackog kadra izvlaci maksimum.Evo treci smo to je evropa samo da ovako nastavimo,a sigurno hocemo jer smo imali pretezaak raspored.
AMAR OSIM!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2009, 10:12

23.5.2009 Željo-travnik 2-1,Gledalaca 800 :!:
9.8.2009 Željo-siroki brijeg 1-0,Gledalaca 11000 :!:

Napredak je tu,ne moze se preko noci nista,pa ne mislite valjda da se ona sampionska generacija stvarala 1 godinu,stvarala se pune 3 godine,malo pomalo sve dolazi na svoje,organizacija,finansije,kvalitet(igraca i trenera),trenutno je to daleko od onoga sto mi zelimo ali bolje za 2 mjeseca rada mozda nije ni moglo :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 01 sep 2009, 11:44

kalimero je napisao/la:Joj ovi strucnjaka oni nezadovoljni.Pogledajte amo zadnji 5 godina nigdje nas nije bilo,a sad Amar od oskudnog igrackog kadra izvlaci maksimum.Evo treci smo to je evropa samo da ovako nastavimo,a sigurno hocemo jer smo imali pretezaak raspored.
Halo ba ljudi nije vazan raspored,vezni su debilski golovi koje on prima.Pa meni nebi bilo zao da primi gol u raslje sa ivice sesnaesterca.ali onakvi golovi i onakva njegova zajebancija nas 4 godine kostaju glave.Jel i ova sezona treba da nam bude kao i prethodne.PA ako je on dobar dobro je bilo i onih 38 profesionalnih igraca u zelji koji su imali validne ugovore dok osim nije cistku napravio.
Svi mi volimo zelju ja sam prvi bio za Sehu kad je pocinjao braniti kad je igrao dan nakon sestrine Dzenaze,ali dobro ba dosta vise.Stavite ga kod alispahica u Famos pa nek se kali.
PONOSNO I HRABRO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 sep 2009, 12:08

- To je neznanje, nismo pobjedili jer ne znamo. I dekoncetracija je neznanje, a najveci problem je kada igrac misli da zna, a ne zna, takve stvari nas kostaju bodova. Morat cemo mnogo raditi popravimo neke stvari.

Iz danasnjeg avaza, Amar "kaziva" :mrgreen: kralj!
Nesto ne vidim da se igdje kudi Sehic...i da jeste bezveze golman sigurno se nece golmanu govoriti, ne znas ne znas ne znas zvizdat ako lose izbije loptu jer moze samo losije branit (citaju se forumi)! Decko je polako sve bolji, jbg jedna golmanova greska puno kosta i to svi znaju al samo bezrezevna podrska i doci ce on na svoje! Ima raje koja govori dovoljno smo mu davali podrske :roll: volio bih znati kada su davali...na bajramskom turniru??... citavu proslu sezonu mu se zvizdalo psovalo i ocekivalo se da napreduje, smjesno..."mi" svog golmana zovemo bona curica djevocica,tako rade pravi navijaci koji vole svoj klub i postuju igrace u plavom dresu, jelde...kad neko kaze nek ide u juve i ostale strucne izljeve, ako moze super ali boljeg golmana trenutno nemamo, on je u prvom timu i .
Mi smo tu da oni bolje igraju, a to cemo zvizdanjem i psovanjem postici! I ocekujemo onda 15:0 da dobijemo kuci...
Kolega je rekao da je bod ko avazov neboder i jeste! U 3 gostovanja smo vise osvojili nego proslih 30 gostovanja...neki ljudi kao da su spavali ovih godina ili jednostavno nisu pratili....
Samo vi slutite fukarastinu :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2009, 12:18

Sehic krivac za gol pusti loptu u korner debil umjesto da je izbije..Zeljo je u napadu ziva katastrofa ne znaju rijesiti situacije 4 na 2...Popovicu i Culumu nebi dao ni ovce da cuva..ne znam odakle ih Osim iskopa...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 sep 2009, 12:23

ŠEHIĆ I IBRAKOVIĆ NAJBOLJI U OVOM
KOLU

Iza nas je peto kolo Premijer nogometne lige BiH. Došlo je do promjene na vrhu tabele. Lidersku palicu je banjalučki Borac prepustio mostarskom Veležu. Istina, oba tima imaju isti broj bodova, ali su Mostarci ispred zbog bolje gol razlike. Prve pobjede su u ovom kolu upisali aktuelni prvak Zrinjski, kao i dva velikana Sarajevo i Čelik. Mrlju na ovo kolo bacili su neredi na derbi utakmici u Lukavici, ali na takve smo stvari već odavno navikli, tako da nas to i ne treba čuditi.

Tim kola

Ibrahim Šehić
Golman Željezničara je još jednom pokazao da je u ovom trenutku među najboljim čuvarima mreže u ligi. Iako mu mnogi prebacuju krivicu za primljeni pogodak protiv Slavije, svojim odbranama u derbiju je jedan od najzaslužnijih što se njegov tim vratio neporažen kući.

Edin Šečić
Svojim pogotkom donio je Veležu tri velika boda na teškom gostovanju u Trebinju kojima je Velež zasjeo na čelo tabele. Na početku nove sezone Šečić se uz Džafića i Osmanagića nametnuo kao jedan od novih nositelja igre mostarskog Premijerligaša.

Ajdin Maksumić
Svojim projektilom sa više od 25 metara donio je prvu pobjedu Sarajevu u novoj sezoni. Prije dvije godine UEFA ga je proglasila jednim od 50 najperspektivnijih igrača u Evropi, ali je niz povreda usporio njegov razvoj, tako da se Ajdin morao vratiti iz Rusije na Koševo. Ipak, na početku nove sezone nekadašnji mladi i potencijalni A reprezentativac naše zemlje najavljuje povratak u staru formu.

Edin Cocalić

Kapiten Željezničara je u ovom trenutku bez sumnje jedan od najboljih štopera lige. Svojim golom donio je svom timu vrijedan bod u Lukavici, dok je u odbrani bio skoro bez greške. Ne bi bilo nikakvo čudo ako u skorije vrijeme obuče i dres reprezentacije.

Igor Žuržinov
Odlični lijevi bočni Zrinjskog je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Rudara u kojoj je pored niza odličnih prodora po lijevoj strani uspio da se upiše i u listu strijelaca. Neprelazan u odbrani, ubojit u napadu, to je odlika velikih bočnih igrača, a Žuržinov bez sumnje spada u takve, bar kad je naša liga u pitanju.

Nemanja Bilbija
U četiri od pet kola mladi reprezentativac naše zemlje se našao u timu kola, što dovoljno pokazuje o kakvom igraču je riječ. Ponovo je svojim golom donio bod Borcu. Igrač koji podjednako dobro igra u napadu i vezi ima sve odlike da postane veliki igrač, nadajmo se da će ih znati iskoristiti.

Wagner Santos
Na početku sezone se nametnuo kao najbolji igrač Širokobriježana. Već drugi put ove sezone svojim golom je donio pobjedu timu s Pecare. Jedan od najboljih igrača koji je stigao iz Brazila u našu ligu, a dolazili su mnogi "veliki talenti brazilskog nogometa".

Mišo Petković
S dva gola učestvovao u pobjedi Laktaša, što je dovoljno da osigura mjesto u timu kola. Vrlo dobri vezista uz Mikića i Karalića je prvo ime Laktaša na početku nove sezone Premijer lige BiH.

Vlado Zadro
Odlični mladi veznjak Zrinjskog ponovo je bio među najboljim igračima svog tima. Pored niza sjajnih pasova svojim napadačima, i sam se upisao u strijelce. Zrinjski je ostvario prvu pobjedu, a velike zasluge za to pripadaju upravo mladom Zadri, nekada najboljem igraču juniorske lige naše zemlje.

Rajko Vidović
Najiskusniji igrač Čelika svojim golom je donio prvu pobjedu trostrukom prvaku naše zemlje. Čelik se nalazi u velikoj krizi, a Vidović je čovjek na čijim leđima leži najveća odgovornost. Vidović će i u nastavku sezone biti igrač od kojeg navijači zeničkog Premijerligaša najviše očekuju.

Vladimir Karalić
Bivši mladi reprezentativac BiH ponovo se vratio u nekadašnju formu. Uz Petkovića je bio najbolji igrača Laktaša u ovom kolu, a trenutno drži prvo mjesto na listi strijelaca. Nakon nekoliko sušnih sezone, izgleda da je Karalić ponovo podesio nišanske sprave.

Trener kola

Abdulah Ibraković
Ibraković je donio nova tri boda s teškog gostovanja u Trebinju, čime je Velež zasjeo na čelo prvenstvene trke. Od ekipe koja se borila za opstanak u ligi stvorio je tim za velika djela. Bio je veliki igrač u ono postratno vrijeme u našoj ligi, a takav će izgleda biti i kao trener.

Igrač kola

Ibrahim Šehić

Obzirom da se niko od napadača nije pretjerano istakao u ovom kolu, mjesto najboljeg igrača kola je zauzeo mladi golman tima s Grbavice. Bio je najbolji igrač derbija kola, tako da nije bilo dileme koga staviti za igrača kola.

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-23031.htm

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 01 sep 2009, 12:36

vi svi na Šehića, a on igrač kola, pa vi vidite ;) ;)
SAMO ŽELJO

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 sep 2009, 12:40

SEhic do primljenog Gola,je bar imao 6-7 intervencija,A ja sam mislio da nece primiti onaj gol,Al kako stari isti je guso,Sto niko nebi odbranio on odbrani,a sto bih swak odbranio On primi :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 01 sep 2009, 13:00

u kupu igramo sa Bosnom iz Sarajeva igra se jedna tekma i to na Grbavici mislim 16.9

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 sep 2009, 13:07

[/quote]
odigrali predobro :( :o :oops: ...jesi li ti bio uopšte na utakmici :?:
ko najvece picke smo igrali,to je jedini pravi opis...seljaci nas tukli,a naši skakutali oko njih ko baletani...4 igraca su ulijetali klizeci (Cocalic,Colic,Mesic i Culum) ostali statirali na terenu i gledali kako nas tuku.
Mene a ni manijake ovaj bod ne zadovoljava...Željo se ne smije zadovoljavati jednom bodom jer mu tadicija i rejting to ne dozvoljava...previše smo se navikli na **** i ponižavanja pa sad slavimo bod na strani :oops: :oops: PUUUU[/quote]

Stoji većina ovoga što si rekao, samo bih dodao da su pravili klizeće i ekstra se borili i Bešlija i Popović. Čak je i Serdarević klizio kad je imao priliku. Strah se više ogled'o u ofanzivi gdje Bekrić nije uspio ni jednu jedinu loptu da smiri i da da normalan pas. Onaj prodor je sve što je imao na utakmici. Izgubio 24 čiste lopte. Ćulum je bio puno smireniji od njega i uspješniji u pokušaju da igra. I prošle godine u Lukavici je Bekrić isto ovako igrao. Strašljivo do bola. A trebalo je samo malo smirenosti i igre da se nakanta Slavija. Al' džaba. Serdarević i Bekrić koji su trebali napraviti neku akciju su bili katastrofalni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 sep 2009, 13:17

bh_navijac je napisao/la:u kupu igramo sa Bosnom iz Sarajeva igra se jedna tekma i to na Grbavici mislim 16.9
Dobro smo prosli izvlacenje, moglo je biti puno gore/teze...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2009, 13:30

bh_navijac je napisao/la:u kupu igramo sa Bosnom iz Sarajeva igra se jedna tekma i to na Grbavici mislim 16.9
Mozes li mi dati link gdje si nasao parove kupa ??
:mrgreen:
Svi na Grbavicu, da se osiguramo i preko Kupa i preko tabele za Evropu.. :twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2009, 13:32

Odlicno izbjegli smo premijerligase a i ove iz entitetskih liga :mrgreen:
Fatic i Kurt su u Bosni 8-)

Hebo mater onaj koji je Sehu izabrao za igraca kola pored Coce :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 01 sep 2009, 13:36

Saurman je napisao/la:Sehic krivac za gol pusti loptu u korner debil umjesto da je izbije..Zeljo je u napadu ziva katastrofa ne znaju rijesiti situacije 4 na 2...Popovicu i Culumu nebi dao ni ovce da cuva..ne znam odakle ih Osim iskopa...
Sine dragi idi ti gledat Englesku Premier ligu...Jesi li ti ikad igrao fudbala možda???Ćulum je zvijer igrač, presjekao dosta napada , mlatio se sa 3-4 igrača Slavije,imao dosta precizna dodavanja ... to je zadatak zadnjeg veznog a ti očigledno ne znaš to, zato ne ostavljaj glupe komentare ako ne znaš šta koji igrač treba da odradi na terenu!!!Popovića treba vidjeti u naredne 2-3 tekme da bi se nešta više reklo o čovjeku...Stvarno ne mogu ovih "znalaca" koji gledaju Englesku ligu ,igraju "Fifa Manager" i nafuraju se..
Btw...U Kupu smo imali dosta sreće da nismo morali gostovati nekoj "ala Slavija" ekipi..
Željo - My first love!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 sep 2009, 13:57

Sehic igrac kola...Čole nema u timu kola :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 15:25

Ovo je izjavio Amar Osim
- To je neznanje, nismo pobjedili jer ne znamo. I dekoncetracija je neznanje, a najveci problem je kada igrac misli da zna, a ne zna, takve stvari nas kostaju bodova. Morat cemo mnogo raditi popravimo neke stvari.-

dodao je da se ne želi da se poredi sa prošlim sezonama Želje i da to ne smije biti nikakvo mjerilo...nema vadione za propuštena 3 boda...ko se zadovoljava sa jednim **** bodom,onda je to njegov problem.
Jasno je zakljuciti da se mora nešto podhitno poduzimati po pitanju efikasnosti...pa ljudi MI SE PATIMO DO BOLA sa realizacijom...jedva zabijamo i taj jedan gol....DOKAD VIŠE???
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 sep 2009, 15:30

eki Šehić igrac kola :lol: :lol: :lol: joj cirkusa...koji strucnjaci biraju ove timove kola,da mi je znati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2009, 15:33

Gdje ste vi citali da Coce nema u timu kola posto sam ja u jednim novinama procitao da su on i Regoje stoperski par.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 01 sep 2009, 15:49

Devil je napisao/la:Gdje ste vi citali da Coce nema u timu kola posto sam ja u jednim novinama procitao da su on i Regoje stoperski par.
Svaka novina drugi sastav.

Regoje divljak da bude u timu kola cccc.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.