FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TheManiacs » 21 nov 2009, 18:22

High je napisao/la:Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno,sa obje strane.Bez ijedne prilike,koliko sam vidio.Drugo poluvrijeme dosta bolje.Odmah na pocetku istog penal za nas,Skoro realizovao.Kasnije drugi gol dao Rizvanovic,prikucao odbijenu loptu.Onda na kraju Skoro ponovo,lob udarcem za 3:0.Kad sve saberemo,mozda je ovaj rezultat i previsok,ali raduje me da nismo primili go.Gosti nemaju losu ekipu,dosta lopti su presjekli.Po meni,odbrana njihova bolja strana.Nama ostaje jos Banja Luka,u nedjelju,zavrsiti ovaj dio sezone.Prosle sezone u Banja Luci osvojili bod,realno je ocekivati isto i ovaj put.Na pauzi pojacati ekipu,dovesti dva-tri igraca.

Uvjek si realno govorio ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

arshavin
Kontakt:

Post Postao/la arshavin » 21 nov 2009, 18:29

High je napisao/la:Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno,sa obje strane.Bez ijedne prilike,koliko sam vidio.Drugo poluvrijeme dosta bolje.Odmah na pocetku istog penal za nas,Skoro realizovao.Kasnije drugi gol dao Rizvanovic,prikucao odbijenu loptu.Onda na kraju Skoro ponovo,lob udarcem za 3:0.Kad sve saberemo,mozda je ovaj rezultat i previsok,ali raduje me da nismo primili go.Gosti nemaju losu ekipu,dosta lopti su presjekli.Po meni,odbrana njihova bolja strana.Nama ostaje jos Banja Luka,u nedjelju,zavrsiti ovaj dio sezone.Prosle sezone u Banja Luci osvojili bod,realno je ocekivati isto i ovaj put.Na pauzi pojacati ekipu,dovesti dva-tri igraca.
Nisam pesimista, ali siguran sam da ce Borac pobjediti. Vjerovatno ce biti ko i u Mostaru protiv Zrinjskog, namjesten gol. :roll:
Ostalo je samo ime - Željezničar

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 nov 2009, 18:32

Škoro 8-)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 nov 2009, 18:38

Madafaka je napisao/la:Škoro 8-)
KING KINGOVA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 nov 2009, 19:55

[youtube][/youtube]

Stvarno je bezobrazan ovaj Skoro :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 21 nov 2009, 19:58

hordasi cestitke na pobjedi danas... :) :)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 nov 2009, 20:06

Ouuuu onaj Skoro je i ovim golom pokazao da mu nije mjesto u ovoj nasoj ligi. Po meni mjesto mu je u nekom Bundesligasu... mislim da bi se tamo dobro snasao kao vecina nasih... Maistor nema sta... a ja da sam Avdukic, skinuo bih kopacke i rukavice i otisao u politiku ;)

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 21 nov 2009, 20:11

gol koji se nevidja na nasim terenima cesto, steta sto nije igrao za Sarajevo u play-off-u za Evropu, sigurno bi Sarajevo sad bilo tamo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 nov 2009, 20:55

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:gol koji se nevidja na nasim terenima cesto, steta sto nije igrao za Sarajevo u play-off-u za Evropu, sigurno bi Sarajevo sad bilo tamo
Imal neko video ili nesto slicno :D:D

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 21 nov 2009, 20:57

Nazalost nisam mogao otici na utakmicu,radio sam do 4,ev ima snimak na vogosci,skoro 1-0 :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 nov 2009, 21:07

a ljudi dragi jest onaj škoro bezobrazan, pa dokle će se ovako igrati sa gostujućim odbranama :mrgreen:

P.S. pa kad se sjetim škorinog loba protiv zvijezde 8-) pa sad opet
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2009, 23:30

nime_tm87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
pravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
Haluciniras ocito ;)
Komsinice sretno sutra :lol: (BUNKERRR) :lol: :lol: 8-)

ne boj se ti za bunker...ipak mi skoru imamo ;) i sam si vidio i osjetio koliko je ubojit :D
-Iz penala je super ubojit nema sta. :)

;) i poneki gol ala messi kume :D .................rutinska pobjeda,hordanje na nivou...mogla je biti i veca posjeta na stadionu.......skoro davno prekuco ovu nasu ligu,bez 5 standardnih igraca ipak dobra partija bordo ekipe......i moram reci da me je campara odusevio sa par prodora...bice nesto od njeg nadam se.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2009, 00:11

evo i neki moj komentar,skoro ,skoro el majstore (svaka ti dala) :D vjruj te tek sad vidjeh ovu majstoriju bio sam na tekmi al sam vidio gol kad je lopta usla kapa dole,u banja luku idemo po vec tradicionalni bod(ove) i ja zadovoljan :) ,sjever dosta dobar al uvijek moze bolje mada me malo razocarala posjeta ovih simpatizera il ti ga obicnih navijaca ,istok i zapad su zakazali ,al nema veze nek je sver na nivou i ja cu biti zadovoljan ;) ,rudar praavo fina ekipa za razliku od mnogih i jacih ekipa nisu igrali bunker i zati je i nama bilo lakse igrat i na kraju pobijedit i molim boga da da pamet onim nasim u upravi (ako je ikako imaju) da zadrze skoru do kraje godine da izborimo evropu a i tituli sto da ne :D
banja luko banja luko otvaraj kapije eto idu eto idu horde sarajlije 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 15:03

ne moze braco jbg...treba bit realan...sta ces ti kad borac dobije olimpika u sa,kad listica dobije olimpika u sarajevu....a nama uzmu dva boda.kolko se god nado...nema nista od titule u ligi u kojoj je najmanje fudbala :roll: :x
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 15:06

sarajlija89 je napisao/la:ne moze braco jbg...treba bit realan...sta ces ti kad borac dobije olimpika u sa,kad listica dobije olimpika u sarajevu....a nama uzmu dva boda.kolko se god nado...nema nista od titule u ligi u kojoj je najmanje fudbala :roll: :x
Haj ba nemoras se odmah prepasti razmisli malo u sljedecoj polusezoni igramo kod kuce protiv Zrinjskog,Sirokog,Borca,Zelje tu nam je prednost a ako Bog da i iz Banja Luke cemo donijeti ili 3 ili 1 ako Bog da

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 15:13

FK Sarajevo je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ne moze braco jbg...treba bit realan...sta ces ti kad borac dobije olimpika u sa,kad listica dobije olimpika u sarajevu....a nama uzmu dva boda.kolko se god nado...nema nista od titule u ligi u kojoj je najmanje fudbala :roll: :x
Haj ba nemoras se odmah prepasti razmisli malo u sljedecoj polusezoni igramo kod kuce protiv Zrinjskog,Sirokog,Borca,Zelje tu nam je prednost a ako Bog da i iz Banja Luke cemo donijeti ili 3 ili 1 ako Bog da
ma krivo mi jarane :D znam ja da smo mi najbolji al dzaba......ma bice udure sto ti kazes...ima tu jos dosta...a i gostovanja protiv laktasa,travnika,celika,slobode gdje mozemo ocekivat bodove........ma ovaj mrtvi olimpik od sviju izgubio samo nama dva boda uzeo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 15:16

sarajlija89 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
ma krivo mi jarane :D znam ja da smo mi najbolji al dzaba......ma bice udure sto ti kazes...ima tu jos dosta...a i gostovanja protiv laktasa,travnika,celika,slobode gdje mozemo ocekivat bodove........ma ovaj mrtvi olimpik od sviju izgubio samo nama dva boda uzeo
Sjeti se ljepote koja je tada vladala na Grbavici kad smo igrali protiv Olimpika a bas sto kazes Laktasi,Travnik,Sloboda tu se nadam ako Bog da 3 boda i 3 ili bod protiv Celika i ostale sve kuci dobiti i to je vrh pa igraju Borac i Siroki dobro nemamo se sta ljutiti ljude krenulo a ako Bog da i nas ce

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 15:20

7 nam bjezi siroki i 6 borac...da je bar bod donjet iz bl da nam ne pobjegnu previse...a valjda svinjski i listica igraju sad pa je za ocekivat da listica dobije u mostaru....al eto...sta se moze..mi mozemo samo za sebe igrat i nadat se da ce sve bit uredu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 15:24

sarajlija89 je napisao/la:7 nam bjezi siroki i 6 borac...da je bar bod donjet iz bl da nam ne pobjegnu previse...a valjda svinjski i listica igraju sad pa je za ocekivat da listica dobije u mostaru....al eto...sta se moze..mi mozemo samo za sebe igrat i nadat se da ce sve bit uredu
FCS LJUBAV JEDINA

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 nov 2009, 15:24

@FK SARAJEVO i sarajlija89, sto ganjate titulu, zar nije bolje biti drugi ili treci i izboriti Evropu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123 i 55 gostiju.