Sto da ne? Igrali su ranije i u Modrici. Pa i u Sirokom, ali neki je pametnjakovic dobio ideju da to bude protiv Hrvatske, pa nije bas slavno zavrsilo.Devil je napisao/la:Je li se ovo stvarno BiH-Makedonija U21 igra u Lukavici ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto da ne? Igrali su ranije i u Modrici. Pa i u Sirokom, ali neki je pametnjakovic dobio ideju da to bude protiv Hrvatske, pa nije bas slavno zavrsilo.Devil je napisao/la:Je li se ovo stvarno BiH-Makedonija U21 igra u Lukavici ?
Jarane moj de malo ohladi, Cajic je od pocetka proljetnog djela u Ceskoj odigrao sve tekme za Teplice, a Kunica Jagodic poziva zato jer ga je o i otrkio i povukao u prvi tim Borca isto vazi i za Petroiva kojeg je Jagodic trenirao u Gradisci i covvjek jednostavno ima povjerenja u te igrace.Rodeni je napisao/la:Petar Kunic i Aldin Cajic nemaju sta traziti u ovoj mladoj repki ima boljih igraca Cajic je bio najslabiji u onoj probnoj utakmici u Zenici protiv Slovenije najlosiji medju 30 igraca ima boljih u premijer ligi Besic, Grahovac, Zolotic, Zvonic, Arezina, Travancic..........................................................................................
A Kunic nigdije veze igrac nema kvalitet za mladu repku osim sto mu je Jagodic bio trener u Borcu pa ga forsira i prima lovu od menadzera za poziv to je u nas poznat sistem u repki vazda bio i to je najveci problem
Ha ya , naše gore listHead je napisao/la:Jeste sigurno.Znam da nam je pokaziv'o neku trebu,ima isto ovako prezime.jasmin10 je napisao/la:a ovaj je iz tvog kraja, je l' tako ?bavarian_bk je napisao/la: Pa i jeste Zinedina glupo mi da se lik zove Zidan
![]()
![]()
![]()
Pa nije ti bas poredjenje,Kolasinac je bio clan jednog od najboljih juniorskih pogona u njemackoj ,kapiten mladjih drzavnih selekcija i znalo se da su velike sanse da postane ozbiljan igrac a i Kolasinac je mladji malo od njegatulln je napisao/la:Pa do prije 6-7 mjesici i Kolasinac je igro u 4 ligi i za u -19 a sad placemo sto nema papire nase da igra protiv grcke mozda i taj iz swice iskoci uskoro
Zato sto sam gledao snimak Slavija-Siroki i teren je u poprilicno losem stanju,jos ovaj vikend su igrali kadeti i juniori na istom tom terenu a ako se ne varam padala je i kisa pa je dodatno "uzurpiran".Ako tome dodamo da prvi tim igra u nedelju protiv Borca,pa ako tome dodamo da im klinci sutra igraju 1/2 finale kupa protiv Borca mislim da ce teren biti goli znas vec sta.Cartman je napisao/la:Sto da ne? Igrali su ranije i u Modrici. Pa i u Sirokom, ali neki je pametnjakovic dobio ideju da to bude protiv Hrvatske, pa nije bas slavno zavrsilo.Devil je napisao/la:Je li se ovo stvarno BiH-Makedonija U21 igra u Lukavici ?
Bice i to.vendeta87 je napisao/la:Ma imamo mi dobar sastav malde repke ima tu potencijala, samo po meni nedostaje jedan ubojit napadac i to je to.
Ima tu i Mesanovic, Bekic i onaj drugi Hodzic sadi igra trenutno u Hrvatskoj u Interu iz Zapresica a ima i Cemalovic iz Veleza koji je meni nekako cudan igrac al zabija golove sto je najvaznije. A i pozicija desnog beka je dosta tanka, mada bi ja tu prebacio nekog sa ljevo beka jer sad iamamo dvojicu na toj poziciji (bevab iz Zagreba i Markovic iz Sirokog) koji su stvarno super igraci za bocne pozicije. Cini mi se da smo najjaci na poziciji zadnjeg i centralno veznog tu ima stvarno 5-6 doobrih igraca (Grahovac, Zolotic, Arezina, Cimirot, Cajic,Duljevic, Kvesic, Prcic). A Zeca, Cerimagica i ovog Hodzica iz Zelje bi trebalo prepusiti U-19 ( 94. godiste i mladji) repki jer su oni tu nosioci igre.Devil je napisao/la:Bice i to.vendeta87 je napisao/la:Ma imamo mi dobar sastav malde repke ima tu potencijala, samo po meni nedostaje jedan ubojit napadac i to je to.![]()
Maletic,Hodzic,Zec ,sta sada igra mali Cerimagic ? Bio je nekada spic ali vidim po belgijancima da ga sve vise guraju u vezni red sto je po meni steta.
Ne smije se zaboraviti ni mali Atajic iz Celtica.Momak ima naše državljanstvo,ima želju igrati za nas,nije igrao za Švedsku.Sto znaci da mu ne treba ni sportsko državljanstvo,nego samo pozivvendeta87 je napisao/la:Meni licno bi ovo bila najbolja postava: Jajalo- Bevab,Bešić,Kovačević,Marković-Grahovac, Zolotić- Zakarić, Kvesić, Travančić- Čemalović.
+ 1TMovac je napisao/la:Ne smije se zaboraviti ni mali Atajic iz Celtica.Momak ima naše državljanstvo,ima želju igrati za nas,nije igrao za Švedsku.Sto znaci da mu ne treba ni sportsko državljanstvo,nego samo poziv
Trenutno korisnika/ca: Beduin, hurem, perun, zastitaIdentiteta i 42 gosta.