RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
sta se ovo pise da ce vas demir hotic preuzet , e jadna vam majka ako vas on preuzme 

Zar ne bi "jadni" Kemo treb'o preuzet'.....izuzetno ga volim i cijenim, al' ovo jadni kažem zbog toga što ga i Čelik i Velež zovu samo kad su u totalnim ****, mada bi mu ja dao "doživotni" mandat ko što ima Ferguson!!!!!!!!lottdogg je napisao/la:sta se ovo pise da ce vas demir hotic preuzet , e jadna vam majka ako vas on preuzme
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Ja koliko znam nije...Koliko sam slusao i citao...Problem je ovaj o kojem ja i pisem..Indolentnost institucija i svega ostalog, onog od kojih se trazi paznja, prema Velezu....Mont0 je napisao/la:Dobro, da li je Pika predmet bojkota RA od samog pocetka? Nigdje to nisam procitao, naprotiv.
Joj Hotic
nam je trener *ebo ti spanske sapunice sta je ovo u Velezu

hotic bi vam bio dno al posle njega nama je dosao spas mozda ce i vama tako
hotic i njegovi sponzori iz njemacke to mu je glavna prica izgleda da je i vama podvalio istu , nadam se radi vas da je dezinformacija u pitanju

hotic i njegovi sponzori iz njemacke to mu je glavna prica izgleda da je i vama podvalio istu , nadam se radi vas da je dezinformacija u pitanju

Ja bih Mehu Teletovica imenovao za novog trenera
Kad je bal nek' je maskembal 

Support Velez, It's logical! ★
Napetost je velika .... "SITUACIJA SE MIJENJA IZ SATA U SAT , MA IZ MINUTE U MINUTU" ...
majke mi pocet cu navijati za Lokomotivu
majke mi pocet cu navijati za Lokomotivu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mozeli se nekako zabraniti odredjenim likovima da pisu na ovoj temi samo bezveze provociraju?bistrikboy je napisao/la:Tema!
-
- Kontakt:
Nekima je ociti dosadno,pa pisu NESTO sto nema veze ni sa fudbalom ni sa RSD Velez.drH je napisao/la:Mozeli se nekako zabraniti odredjenim likovima da pisu na ovoj temi samo bezveze provociraju?bistrikboy je napisao/la:Tema!
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Evo nam sudija za prva 3 kola:
Zrinjski - Velež odgođeno (Predrag Stankić, Zikrija Pašalić, Toni Bandić)
Velež - Budućnost 07. avgust u 17.30 (Elvir Prošić, Asmir Budimlić, Dalibor Hrstić)
Borac - Velež 14. avgust u 17.30 (Goran Paradžik, Zikret Kuljaninović, Zoran Taborin)
Zrinjski - Velež odgođeno (Predrag Stankić, Zikrija Pašalić, Toni Bandić)
Velež - Budućnost 07. avgust u 17.30 (Elvir Prošić, Asmir Budimlić, Dalibor Hrstić)
Borac - Velež 14. avgust u 17.30 (Goran Paradžik, Zikret Kuljaninović, Zoran Taborin)
Velez - Olimpik 1:1 u Vrapcicima
Kadric dao za nas go, Kodro promasio penal, a oni izjednacili u finisu iz penala.
Za nas igrali: Borić, Kadrić, As. Škaljić, Kazazić, Zaimović, Kodro, Mahmutović, Demić, Duraković, Kajan, Simić. Još su igrali: Ostraković, Tojaga, Kalajdžić, Mahinić, Stupac, Balalić, Jazvin.
P.S. NEMOJTE MI BRISATI POSTOVE!!!
Kadric dao za nas go, Kodro promasio penal, a oni izjednacili u finisu iz penala.
Za nas igrali: Borić, Kadrić, As. Škaljić, Kazazić, Zaimović, Kodro, Mahmutović, Demić, Duraković, Kajan, Simić. Još su igrali: Ostraković, Tojaga, Kalajdžić, Mahinić, Stupac, Balalić, Jazvin.
P.S. NEMOJTE MI BRISATI POSTOVE!!!
Šta je reći pa je Kajan zaigrao.
Otkad smo trebali njega gurati ali uvijek ima prečih.

Otkad smo trebali njega gurati ali uvijek ima prečih.

Volim Velež makar vaki !!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Hotić
Sretno, trebaće vam ako je to istina.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Najnovija je ipak da je Hafizovic!!!nikad_izvini je napisao/la:Hotić![]()

Bas me zanima ko ce biti kad se probudim? :p
I ova tekma danas, niko ni rijeci da napise, svasta, zabezeknut sam ostao kad sam vidio da su igrali
I ova tekma danas, niko ni rijeci da napise, svasta, zabezeknut sam ostao kad sam vidio da su igrali

Support Velez, It's logical! ★
U nas se poslovi zavrsavaju izgleda u toku noci i kad se probudis uvijek neka nova informacija.Ja licno ne bi volio da nam trener bude ovaj Hotic jer kad je vodio Zelju umalo nisu ispali i i Kemo je skoro istrosena roba ali...Najvise bi volio kad bi se onaj Mitrovic vratio ali to je po mom misljenju nemoguca misija.
A sto se tice utakmice jucer,Velez je odigrao solidno,zadnja linija odigrala vrlo dobro ali vidi se da nam treba barem 2 spica jer nemamo u napadau skoro nikog osim Mirze a on povrijedjen
A sto se tice utakmice jucer,Velez je odigrao solidno,zadnja linija odigrala vrlo dobro ali vidi se da nam treba barem 2 spica jer nemamo u napadau skoro nikog osim Mirze a on povrijedjen
Adnel je napisao/la:Cuj Demir Hotic novi trener![]()
![]()
.
Hotić dođe ko kataklizma, tako je bar bilo u Želji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.