KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 22:57

fera je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
The Game je napisao/la: Ma ovo je malo ironicno bilo, al jbg i ti si malo preoptimistican, cuj Eurocup, neka da se nama konsolidovati, objektivno nakon nakon Zlajinog povratka i uz jos centra mozemo max biti negdje oko 10. mjesta, sve iznad toga bi za mene bilo odlicno. I onda se titula mora vratiti, posto necemo moci i mi i Siroki i grat iduce godine
sto mislis da je nemoguce, pa zar po tebi radnicki, helios, siroki, fmp, cz, cedevita, imaju bolje ekipe od nase kada se kompletira i naravno ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem, a i zadar, buducnost i zagreb nisu nedostizni, a dovoljno je dostici samo jednu
jedino partizan, cibonu, olimpiju i hemofarm smatram daleko boljim od nas
cedevita je jako snažna...zagreb isto
zagreb da, ali se puno oslanja na 3 stara igraca i to krstica, mulaomerovica i prkacina i pitanje je kada ce to uticati na njih u povrjedama i padu forme
dok cedevita ima sve ukupno 7 max. 8 igraca koje rotira sto je premalo za citavu sezonu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 23:03

The Game je napisao/la:
Nemamo ni bolju ni losiju ekipu od ovih gore nabrojanih ni sada ni kad se kompletiramo. Jednostavno sve je to do nekog raspolozenja tako da kazem, mozemo i pobijediti ali i izgubiti od svih ovih ekipa, ali po mom misljenju je pretesko ocekivati Eurocup, jer sad protiv Cione vjerovatno opet gubimo (iako se ja nadam pobjedi, sto zbog umora Cibosa, sto zbog strajka, sto zbog moguceg potcjenjivanja, i na kraju sto njih uglavnom pobjedjujemo zadnjih sezona osim prosle) i eto nas na 1-7 omjeru. Izgleda da sam ja malo ili pesimisticniji il realniji od tebe, svejedno, ali ja mislim da cemo mi tesko iznad 10. mjesta
u osnovi se slazemo i ja naglasavam da eurocup mjesto nije nedostizno, a ne da cemo ga izboriti, sta hvali malo optimizma, mislim da ce ovih nekoliko promjena uticati na ekipu

a sto se tice cibone sve zavisi od toga kada ce bayli doci, kako ce se uigrati i u kakvoj je formi + da ivan moze dati barem 15 kvalitetnih minuta i ako jos uzmemo u obzir cinjenicu da ce prije toga cibona odigrati za njih vaznu utakmicu protiv zalgirisa i nezadovoljstvo radi kasnjenja plata i cinjenicom da nemaju ni jedan poraz pa mozda nece toliko gristi

poslje idemo heliosu za kojeg postoje 50:50 sanse i docekujemo hemofarm koji ima problema sa porvjedama i debilskim trenerom karadzicem i naravno vv je bio trener tamo i poznaje vecinu igraca pa su nam i tu sanse 50:50
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 nov 2009, 23:17

sto mislis da je nemoguce, pa zar po tebi radnicki, helios, siroki, fmp, cz, cedevita, imaju bolje ekipe od nase kada se kompletira i naravno ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem, a i zadar, buducnost i zagreb nisu nedostizni, a dovoljno je dostici samo jednu
jedino partizan, cibonu, olimpiju i hemofarm smatram daleko boljim od nas[/quote]
cedevita je jako snažna...zagreb isto[/quote]
zagreb da, ali se puno oslanja na 3 stara igraca i to krstica, mulaomerovica i prkacina i pitanje je kada ce to uticati na njih u povrjedama i padu forme
dok cedevita ima sve ukupno 7 max. 8 igraca koje rotira sto je premalo za citavu sezonu[/quote]

jel to bosna ima 12 kvalitetnih igraca pa da im bude dosta za citavu sezonu?budi malo realniji...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 23:33

wade je napisao/la: jel to bosna ima 12 kvalitetnih igraca pa da im bude dosta za citavu sezonu?budi malo realniji...
bosna sada ima 7 glavnih igraca: sehovic, jovanovic, ivanovic, kojadinovic, hajric, bayli pa i bajic i ima 3 dobre zamjene koji igraju svojih 15 solidnih minuta: zimic, djurasovic i sada radonjic sto je 10 igraca u rotaciji na svim pozicijama, jos su tu sarajlija i pasalic dok u cedeviti onih 7-8 igraca iznesu 95% minutaze

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 nov 2009, 23:39

nerminh74 je napisao/la:
wade je napisao/la: jel to bosna ima 12 kvalitetnih igraca pa da im bude dosta za citavu sezonu?budi malo realniji...
bosna sada ima 7 glavnih igraca: sehovic, jovanovic, ivanovic, kojadinovic, hajric, bayli pa i bajic i ima 3 dobre zamjene koji igraju svojih 15 solidnih minuta: zimic, djurasovic i sada radonjic sto je 10 igraca u rotaciji na svim pozicijama, jos su tu sarajlija i pasalic dok u cedeviti onih 7-8 igraca iznesu 95% minutaze
od tih glavnih 7 igraca 3 su dobra a ostali... nedavno ste pisali da i bajica i hajrica treba tjerati kako sada medju glavnih 7???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 nov 2009, 01:27

U Bosni se desavaju pozitivne stvari,dovedena su ciljana i kvalitetna pojacanja kao sto su Kojadinovic,Bejli i Radonjic i kad nam se Zlaja oporavi imat cemo odlicne vanjske igrace! Ostaje problem sa visokim pozicijama,jer je Ivanovic zbog povrede koju vuce totalno van forme! vidicemo kako ce se ovo s njim zavrsiti,covjek je preskup a nama trebaju samo spremni igraci koji ce davati maximum,Ivanovic to trenutno nije! Volio bi umjesto njega dovesti kvalitetnog centra a Bajica pomjeriti na 4,mislim da je to njegova prirodna pozicija gdje bi puno vise dao!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 11 nov 2009, 08:14

bosnas_ je napisao/la:Bejli konacno potpisao,odlicno! To je igrac protiv kojeg se Mason iz Sirokog ne bi osjetio na parketu! Bosna je sada mnogo jaca,Bejli i Radonjic ce sigurno biti od velike koristi,dolaze iz super jake ekipe kakav je Turov i jedva cekam da debituju za Bosnu! Bice Bosna opet sampion! Svi u zetru i vratimo publiku u dvoranu! Uprava je pokazala da im je stalo do rezultata,doveli su jaka pojacanja ,sada treba ganjati rezultat! Cestitke upravi jos jednom!
jesi ti mozda gledao duel ove dvojice pa tako pises....de malo, prvo ispeci pa reci... svaki put kad su bosnini navijaci pisali ''preuranjene komentare'' skoro uvijek situacija na parketu bude sasvim nesto drugo...sacekaj prvi BH derbi pa onda zakljucuj ko je koga stavio u dzep...samo realno...
smatram da smo puno dobili dolaskom gorana i bejlija...al definitivno nam treba centar i to pod hitno....
I feel devotion!!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 11 nov 2009, 09:49

ipsa je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Bejli konacno potpisao,odlicno! To je igrac protiv kojeg se Mason iz Sirokog ne bi osjetio na parketu! Bosna je sada mnogo jaca,Bejli i Radonjic ce sigurno biti od velike koristi,dolaze iz super jake ekipe kakav je Turov i jedva cekam da debituju za Bosnu! Bice Bosna opet sampion! Svi u zetru i vratimo publiku u dvoranu! Uprava je pokazala da im je stalo do rezultata,doveli su jaka pojacanja ,sada treba ganjati rezultat! Cestitke upravi jos jednom!
jesi ti mozda gledao duel ove dvojice pa tako pises....de malo, prvo ispeci pa reci... svaki put kad su bosnini navijaci pisali ''preuranjene komentare'' skoro uvijek situacija na parketu bude sasvim nesto drugo...sacekaj prvi BH derbi pa onda zakljucuj ko je koga stavio u dzep...samo realno...
smatram da smo puno dobili dolaskom gorana i bejlija...al definitivno nam treba centar i to pod hitno....

Slažem se u potpunosti.Centar nam treba bezuvjetno!

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 11 nov 2009, 12:40

sto nas izradi bejli pravo **** ispade na kraju ne znam sto je dogovarao ako je znao da nece dolazit

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 nov 2009, 12:44

Hoće kad si neozbiljan klub onda se sa tobom svako šprda.Ni prvi ni posljedni igrač koji će izraditi klub koji nema nikakvog cilja i ambicija za naprijed.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 12:45

izradi bailey Bosnu..

Pu konju jedan
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 11 nov 2009, 13:45

ne mogu vjerovati....nemam rijeci za takvo ponasanje...eto bosnas izgleda ipak nista od duela bejli - mason koji si prizeljkivao ;)
I feel devotion!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 nov 2009, 13:54

Nazalost, izrada samo takva

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 nov 2009, 14:13

Tuzno je sta je Bejli uradio Bosni,nema veze,zivot ide dalje! Vjerujem da se uprava maximalno potrudila ali kad pregovaras sa debilom onda je sve moguce! Steta... Dobro je sto je uprava krneula u potragu za drugim rjesenjem,iako je Bejli igrac po mjeri.. Tek sada sam siguran da protiv Cibone nemamo nikakve sanse!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 14:16

bosnas_ je napisao/la:Tuzno je sta je Bejli uradio Bosni,nema veze,zivot ide dalje! Vjerujem da se uprava maximalno potrudila ali kad pregovaras sa debilom onda je sve moguce! Steta... Dobro je sto je uprava krneula u potragu za drugim rjesenjem,iako je Bejli igrac po mjeri.. Tek sada sam siguran da protiv Cibone nemamo nikakve sanse!
eo citam da ciboni nisu isplacene place tako da mozda nece putovati u sa na utakmicu pa tako da imate sanse :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2009, 14:20

pu **** ti sezonu ovako nesretnu...
You are someone else I am still right here

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 11 nov 2009, 21:29

zna li neko ko bi mogao doci umjesto bejlija da neko slucajno ne zna ;)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 nov 2009, 21:37

muamer_15 je napisao/la:zna li neko ko bi mogao doci umjesto bejlija da neko slucajno ne zna ;)
Nikola Vasic, bivsi igrac FMP-a, sezona kad su bili prvaci drugi put

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 nov 2009, 22:18

BOTIC je napisao/la:PROPALI TIM KLOCEVSKI TIM SMIJESNI DEBILSKI KRAMPOVSKI TIM
GDJE JE NAJVECI STRUCNJAK NENO 4 TO VAM JE ONAJ PHIL KAKK SE VEC ZOVE ON ZNA SVE U KOSARCI
da nisi mozda majstore mene slucajno prozvao, ne valja ti to ako jesi..........jer ja tebi nikada nista nisam ruzno rekao.........a uopce koji si ti, nesto mi nisi poznat da nisi koji kamuflirani.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2009, 23:02

neno#4 je napisao/la:
BOTIC je napisao/la:PROPALI TIM KLOCEVSKI TIM SMIJESNI DEBILSKI KRAMPOVSKI TIM
GDJE JE NAJVECI STRUCNJAK NENO 4 TO VAM JE ONAJ PHIL KAKK SE VEC ZOVE ON ZNA SVE U KOSARCI
da nisi mozda majstore mene slucajno prozvao, ne valja ti to ako jesi..........jer ja tebi nikada nista nisam ruzno rekao.........a uopce koji si ti, nesto mi nisi poznat da nisi koji kamuflirani.....
ma jok ba ovaj ti je dežurna budala na forumu ništa se ti ne brini.. on ti samo o krampama i lopatama prica
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.