NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ako smo vas mi pobjedili, ni ne zaslužujete u PL, ja ne znam kako smo mi uspjeli dobiti vas jer mi nismo sposobni ni sami sebe pobjediti.
- 7aprildomemoj
Ma mi smo specijalisti za pobjede u gostima a poraze kod kuće
Naravno da ne zaslužujemo PL. Za nas je vrh ovaj rang 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovako sto se tice tekme, Radnickom svaka cast !!
Boli me qrc za vas koji ce mrzit Bratstvo do kraja zivota , boli me qrc za rezultat koji ce bit ja idem na utakmicu da gledam Bratstvo.
Ja volim Bratstvo i svaku cu tekmu otic platit 5-3km koliko bude i gledat tekmu.
Gdje god igrali Prva liga ili tamo sjever, uvjek sam isao na stadion da gledam Brastvo i po gostovanjima naravno.
Idem da gledam Brastvom jer ga volim, a za ostale me boli qrc i za dasom i za sve.
Koji god rezultat bio Bratstvo je za mene klub kojeg cu uvijek voljeti i gledati .
Boli me qrc za vas koji ce mrzit Bratstvo do kraja zivota , boli me qrc za rezultat koji ce bit ja idem na utakmicu da gledam Bratstvo.
Ja volim Bratstvo i svaku cu tekmu otic platit 5-3km koliko bude i gledat tekmu.
Gdje god igrali Prva liga ili tamo sjever, uvjek sam isao na stadion da gledam Brastvo i po gostovanjima naravno.
Idem da gledam Brastvom jer ga volim, a za ostale me boli qrc i za dasom i za sve.
Koji god rezultat bio Bratstvo je za mene klub kojeg cu uvijek voljeti i gledati .
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 09 maj 2015, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- 7aprildomemoj
Nešto te izgleda muči opasno. Gdje je ko spominjo tvog šefa
Opasno ti se uvuko u kožu pa imaš paranoju i na svakom ćošku vidiš zavjeru protiv tvog omiljenog Vožda

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Svaka cast, napokon razuman post
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="GracanicaAA"]Ovako sto se tice tekme, Radnickom svaka cast !!
Koji god rezultat bio Brastvo je za mene klub kojeg cu uvijek voljeti i gledati .[/quot
Svi mi volimo Bratstvo...pogotovo kad igra Premijer ligu,,

Svi opisani simptomi ukazuju na kurcobolju,,,,

Koji god rezultat bio Brastvo je za mene klub kojeg cu uvijek voljeti i gledati .[/quot
Svi mi volimo Bratstvo...pogotovo kad igra Premijer ligu,,

Svi opisani simptomi ukazuju na kurcobolju,,,,

Bravo Terza... Sudenje je bilo isto kao prosle godine protiv Jedinstva. Sramota za Prosica i za onog ko ga je poslao. Ako mislite da lazem zoom moze potvrditi. Nema dalje kad gosti govore da smo povaljani... Takode bravo za pomocnog koji je tokom utakmice pokazivao srednji prst navijacima... Penal nam nije suden. Nije nam dao pric golu u posljednjih pola sata.. Sramota i to jeto al navikli smo...
www.nkbratstvogracanica.com
Mali malo objektivnosti ti nebi škodilo,,kakav penal pa nije ovo liga sa D.Potokom,Malešićima i sl tarabama,,,čuj sudija nije dao prić golu,,,bolje kazi da igrači Bratstva nisu znali kako to uradit,,,lik je sviro nekoliko faulova oko 16 metara ..i nije vas povalio sudija,povalilo vas je vaše neznanje i prepotentnost..cesc4 je napisao/la:Bravo Terza... Sudenje je bilo isto kao prosle godine protiv Jedinstva. Sramota za Prosica i za onog ko ga je poslao. Ako mislite da lazem zoom moze potvrditi. Nema dalje kad gosti govore da smo povaljani... Takode bravo za pomocnog koji je tokom utakmice pokazivao srednji prst navijacima... Penal nam nije suden. Nije nam dao pric golu u posljednjih pola sata.. Sramota i to jeto al navikli smo...

GracanicaAA je napisao/la:Ovako sto se tice tekme, Radnickom svaka cast !!

Zasluzeno smo izgubili...Radnicki nije nesto pokazao , ali ipak je imao vise volje nego mi...
Sudija po meni je pogrijesio kod nesviranog "penala", sve u svemu nije uticao na rezultat...
nista sledece kolo derbi sezone , ako izgubimo opet smo u ligi koja je tamam za nas--
A ljubomorne duse , mogu da

Trener Zoran Ćurguz je podnio ostavku nakon jučerašnjeg debakla!
street je napisao/la:Trener Zoran Ćurguz je podnio ostavku nakon jučerašnjeg debakla!

Pa hvala bogu nec3e ga dijeliti s tobom**** je napisao/la:street je napisao/la:Trener Zoran Ćurguz je podnio ostavku nakon jučerašnjeg debakla!![]()
![]()
Sad valja u Kakanj po novac a dijelit ga sa Ćurguzom nije Daso lud..
![]()

moraju se igracima plate isplatiti

vec de se ti nama pripremaj za jajca

valja nase dijete podrzati

Ako igrači budu čekali novac sa te strane ima da umru od gladi..ALBOX je napisao/la:Pa hvala bogu nec3e ga dijeliti s tobom**** je napisao/la:street je napisao/la:Trener Zoran Ćurguz je podnio ostavku nakon jučerašnjeg debakla!![]()
![]()
Sad valja u Kakanj po novac a dijelit ga sa Ćurguzom nije Daso lud..
![]()
![]()
![]()
![]()
moraju se igracima plate isplatiti![]()
![]()
vec de se ti nama pripremaj za jajca![]()
![]()
valja nase dijete podrzati![]()
![]()

Ma nece umrijeti od gladi ima se ba ,znas i sam**** je napisao/la:
Ako igrači budu čekali novac sa te strane ima da umru od gladi..![]()
nego jel bio penal na Maradoni iz Tojšića,,
![]()
jesil snio premjerligaške snove ili si imo Malešićke noćne more,,,
![]()
........

Kakve malesicke nocne more

jesili se pripremio za jajce , da podrzimo nase dijete

ovom prilikom ti se izvinjavam za ono pisanje oko g-de ,kada sam vidio
kako izgleda

Ma nece umrijeti od gladi ima se ba ,znas i samALBOX je napisao/la:**** je napisao/la:
Ako igrači budu čekali novac sa te strane ima da umru od gladi..![]()
nego jel bio penal na Maradoni iz Tojšića,,
![]()
jesil snio premjerligaške snove ili si imo Malešićke noćne more,,,
![]()
........

Kakve malesicke nocne more

jesili se pripremio za jajce , da podrzimo nase dijete

ovom prilikom ti se izvinjavam za ono pisanje oko g-de ,kada sam vidio
kako izgleda

Vidi se kolko Bratstvo ima para,počeli prosit na ulazu...treba sergiju organizovat...

Pa de ne bilo ti tesko , eto u petak ti i partijski drugari poslije dzume**** je napisao/la:
Vidi se kolko Bratstvo ima para,počeli prosit na ulazu...treba sergiju organizovat...![]()
![]()
petkom prije Džume...
![]()

ili priije vi to znate najbolje

-
- Kontakt:
Pošto me dugo nije bilo na forumu, uzmem ja da malo izlistam šta imam u 'boxu... Svega sam se načit'o, i evo nađoh poruku od jednog forumaša kada smo ja i cesc pravili web stranicu kluba..
"Predlažem da malo istražite juniore Bratstva generacija 1988-1992 koja je igrala finale kupa Bosne i Hercegovine sa sarajevskim Željezničarom. It te generacije je Jurica, Almir Tihić itd.
Marokanci su harali u tom periodu i imali su organizovana gostovanja a često se putovalo i vozom. Sjećam se gostovanja Konjicu kad smo išli vozom iz Sočkovca i nosili veliku dugu zelenu zastavu
to je bilo pred izbore 1990 godine i buđenje muslimanskog identiteta a držali smo je kroz prozor voza preko čitavog Ozrena. Negdje u Zenici priključili su nam se Bombarderi navijači nekog nižerazrednog sarajevskog kluba. Zatim imaš period kad su Marokanci bili pobratimljeni sa navijačima Budućnosti. borbu za prvo mjesto te godine vodili su travnik i Budućnost a u zadnjem kolu Travnik dolazi nama. Prije toga 4-5 naših domaćih utakmica dolaze navijači banovića sa bubnjevima, zastavama itd. i zajedno navijaju sa nama. To je bio praznik za oči i uši. Nažalost zadnje kolo gdje je Bratstvo trebalo dobit Travnika i Budućnost bi ušla golman naš Rizah Mešković legenda Slobode je prodao utakmicu i pustio bezveze gol. Završilo je 1.1 a Travnik je ušao u 2 ligu Yu. tad je bilo 5 autobusa navijača Travnika popularnih Vezira na stadionu 7 April. Poslije utakmice bila je klasična sačekuša gdje smo kod mosta kod Grina i spomenika ruka zasuli kamenčugama te autobuse i polupali ih svih 5. Bilo je dosta sa razbijenim tintarama
Poslije utakmice u svlačionici igrači su napali meškovića a on je izvadio pištolj i repetiro ga. A Gec je autom ganjo sudiju sve do Šićke petlje. To su bila vremena kad je čaršija disala za Bratstvo i sačekivala sudije na ulazu kad god bi bila krađa kakva. ovo je danas sve vještački. "

"Predlažem da malo istražite juniore Bratstva generacija 1988-1992 koja je igrala finale kupa Bosne i Hercegovine sa sarajevskim Željezničarom. It te generacije je Jurica, Almir Tihić itd.
Marokanci su harali u tom periodu i imali su organizovana gostovanja a često se putovalo i vozom. Sjećam se gostovanja Konjicu kad smo išli vozom iz Sočkovca i nosili veliku dugu zelenu zastavu

A u vraziju mater jesu nasli strucnjaka da bude novi trener. FUJ!! **** vise ovo prevrsili su svaku mjeru,mrs iz kluba ****!
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Joj **** ti zivot i fudbal i sve u PMcesc4 je napisao/la:A u vraziju mater jesu nasli strucnjaka da bude novi trener. FUJ!! **** vise ovo prevrsili su svaku mjeru,mrs iz kluba ****!

Od nas nije halal para,,,tako da se obratite Husi u crveni križ,,,to je vaš čovjek..ALBOX je napisao/la:Pa de ne bilo ti tesko , eto u petak ti i partijski drugari poslije dzume**** je napisao/la:
Vidi se kolko Bratstvo ima para,počeli prosit na ulazu...treba sergiju organizovat...![]()
![]()
petkom prije Džume...
![]()
![]()
![]()
ili priije vi to znate najbolje

Kerim Kadrić,Rijad Pljevljak verbalno napali novinara radio Gračanice po završetku utakmice a Šerifović vrijeđo gostujućeg igrača i strijelca pobjedonosnog gola Terzića,,,,,,a sve se to dešavalo pod budnim okom počasnog predsjednika,,,

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 13 gostiju.