NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
zasto lazes? pardon, zasto iznosis neistine? ja sam bullsiam prognozirao trece ili cetvrto (kao i ti) mjesto i rosea sam svrstao medju 5 najboljih playeva zajedno sa nashom, deronom, paulom i rondom.
i sad ti mogu naci barem desetak postova u kojima sam rekao da miami sigurno nece osvojiti titulu u prvoj sezoni, i da ih uopste ne smatram ozbiljnim kandidatima za istu. razlozi, trener, klupa i manjak hemije u ekipi.
mislim, ako iznosimo lazi i neistine, reci, nije problem.
i sad ti mogu naci barem desetak postova u kojima sam rekao da miami sigurno nece osvojiti titulu u prvoj sezoni, i da ih uopste ne smatram ozbiljnim kandidatima za istu. razlozi, trener, klupa i manjak hemije u ekipi.
Jbg i ja se sjećam da je Donnie govorio da će Bullsi biti 3. ili 4. a da Heat ne osvaja zapravo većina foruma je tako pisala.
I pored toga niko neće reći za Rosea da je loš igrač jer najvjerovatnije sa ovom ekipom neće osvojiti prsten,a vi Brona stalno kritikujete jer nije došao u Chicago i uzeo Jordanovu 23 
I mene zanima ovo što je Magica upitaoBullsi imaju dva jaka igraca pod kosem.
Imaju lockdown all roundera u liku Denga.
Imaju najboljeg trenera lige.
Imaju top PGa u liku DR#1.
Imaju bar 2 pristojna igraca sa klupe - Korver i Taj.
Svi su mladi, sem Thomasa.
Kako to nije izbalansiranija ekipa od Heata?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam na forumu od decembra prosle godine, tako da ne znam sta i kako ste diskutovali. Sve sto kazem ovde moze da se tumaci kao naknadna pamet, ali ako mi verujes - da ti kazem ovako:dema je napisao/la: ok Bullsi imaju jaku ekipu i vecu sirinu
Heat ima vise talenta i kako rece Avdic a podrza ga wolvy ko i uvijek ,kazu imaju vise napadackih opcija.
Znaci ja sam prije sezone rekao da ce ovi Bullsi bit treci,koje vi nahvaliste,a wolvy im nije davao ni trece mjesto rekao je da je Rose 7 pg lige itd,sve to s ovom istom ekipom i s predpostavkom da su zdravi.
Dok tad niko nije sumnjao u ovaj Heat jedina dilema je bila hoce li oborit rekord Bullsa,a titula rekose je sigurna.
Sad ce bit ja izmisljam ok,a Bullsi su moja ekipa i moze sse desit da tu i ne budem objektivan.
Znao sam da ce Thibodeau da pravi cuda.
Znao sam da ce Boozer da donese mnogo.
Nisam ocekivao ovakvog Rose-a.
Davao sam Istok Bostonu i Miamiju, uz Orlando i Chicago.
Boston je za mene i dalje #1 ekipa Istoka.
Na Zapadu sam projektovao finale SAS-LAL. U eventualnom finalu sam tipovao na Boston, jer im je malo falilo prosle sezone i bili su osteceni zbog Perka i sudijskog kriterijuma.
Miami da srusi rekorde Bullsa - to je utopija kao i da Italija postane prvak Evrope u basketu u Litvaniji. Teoretski-moguce, realno - neizvodljivo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo znaci da ne bude da lupam sad bezveze. ovdje lijepo vidimo sta sam sutvari prognozirao bullsima.Wolverine je napisao/la:ma kakvi detroit i indiana. oni ce torontu pravit drustvo na dnu istoka.![]()
moje prognoze:
west: lakers, dallas, oklahoma, portland, san antonio, utah, houston, phoenix.
east: miami (prvi u ligi), orlando, boston, chicago, atlanta, milwaukee, charlotte, washington.
edit: da neko ne pomisli da sam sa prvim mjestom heata njih istaknuo kao prve kandidate za finale sa istoka. ocekivao sam od njih 60+ pobjeda i krah u playoffu protiv prvog ozbiljnijeg tima.
o heatu tokom ljeta.Wolverine je napisao/la:Nisu nikad imali ovog Randolpha u ekipi.SaltCityAttack je napisao/la:...evo sad hoce da sign and trade Leea u Golden State za Randolpha ... pa imali su ga jednom i trade su ga i sada ga zele vratiti stvarno nigdje veze...
nego, ako james predje u miami, nece osvojit titulu sljedece sezone sigurno. po pobogu ko ce im biti na klupi? nije samo dovoljno imati tri superstara i masu prosjecnih igraca za titulu.
o lebronu. i dalje stojim iza ovoga.Wolverine je napisao/la:potez gubitnika. sa ovim je ugasio i sve one svoje sanse da postane najveci svih vremena, pa makar osvojio i 10 prstenova sa miamiem.
-Wolverine dana 04 aug 2010, 16:47Donnie Darko je napisao/la:zasto lazes? pardon, zasto iznosis neistine? ja sam bullsiam prognozirao trece ili cetvrto (kao i ti) mjesto i rosea sam svrstao medju 5 najboljih playeva zajedno sa nashom, deronom, paulom i rondom.
LBJ MVP je napisao/la:Uh OKC će im odmah pokazat kako se igra basket isto kao i što će Miami dobit po brnjici

Ja ne znam malo previše dižete ove Bullse.Mislim imaju Rosea trenutno je među 3 najbolja playa tu je Brewer(očajan šuter)i možda u odbrani koga zaustavi,ali treba neko u prvoj petorci da stane po strani i kad se oslobodi prostor ubode tricu.Ni Rose,a ni Deng to ne mogu.Boozer je dobar,ali teško da može napravit neku veliku prevagu protiv KG-a ili Gasola tako da Bullsi max ove godine 5. mjesto istoka.Boston,Orlando,Miami,Bucks,Bulls ili Hawks

uz duzno postovanje, ali rose trenutno nije ni medju top 5 playmakersa (williams, nash, paul, rondo i billups). ne kazem da uskoro nece biti.
-Wolverine dana 09 jul 2010, 22:56
ja iskreno mogu zamisliti njih dvojicu zajedno, ali nemogu zamisliti bosha kao trecu violinu u ekipi.
lebron i wade su odlicni prijatelji i odlicno saradjuju, sto smo mogli vidjeti 2008. u pekingu i na nekoliko all star meceva (znam da nije mjerilo). tad je wade na preskonferenciji i rekao da uziva igrati igrati sa lebronom, i da se nada ce jednoga dana igrati u istom timu.
sad, dali je lebron spreman prihvatiti ulogu druge zvijezde momcadi vidjet cemo, ali mislim da jeste jer on je svejtan svog poteza.
-PostPostao/la Wolverine dana 09 jul 2010, 23:11
ja ocekujem generalno odlicnu sezonu miamia sa preko 55 pebjeda, ali onda ispadanje u playoffu radi nedostatka klupe.
-PostPostao/la Wolverine dana 09 jul 2010, 23:11
ja ocekujem generalno odlicnu sezonu miamia sa preko 55 pebjeda, ali onda ispadanje u playoffu radi nedostatka klupe.
-Wolverine dana 31 okt 2010, 23:09
najbolji play lige trenutno je rajon rondo
-Wolverine dana 31 okt 2010, 23:24
meni rose uopste nije mrzak igrac, stovise drag mi je. ali realno govoreci rondo je trenutno druga dimenzija za sve pointguardove u ligi, samim tim i za rosea. covjek je najbolji igrac u ekipi u kojoj igraju 4 potenijalna hall of famera.
sto se tice toga da bi prije uzeo rosea nego ronda. to je relativno. za svaku ekipu vrijedi drugacije. npr ja sam siguran da celticsi en bi osvojili titulu 2008. da je igrao rose umjesto ronda.
ovako si pisao,jedno vrijeme ti je rondo bio sve,zatim ima post ne mogu ga sad nac gdje rosa vidis ko 7 playa lige a imas tu gdje ti nije ni u 5.davao si im trece i to sam mislio na druge a napisa tebe.
hvala ti za ovo lazljivce toliko su mladji a tako ponasanje imas,koga sam ja molio da ostane na forumu
Zadnja izmjena: dema, dana/u 01 apr 2011, 01:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Kobe Bryant izjavio da cilj Lakersa nije titula
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
s ovim se mogu slozit,s tim da bi volio da Bullsi naprave podvig a to je finale i dalje je Boston tim za pobjedit svakakoMaGiCa je napisao/la:Ja sam na forumu od decembra prosle godine, tako da ne znam sta i kako ste diskutovali. Sve sto kazem ovde moze da se tumaci kao naknadna pamet, ali ako mi verujes - da ti kazem ovako:dema je napisao/la: ok Bullsi imaju jaku ekipu i vecu sirinu
Heat ima vise talenta i kako rece Avdic a podrza ga wolvy ko i uvijek ,kazu imaju vise napadackih opcija.
Znaci ja sam prije sezone rekao da ce ovi Bullsi bit treci,koje vi nahvaliste,a wolvy im nije davao ni trece mjesto rekao je da je Rose 7 pg lige itd,sve to s ovom istom ekipom i s predpostavkom da su zdravi.
Dok tad niko nije sumnjao u ovaj Heat jedina dilema je bila hoce li oborit rekord Bullsa,a titula rekose je sigurna.
Sad ce bit ja izmisljam ok,a Bullsi su moja ekipa i moze sse desit da tu i ne budem objektivan.
Znao sam da ce Thibodeau da pravi cuda.
Znao sam da ce Boozer da donese mnogo.
Nisam ocekivao ovakvog Rose-a.
Davao sam Istok Bostonu i Miamiju, uz Orlando i Chicago.
Boston je za mene i dalje #1 ekipa Istoka.
Na Zapadu sam projektovao finale SAS-LAL. U eventualnom finalu sam tipovao na Boston, jer im je malo falilo prosle sezone i bili su osteceni zbog Perka i sudijskog kriterijuma.
Miami da srusi rekorde Bullsa - to je utopija kao i da Italija postane prvak Evrope u basketu u Litvaniji. Teoretski-moguce, realno - neizvodljivo.
Ted Mosby je napisao/la:Kobe Bryant izjavio da cilj Lakersa nije titula

Ovaj drugi dio je donnie pisao,a ovaj za OKC sam vjerovatno ja?-Wolverine dana 04 aug 2010, 16:47
LBJ MVP je napisao/la:Uh OKC će im odmah pokazat kako se igra basket isto kao i što će Miami dobit po brnjici![]()
Ja ne znam malo previše dižete ove Bullse.Mislim imaju Rosea trenutno je među 3 najbolja playa tu je Brewer(očajan šuter)i možda u odbrani koga zaustavi,ali treba neko u prvoj petorci da stane po strani i kad se oslobodi prostor ubode tricu.Ni Rose,a ni Deng to ne mogu.Boozer je dobar,ali teško da može napravit neku veliku prevagu protiv KG-a ili Gasola tako da Bullsi max ove godine 5. mjesto istoka.Boston,Orlando,Miami,Bucks,Bulls ili Hawks![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Der_Bomber
- Kontakt:
Evo konacno 1. April!Ted Mosby je napisao/la:Kobe Bryant izjavio da cilj Lakersa nije titula
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- Donnie Darko
- Kontakt:
-znaci ja sam ocekivao sezonu miamia preko 55 pobjeda i ispadanje iz playoffa. ja tu nit vidim obaranje rekorda bullsa ni titulu.
-to za ronda smo davno razjasnili, jednostavno sam promjenio misljenje.
-a to za rosea je vjerovatno napisano jako davno (par mjeseci prije pocetka sezone, ako nije onda sa se zajebo), tad a i nisam smatrao za top5 playmakera lige. znam da sam ga ili malo prije pocetka sezone, ili na samom pocetku sezone stavio u top5 playmakera.
-a to za rosea je vjerovatno napisano jako davno (par mjeseci prije pocetka sezone, ako nije onda sa se zajebo), tad a i nisam smatrao za top5 playmakera lige. znam da sam ga ili malo prije pocetka sezone, ili na samom pocetku sezone stavio u top5 playmakera.
Der_Bomber je napisao/la:Evo konacno 1. April!Ted Mosby je napisao/la:Kobe Bryant izjavio da cilj Lakersa nije titula

Sinoc je kod Wilbona&Kornheisera rekao da "je ponosan na Bynama sto je razvalio Beasleya". Ide ga ovih dana nesto.

ok nemam sta vise pisat,lazov sam puno hvala ja tebe tako nisam ni bilo koga drugog nazvao odsad cu pisat samo na temi bullsa,jer pretjerujem,lazem,nisam objektivan itd itd.Donnie Darko je napisao/la:-znaci ja sam ocekivao sezonu miamia preko 55 pobjeda i ispadanje iz playoffa. ja tu nit vidim obaranje rekorda bullsa ni titulu.
nadam se da necemo i tamo smetat kao najbrojniji navijaci ovdje
- Der_Bomber
- Kontakt:
Tim, Tony i Manu se vraca veceras!

Man City, Dortmund, Roma
RR je prevara od PGa. Jbo playmakera koji nema sut. Najprecenjeniji play ikada.Donnie Darko je napisao/la:-znaci ja sam ocekivao sezonu miamia preko 55 pobjeda i ispadanje iz playoffa. ja tu nit vidim obaranje rekorda bullsa ni titulu.
Nego Donnie, sto imas sada drugi nick? Banovici ili nesto drugo?
- Donnie Darko
- Kontakt:
penzioniso se 

Ne znam da li si lazov ili ne (to su teske reci), ali sam siguran da nisi objektivan u nekim slucajevima. U slucaju Rose-a i James-a si se pokazao tako.dema je napisao/la: ok nemam sta vise pisat,lazov sam puno hvala ja tebe tako nisam ni bilo koga drugog nazvao odsad cu pisat samo na temi bullsa,jer pretjerujem,lazem,nisam objektivan itd itd.
nadam se da necemo i tamo smetat kao najbrojniji navijaci ovdje
Nemoj ici sa ove teme. Steta da nam ode neko od Los Bullsa.

Jel ovo april il je stvarnoDer_Bomber je napisao/la:Tim, Tony i Manu se vraca veceras!![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam ja ni rekao da je lazov, smao sam rekao da je slagao u nekim informacijama sto je iznio, sto jeste 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta ste vi ovdje ispisali u toku dana ovo nije normalno
...nisam mogao sve procitati, ali mogu vidjet 5-6 stranica James,Bullsi i td 
DA BULLS!!!!!!!!!!

DA BULLS!!!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ajme meni, jeste udarili po tipkama. Nebi sve citao da mi je babo pisao. 

Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.