Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenalisation » 16 okt 2010, 17:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovaj Diaby je zvijer.

Definitivno dominira ! ;)
Da dominira u potpunosti danas bi zabio najmanje 3 gola kakvih je prilika upropastio(doduse sam je i dosao do njih)...dodje do 11 m i stane pa se se vrati pa opet dribla...haha... :twisted: :mrgreen:

EDIT: gotovo je 2-1 Strijelci:Nasri,Chamakh -Zigic..
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 okt 2010, 17:58

Nema veze. Pretjeruju svi, od kad znam za Arsenal uvijek hoće da uđu u gol. 8-) Diaby kad povuče loptu, znači nema dalje, uživancija ga gledat. :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 okt 2010, 17:58

Saurman je napisao/la:ovaj Arsenal je smjesna ekipa a sta i ocekivati od ekipe koju pocjepa WBA :D
Od Bayerna smjesnija ne moze da ga je.bes... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 okt 2010, 18:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema veze. Pretjeruju svi, od kad znam za Arsenal uvijek hoće da uđu u gol. 8-) Diaby kad povuče loptu, znači nema dalje, uživancija ga gledat. :mrgreen:
A ovaj Arshavin mi se popeo na vrh glave sa svojim petama koje su uspjesne svako 4.kolo...Danas se prosuo bar 3-4 puta.. :x
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2010, 18:02

Ništa posebno niste pokazali danas. Diaby je odličan, ali kada treba krenuti naprijed, on čeka(jedina zamjerka njegovoj igri, ali u Arsenalu). Kao da mu Wenger ne dozvoljava da preuzme odgovornost, već se čeka Nasri, smiješni Rosicky ili indisponirani Arshavin. Kada se to promijeni, biće vas užitak gledati, a Diaby-ju će tada cijena vrtoglavo narasti.

Penal čist kao suza, offside također čist kod poništenog gola, a i crveni karton Wilshereu je više nego zaslužen. Nasri je dobro prošao u "onoj" situaciji.

Sve u svemu, očekivana pobjeda; nerealno bi bilo očekivati da ćete 4 utakmice odigrati bez pobjede.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 18:02

Eh, da i ja prozborim koju. Opet, po ko zna koji put Arsenal ne iskorištava svoje šanse, ogromne. U prvih 15 minuta imali su 2 100%. Kasnije su dopustili Briminghamu da umrtvi igru i onda sa njihovim nabačijima za Žigića i poveli. Sama sreća je to što ovaj sudija dobro ne vidi, jer kontakt između Chamacka i protivničkog igrača nije bilo ( Chamack perfektno odglumio ). Nasri, kao i uvjek i kako nas je navikao extra dobar. Drugo poluvrijeme, ono što je trebalo i u prvom, odmah na početku su dali gol i riješili pitanje utakmice.

Wilsher je odigrao dobru utakmicu al onaj faul je glup, al je sigurno crveni.

Nasri definitivno igrač utakmice ( gol a i on je pokretao Arsenal )

BTW.60070 gledalaca je po statističkim podacima na ovoj utakmici, pa et, mislim da je to 97% popunjenost ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 okt 2010, 18:03

Arsenalisation je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema veze. Pretjeruju svi, od kad znam za Arsenal uvijek hoće da uđu u gol. 8-) Diaby kad povuče loptu, znači nema dalje, uživancija ga gledat. :mrgreen:
A ovaj Arshavin mi se popeo na vrh glave sa svojim petama koje su uspjesne svako 4.kolo...Danas se prosuo bar 3-4 puta.. :x
Da, imao je prelijepu šansu da uposli čini mi se Songa ali ne, mora on nešto petom izigravat` :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 18:10

Da, griješi, al kada prođe onda kažete uh, kako ono Arshavin uradi. Pa hebote mora nešto i promašit, mislim pogrešno uradit. Arshavin igra najbolje na lijevom krilu, al ovu utakmicu je stalno šetao i nije se mogao nać. Sva sreća pa Arsenalu njegove čarolije nisu trebale ovu utakmicu.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 okt 2010, 18:14

Arsenalovi igraci se žele ušetati u gol, toliko šansi su imali za šuteve ali oni nešto petljaju bespotrebno.
Diaby pogotovu, tom momku neko treba reci da se lopta može i dodati ponekad, frajer je voli imati kod sebe i cariniti to je cudo jedno...Chamakh je pokazao kako se igra bez puno pametovanja.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 18:15

Pa dobro, oduvjek je Arsenala "krasila" ta igra, puno dodavanja i kontakta sa loptom. Nikad Arsenal nije igrao jednostavno ( osim kontri ), uvjek se tražio, u svakoj akciji, kakav dribling, nešto što će akciju "žačinit" ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 okt 2010, 18:18

GunnerS je napisao/la:Pa dobro, oduvjek je Arsenala "krasila" ta igra, puno dodavanja i kontakta sa loptom. Nikad Arsenal nije igrao jednostavno ( osim kontri ), uvjek se tražio, u svakoj akciji, kakav dribling, nešto što će akciju "žačinit" ;)
Mah... imali su 3-4 situacije na ivici 16-erca kad treba da samo neko opali po lopti i to je gol...ali joook, što cemo jednostavno kad možemo komplikovano :lol: ...kad zabiješ 3-4 gola onda se može "začinjavati"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 18:20

Eh, opet ti. Pa kažem ti, Arsenal NIKAD nije igrao jednostavno. Zato i jesu poznati u svijetu, baš po tome ;) Po svojim komplikacijama koje donose lijepu igru i dobre poteze, a i dosta golova. ;)

Mah, kad tu dođe Cesc, kad dođe RVP, Theo, TV... uh... Ne treba ni zamišljat šta će bit, ako Bog da...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 18:23

Mačor je napisao/la:Đeste topdžije, šta je bilo? đe zapelo? :D
:? 8-) :roll:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 16 okt 2010, 18:39

dovoljno odigrano za pobjedu, moglo bolje ali eto i ovako sam zadovoljan...
btw gunnerS zasto se ne vratis na ars-bih.com???? sta fali pokoji post ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 okt 2010, 19:09

ma najbolje su utakmice kad Arsenal primi prvi gol ,onda znaš šta gledaš imaš razloga ostati kraj TV ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 okt 2010, 19:21

Rutinska pobjeda nad slabasnim protivnikom. Penal je ocigledan faul onaj igrac birminghama je trebao dobiti zuti karton, ponisten nam je cist gol, igrali smo prekrasno i dominirali cijelim tokom utakmice. Slabasni protivnik moze biti sretan sto je zavrsilo ovakvim minimalnim rezultatom! Cuj ti jedan antitalenat Monolog prica kad ce to biti uzitak gledati, mogao si jos otici i Wengera malo savjetovati generalu poslije bitke cuj ti njega i recenice "e tad ce vas biti uzitak gledati" hahahahaha

Lokalni ulizivac Gunners se i dalje ulizuje cuj nije bilo penala hahahaha pa i smijesni komentator sa BHT je to vidio!

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 19:23

legenda reala je napisao/la:ma najbolje su utakmice kad Arsenal primi prvi gol ,onda znaš šta gledaš imaš razloga ostati kraj TV ,
Slažem se, ako si neutralan ;)

Mah, jarane, znaš kako je, previše pesimista i previše ozbiljnosti, nemogu ja to...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 19:23

Tebe cekam,konacno jedan realan komentar tekme,sta ovi drugi znaju. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 okt 2010, 19:25

Ja sam prezadovoljan s obzirom da smo se vratiti nakon 0:1, prošle sezone bi se mučili protiv ovakvog Birminghama, ali ne i ove. Niko nije baš toliko dobro odigro, ali Wilshere,Diaby i Song su se izdvajali iznad ostalih. Mali Rus opet nema motiva pa nam kida živce, nakon gola za 2:1 smo stali i igrali sa pola snage, to je bilo evidentno. Samo me živciraju što kad imaju dobru priliku za šut sa nekih 16 metara i više oni se dodavaju ko bezglava krmad i sve zajebu.

Nadam se da Jack neće dobit više od jedne utakmice neigranja, start je bio neoprezan i dobio je opravdano crveni karton, ali više od 1 utakmice neigranja odnosno zabrane bi bila glupost.

Raduje me što sam vidio danskog B52 bombardera na terenu napokon i da nešto poručim ovima koji misle da je Fabianski kriv za gol. Uzmite,ubijte se pa pištolj. Danas je branio odlično.
I jedanaesterac za Arsenal je bio više nego očigledan. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 19:26

Devil je napisao/la:Tebe cekam,konacno jedan realan komentar tekme,sta ovi drugi znaju. :roll:
Mene ?! :?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.