Moderator/ica: vlakanje
TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi ja mislim da igrate zadnju u Sarajevu protiv FK Sarajevo tako da dovescete nekoga igraca koji je imao veze sa Olimpikom , ili ce se Suman i Janjos da zale da ste igrali sa 5-6 zuti nesto ce biti i uzece vam titulu na kosevu zao mi je ali vidio sam u kugli kod prorocice a i moja 7 kasika je isto rekla![]()
Evo da ti jednom repliciram sto sam zavidan sto imate tramvaj i trolejbus u Sarajevu ili nesto trececena je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi ja mislim da igrate zadnju u Sarajevu protiv FK Sarajevo tako da dovescete nekoga igraca koji je imao veze sa Olimpikom , ili ce se Suman i Janjos da zale da ste igrali sa 5-6 zuti nesto ce biti i uzece vam titulu na kosevu zao mi je ali vidio sam u kugli kod prorocice a i moja 7 kasika je isto rekla![]()
Druga liga daj malo popusti zavist je cudo.Znas da ste vi kikiriki klub!!
Da smo igrali ofanzivno protiv Širokog šta misliš kako bi prošli?tatamata je napisao/la:Pa da se primjetiti,da Maric forsira dvije taktike,ofanzivnu kuci,i defanzivnu u gostima,sto je i logicno.Ali Borac prije nije tako igrao.Igrali smo napadacki i kuci i na strani.Igrali smo lijep,brz fudbal,i to nam je i donosilo bodove sa gostovanja.Mislim da smo u Sirokom osvojili bod,ali ne toliko zbog dobre igre,koliko zbog nestrucnosti napadaca Sirokog da daju gol....
Pa mozda bi primili 1 ali dali 2,a ovako smo se branili samo,igrali bunker,i mogli smo primiti 5,a nismo imali niti jednog pravog suta...Borčevac je napisao/la: Da smo igrali ofanzivno protiv Širokog šta misliš kako bi prošli?
Kako nismo imali ni jednog šuta nemoj zezati...tatamata je napisao/la:Pa mozda bi primili 1 ali dali 2,a ovako smo se branili samo,igrali bunker,i mogli smo primiti 5,a nismo imali niti jednog pravog suta...Borčevac je napisao/la: Da smo igrali ofanzivno protiv Širokog šta misliš kako bi prošli?
Pa bio sam tamo cova...Imali smo par poluprilika,ali to se ne moze uporediti sa onim sta su Sirokobrijezani promasili...jedino u cemu smo bili bolji,i to u drugom poluvremenu,je to sto smo malo preuzeli inicijativu,i cuvali loptu.Ali ta mi se igra nimalo ne svidja...Nece nas uvijek sreca sluziti,moramo pokusavati davati golove i na gostovanjima.Borčevac je napisao/la: Kako nismo imali ni jednog šuta nemoj zezati...
Uz dužno poštovanje, mislim da griješiš.tatamata je napisao/la:Pa da se primjetiti,da Maric forsira dvije taktike,ofanzivnu kuci,i defanzivnu u gostima,sto je i logicno.Ali Borac prije nije tako igrao.Igrali smo napadacki i kuci i na strani.Igrali smo lijep,brz fudbal,i to nam je i donosilo bodove sa gostovanja.Mislim da smo u Sirokom osvojili bod,ali ne toliko zbog dobre igre,koliko zbog nestrucnosti napadaca Sirokog da daju gol....
Ovo boldovano je kljucna stvar....Jbg on postavlja taktiku,kako mu okolnosti dozvoljavaju...Svaka njemu cast.Ja samo kazem,da mi se ne svidja ovakva plasljiva igra Borca,ali sto ti kazes drugacije ne moze,ipak je ova ekipa jos daleko od uigranosti one jesenje.borcev_navijac je napisao/la: Uz dužno poštovanje, mislim da griješiš.
Jesenja ekipa je upravo igrala ovu varijantu kakva je sad bila u širokom brijegu, sa dva zadnja vezna i igrom na blok u sredini, sa izuzetno dobrim kontranpadom, i to je igrala i u gostima i kod kuće, s tim da je kod kueć pomjerala zadnji red malo naprijed pa se dobijao utisak napdacke igre. Razlika je u tome sto smo imali jednog bilbiju koji je , treba se to priznati znao i bez ofanzivne igre i bez prave sanse,na individualni kvlaitet dati go, i vranjesom koji je iako veznjak bio postavljen defanzivno ali je imao strasan pravolinijski proboj po lijevoj strani ( ali se i vracao za razliku od puzigace) i odradjivao istovremeno more defanzivnih zadataka i krpio rupe u odbrani.
Mi sad nemamo taj luksuz da igramo tako vise kod kuce, jer za razliku od jeseni sada nam realno kuci dolaze znatno slabije ekipe od nas i od onih koje su nam dolazile jesenas.
Marić radi ono što jedino može, jer u stvari on i nema baš neki izbor, on MORA pobjedjivati kući a nema individualce tog kalibra u koje se može uzdati da će bez ofanzivne igre davati puno golova.
Tako da ja mislim da bez obzira na sve, taktički dobro postavlja igru na strani i kod kuće.
Не, 24. " 25. ? " " $ $.nime_tm87 je napisao/la:jel sljdece dvije utakmice igrate kuci ?
Sa obzirom da Slavija "prodaje" utakmice na svome terenu 0:1& ? je napisao/la:kakve su prognoze za sutra,koji ce rezultati biti i sta mislite koja ce biti postava borca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.