NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

aqarius
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la aqarius » 10 sep 2022, 17:31

Istina je negdje na pola....dečke svakako treba podržati,,upravu svakako,Duvnjaka..svi oni su čarobnjaci sa čim su se suočili i sa čim se i dalje bore ,od raznih opstrukcija,podmetanja, itd..Dalje treba razumjeti i pojedince,ljudi vole Čelik..i nekada se kaže nešto u afektu-kada se glave ohlade opet ostaje ljubav prema Čeliku.I naravno..treba biti i realan...pa ne možeš fulati par penala koji ti odlučuju tekmu...pa dečki sa 18 godina potpisuju milionske ugovore..nema tu sazrijevanja,moraš biti zreo do 20 godine...dalje fizička sprema...pa de imaš ljeto..nemoj biti čačkalica narod ti se smije..teretana,nabij bar 5 Kg mišića..i već na startu si 20 %bolji. Istina je surova koliko god voljeli Čelik rezultat nas dovodi na stadion...

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kinder_jaje » 10 sep 2022, 17:42

Ne mogu napadaci igrati krila,mora se znati ko sta igra jer ovakvom igrom na ho ruk nece na dobro.
Pojacaj sredinu terena da tu sprijecis protivnika da razvija bilo kakvu igru.
Sivac propada na beku a covjek ima najbolji centarsut u ekipi, Arnautović nije za beka i njega bih probao na stoperu a probati nekog drugog umjesto njega.
Mislim da treba probati sa formacijom 3-5-2 i da ce to dati mnogo vise rezultata nego ova igra na ho ruk.
Za mene ovaj kiks ne znaci nista ako cemo naučiti bilo sta iz njega,ako ce u sljedećoj utakmici sve te greske koje su pravili biti svedene na minimum.
Duvnjak je nedavno pricao da mu nije jasno koliku su losi u pasu prvom do sebe i da su to neke osnovne stvari koje se uce u mladjim kategorijama.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 sep 2022, 18:11

samoposteno je napisao/la:
10 sep 2022, 13:34
BatistutA19 je napisao/la:
10 sep 2022, 13:28
Nisam sinoc htio nista pisat ,nek se malo ohladi sve al uvod u sezonu je katastrofalan a da je izgubljeno prvo mijesto nije ni blizu izgubljeno jer ima puno utakmica do kraja.
Igraci imaju kvaliteta ,njima treba vise razgovor, neki da se vidi sta je problem,kaze neko pritisak pa brate dragi idi igraj sah tamo nema pritiska limunada i lagano.

Sto se tice igraca,trenera,uprave tu je puna podrska mi bolje nemamo ali se moraju trznit.
Sad kup i u ovakvoj atmosferi bi volio da ispadnemo ,nit ce bit raje nit je atraktivan Gosk nit ce privuc publiku a nikakve sanse nemas da prodjes.Znaci u ovoj situaciji odmah se oprostit od kupa treba i bacit sve karte na ligu i pokusat uc u FL.

Ovi samo sto pricaju neka stabilizacija vracanje dugova ne moze ni to vjecno ,ko ce tebi davat samo u 3 ligi i to ce prestat ,ljudi ti daju da ides napred a ne samo da stojis u mjestu ..Ok mozes ti vracat dugove i lagano al neces imat 200 ljudi na stadionu i nemas se sta pravo ljutit na nekog ako nece doci jer ljudi ne mogu to vise podnijet .Mozes ti pricat sve to ali ti nemas vise kome to pricat.Publika je tu ljudi vole Celik dokaz je sa Bosnom 4000 al ne mozes ti samo stojat u mjestu i rec hajd na utakmicu,daj sponzora ,kupuj karte.kupuj u fan shopu ,uclani se i biti peti u ovoj ligi,tako klub i u mene mama moze vodit .Bez rezultatskog napredka nemas publike i cao osim nekih 100 do 200 ljudi.

ISTI IGRACI I PLUS POJACANI,ISTI TRENER ,ISTA UPRAVA A REZULTATI KATASTROFALNI ,ZNACI TREBA LIJEPO SJEST I OTVORENO PORAZGOVARAT JER OCITO NEST NIJE UREDU I DA IMA TU PROBLEMA ALI SE SUTI.
Drug kakvih 4 hiljafe protiv Bosne mozemo mi pisat i 30 hiljada prodate karte su mjerilo i za mene je bilo publike tacno onoliko koliko klub objavi da je prodo karti ove sto su usli dzaba ne racunam uopste kao publiku vec samo kao trosak klubu a oni su vjeruj mi naj glasniji i u psovkama i u svemu
Nije bitno sad koliko je bilo tacno koliko je prodato tada ,uglavnom tu su navijaci jewdnostavno treba shvatit i takve koji ne mogu podnijet da te Jelah napdne na Bilinom i slicni uz duzno postovanje prema tom klubu i ostalim.I sad uz onakve igre i ti ocekivat navijace u velikom broju ,sponzore i ostalo nije realno koliko god bi mi zelljeli od toga nema nista.MOraju se vracat i dugovi ali moras i sportski napredovat ,niko ne trezi Pl odmah i prvaka da budes ali se ova liga mora proci i doci korak do PL .

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2022, 18:27

kirat410 je napisao/la:
10 sep 2022, 15:07
AllGunsBlazing je napisao/la:
10 sep 2022, 15:00
Ne mozes igrati igru kratkih pasova sa dva vezna u sredini, od kojih ni jedan nema Salkicev dribling i kontrolu lopte.

Mene je najvise razocarao Sijerkic. Mislim sa brojem golova s kojim je dosao u klub, svaku utakmicu profula jedan zicer.
Ybg onda drug, ne mozemo ovo ne mozemo ono, ne mozemo pasove nema Salkića, ne mozemo duge lopte jer ne zna niko poslati dugu loptu prema naprijed

Kako cemo igrati onda, hajmo se braniti kao i sinoc 20 minuta drugog poluvremena i cekati kontre na svom terenu protiv ekipa koje se naloze protiv Čelika, a igraci im nista posebno..

Koje je tvoje rjesenje onda, jer vidim po postovima da si bas optimistican a nekad ni to nije dobro u prevelikoj mjeri?
Pa ojacas sredinu. Kad je Salkic tu, mozemo probati sa dvojicom, ali kad nije tu trebaju nam trojica. Mi i sad igramo sa trojicom, ali Ali nije vezni. Po meni Duvnjak ima preofanzivnu prvu postavu. Ja bih ostavio Karalica na klupi, Ali bi dobio njegovo mjesto, a vezni red bih ojacao sa nekim ko moze vise ucestvovati u kreiranju igre.

Drugo, ocito je da je Vardo u malo losijoj formi. Prosle godine je dao dobrih golova.

Sve ovo sto pisem je normalno. Losa forma, losa utakmica. Pricate ovdje kako momci od 18 godina potpisuju za velike klubove, a niko da napise kako ti momci na minimalno 50% utakmica budu katastrofa. Nema mladog igraca da odigra svaku odlicno. Jucer smo promasili 3 ciste sanse, i tako je od pocetka sezone. Samo je pitanje kad cemo poceti pogadjati.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2022, 18:46

Sljedeće kolo gostujemo Usori koja je danas pobjedila Krivaju u Zavidovićima sa 3:0.
Usora ima 9 bodova, dok Čelik ima 10.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 10 sep 2022, 18:56

Convicts je napisao/la:
10 sep 2022, 18:46
Sljedeće kolo gostujemo Usori koja je danas pobjedila Krivaju u Zavidovićima sa 3:0.
Usora ima 9 bodova, dok Čelik ima 10.
Uvijek nezgodno bilo protiv Usore, jos su se i pojacali ove sezone, bolji su nego prosle. Teren tezak al hajd vidjet cemo kako ce biti

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 10 sep 2022, 19:01

Koliko sam ja skonto nije do igre i rezultata Čelika, nego mi kao navijači ne valjamo, treba pronaći novih 500-1000 navijača sa novim, boljim mentalitetom koji će davati pare a za uzvrat dobijat veliko ništa. Nemamo mi taj kodeks ponašanja i ne razumijemo tradiciju kluba i ne shvatamo da pobjeda protiv Jelaha u ovoj situaciji prestiž, očekujemo puno stavljamo pritisak na rezultate i mlade igrače sa svojim dolaskom na tribine. Vjerovatno mi kao navijači sa prosječnim mentalitetom nemamo strpljenja nego želimo instant rješenje koje ne može doći, vjerovatno nemamo dovoljno povjerenja u superljude iz uprave jer ne znamo koliko su oni sposobni i koliko vole ovaj Čelik te na kraju kao prosječan navijač sa prosječnim mentalitetom u koliko kažem da nešto ne valja, jer očito ne valja takav nisam dobro došao da budem navijač. Uglavnom nije do Čelika , uprave i igrača nego mi na tribinama ne valjamo. Okrenula se izgleda ona izreka nije više težak Čelikov dres, sada je težak navijački.
Jel tako @Steelman ?

Ova uprava je rekla i obećala da će Čelik iduće sezone igrati viši rang ukoliko se to ne desi ova uprava je slagala navijače.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2022, 19:05

Ukratko: uprava napolje?
Celik!3,2,2.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 10 sep 2022, 19:43

Koliko glupih komentara, ne mogu da vjerujem. Komentarišete igru momka koji nema ni 20 godina i igra u takvom odronu od lige da je to nezamislivo bilo gdje drugo osim na šugavom balkanu. Plus vjerujem da svi vi stručnjaci koji "sve znate" niste nikad odigrali ni poluvrijeme na nekom seljačkom turniru, a kamo li nešto više.

Utakmicu izgubio trener definitivno, najviše zbog ekipe koju je izveo a i za nedostatak autoriteta. Ako si dao loptu Fenanu da puca ima da puca il ide napolje.

Samo Čelik!
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 10 sep 2022, 19:46

10 sep 2022, 19:05
Ne to. Na kraju ako se ne uspije ostvariti zacrtani cilj a zna se koji cilj je postavljen prije početka sezone, jel će i tada da krivicu snose navijači ?
Po do sada prikazanom na terenu uprava je dobrano ofulala i precijenila situaciju, htjeli mi to ili ne. Ali hajde, na kraju cemo da brojimo mrtve.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 sep 2022, 19:53

Sta je padobranaca ovdje, nema ih mjesecima pa nakon dva kiksa ovdje pljuju sve zivo, nemojte indijanci nindolazit na stadion vise
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 10 sep 2022, 19:54

Ali je dobar i treba da nastavi da se razvija, samo penale dati nekom drugom i kraj price.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2022, 20:41

RubikovaKocka je napisao/la:
10 sep 2022, 19:46
Ne to. Na kraju ako se ne uspije ostvariti zacrtani cilj a zna se koji cilj je postavljen prije početka sezone, jel će i tada da krivicu snose navijači ?
Po do sada prikazanom na terenu uprava je dobrano ofulala i precijenila situaciju, htjeli mi to ili ne. Ali hajde, na kraju cemo da brojimo mrtve.
Mozda je najava ulaska u prvu ligu marketinski potez? Na kraju, i da su pogrijesili, sta sad? Da li su ulozili dodatne pare pa ih neostvarenjem cilja prokockali? Nisu. Svi smo na kraju ljudi i grijesmo.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2022, 20:45

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 sep 2022, 20:50

Pa šta ako se ne ostvari jedan od zacrtanih ciljeva, a ostvare mnogi drugi, treba nešto možda upravu kriviti? Postaviti neki cilj nije isto što i obećati. Kada se postavi cilj postoji uvijek mogućnost da se on ne ostvari. Uprava radi bukvalno pod vandrednim okolnostima od početka, ganjaju se s ovim tužbama i milion nekakvih sporova i opstrukcija ima na sve strane i oni se s tim uspješno nose, ne zbog lične dobiti, nego iz ljubavi prema klubu.
Ako se ni ne plasiramo u više rang, nije smak svijeta. Mnogo važnije mi utakmice igramo iza terena, npr jedna od njih će uskoro biti na sudu kontra Fude. Ako to izgubimo (a nadam se sa nećemo) to bi za mene bila katastrofa, a ne ovo. Ja jednostavno ne mogu previše razmišljati o sportskom uspjehu, dok se borimo sa ovim nesportsim g.ovnima iz kojih polako izlazimo. Jbg. i meni je grč u stomaku nakon ove loše igre, uputimo konstruktivnu kritiku i borimo se dalje. Nećemo sada padati u očaj zbog toga.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 10 sep 2022, 20:58

10 sep 2022, 20:41
RubikovaKocka je napisao/la:
10 sep 2022, 19:46
Mozda je najava ulaska u prvu ligu marketinski potez? Na kraju, i da su pogrijesili, sta sad? Da li su ulozili dodatne pare pa ih neostvarenjem cilja prokockali? Nisu. Svi smo na kraju ljudi i grijesmo.
Ništa. Samo konstatujem ovo oko ciljeva iz sportskog segmenta.
Inače uprava daje sve od sebe i za to im naklon do poda, pored svih opstrukcija i podmetanja, s tog aspekta im se ne moze niti smije išta reći.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 sep 2022, 22:01

dinodino2019 je napisao/la:
10 sep 2022, 19:53
Sta je padobranaca ovdje, nema ih mjesecima pa nakon dva kiksa ovdje pljuju sve zivo, nemojte indijanci nindolazit na stadion vise
Ti bi sve otjero sa stadiona? Jel Čelik vaš? Vas 67 s juga??? Koga bolan zanima više mišljenje juga! OK Robijaši su spasili klub od gašenja to stoji i Čelik postoji upravo zahvaljujuči Robijašima,al dokle bolan više pisanje i ne treba nam niko! Šta misliš sad ako sam ja 12 igrač i pomažem Celiku jer volim klub dajem svoje pare za klub i sponzor sam jel misliš da ste važniji sad vi s juga ili ljudi koji daju svoj novac za Čelik! Manite se više politike ne treba nam niko ko kritikuje,psuje,ovo ono...Svi koji plate kartu nek radi šta hoče nije me briga,pomogo je klub ulaznicom! A čime ba vi sad pomažete klub,tjeranjem publike,tjeranje ko kritikuje,psuje,ne trebate vala ni vi koji baklje palite,utrčavate u teren,prekidate tekme,nabijate kazne klubu! Koga ba više zanima ultra scena,daj ko ima pare nek plati,soponzorira,pomogne kako tako da se klub izvuče iz blata! De ba i meni sad napišite ne trebaš ni ti dolazit :urnebes:
::::SAMO ČELIK::::

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 10 sep 2022, 22:13

Dok sam horan ev ga još jedan post! Naš najbolji igrač je Medzuselac,daleko najbolji! Mlad je al dobar če biti igrač! Daj ovaj Čelik Baki Sliškoviču pa češ vidjet kako se igra sa istim igračima! Vidio bi kako se igra OKOMITO,BRZO I NA KONTRE! Al Čelik nema pare za taj luksuz,to smo svi mi svjesni! Zato sad i trpimo igru kakva jest jer Duvnjak previse igra POPREČNO! A na žalost golovi nisu na aut linijama,pa tako da nismo ni opasni! Uprava je daleko najsvjetliji primjer kluba,pa navijači sa ZAPADA,igrači pa tek trener...Protiv Usore ne očekujem previše,jer mislim da je Duvnjak dosegao vrhunac što se tiče trenerskog znanja...volio bih da grešim,al haman sam na žalost u pravu...
::::SAMO ČELIK::::

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 sep 2022, 22:33

zamorano je napisao/la:
10 sep 2022, 22:13
Dok sam horan ev ga još jedan post! Naš najbolji igrač je Medzuselac,daleko najbolji! Mlad je al dobar če biti igrač! Daj ovaj Čelik Baki Sliškoviču pa češ vidjet kako se igra sa istim igračima! Vidio bi kako se igra OKOMITO,BRZO I NA KONTRE! Al Čelik nema pare za taj luksuz,to smo svi mi svjesni! Zato sad i trpimo igru kakva jest jer Duvnjak previse igra POPREČNO! A na žalost golovi nisu na aut linijama,pa tako da nismo ni opasni! Uprava je daleko najsvjetliji primjer kluba,pa navijači sa ZAPADA,igrači pa tek trener...Protiv Usore ne očekujem previše,jer mislim da je Duvnjak dosegao vrhunac što se tiče trenerskog znanja...volio bih da grešim,al haman sam na žalost u pravu...
Ti si bolestan lik idi lijeci se kakav Baka Sliskovic senilni starac u 3 ligi, idi umij se bizonu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 10 sep 2022, 22:39

Treba jak čovjek. Sa njim svi problemi nestaju i oni nemaju rezultatsku krizu 😄
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LloriS, Venom i 7 gostiju.