Da psuje Emiru Hadžiću novorođenče?Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:47Koga @TheIvicnjak onako ostro napadne, ima osnova za kritiku.
@Mortem mora da ostrani ovog lika sa teme, ovo je psihopatsko ponašanje.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da psuje Emiru Hadžiću novorođenče?Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:47Koga @TheIvicnjak onako ostro napadne, ima osnova za kritiku.
Hvala ti, jedino ti zelis pomoci.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:35zipce vodim te u zapadni mostar , prvi put da ne umres a da ne odes dole ,da nas ne brukas tamo po drugim temama ,ne moraju svi znati da pratis Sarajevo samo na malim ekranima.....Zip je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:31Misli bitan nekom ovde, pa ce neko zbog toga da gricka muda.feniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:28Pa ledesma moze jedino na Grbavicu, tamo mu je i mjesto..
Ima obraza da pise ovde nakon silnih uvreda, direktno prema meni a u toku utakmice da ne govorim sta igrsci dobiju
okadmin je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:01Mortem mi je prijavljivao psovke i raznorazna vrijedjanja, ali nisam htio djelovati. Shvatam bijes, svasta se kaze I napise u trenutku... sad je dovoljno vremena proslo da sam uvjeren da se moze nastaviti civilizovano diskutovati bez obzira na razlicite stavove.
U nastavku cu postupati po preporukama vaseg moderatora.
Kakav bijes? Izmedju šanse na terenu i toga da se ovde nešto napiše je razmaka tri minute. Možeš li zamisliti kako to izgleda u sobi onog ko ovde piše? Ako možeš zamisliti možeš onda zamisliti i njegove motive. Nema to veze sa bijesom nego sa lošim odgojem i zanemarenom djecom.admin je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:01Mortem mi je prijavljivao psovke i raznorazna vrijedjanja, ali nisam htio djelovati. Shvatam bijes, svasta se kaze I napise u trenutku... sad je dovoljno vremena proslo da sam uvjeren da se moze nastaviti civilizovano diskutovati bez obzira na razlicite stavove.
U nastavku cu postupati po preporukama vaseg moderatora.
Očito nisi upućen, banovan je.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:27Ma ko ce reagovati ,onaj majmun cjelu noc psuje najgnusnije psovke Emiru ,Vinku ,pise dabogda umrli svi igraci i niko ne reaguje ..a isti taj je do sada 50 profila napravio zbog banova jedno vrijeme je bio zabranjen na ovoj temi i opet mu je neko dopustio da pise ...
Mozda i mortemov zadnji ban koji ce dodijelitiMortemHz je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:58Očito nisi upućen, banovan je.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:27Ma ko ce reagovati ,onaj majmun cjelu noc psuje najgnusnije psovke Emiru ,Vinku ,pise dabogda umrli svi igraci i niko ne reaguje ..a isti taj je do sada 50 profila napravio zbog banova jedno vrijeme je bio zabranjen na ovoj temi i opet mu je neko dopustio da pise ...
Molim vas da se okrenemo temi FK Sarajevo.
Cyka blyatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2020, 20:01Mozda i mortemov zadnji ban koji ce dodijelitiMortemHz je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:58Očito nisi upućen, banovan je.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:27
Ma ko ce reagovati ,onaj majmun cjelu noc psuje najgnusnije psovke Emiru ,Vinku ,pise dabogda umrli svi igraci i niko ne reaguje ..a isti taj je do sada 50 profila napravio zbog banova jedno vrijeme je bio zabranjen na ovoj temi i opet mu je neko dopustio da pise ...
Molim vas da se okrenemo temi FK Sarajevo.![]()
I, znači i @TheIvicnjak otisao na izlet u Banoviće?
emir79 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 18:36Da psuje Emiru Hadžiću novorođenče?Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:47Koga @TheIvicnjak onako ostro napadne, ima osnova za kritiku.
@Mortem mora da ostrani ovog lika sa teme, ovo je psihopatsko ponašanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.