Ili kad uzmeš u obzir činjenicu da je Bayern osigurao naslov prvaka 10-ak kola prije kraja.madridist je napisao/la:Glupo je ovo gore s mačkom i miševima,kad uzmeš u obzir zadnje rezultete i Madrida i Bayerna sa BvB pitanje je ko ima motku a ko je mali a ko veliki miš.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pristajem na to ako je Bayern pustio onu tekmu kao nebitnu,opet,slika je glupa kako god ,nije Madrid recimo Valencija pa da se uplaši bilo kog kluba ali nema veze,kakve su prognoze kapetane.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Optimistične.
Pobjeda za trofej Cope i podizanje samopouzdanja, pa ganjati decimu preko dosta lošijeg Bayerna u odnosu na onaj prošlogodišnji.
Pobjeda za trofej Cope i podizanje samopouzdanja, pa ganjati decimu preko dosta lošijeg Bayerna u odnosu na onaj prošlogodišnji.
Ja sam pesimista,jbg,ako vcrs popusimo tacno se okrecem fakultetu,**** tekme vise.
Sretno zmajevi!!
Ma kup je nebitan , ako ga ne osvojimo mi tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nema Illare, Isco od prve. 
On i Coentrao bi mogli prevagnuti veceras u vasu koristgeoxx je napisao/la:Nema Illare, Isco od prve.
Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao, Modric, Xabi, Di Maria, Bale, Benzema, Isco.
Očekujem pobjedu i sjajan uvod za Bayern.
Ova ekipa može pobjediti svakoga samo moraju igrati muški i vjerovati u sebe i mogu se pobjediti i hobiti i seljaci ili ti ga bavarci
Sad il nikad
Dobro je što Casillas brani u sva tri susreta jer je i odbrana sigurnija kad je on na golu.
Ova ekipa može pobjediti svakoga samo moraju igrati muški i vjerovati u sebe i mogu se pobjediti i hobiti i seljaci ili ti ga bavarci
Sad il nikad
Dobro je što Casillas brani u sva tri susreta jer je i odbrana sigurnija kad je on na golu.
BENCH: Diego López, Varane, Casemiro, Nacho, Morata, Illarra, Willian José.
Koja lošoća od klupe
Koja lošoća od klupe
Hala Madrid!
Kawhi je napisao/la:Uzećemo im posjed
To ne biste bili u stanju i da sada istrci Barca B na idealno podšišan travnjak Mestalle
Isco MOTM
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Klupa grmi 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nikad losija ali ovaj mali Willian bi mogao biti joker kao Hese svojevremeno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
dobro je, nema ronalda da daje vise golova nego sto odigra utakmica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
a jesi zapeo viseLenBias je napisao/la:dobro je, nema ronalda da daje vise golova nego sto odigra utakmica
Ronaldo - Isco - Bale
sta ce covjek kad ronaldo daje vise golova nego sto odigra utakmica
Pa i da izbacite Bayern, zar stvarno mislite da mozete osvojiti preko Atletica ( Koji nikada ne gubi finala) ili pak Chelsea koji ima ( cigu koji isto tako nikad ne gubi finala ) ? Ako i uspijete to sve da ucinite svaka vam cast, zasluzujete titulu LPMARCELO je napisao/la:Ja sam pesimista,jbg,ako vcrs popusimo tacno se okrecem fakultetu,**** tekme vise.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.