Gomila gluposti, netacnih podataka i neuporedivih podataka.FCUM je napisao/la:Svi krive Dejvida Mojesa za ovako slabu sezonu - ali krivica, PRVO, leži u Edu Vudvordu (čoveku koji odobrava novac za transfere u Mančester Junajtedu), a DRUGO, u Aleksu Fergusonu, jer je napustio ekipu u teškoj situaciji."
"Mančester Junajted je nekad bio Golijat, a sad je postao David."
"Mogu samo da zamislim GDE BI SAD BIO Mančester Junajted da je letos umesto Mojesa angažovao Žozea Murinja?", komentar Garija Linekera, legendarnog engleskog centarfora, danas stručnog komenatora i prezentera.
"Šokantna reakcija Junajtedove odbrane kod trećeg Čelzijevog gola. Dejvid Mojes, skrštenih ruku, izgleda potpuno utučeno." (Fil Meknalti, sportski urednik BBC-a)
"Prestanite da krivite Fergija. on je sa ovim ISTIM TIMOM prošle sezone bio šampion. Uostalom, nije bio njegov posao da Mojesu stvara tim. Mojes i Vudvort su imali dovoljno vremena u prelaznom roku i ništa nisu uradili."
"Najgori Fergusonov TRANSFER ikada? Mojes, ubedljivo."
"Svi ste me vređali kad sam rekao da će Junajted na kraju sezone biti peti... sad vidim da je trebalo da kažem - ŠESTI!", komentar Robija Sevidža, bivšeg reprezentativca Velsa i nekadašnje nade Mančester Junajteda, danas fudbalskog komentatora.
"Realno, ovo je bila jedna od NAJBOLJIH partija Mančester Junajteda ove sezone, a izgubio je sa 3:1."
"Huan Mata sedi na Čezlijevoj klupi i razmišlja da li da pređe u ovakav Mančester Junajted".
"Evo ga, novi/stari dečko Čelzija NEMANJA Matić ulazi u igru umesto Viliana. Koliko puta ću ga ove sezone nazvati NEMANJA Vidić? Mislim, mnogo puta."
"Ljudi, nemojte da zaboravite da je ovaj isti tim Mančester Junajteda prošle sezone LAGANO osvojio Premijer ligu. Ipak je problem u Mojesu."
"Statistika: Dejvid Mojes je kao menadžer Evertona i Mančester Junajteda 48 puta u Premijer ligi gostovao kod Čelzija, Arsenala i Liverpula i nije ostvario NITI JEDNU POBEDU!?"
"Ovo je NAJGORI Mančester Junajted još od vremena Velikog Rona (Atkinsona), Fergi je osetio da dolazi to vreme, baš kao i Pep Gvardiola u Barseloni, i napustio je Old Traford ostavljajući slabijima od sebe da rešavaju probleme."
"Statistika: Mančester Junajtedu je ovo bio 10. meč ove sezone protiv prvih devet ekipa na tabeli Premijer lige i još uvek je BEZ pobede!"
"Prirodna evolucija... Svakom DOĐE KRAJ, sad je došao Mančester Junajtedu baš kao što je Liverpulu devedesetih. To su fantastične vesti za neutralne."
"Interesatno je da je Murinjo PRVU i 100. pobedu u Premijer ligi ostvario protiv Mančester Junajteda!"
"Statistika: Murinjo je do 100. pobede u Premijer ligi došao u 142. utakmici. DALEKO iza njega slede Aleks Ferguson 162, Arsen Venger 179, Rafa Benitez 181 i Keni Dalgliš 197."
"Samjuel Eto je ČETVRTI igrač u istoriji Premijer lige koji je postigao het-trik protiv Mančester Junajteda. Pridružio se Romelu Lukakuu, Dirku Kajtu and Dejvidu Bentliju."
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- eric_cantona
- Kontakt:
teško je dati neku suvislu analizu u ovakvoj sezoni . sezona je izgubljena . no, možda upravo ovakva sezona donese neko čudo u ligi prvaka . a vjerujem da ni liga kup nije tako daleko . četvrto mjesto dohvatljivo, treće nije
ono što treba napomenuti, ostao je još samo arsenal u gostima od "težih" utakmica .. SVE ostale bi United MORAO dobiti, uključujući Everton i Newcastle u gostima, te Liverpool, City kući
nema više izgovora, fali ovaj fali onaj. Moraju svi zapeti i odigrati polusezonu života da klub izvuku iz krize.
Lijevi bek apsolutno prioritet
ono što treba napomenuti, ostao je još samo arsenal u gostima od "težih" utakmica .. SVE ostale bi United MORAO dobiti, uključujući Everton i Newcastle u gostima, te Liverpool, City kući
nema više izgovora, fali ovaj fali onaj. Moraju svi zapeti i odigrati polusezonu života da klub izvuku iz krize.
Lijevi bek apsolutno prioritet
Chelsea je već odavno u modi. Klinci se sve više opredjeljuju za plavu boju, a oni su bili veoma mladi kad je Roman pokrenuo mašineriju, tako da priča o gloryhunterima pada u vodu.AlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moji, ova kriza uzima maha na svim poljima izgleda ... Danas gledam utakmicu kod Bahe u BH Unitedu i vjerujte mi da je 75% prisutnih za Ruse navijaloNisam mogao vjerovati da sam dočekao da u 'našem lokalu' ima više plavih dresova jbt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas me zanima za koga ce navijati ti koji nisu gloryhunteri kad Romanu dosadi njegova igracka?Virtu4l je napisao/la:Chelsea je već odavno u modi. Klinci se sve više opredjeljuju za plavu boju, a oni su bili veoma mladi kad je Roman pokrenuo mašineriju, tako da priča o gloryhunterima pada u vodu.AlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moji, ova kriza uzima maha na svim poljima izgleda ... Danas gledam utakmicu kod Bahe u BH Unitedu i vjerujte mi da je 75% prisutnih za Ruse navijaloNisam mogao vjerovati da sam dočekao da u 'našem lokalu' ima više plavih dresova jbt.
Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
Mnogi će klinci početi navijati za FKS nakon Vincenta Tana... očekivati je da će i Sarajevo biti mašinerija u BH fudbalu...Virtu4l je napisao/la:Chelsea je već odavno u modi. Klinci se sve više opredjeljuju za plavu boju, a oni su bili veoma mladi kad je Roman pokrenuo mašineriju, tako da priča o gloryhunterima pada u vodu.AlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moji, ova kriza uzima maha na svim poljima izgleda ... Danas gledam utakmicu kod Bahe u BH Unitedu i vjerujte mi da je 75% prisutnih za Ruse navijaloNisam mogao vjerovati da sam dočekao da u 'našem lokalu' ima više plavih dresova jbt.

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- majestic24
- Kontakt:
kakvo je imao opravadnje Moyes nakon utakmice??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ljudi mi trebamo pojacanja, ali ista ne dovodimo, ne razumijem zasto. Pisao je i @valencia ako treba neka pretplate igraca, neka odrijese kesu ali da se bar pokusa ozivit ova ekipa. Mladi Januzaj ne moze sam, Runjara i RvP bi dobro dosli ali ko moze garantovat da se ova agonija sa povredama nece nastavit. U sredini nam treba organizator, 4-5 igraca je u zadnjih 18 mjeseci ugovora, a koji bi bili pravo osvjezenje za ekipu. Ima jako kvalitetnih krilnih igraca, ali za iste treba dobro odrijesit kesu.
Opet cu ponovit ono sto sam jucer napisao Moyes nema pravu podrsku kluba, dat ce mu se ova sezona pa sta uradi da uradi. Ni ljetos nisu ni 1% ozbiljno shvatali ono sto je govorio, a govorio je da mu treba WC veznjak, da mu treba novi lijevi bek. Nista od toga mu nisu ispunili, cini mi se da nisu ni pokusali, a pricali su o Cescu, o Thiagu i na kraju dodju potvrde od tih igraca da nisu nikad ni bili kontaktirani od Uniteda.
Nadam se da grijesim u vezi podrske kluba, ali osim jeftinih tekstova da ima na raspolaganju ogromna sredstva nije uradjeno.
Opet cu ponovit ono sto sam jucer napisao Moyes nema pravu podrsku kluba, dat ce mu se ova sezona pa sta uradi da uradi. Ni ljetos nisu ni 1% ozbiljno shvatali ono sto je govorio, a govorio je da mu treba WC veznjak, da mu treba novi lijevi bek. Nista od toga mu nisu ispunili, cini mi se da nisu ni pokusali, a pricali su o Cescu, o Thiagu i na kraju dodju potvrde od tih igraca da nisu nikad ni bili kontaktirani od Uniteda.
Nadam se da grijesim u vezi podrske kluba, ali osim jeftinih tekstova da ima na raspolaganju ogromna sredstva nije uradjeno.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ne znam kako će biti, ali sigurno da imaju ljudi koji razmišljaju o svemu. Chelsea je izrastao u veliki klub u svakom pogledu, ne samo po rezultatima na terenu već i po ostalim parametrima koje ga čine onim što trenutno jeste. Organizacija, akademija, kampovi, odličan marketing, skauting... ne može se to ugasiti preko noći. Već godinama nema bjesomučnog trošenja, a i kad se izdvoje velike pare za igrača, ima neki kriterij za to, što u početku nije bila praksa. Dokaz o moći Chelsea je to da nam nikad niko nije kupio igrača na kojeg računamo, da svi igrači vole klub i da tu nisu samo zbog para. Hazard je mogao birati klub, bez obzira na cijenu, ali je izabrao Chelsea, itd...BoBo89 je napisao/la:Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
Niti jedan projekat stvaranja kluba preko noći nije nam ni blizu, City, PSG, Monaco i kompanija djeluju poprilično neozbiljno u odnosu na ono što se radi kod nas. Ono što imaju United ili Liverpool se ne može kupiti, ali niko to i ne pokušava da kupi. City je za tri godine potrošio kao Chelsea za deset.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: FC Manchester United
United da ispadne u drugu ligu te bude tim koji i jest za 2 lige. Za koga bi ti navijao?BoBo89 je napisao/la:Bas me zanima za koga ce navijati ti koji nisu gloryhunteri kad Romanu dosadi njegova igracka?Virtu4l je napisao/la:Chelsea je već odavno u modi. Klinci se sve više opredjeljuju za plavu boju, a oni su bili veoma mladi kad je Roman pokrenuo mašineriju, tako da priča o gloryhunterima pada u vodu.AlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moji, ova kriza uzima maha na svim poljima izgleda ... Danas gledam utakmicu kod Bahe u BH Unitedu i vjerujte mi da je 75% prisutnih za Ruse navijaloNisam mogao vjerovati da sam dočekao da u 'našem lokalu' ima više plavih dresova jbt.
Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Re: Odg: FC Manchester United
Decko puno gluposti pises...soxx je napisao/la:
United da ispadne u drugu ligu te bude tim koji i jest za 2 lige. Za koga bi ti navijao?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ajde sto Vitruoza trola, ali ovaj šoxx... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Momci smirite se, momka sam fino pitao. Danas vam sve izgleda kao troll.
Ne valja ti kad trolam, ne valja kad ne trolam, odluči setrxel je napisao/la:Ajde sto Vitruoza trola, ali ovaj šoxx...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- red devil88
- Kontakt:
Izdrzao sam da ne pisem juce nista mozda je i bolje .
Ja prosto ne vjerujem da klub ne pokusava dovesti Cabaye-a pa to je jedan od rijetkih igraca koji ce nas odma u startu ucinit jacim a da pritom ne kosta astronomsku cifru .
Ja prosto ne vjerujem da klub ne pokusava dovesti Cabaye-a pa to je jedan od rijetkih igraca koji ce nas odma u startu ucinit jacim a da pritom ne kosta astronomsku cifru .
Glory Glory Man United !!! 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije imao nikakvo opravdanje, rekao je da smo sami krivi za dva gola iz prekida.majestic24 je napisao/la:kakvo je imao opravadnje Moyes nakon utakmice??
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
upravo tako, ali cabaye je jedan od ključnih igrača Newcastlea u borbi za evropu pa je pitanje da li bi se oni lako odrekli važnog igrača na polusezonired devil88 je napisao/la:Izdrzao sam da ne pisem juce nista mozda je i bolje .

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Na forumu niko ne smije imati svoje mišljenje a da te neko ne pokuša ismijavat maksimalno ali njima na dušu. Napaćeni navijači Arsenala koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da smo jači od njih, a oni samo imaju Wengera koji kao i Fergie izvlači više od maksimuma od svakog igrača. Ali dobro, živi bili pa vidjeli šta će biti sa Arsenalom kada Wenger ode. Čelsi nijednog bitnog povrijeđenog igrača nije imao jučer, a tako je kroz čitavu sezonu dok nas šibaju povrede na svakom koraku čak se i Evra povrijedio jučer
Nadam se da ovi navijači CSKA što su me citirali nisu mislili da je onih 11 najjačih Uniteda 

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Vise srece drugi put.
Vas jedino moze spasit SAF da se vrati,jer vi bez njega nema ti igre,a cim nema igre nema ni rezultata.
Hebes ti sve kada rezultati jednog tima zavise od jednog trenera,cim njega nema klub pada.
Vas jedino moze spasit SAF da se vrati,jer vi bez njega nema ti igre,a cim nema igre nema ni rezultata.
Hebes ti sve kada rezultati jednog tima zavise od jednog trenera,cim njega nema klub pada.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dotični im trenutno odmaže. Visi po utakmicama, komentariše sve i svašta, samo stvara bespotreban pritisak Moyesu.harry_90 je napisao/la:Vas jedino moze spasit SAF da se vrati,jer vi bez njega nema ti igre,a cim nema igre nema ni rezultata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovdje se nazire jos 5 mjeseci rasprave kako trebaju pojacanja i kako moyes ne valja
Juce ista stvar koja se ponavlja u trecini poraza ove sezone ,United krene dobro,iznenadjujuce dobro,u najmanju ruku ravnopravan na terenu, ne iskoristavaju sanse i polusanse zbog nedostatka kvalitetnog napada i sta se desava,primaju glup go ,koji ide na dusu odbrane . Svaka ekipa bi tad dozivila psiholoski pad pogotovo united. Nakon toga primaju jos gluplji go ,zbog jos veceg kiksa odbrane.
2:0 za chelsea,iako je moglo biti 0:1 za united
POcetak drugog poluvremena,odbrana opet unistava svaku nadu za povratak.
Sta je tu moyes kriv ,apsolutno nista.
Bilo bi bolje da malo krivite Fergusona koji umjesto da dovede CM-a on vrati scholesa da igra sa 100 godina ,forsira gigsa 3 sezone umjesto da mu je nasao zamjenu davno,forsira roneya na AMCu umjesto da dovede nekog poluspica ili playmakera ,ili da gura kagawu tu . Forsira valenciu na beku umjesto da nadje zamjenu . Za evru mislim i da nema backupa nikako.
Budite sretni sto imate i sanse za 4to mjesto,jer ni fergi s ovakvom ekipom ne bi bio nista bolji. Svi kljucni igraci fale (s formom) . A te price sto pojedinci furaju za prosle sezone objesite macku o rep ,jer ovo je najteza sezona u EPLU u zadnjih 15 godina ,nikad nije bilo ovoliko dobrih ekipa .

Juce ista stvar koja se ponavlja u trecini poraza ove sezone ,United krene dobro,iznenadjujuce dobro,u najmanju ruku ravnopravan na terenu, ne iskoristavaju sanse i polusanse zbog nedostatka kvalitetnog napada i sta se desava,primaju glup go ,koji ide na dusu odbrane . Svaka ekipa bi tad dozivila psiholoski pad pogotovo united. Nakon toga primaju jos gluplji go ,zbog jos veceg kiksa odbrane.
2:0 za chelsea,iako je moglo biti 0:1 za united
POcetak drugog poluvremena,odbrana opet unistava svaku nadu za povratak.
Sta je tu moyes kriv ,apsolutno nista.
Bilo bi bolje da malo krivite Fergusona koji umjesto da dovede CM-a on vrati scholesa da igra sa 100 godina ,forsira gigsa 3 sezone umjesto da mu je nasao zamjenu davno,forsira roneya na AMCu umjesto da dovede nekog poluspica ili playmakera ,ili da gura kagawu tu . Forsira valenciu na beku umjesto da nadje zamjenu . Za evru mislim i da nema backupa nikako.
Budite sretni sto imate i sanse za 4to mjesto,jer ni fergi s ovakvom ekipom ne bi bio nista bolji. Svi kljucni igraci fale (s formom) . A te price sto pojedinci furaju za prosle sezone objesite macku o rep ,jer ovo je najteza sezona u EPLU u zadnjih 15 godina ,nikad nije bilo ovoliko dobrih ekipa .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho