Koja glupost.Rajaz je napisao/la:Ronaldu treba postora da nesto napravi a kamoli klempi. Skratis teren, uzmes mu prostor i nidje ga. CR je klasa iznad po talentu a i on je proradio kada je pressing pao i Alves prestao igrati defanzivu.emir18 je napisao/la:Nadam se da ce Bale pokazati konacno klasnu na Classicu slican problem je ima i Ronaldo u prvi par meceva
Prije ce Perhan nesto napraviti u Clasicu, pogotovo ako bude igrao kontra Alvesa. Isco bi takodje po meni mogao biti igrac odluke ako bude igrao.
Uglavnom mislim da osvajate ovaj KK.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
znaci pozvani su svi osim Ronalda , Khedire i Marcela..
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Samo sam realan, za razliku od tebe "objektivnog" , da nismo ligu uzeli prosle godine, prvi bi kritikovao(svakako je bilo kritika zbog katastrofe protiv Bayerna) ali da ligu nismo uzeli, to bi bilo 5 puta gore jos.let3 je napisao/la:došlo je do provale, izgleda![]()
leorey opet pokušava spustiti i šuknuti damn
nasmijte se covjeku, da mu ne propadne fol
Niko ziv ne govori o tom, samo pojedini balkanci, ali dobro, nama nikad ugoditi
27.10.2020
[youtube][/youtube]
Necu nikad prezalit a ni prebolit to sto je ovaj covjek otisao iz Madrida,a ni halalit onima koji su zasluzni za to.
Necu nikad prezalit a ni prebolit to sto je ovaj covjek otisao iz Madrida,a ni halalit onima koji su zasluzni za to.
[youtube][/youtube]
Babuka najveći ikad, donio nam finale kupa sa više zasluga nego Ronaldo
Babuka najveći ikad, donio nam finale kupa sa više zasluga nego Ronaldo
[youtube][/youtube]
Morata
Sta bi ovo... 
Morata
da sumiramo, nama fakticki svi igraci valjaju vise nego ronaldo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Meni je sutra rodjendan,ako ne pobijede nocas hejtacu ih citavu iducu sezonu 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]
Pocetak kraja dominacije Barcelone,hvala Mou
I onda je dosao carlo xD
Pocetak kraja dominacije Barcelone,hvala Mou
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Bale vcrs pod velikim pritiskom da nesto pokaze,da odluci tekmu.Nesto nisam optimistican da ce nesto briljirati.
Nadam se da ce me razuvjeriti.
Arbeloa na fb "Pojacanja su na putu"(g translate
)

Nadam se da ce me razuvjeriti.
Arbeloa na fb "Pojacanja su na putu"(g translate

Sretno zmajevi!!
joj moćne slike... :DDDDD
inace veceras imamo igraca koji moze učiniti nesto priblizno kao Ronaldo,naravno, mislim na Bejla ... nadati se je dobrom rezonu.. vidim izjave glavnih zvijezda Barce da ce ovim kupom ,ukoliko pojede ,spasiti sezonu
iskreno nadam se da nece spasiti 
inace veceras imamo igraca koji moze učiniti nesto priblizno kao Ronaldo,naravno, mislim na Bejla ... nadati se je dobrom rezonu.. vidim izjave glavnih zvijezda Barce da ce ovim kupom ,ukoliko pojede ,spasiti sezonu
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Khedirine patike/cipele 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Šta ovi sport.ba pišu Oscar za Modrića ?
nadam se da ce Bale poceti na desnoj strani,jer na lijevoj je u pola bezopasni.Ozil10 je napisao/la:joj moćne slike... :DDDDD
inace veceras imamo igraca koji moze učiniti nesto priblizno kao Ronaldo,naravno, mislim na Bejla ... nadati se je dobrom rezonu.. vidim izjave glavnih zvijezda Barce da ce ovim kupom ,ukoliko pojede ,spasiti sezonuiskreno nadam se da nece spasiti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ko bi trebao igrat veceras?
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja ocekujem llara alonso luka sredina i napred di maria benz bale ,ovi nazad su nebitni xD

Idemo po prvu od 3 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Glupo je ovo gore s mačkom i miševima,kad uzmeš u obzir zadnje rezultete i Madrida i Bayerna sa BvB pitanje je ko ima motku a ko je mali a ko veliki miš.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.