mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:53
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:45
Senner je napisao/la: ↑26 avg 2022, 22:39
Za pojedince!!!
Samo trujte, pametujte, tjerate, psujte, taktizirajte i šta sve ne.
Shvatite jednog dana da smo mi vagon lezihljebovića otjerali, da ima još škarta od istih, da NIKO, ali NIKO ne može sve sklopiti u par kola i dominirati ligom!!!
Na googlu ukucajte pojam KONTINUITET, može i KONTINUITET FUDBAL!!!
Koji **** vam je???
Dajte da jednom spustimo loptu, jbo ga više sezona da ga ****, možemo li IKADA u životu ostaviti ljude da rade i dati podršku?
Ako ne želiš dati pare za kartu, bodriti svoju prvu ljubav u Zenici, NE MORAŠ!!!
**** svi dušmani introvači oko kluba, imamo investitora, trenera, biće i igrača u zimskom prelaznom roku, pustite nas da radimo!!!
Ne možeš nekada protiv ovakve nepravde kao večeras, nije izvlakuša ali jednostavno, NE MOŽEŠ!!!
Na hajr na dobro, podrška svima u klubu, od do...
Volim te MANGUPE jer VELIK SI! Ne plače se svaki dan zbog remija protiv tebe sa igračem manje!
I za kraj...
Kažu moji mali pitari:"Babo iako si tužan može li pitanje, rekoh naravno momci, a oni, babo jel idemo u Zenicu sljedeću tekmu", rekoh idemo a suze same krenu, zagrlim ih jedva čekam taj vikend da s njima zajedno obučene u njihove male bordo majice i njihove šalove zajedno s braćom navijamo i damo podršku, jer ipak, jedno je filozofija, a drugo je ona PRAVA LJUBAV
VOLIM TE SARAJ'VO
Idemo dalje momci

Od ovog jada zaboravih na Buljubasica,momak izdrzi. Druze sve si ti upravu i bodricu Sarajevo makar u 7 ligi,ostavio bi Dudica i ako svi znaju moje misljenje,ali on treba realan prema sebi da bude i da kaze da ocajno vodi tim,da ce mozda u 7 tekmi uzet 3 boda a to bi kunem se ja uzeo vise
Vidi brat moj ovo:
Tuzla City:
gro početničkih grešaka igrača kojima se to ne smije dešavati
Igman:
-Penal, greška Muse,
-Prekid katastrofa postavljanje i najniži igrač ti daje gol
Sloboda:
-prvi gol slobode opet početničke greške igrača
-neće u gol ****,
-Sloboda nije izašla iz 16
-penal puca Kapić ubleha i jedino ovdje vidim grešku trenera gdje se ne zna ko MORA i koji igrači smiju pucati penale
Hadalji:
-neviđeni masakr sudije, za svaki pogled smo dobili žuti
-crveni opet početnika i nerazumljiva greška zbog opet greške prilikom prekida kojeg smo trebali izvesti pred sami kraj prvog
-hadalji po navici iz prekida dali golove nafakaški prvi gol, drugi greška živog zida opet do igrača
-igrač manje svih drugih 45 minuta
Šta je ovdje Fedja kriv, jednostavno moramo shvatiti da MORAMO istrpiti ako se želimo nadati boljem za klub, nije ninigračima lako vjerujte.
Ovo nam je treća i mislim posljednja šansa da budemo saburli jer svi znamo šta je bilo u zadnja dva scenarija.
Vjerujte mi da je Mirvić tu da ostane (ne mogu sve pričati jer ne smijem, ako baš moram tipovati reći ću da se radi o investicijama koje će biti s njegove strane, a koje ukazuju da će čovjek tu biti dugoročno), zna šta ga sve čeka u ovoj polusezoni i zato budimo napokon svi kao jedan i budimo uz klub i ljude koji su tu sada jer lahko je biti tu kada dobro ide.