Ko kaze da necemo uzet CLxaviesta je napisao/la:Gledalo se naravno, dječački.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ko kaze da necemo uzet CLxaviesta je napisao/la:Gledalo se naravno, dječački.
Brzi od Ronalda yebo te. Eto kada prodaju Alexisa ovog momka prekomandovati u prvi tim, umjesto Tella vratiti Deulofeua i ja bi Dongua forsirao sve vise protiv bunkera. I Rafu naravno vratiti iz Celte. Po meni bi to bilo dovoljno za ofanzivu.Furymaker je napisao/la:adama traore je igracina
let3 je napisao/la:Barcelona će sutra imati ozbiljnih problema protiv Granade, barem što se tiče defanzivne linije. Osim povrijeđenih Piquea i Puyola, danas je Bartra "pokupio" lakšu ozljedu mišića, stoga neće igrati sutra. Dakle, moguće opcije na mjestu štopera su Song ili Adriano.
nema ozbiljne odbrane vec duže vrijeme, ali zato se slavi rođendan Fabregasove malebparena je napisao/la:let3 je napisao/la:Barcelona će sutra imati ozbiljnih problema protiv Granade, barem što se tiče defanzivne linije. Osim povrijeđenih Piquea i Puyola, danas je Bartra "pokupio" lakšu ozljedu mišića, stoga neće igrati sutra. Dakle, moguće opcije na mjestu štopera su Song ili Adriano.
Mi smo s Betisom zbog "odbrane" imali problema. Da li ima i jedan klub s kojim nismo imali problema u odbrani - rijetki su koji nam nisu zavukli bar jedan gol. Mi i nasi kilavci u "odbrani".
Maxwell - hvala Bogu pa je ta panjina otišla iz Barce.bparena je napisao/la:Maxwell, Yaya Toure, Abidal, Keita
Sva četvorica potpuno zasluženo više nisu u Barseloni (izuzev naravno Abidala o kome valjda ne treba pisati zašto je nažalost morao otići)bparena je napisao/la:Maxwell, Yaya Toure, Abidal, Keita - sutnuti iz kluba. Neka mi niko ne pise nikakve gluposti po kojima se kretenska uprava amnestira idijotizma pustanja ovih igraca.
Od svih pomenutih dovesti samo Ter Stegena... ovo ostalo u 3 lepe....Rajaz je napisao/la:Brzi od Ronalda yebo te. Eto kada prodaju Alexisa ovog momka prekomandovati u prvi tim, umjesto Tella vratiti Deulofeua i ja bi Dongua forsirao sve vise protiv bunkera. I Rafu naravno vratiti iz Celte. Po meni bi to bilo dovoljno za ofanzivu.Furymaker je napisao/la:adama traore je igracina
Od ostalih mocnog veznjaka, 2 stopera i desnog beka. Golman naravno Ter Stegen.