FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2014, 18:42

xaviesta je napisao/la:Gledalo se naravno, dječački. :beba:
Ko kaze da necemo uzet CL :njanjanja: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 11 apr 2014, 18:44

adama traore je igracina

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 18:51

Furymaker je napisao/la:adama traore je igracina
Brzi od Ronalda yebo te. Eto kada prodaju Alexisa ovog momka prekomandovati u prvi tim, umjesto Tella vratiti Deulofeua i ja bi Dongua forsirao sve vise protiv bunkera. I Rafu naravno vratiti iz Celte. Po meni bi to bilo dovoljno za ofanzivu.
Od ostalih mocnog veznjaka, 2 stopera i desnog beka. Golman naravno Ter Stegen.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2014, 19:22

Ma igrat ce adriano.

sutra znaci sa dva"stopera" visoka po 170 .svaki prekid gol .bice veselooo
:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 20:07

Barcelona je u finalu Lige prvaka za mlade nogometaše. U19 tim je slavio u polufinalu protiv Schalkea s 1-0 te će u finalu igrati protiv portugalskog velikana - Benfice!

Kad ne mogu veliki djeca ce. Samo bice yebeno protiv Benfice koja ima isto tako supertalentovanih momaka. :hmmmmm:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2014, 20:14

let3 je napisao/la:Barcelona će sutra imati ozbiljnih problema protiv Granade, barem što se tiče defanzivne linije. Osim povrijeđenih Piquea i Puyola, danas je Bartra "pokupio" lakšu ozljedu mišića, stoga neće igrati sutra. Dakle, moguće opcije na mjestu štopera su Song ili Adriano.

:thumbdown:

Mi smo s Betisom zbog "odbrane" imali problema. Da li ima i jedan klub s kojim nismo imali problema u odbrani - rijetki su koji nam nisu zavukli bar jedan gol. Mi i nasi kilavci u "odbrani". :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 apr 2014, 20:17

bparena je napisao/la:
let3 je napisao/la:Barcelona će sutra imati ozbiljnih problema protiv Granade, barem što se tiče defanzivne linije. Osim povrijeđenih Piquea i Puyola, danas je Bartra "pokupio" lakšu ozljedu mišića, stoga neće igrati sutra. Dakle, moguće opcije na mjestu štopera su Song ili Adriano.

:thumbdown:

Mi smo s Betisom zbog "odbrane" imali problema. Da li ima i jedan klub s kojim nismo imali problema u odbrani - rijetki su koji nam nisu zavukli bar jedan gol. Mi i nasi kilavci u "odbrani". :?
nema ozbiljne odbrane vec duže vrijeme, ali zato se slavi rođendan Fabregasove male

http://www.mundodeportivo.com/20140411/ ... 17447.html" onclick="window.open(this.href);return false;

lagano i u opuštenom fazonu.... sutra se gubi titula ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2014, 20:20

A sta bi sad trebali, plaat.. Neka u slobodno vrijeme rade sto hoce, samo da se pridrzavaju određenih pravila.. Doduse, glupo mi je o tome i pricat kad znamo o kakvim igracima govorimo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 20:28

Podsjeca na Eto'a. Kakva prodornost i brzina. :crazy:

[youtube][/youtube]

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2014, 21:31

Maxwell, Yaya Toure, Abidal, Keita - sutnuti iz kluba. Neka mi niko ne pise nikakve gluposti po kojima se kretenska uprava amnestira idijotizma pustanja ovih igraca. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2014, 22:03

bparena je napisao/la:Maxwell, Yaya Toure, Abidal, Keita
Maxwell - hvala Bogu pa je ta panjina otišla iz Barce.
Yaya Toure - strašan igrač, al' se mogu pomirit' sa njegovim odlaskom jer je tu bio Busq, zbog kojeg je Yaya i otišao.
Abidal - znaš razlog što je otišao, i neka je...hvala mu, al' nije to to više.
Keita - solidan igrač, ništa više...Barcelona je velik zalogaj za njega.

Šta hoces da kazes sa ova 4 igrača? To neki aman gubitak? De ne riSe majke ti, jedino mogu zažalit' sa Yayom, jer je jedini na levelu potrebnom da bi igrao u Barci, on i Busq bi bili premoćni, tad bi stopera mogao i Pinto igrat'.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2014, 22:08

Yayu nisu smjeli prodat. Razumijem razloge, ali takav igrac se ne prodaje ni pod koju cijenu.

I onda kad su skontali da Yaya fali, bace u bunar 20 miliona za Songa, koji je tu da igra ono sto je Yaya igrao, samo to radi 50 puta losije, i zato sjedi na klupi.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2014, 22:12

bparena je napisao/la:Maxwell, Yaya Toure, Abidal, Keita - sutnuti iz kluba. Neka mi niko ne pise nikakve gluposti po kojima se kretenska uprava amnestira idijotizma pustanja ovih igraca. :evil:
Sva četvorica potpuno zasluženo više nisu u Barseloni (izuzev naravno Abidala o kome valjda ne treba pisati zašto je nažalost morao otići)

- Maxwel....čovek sa dve leve noge, glup do imbecilnosti... zato je i došao Jordi Alba
- Toure.... pre nego će otići igrao na nivou Songa sada, znači NIKAKO....btw ustupio mesto boljem...Busketsu
- Keita.... šta reći, pa eto još bi imao mesta za ući sa klupe i ništa preko toga

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 22:15

Pa Yaya se ne bi pomirio sa klupom a u odbrani je svakako tanak. Najbolji je na centralnom ali tu je igrao i igra Xavi.
A meni je najvise zao Abidala mada ga je unistila ona bolescina, nije vise za najvisi nivo. Keita bi i sada bio bolji od Songa koji uopste nije los igrac ali je prespor za sistem. Ono Keita je bio savrsen back-up, plus mogao je popuniti vise pozicija i imao je taj top u nozi pa je jedini mogao dobaciti sa 30 metara.
Sto Crujjf kaze ekipa nema balansa, fizike fali malo je reci, pogotovo u odbrani i vezi. A ovi nigeri :mrgreen: su to davali.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 apr 2014, 22:19

Jadni mi sa ovakvom upravom na čelu. Znači Čigrinski se prodao protiv Pepove volje. Ko zna možda bi dosad i bio dobra zamjena za Puyola. Još na sve to sad i transfer zabrana koja će nadam se biti ukinuta. Trebaju nam fizički jači igrači kao što Cruyff kaže. Zato recimo ne bih Pjanića doveo jer je nejak. Postali smo kao kakva djeca. Čim nas malo stisnu bojimo se igrati. Laporta vrati se :opaopa:
Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2014, 22:20

Yaya je sigurno bio potrebniji nego Cesc **** Fabregas. A ako se za ovoga moze pronaci mjesto u ekipi, moze i ovome. Rotacija ****.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 apr 2014, 22:24

Mozete vi pricati sta hocete ali svi su oni bolji od ovih sad traktora. :oops:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 apr 2014, 22:35

Rajaz je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:adama traore je igracina
Brzi od Ronalda yebo te. Eto kada prodaju Alexisa ovog momka prekomandovati u prvi tim, umjesto Tella vratiti Deulofeua i ja bi Dongua forsirao sve vise protiv bunkera. I Rafu naravno vratiti iz Celte. Po meni bi to bilo dovoljno za ofanzivu.
Od ostalih mocnog veznjaka, 2 stopera i desnog beka. Golman naravno Ter Stegen.
Od svih pomenutih dovesti samo Ter Stegena... ovo ostalo u 3 lepe....
- Deulofeu... šta će taj u "novoj" Barsi koju tražimo? Pa ionako nam trebaju dve lopte, jedna za Mesija druga za Neimara samo još taj sebičnjak fali... nek ostane gde je i čeka ako Barsa ikada proda Mesija u šta sumnjam.

- Dongou i ovaj Travu-štoore.... Barsa A nije poligon za vežbanje, tome služi Barsa B... nama treba "glavonja" TOP-klase koji je spreman da sedi na klupi zarad interesa ekipe kada ne ide kao što nas ne ide protiv ljutih bunkeraša... moj izbor bi bio Mario Gomez - čovek je rodjen za 9-ku, da li je moguće, to je već drugo pa i treće pitanje...

- Upeti se u pokušaju dovodjenja ovoga malog švabe Rojsa... dečko je igračina sa strašnim pregledom igre, ako ne on onda (što je malo teže) pokušati dovesti Kuna Aguera, on je isto rodjen za Barsu.... Xavija u penziju, Mesija malo (samo malo) povući nazad u tandem sa Inijestom i busom na centru i to je to.... dobiješ strašnu vezu, dva opasna krila koji su i golgeteri i naravno glavonja na penalu...

- Odbrana.... e to je već za debelu reviziju, mogu samo da predložim Humelsa za štopera...švaba je to

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 apr 2014, 22:38

:lolno: :lolno: :lolno:
Mes Que Un Club

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 apr 2014, 22:41

Pa Deulofeu i Dongou bi ulazili sa klupe, ne bi sigurno odmah upali u prvih 11. Nego s Deulo.. bi bile potrebne 3 lopte a sa Aguerom kao ne bi ?
Reus nema sta traziti u Barceloni. Pogotovo sada kada se doveo Neymar.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 3 gosta.