AkobogdaFaraonTM je napisao/la:Da neće u Inter

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AkobogdaFaraonTM je napisao/la:Da neće u Inter
U interu bi bio legenda kluba kao Ronaldo i Ibrahimovic sto su nekada bili i siguran starter. Ne treba zaboraviti da su Dzeko i Podolski odlicni prijatelji i to bi bio super tandem. Inace Inter je mnogo jaci sa Podolskim i Shaqirijem i to ce biti jako veliki kvalitet za Serire A. Skoro su pobjedili Juventusa da nije Icardi bio sebican. I to bez Shaqiria a Podolski je usao tek u drugom poluvremenu. U Italiji jedan Gervinho izgleda kao C. Ronaldo skoro a u Engleskoj nije bio nista posebno. Znaci i bez Dzeke ako se gleda samo igacki kvalitet top4 ekipe su trenutno Juventus, Roma, Napoli i Inter. Sa Dzekom bi napali Juventus na prvom mjestu.To Dzeko treba brza krila Podolski + Shaqiri tada je on najjaci.muhamedkonjic je napisao/la:AkobogdaFaraonTM je napisao/la:Da neće u InterTo bi bilo super, samo mi Mancini mrzak ali u Interu nemislim da bi ga benchirao pored Icardija i Osvalda.
Naravno da nije, on i City su dva razlicita svijeta, i ne uklapa kod njih. Treba klub gdje ce svoju klasu dokazivati cijelu sezonu, a ne gdje ce blistati svakih 3 do 4 mjeseca. Donio je on njima titule, u to nema sumnje, ali individualno ja bih volio da sam vise vidio od njega, a moze vise.Sabinho je napisao/la:Ja takodje mislim da mu odavno nije mjesto u ovoj ekipi (gledajuci ga kao igraca a ne bankara).
Problem je sto sada vise nama toliko izbora. Poslje godine dvije ga je zelio svaki klub pa i Bayern po nekima i Chelsea. Pa onda sve losiji klubovi ( samo jos uvijek veliki klubovi ) sada vise manje ima samo Inter ili nesto slicno. Valencija ne treba vise napadaca kao ni Atletico Madrid. Dortmund jos mozda jer se pojacanja nisu pokazala AKO uspiju prodati svoje napadace i AKO oni ne podignu formu do kraja sezone. Najbolju poziciju je imao poslje zavrsetka prosle sezone kada je imao jos samo godinu ugovora nesto kao sto ima Milner sada koji jos uvijek odbija potpisati novi ugovor jer ima ponude Liverpool i Arsenala. I u najgorem slucaju bi mu istekao ugovor a klub bi nasao sigurno. Sada je puno teza prica i da hoce napustiti klub trebao je to prije uraditi. Preveliki je pritisak da igras u klubu sa toliko vrhunskih napadaca i da ti je svaka utakmica odlucujuca. On je zasluzio nesto puno bolje od toga. Evo cak i Jovetic se buni kada ga zamjenis jako tesko ce to Pellegrini odrzati na okupu i to bez ovog novog skupog napadaca a kamoli sa njim.Sabinho je napisao/la:Ja takodje mislim da mu odavno nije mjesto u ovoj ekipi (gledajuci ga kao igraca a ne bankara).
Ma to ti je ona stara, čim te malo ne ide, daj mijenjaj, kukaj, kao i za svakog našeg igrača. Teletoviću nije mjesto u Brooklynu, Pjaniću nije u Romi, Kolašinac je prerastao Šalke, itd...Clutch je napisao/la:Nije mu mjesto u prvaku Engleske? Šta je s vama ljudi?
I hajde razumio bih to potenciranje transfera da Edin ne igra (kad je zdrav), ali čovjek je već 4 godine, uz Aguera, glavni napadač Citya.
Nastupa u najjačoj ligi svijeta, i to, opet nagašavam, u prvaku. I na to sve, ima platu koju mu niti jedan drugi evropski klub ne bi ponudio. O čemu pričamo ovdje?
Clutch je napisao/la:Nije mu mjesto u prvaku Engleske? Šta je s vama ljudi?
I hajde razumio bih to potenciranje transfera da Edin ne igra (kad je zdrav), ali čovjek je već 4 godine, uz Aguera, glavni napadač Citya.
Nastupa u najjačoj ligi svijeta, i to, opet nagašavam, u prvaku. I na to sve, ima platu koju mu niti jedan drugi evropski klub ne bi ponudio. O čemu pričamo ovdje?
Mlacenje gloginja, tudjom kitomje je jedan od favorita pojedinih forumasa.Virtu4l je napisao/la:Ma to ti je ona stara, čim te malo ne ide, daj mijenjaj, kukaj, kao i za svakog našeg igrača. Teletoviću nije mjesto u Brooklynu, Pjaniću nije u Romi, Kolašinac je prerastao Šalke, itd...Clutch je napisao/la:Nije mu mjesto u prvaku Engleske? Šta je s vama ljudi?
Nikako ne mogu da shvate krupnu sliku, interes igrača, njegov status u klubu, ambicije kluba i najbitniji faktor - finansije. Sve ove stavke idu debelo u Džekinu korist, cijene ga, bitan im je, odlično ga plaćaju, dakle nema niti jedan razlog zbog kojeg ne bi odradio ugovor do kraja.
City je klub u kojem si zvijezda, a malo je takvih klubova trenutno, klubova oko kojih se sve vrti, koji kupe naslovnice.
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, zastitaIdentiteta i 25 gostiju.