Hoće, na BHT 1, ali ako si u mogućnosti, znaš gdje trebaš biti u subotuthemaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hoće, na BHT 1, ali ako si u mogućnosti, znaš gdje trebaš biti u subotuthemaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
jao kad krene korteo , ima da se ori od Grbavice do koševaŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
ne otvarajte ovu glupost, sta ce retardi grobarcine na ovoj temiKleo je napisao/la:
Nemoj mi Amanake matere tisarajlija89 je napisao/la:
Nego, pade mi napamet onaj vas stoper Amanaka...znal iko gdje je sadNije on los bio...
Ako ga Lazar zabije, odmah ću otići da mi na majici napišu "Ne želim napadača, želim Lazara Popovića" i nosat ću je 7 dana gdje kod krenemrossoner je napisao/la:Draze mi je kao "Zubanpolje", vec kao "Hadison park". Prvo ne lici na tipican engleski stadion, a ispada da kopiramo vec Gudison park.
Ako ga Lazar zabije onda cemo u BiH imati 2 "Popova polja" hehehe
**** te prenos ,dolazi na derbi !themaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
Idi ganjaj vjevericeDejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenjaKo ga jbe, što je uzmao pare
http://piv.pivpiv.dk/Dejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenjaKo ga jbe, što je uzmao pare
Bolje u Vrbas nego u DrinuDejan, BL je napisao/la:Ako vas grune Sarajevo titula ode u Vrbas, popravnog nema
$ $ " у $ ?!TM87visnjik je napisao/la:Za pocetak poz braco Manijaci:)NOVI CLAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.