FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bogami u Savica je brzi protok lopte nego u Zebe, a i Lazar ima vise dodavanja po utakmici nego Zajko, a Ćulum je prica za doktorababilonTM je napisao/la:lisander je napisao/la:Problem je u tom sto je ne kreira nego koci igru, al imo je u sezoni par dobrih dodavanja, a mozda usotalom Zeba nije tip igraca koji ce se prilagoditi ovom sistemu igre, sjetite se samo dok Bekric igrao kolko smo bili opasniji brzi.babilonTM je napisao/la:Jel fakat mislis da ce se Zeba prodat ? Pa on da ima više elana i želje za dokazivanjem ne bi došao u Želju. Odigrao bi još koju sezonu i tek onda možda završio karjeru u Želji. Nakon ovoliko utakmica na kojima Lazar nije pokazao ama baš ništa ti očekuješ da na njega ide lopta. Jedini pravi kreator igre Želje ma kakva kreacija bila je Z.Zeba. Ja mislim da mi možemo bit samo počašćeni što su Zeba i Bešlija u plavom dresu a ne u potrazi za lovom na kraju karjere. Al nezahvalonom narodu ni Messi ne valja !
Ako Zeba usporava igru, ko je to ubrzava ? Lazar, Ćulum, Savić ?
Vrijeme mu je da prekine post protiv Pitara.blue 18 je napisao/la:ma da'će im ga Lazar ..

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Lazo je asketski tip posti svaki danElegant je napisao/la:Vrijeme mu je da prekine post protiv Pitara.blue 18 je napisao/la:ma da'će im ga Lazar ..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Nije bitno ko ce ga dati samo da mi pobijedimo a ako ga Lazo utrpa onda je lom!!!
Seha
Markovic Nyema Bogicevic Radovanovic
Culum Svraka
Visca Perica Mirso
Lazilla
Seha
Markovic Nyema Bogicevic Radovanovic
Culum Svraka
Visca Perica Mirso
Lazilla
Subota, 07.05.2011.
Mladji kadeti(1995):FK Sarajevo - FK Željeznicar 10:00
Mladji juniori(1993): FK Sarajevo - FK Željeznicar 12:00
Nadam se da ce neko doci da podrzi ove mlade momke da dodju do pobjede jer obje ekipe se bore za titulu!
Mladjim kadetima bjezi Sarajevo 3 boda i ako dobiju bice prvi,a nasim juniorima treba pobjeda kako bi ucvrstili prvo mjesto i pobjegli komsija na +5.
A navacer naravno da podrzimo prvi tim u pobjedi
Idemo do pobjede! kako bi bilo dobro sve tri pobjede!
Mladji kadeti(1995):FK Sarajevo - FK Željeznicar 10:00
Mladji juniori(1993): FK Sarajevo - FK Željeznicar 12:00
Nadam se da ce neko doci da podrzi ove mlade momke da dodju do pobjede jer obje ekipe se bore za titulu!
Mladjim kadetima bjezi Sarajevo 3 boda i ako dobiju bice prvi,a nasim juniorima treba pobjeda kako bi ucvrstili prvo mjesto i pobjegli komsija na +5.
A navacer naravno da podrzimo prvi tim u pobjedi
Idemo do pobjede! kako bi bilo dobro sve tri pobjede!

- Željo 1921
- Kontakt:
MANIJACI su pripremili spektakal, MANIJACI idu kao jedan, MANIJACI ce se vratiti kao jedan, zato svi na Zubanpolje.
Samo da nas vrijeme posluzi ne bude kise, ima da njanje pokopamo i na terenu a na tribinama su vec izgubili.Željo 1921 je napisao/la:MANIJACI su pripremili spektakal, MANIJACI idu kao jedan, MANIJACI ce se vratiti kao jedan, zato svi na Zubanpolje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Željo 1921
- Kontakt:
Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.

Jel u pola osam utakmica ?
Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sletovi 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- sarajlija89
- Kontakt:
jeste...Omar500 je napisao/la:Jel u pola osam utakmica ?
Nego, pade mi napamet onaj vas stoper Amanaka...znal iko gdje je sad

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prvostepena Komisija za licenciranje N/FS BiH razmotrila je danas zahtjeve bh. premijerligaša za dobijanje licence za evropske nastupe u sezoni 2011/2012.
Borac, Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Olimpic i Zrinjski su dobili pozitivan odgovor, dok su Budućnost, Travnik, Čelik, Leotar, Rudar, Zvijezda, Velež, Slavija, Drina i Sloboda dobili - odbijenicu. Tako Čelik i ako osvoji Kup, odnosno u revanšu bude bolji od Želje i prestigne gola zaostatka iz prve utakmice (0:1), te naravno, ako nam FIFA i UEFA u međuvremenu ukinu suspneziju, bar prema trenutnoj situaciji ne bi mogao nastupiti u UEFA Ligi Evrope.
Svi klubvi koji su odbijeni od strane Prvostepene komisije imaju pravo žalbe Drugostepenoj (Apelacionoj) komisiji za licenciranje N/FS BiH.
Što se tiče licenci za nastup u Premijer ligi BiH iduće sezone, ona je uskraćena Drini, Slaviji, Slobodi, Veležu i prijedorskom Rudaru, koji za sada ne ispunjavaju potrebne uslove za nastupe u elitnom rangu takmičenja bh. fudbala. I njih čeka žalba Apelicionoj komisiji.
Borac, Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Olimpic i Zrinjski su dobili pozitivan odgovor, dok su Budućnost, Travnik, Čelik, Leotar, Rudar, Zvijezda, Velež, Slavija, Drina i Sloboda dobili - odbijenicu. Tako Čelik i ako osvoji Kup, odnosno u revanšu bude bolji od Želje i prestigne gola zaostatka iz prve utakmice (0:1), te naravno, ako nam FIFA i UEFA u međuvremenu ukinu suspneziju, bar prema trenutnoj situaciji ne bi mogao nastupiti u UEFA Ligi Evrope.
Svi klubvi koji su odbijeni od strane Prvostepene komisije imaju pravo žalbe Drugostepenoj (Apelacionoj) komisiji za licenciranje N/FS BiH.
Što se tiče licenci za nastup u Premijer ligi BiH iduće sezone, ona je uskraćena Drini, Slaviji, Slobodi, Veležu i prijedorskom Rudaru, koji za sada ne ispunjavaju potrebne uslove za nastupe u elitnom rangu takmičenja bh. fudbala. I njih čeka žalba Apelicionoj komisiji.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
[youtube][/youtube]
e da nam je on sad ne bih se nicega bojao..JEDAN JE BUBA!!
-
- Kontakt:
stole dinamitas vjecni "optimista"... prosle sezone nije vjerovao do laktasa da cemo biti prvaci... hajde sad da ga neko ubijedi u nase sanse... ma nije ga majka rodilaStole iz Bora je napisao/la:Niko ne moze tvrditi da neko voli vise ili manje klub od nekog drugog. Barem ne kad se ne znamo.jovanbl je napisao/la:i sad ti mislis da vise volis zeljeznicar od stole ?
hmmm ne bi rekao, bice da stole samo razmislja o onom sta procita a ne uzima to kao podjeb.avanje
Postujem ja i ono sto @Hawking kaze i pise i skidam kapu svima koji misle isto i koji se jos nadaju titulu. Sloboda mi je nacela neko nadanje o tituli a utakmica u Prijedoru me je definitivno odvratila od bilo kakvog nadanja.
stole ne zamjeri ja volim tvoju realnost koja je iznad navijackih shvatanja
26.05.2010-TITULA
-
- Kontakt:
Istice mu ugovor na kraju sezone, a rekao je da se sigurno nece vratiti u zeljuirridu je napisao/la:ocel se rovcanin sto posto vratiti u zelju na kraju sezone
Njega dovesti i nema zime, ne znam da li će produžiti ugovor s Mechelenom...twisttm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- themaniaks
- Kontakt:
zna li neko hoce li biti prenos utakmice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili