Nadam se da Sky prenosi istinu, mislim da nam je on sad idealan zbog nedostataka kako na krilu tako i u sredini (po potrebi), a nekad kasnije mozda i u spici, ko zna

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Koja?QUARTERBACK je napisao/la:Za muštuluka vam je ova vijest o Draxleru.
http://www1.skysports.com/football/news ... an-draxlerGunner4 je napisao/la:Koja?QUARTERBACK je napisao/la:Za muštuluka vam je ova vijest o Draxleru.
Imaju ljudi dosta talentovanih igraca, a rado napustaju domacu ligu. Meni je Reus i bolji, ali moze i Draxler proci.OnlyUnited je napisao/la:Sta cete od toliko Svaba ? Mozda nakon Arsena dovedete i Joachima Lowa...
Reus je trenutno bolji ali za sezonu-dve Draxler ce biti klasa za sve njemacke igrace... Treba to ugrabiti dok je vrijeme...Greivis je napisao/la:Imaju ljudi dosta talentovanih igraca, a rado napustaju domacu ligu. Meni je Reus i bolji, ali moze i Draxler proci.OnlyUnited je napisao/la:Sta cete od toliko Svaba ? Mozda nakon Arsena dovedete i Joachima Lowa...
Ja ne bih imao ništa protiv da nakon Wengera dodje Low, naprotiv on mi je jedna od želja.OnlyUnited je napisao/la:Sta cete od toliko Svaba ? Mozda nakon Arsena dovedete i Joachima Lowa...
Ponovo pametujes mnogo... Gdje ti je Mata na avataru?soxx je napisao/la:I onda dodje ovaj na temu epl i naziva nekog dzemilom
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Kakva istina? Koja Dzemila? Haluciniras covjece...soxx je napisao/la:Jedno je pametovanje drugo kad kazes istinu a ti slobodno nastavi sam sebe ukopavati.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.