Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vas dvojica koda jedan drugom posuđujete igrice, ko će vas šta pitat... osim toga, svako gleda samo sebe, Rudaru nije ni uho hoćemo li mi igrati Europu, osvojiti titulu ili šta god, ako su klubovi prijateljski to uopšte ne znači da će neko nekom puštat... bezvezespielführer_21 je napisao/la:Hvala, bratePrijedor je napisao/la:Ne brinite se vi, u PD imate 3 boda![]()
Ako nama ne bude trebalo u zadnjem kolu, a vi se vratite u igru za EL, onda vam ostavljamo tri boda..
Isto se nadam da će sportski prijatelji iz Trebinja ostati neporaženi kontra FCS i tako nam olakšati borbu za EL.
Ne kontaš ti to, moj Stivene...Hawking je napisao/la:Vas dvojica koda jedan drugom posuđujete igrice, ko će vas šta pitat... osim toga, svako gleda samo sebe, Rudaru nije ni uho hoćemo li mi igrati Europu, osvojiti titulu ili šta god, ako su klubovi prijateljski to uopšte ne znači da će neko nekom puštat... bezvezespielführer_21 je napisao/la:Hvala, bratePrijedor je napisao/la:Ne brinite se vi, u PD imate 3 boda![]()
Ako nama ne bude trebalo u zadnjem kolu, a vi se vratite u igru za EL, onda vam ostavljamo tri boda..
Isto se nadam da će sportski prijatelji iz Trebinja ostati neporaženi kontra FCS i tako nam olakšati borbu za EL.
Evo ja cu komentarisati , ovako brate . sto sto celni ljudi rudara pricaju , to je samo gola ....... . fukare su ti to , kao i navijaci prijedora , mi im usli u grad , isli kroz centar grada , isfuravali ih pjesmama zvali ih na tucu , al mane ih ni u prici , i sada kao po forumima se raspricali kako je nas 600 prepalo se njihove grupice od 70 so je bila na okupljanju , strasnooo , a sto se tice utakmice , borac ih je sportski nadigrao , to sto n eki ljudi neznaju primiti poraz .. bozee moj ! all ... sto se tice vas cuo sam da vam je igrac dobio drugi zuti kartoz zbog brzog izvodjenja slobodnog , to je po men cista glopst . alll ...Bianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
Prvo jučerašnji drugi žuti karton, sudija se poslije tekme pravda kako nije znao da ima Zeba već jedan žuti, a prije toga je sudija dodijelio samo jedan karton i to samo Zebi i koje li koinciedencije taj isti sudija Vrhovac je iz Laktaša, selo u blizini Banja Luke...
Dalje,evo upravo čitam, izjave čelnih ljudi Rudara, koji su ogorčeni jučerašnjim suđenjem sudije Vukasovića, koji je providno u jučerašnjoj utakmici favorizovao Borac, a opet koje li koincidencije taj isti sudija je Želji sudio u subotu protiv Čelika, gdje smo grubo oštečeni, hajd zanemarit ću koridski stil igre igača Čelika, ali gol iz čistog ofsajda i pregršt ostalih detalja između kojih je prekršaj nad Svrakom u 16-ercu Čelika...
Igrom možda i nisamo zaslužili titulu, ali ako ništa zaslužujemo fer i korektno suđenje...
Molim forumaše iz Banja Luke i Zenice da ne komentiraju moj post jer nema vese s vašim klubovima, već sa sudijskom organizacijom NFSBiH.
Evo ja cu komentarisati , ovako brate . sto sto celni ljudi rudara pricaju , to je samo gola ....... . fukare su ti to , kao i navijaci prijedora , mi im usli u grad , isli kroz centar grada , isfuravali ih pjesmama zvali ih na tucu , al mane ih ni u prici , a sto se tice utakmice , borac ih je sportski nadigrao , to sto n eki ljudi neznaju primiti poraz .. bozee moj ! all ... sto se tice vas cuo sam da vam je igrac dobio drugi zuti kartoz zbog brzog izvodjenja slobodnog , to je po men cista glopst . alll ...[/quote]Прпа ! je napisao/la:
Molim forumaše iz Banja Luke i Zenice da ne komentiraju moj post jer nema vese s vašim klubovima, već sa sudijskom organizacijom NFSBiH.
Zeba je dobio i prvi žuti karton zbog iste stvari zbog koje je dobio i drugi i ubjeđen sam da je išao svjesno da ga isključi kao ne bi igrao derbi.Bianconeri1988 je napisao/la:Evo ja cu komentarisati , ovako brate . sto sto celni ljudi rudara pricaju , to je samo gola ....... . fukare su ti to , kao i navijaci prijedora , mi im usli u grad , isli kroz centar grada , isfuravali ih pjesmama zvali ih na tucu , al mane ih ni u prici , a sto se tice utakmice , borac ih je sportski nadigrao , to sto n eki ljudi neznaju primiti poraz .. bozee moj ! all ... sto se tice vas cuo sam da vam je igrac dobio drugi zuti kartoz zbog brzog izvodjenja slobodnog , to je po men cista glopst . alll ...Прпа ! je napisao/la:
Meni odgovara da Borac bude prvak, jer složili se sa mnom ostali Manijaci ili ne, jer jedino će u tom slučaju delegati iz FSRS-a glasati za novi statut,a samim tim i igranje u Evropi kako Borca tako i Želje, Sarajeva itd...Jer ukoliko Željo kojim slučajem osovoji titulu tada 100% ostaje suspenzija UEFA-e i FIFA-e...Прпа ! je napisao/la:
Znam brate sustinu svega .. to je moguce , al nebih da komentarisem dok ne pogledam klip .. a , **** i vi kada ste osvojili titulu , ja sam sportski cestitao .. a nisam novi na ovom forumuu sam bruku , al bruku dosta , samo do sada sam od aleksandra velikog dobio preko 20 banova
Kao što kažeš, istina je da ne igramo bog zna šta, ali se također može vidjeti kako "kupujemo" utakmice.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
Prvo jučerašnji drugi žuti karton, sudija se poslije tekme pravda kako nije znao da ima Zeba već jedan žuti, a prije toga je sudija dodijelio samo jedan karton i to samo Zebi i koje li koinciedencije taj isti sudija Vrhovac je iz Laktaša, selo u blizini Banja Luke...
Dalje,evo upravo čitam, izjave čelnih ljudi Rudara, koji su ogorčeni jučerašnjim suđenjem sudije Vukasovića, koji je providno u jučerašnjoj utakmici favorizovao Borac, a opet koje li koincidencije taj isti sudija je Želji sudio u subotu protiv Čelika, gdje smo grubo oštečeni, hajd zanemarit ću koridski stil igre igača Čelika, ali gol iz čistog ofsajda i pregršt ostalih detalja između kojih je prekršaj nad Svrakom u 16-ercu Čelika...
Igrom možda i nisamo zaslužili titulu, ali ako ništa zaslužujemo fer i korektno suđenje...
De ba, koja sila, titula se prosula protiv Slobode na Grbavici, i nek mu je dao crveni citavu utakmicu je sro, mozda bi zalbe neke i imale smisla da smo dobili bar slobodu, ovako ne mozemo Borac stic ni pomocu filmskih trikova, **** to da je u suboru pobjedit komsince, bez Zebe smo ionako bolji, jedino ako penal bude za nas tu ce malo skripatBianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
Ako bude penal treba dat Lazi da sutalisander je napisao/la:De ba, koja sila, titula se prosula protiv Slobode na Grbavici, i nek mu je dao crveni citavu utakmicu je sro, mozda bi zalbe neke i imale smisla da smo dobili bar slobodu, ovako ne mozemo Borac stic ni pomocu filmskih trikova, **** to da je u suboru pobjedit komsince, bez Zebe smo ionako bolji, jedino ako penal bude za nas tu ce malo skripatBianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
Lazo ce dat go glavom iz penalaKeenan.- je napisao/la:Ako bude penal treba dat Lazi da sutalisander je napisao/la:De ba, koja sila, titula se prosula protiv Slobode na Grbavici, i nek mu je dao crveni citavu utakmicu je sro, mozda bi zalbe neke i imale smisla da smo dobili bar slobodu, ovako ne mozemo Borac stic ni pomocu filmskih trikova, **** to da je u suboru pobjedit komsince, bez Zebe smo ionako bolji, jedino ako penal bude za nas tu ce malo skripatBianconeri1988 je napisao/la:Pa kako da dođemo do titule? Viša sila nam to ne dozvoljava...
.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Orvel i 54 gosta.