I meni. Sto kazes, linija podsjeca na staru zastavu a uz to i zlatna boja.ljalja je napisao/la:Meni vala odlicni. Linija podsjeca na liniju sa ljiljan zastave.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo sve od dresova iz kolekcije WC 2018 bih prije uzeo da imam pare, samo nas i Egipatski ne bih. Ostali svi imaju nesto svoje, vidi se da su se potrudili daleko vise da to bude kako treba nego na nasem i da to bogatije izgleda i unikatnije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
Lenta, dres sa lentom. Nasi nikada nisu nosili nista priblizno tome. Postoji neka tradicija u reprezentacijama, nama mogu poslati ovo ali nekoj drugoj reprezentaciji koja ima stil ne bi mogli vec moraju da prave dres u fazonu te reprezentacije. Npr kada se Hrvatskoj salje dres moraju biti kockice.Memara je napisao/la:Kakav crni zrinjskituzlak1987 je napisao/la:Ma ovo je isto kao dres Zrinjskog, ovi su poslali prijedloge samo je pitanje kakvi su skutori prihvatili ovo.
Meni ovo lici na dres Legije 2016, ali sto se tice BIH najslicniji je fazonu Zrinjskog.
Dobar, samo da je plavo-bijeli uz zlatne detalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav je taj egipatski?tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sve od dresova iz kolekcije WC 2018 bih prije uzeo da imam pare, samo nas i Egipatski ne bih. Ostali svi imaju nesto svoje, vidi se da su se potrudili daleko vise da to bude kako treba nego na nasem i da to bogatije izgleda i unikatnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
dres uopste nije dizajniran za nas. legia ga nosi cijelu sezonu
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 nov 2017, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Odlican dres..samo po meni bi trebalo malo vise bijele boje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
To ti je sve do ugovora, hrvatska se sigurno zastitila u ugovoru da im domaci dres bude sahovnica, a u drugu ruku mi realno nemamo nikakvu tradiciju dresova, ni sam ne znam koja nam je domaca boja dresa plava il bijelatuzlak1987 je napisao/la:Lenta, dres sa lentom. Nasi nikada nisu nosili nista priblizno tome. Postoji neka tradicija u reprezentacijama, nama mogu poslati ovo ali nekoj drugoj reprezentaciji koja ima stil ne bi mogli vec moraju da prave dres u fazonu te reprezentacije. Npr kada se Hrvatskoj salje dres moraju biti kockice.Memara je napisao/la:Kakav crni zrinjskituzlak1987 je napisao/la:Ma ovo je isto kao dres Zrinjskog, ovi su poslali prijedloge samo je pitanje kakvi su skutori prihvatili ovo.
Meni ovo lici na dres Legije 2016, ali sto se tice BIH najslicniji je fazonu Zrinjskog.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://4.bp.****. com/-h7DYJB8KaWI/WfxpfclLvQI/AAAAAAABYcg/KxiO-XZ8ePkFF5-OkqOTe3N6HTJN3ifQgCLcBGAs/s1600/egypt-2018-world-cup-ki%2B%25282%2529.jpgMortemHz je napisao/la:Kakav je taj egipatski?tuzlak1987 je napisao/la:Ovo sve od dresova iz kolekcije WC 2018 bih prije uzeo da imam pare, samo nas i Egipatski ne bih. Ostali svi imaju nesto svoje, vidi se da su se potrudili daleko vise da to bude kako treba nego na nasem i da to bogatije izgleda i unikatnije.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slabo..nisam ovo ocekivao od adidasa 

Dizajn nije loš, al' kakva je ovo boja 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dres je pogodan za ekipe, tu mozes onda staviti reklamu i izgleda mnogo bolje i bogatije. Ovako je siromasan. Nekada nije ni lose ubacivati detalje i ispadne bolje kada je jednostavnije ali po meni to nije u ovom slucaju.
pa kakv dizajn jbt, ovo je **** linija samo, dijagonalaRaonffa je napisao/la:Dizajn nije loš, al' kakva je ovo boja
sta se ovdje dizajniralo
Pa i dijagonala je dizajnScholl je napisao/la:pa kakv dizajn jbt, ovo je **** linija samo, dijagonalaRaonffa je napisao/la:Dizajn nije loš, al' kakva je ovo boja
sta se ovdje dizajniralo

Isti qurac kao i prošli, samo umjesto vodoravne linije sada je tu dijagonala, al' je boja nigdje veze stvarno.
Mada kako smo igrali u zadnje vrijeme, dobro je da nam nisu bijele potkošulje poslali

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boli me k**** za dresove ukoliko mozemo pobjediti velesilu Kipar 

Sto? Vuce na sampiona?MortemHz je napisao/la:Oj kako je los dres

Nije se rodio ko je narodu ugodio. Et samo cu to reci za ove sto kazu da je grozan dres...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Joj kad pocnete srat o bojama. Sve reprezentacije manje vise imaju odstupanje od boja sa zastava samo kod nas sveto trojstvo plavo, bijelo ili zuto i jos pomogucnosti usrane nijasne sa zastave.
Dizajn oke. Nisam ljubitelj ove lente nikad bio al sasvim oke. I postoje neke druge stvari koje vode kao unikatnosti dresa a to je najmanje boja. Zato se okanite tita vam boja sa baterije.
Dizajn oke. Nisam ljubitelj ove lente nikad bio al sasvim oke. I postoje neke druge stvari koje vode kao unikatnosti dresa a to je najmanje boja. Zato se okanite tita vam boja sa baterije.