BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 09 apr 2012, 23:09

kanarinac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:450.000 zahtijeva za ulaznice finala !!!!! :shock: :shock:
zasto je 450 hiljada zahtjeva zasto nije bilo protiv stutgarta toiko zahtjeva pa covjece svi zele vidjeti carobnjake iz minhena to je to jedini odg
Gostovao je i prije Bayern pa nije bilo ovoliko zahtjeva.

Razlog je taj što bi u srijedu mogla past' odluka o tituli.
Ukoliko mi pobijedimo slavlje bi moglo počet' u srijedu oko 22h... jer 6 bodova zaostatka od mogućih 12 koliko bi preostalo bi bilo skoro pa nemoguće nadoknadit'.

Osim toga igraju Deutscher Meister(BvB) protiv Rekord Meister(FcB), a tako se i potrefilo da je to duel prvog(BvB) protiv drugog(FcB).
Kud ćeš bolji povod za ovoliku potražnju :?: ;)
Damir_BvB je napisao/la: Wir hoffen das wir die Mannschaft helfen können und gegen Bayern gewinnen...
Lg Tele und Mario
To se traži :!:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 apr 2012, 23:29

450hiljada zahtjeva valjda će biti dovoljan povod da natjera čelnike BVB-a i gradonačelnika da razmišljaju o proširenju stadiona.On je u ovom trenutku premali sobzirom na uzlet kluba zadnje 2-3 godine. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 apr 2012, 23:42

Nasa nova pojacanja za sezonu 2012 2013 .

slika
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2012, 23:49

FRANK RIBERY je napisao/la:450hiljada zahtjeva valjda će biti dovoljan povod da natjera čelnike BVB-a i gradonačelnika da razmišljaju o proširenju stadiona.On je u ovom trenutku premali sobzirom na uzlet kluba zadnje 2-3 godine. :D
Jedino dolazi u obzir gradnja novog stadiona sa vecim kapacitetom, jer je Westfalen nemoguce jos jednom prosiriti. No kako ja znam do 2017.godine stadion nije u vlasnistvu BVB-a.
2002.godine je stadion bio u vlasnistvu BVB-a, da bi isti zatim bio prodat Florianu Fuchsu - uz uslov da BVB na njemu igra svoje utakmice - a BVB je isti ponovo otkupila 2006.godine sa kreditom Morgana Stanleya koji ce biti otplacen 2017.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 apr 2012, 23:56

Damir_BvB je napisao/la:Nasa nova pojacanja za sezonu 2012 2013 .
Jedino ako vam ovi iz Minhena pozajme malo šuškavaca :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 apr 2012, 23:57

amerosm je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:450hiljada zahtjeva valjda će biti dovoljan povod da natjera čelnike BVB-a i gradonačelnika da razmišljaju o proširenju stadiona.On je u ovom trenutku premali sobzirom na uzlet kluba zadnje 2-3 godine. :D
Jedino dolazi u obzir gradnja novog stadiona sa vecim kapacitetom, jer je Westfalen nemoguce jos jednom prosiriti. No kako ja znam do 2017.godine stadion nije u vlasnistvu BVB-a.
2002.godine je stadion bio u vlasnistvu BVB-a, da bi isti zatim bio prodat Florianu Fuchsu - uz uslov da BVB na njemu igra svoje utakmice - a BVB je isti ponovo otkupila 2006.godine sa kreditom Morgana Stanleya koji ce biti otplacen 2017.godine.
Moguće je , ali da se sruše dvije tribine sto je izvodivo .Iplatilo bi se da je kapacitet veći za 20-25 hiljada.Recimo isti princip kao kod Mercedes- Benz Arene kod koje su srušene sjeverna i juzna tribina.Ali pitanje je koliko je to realno sobzirom da je stadion već jednom prepravljen.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2012, 00:03

nemaju para da daju Kagawi 4miliona€ platu,a imaju da prosiruju stadion?
zanimljiva teorija
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2012, 00:03

FRANK RIBERY je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Moguće je , ali da se sruše dvije tribine sto je izvodivo .Iplatilo bi se da je kapacitet veći za 20-25 hiljada.Recimo isti princip kao kod Mercedes- Benz Arene kod koje su srušene sjeverna i juzna tribina.Ali pitanje je koliko je to realno sobzirom da je stadion već jednom prepravljen.
Takodjer je pitanje hoce li Morgan Stanley dozvoliti radove na stadionu, a BVB jos nije otplatio kredit. Sa rusenjem te dvije tribine i pravljenjem novih bila bi skuplja tepsija nego pita.Iskreno BVB i grad Dortmund u narednih 20 godina sigurno nece nista raditi na stadionu jer zato nema neke velike potrebe, a ova potraznja je trenutna SITACIJA, a niko ne zna sta nosi buducnost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2012, 00:09

mandraX je napisao/la:
Dovoljno je bilo jednom kad su ih spasili bankrota.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 apr 2012, 00:11

proFCB je napisao/la:nemaju para da daju Kagawi 4miliona€ platu,a imaju da prosiruju stadion?
zanimljiva teorija
To je više pitanje samog grad, ali moja očekivanja nisu realna.Isti je slučaj i sa BAyernom gdje je stadion ipak premal sobzirom na broj članova.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 apr 2012, 01:37

Saurman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Dovoljno je bilo jednom kad su ih spasili bankrota.
Kad bi nam dali još para onda bi vas još više kantali. Bolje ovako za vas.
A ne bi mi ni posudili više od vas. Velike kamate uzima Ulli The Lihvar Rumeni Kobasičar Bauer. 8-)
proFCB je napisao/la:nemaju para da daju Kagawi 4miliona€ platu
Para imamo. Valjda znaš kad smo klepili Reusa vama ispred nosa ;) . Malo se i rimuje čak :mrgreen:
Gotze dobio novi višemilionski ugovor. Takođe Klopp & Co itd.
Kagawi je ponuđeno 3 mil. što nije puno manje od 4. Mora se pametno raspodijelit novac.
Ne može to sad svima da se plaće povećaju 200 %. Kagawa se treba zadovoljit' sa duplom plaćom tj. povećanjem od 100 % ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 apr 2012, 09:37

anton 1983 je napisao/la:jebote bayern ima najviše navijača u Njemačkoj i zar bi bilo tak jako čudno da je 100 000 navijača Bayerna zatražilo kartu? :roll: amh kod ja bitno, kad ih na stadionu more bit samo 82 :( :D
Zeljo ima vise i bolje navijace od Bajerna. Navijaci su oni sto stoje u kopu i navijaju manje - vise cijelu utakmici. Ostali su simpatizeri.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2012, 09:55

Valencia je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:jebote bayern ima najviše navijača u Njemačkoj i zar bi bilo tak jako čudno da je 100 000 navijača Bayerna zatražilo kartu? :roll: amh kod ja bitno, kad ih na stadionu more bit samo 82 :( :D
Zeljo ima vise i bolje navijace od Bajerna. Navijaci su oni sto stoje u kopu i navijaju manje - vise cijelu utakmici. Ostali su simpatizeri.
I previse se navijaci Bayerna omalovazavaju. Jeste da nisu aman-zaman i da na Allianzu ima dosta gospode, odnosno sminkera, ali treba znati da je uprava Bayerna (citaj Uli) pomalo rigorozna po pitanju Ultrasa i njihovog navijanja na domacim utakmicama. Kod gostovanja je to vec druga prica. Dovoljno da se sjetimo zadnjeg susreta sa "tvojim" Unitedom i posljednjih 20-ak minuta tog meca. :lol:
Da se najezis. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2012, 10:50

Para imamo. Valjda znaš kad smo klepili Reusa vama ispred nosa ;) . Malo se i rimuje čak :mrgreen:
Kagawi je ponuđeno 3 mil. što nije puno manje od 4. Mora se pametno raspodijelit novac.
Ne može to sad svima da se plaće povećaju 200 %. Kagawa se treba zadovoljit' sa duplom plaćom tj. povećanjem od 100 % ;)[/quote]

mozda si u pravu :lol:
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 apr 2012, 10:57

Para imamo. Valjda znaš kad smo klepili Reusa vama ispred nosa . Malo se i rimuje čak
Ne može to sad svima da se plaće povećaju 200 %. Kagawa se treba zadovoljit' sa duplom plaćom tj. povećanjem od 100 %
mozda si u pravu :lol:
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2012, 11:37

Semir bvb je napisao/la:
Kad bi nam dali još para onda bi vas još više kantali. Bolje ovako za vas.
A ne bi mi ni posudili više od vas. Velike kamate uzima Ulli The Lihvar Rumeni Kobasičar Bauer. 8-)

Ne može to sad svima da se plaće povećaju 200 %. Kagawa se treba zadovoljit' sa duplom plaćom tj. povećanjem od 100 % ;)
Koliko znam Bayern nije humanitarna ogranizacija ili je možda Watzke očekivao da mu Uli pokloni 2 mil :lol:

Reusa ste uzeli samo iz razloga što je to bila njegova želja jer Bayern je mogao ponuditi 3x bolje uslove od onih u BvB toliko o parama.

Natežu se sa Kagawom da li će biti 3 ili 4 mil plata a lafo imaju para :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 apr 2012, 12:05

slika

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 apr 2012, 12:20

Semir bvb je napisao/la:slika
Ova zadnja linija na čelu sa Hummelsom zaista dobro igra, bar ono tekmi što sam je gledao ove sezone.
1 solidan stoper, 1 ekstra klasa i dva vrlodobra bočna igrača. Respekt.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 10 apr 2012, 12:21

pozdrav svima,evo jedna moja mala analiza za "meč svih mečeva"

Trebamo znati da igraći BVB-a sami odlučuju o svojoj sudbini,ovom bi sutrašnjom pobjedom ponovo vratili stvari na svoje mjesto i u mnogome sebi olakšali stvari u ostalim kolima . . .ukoliko sutra sve prođe kako treba a ne bi trebalo da ne prođe,jer su taktićki i kondiciono BVB-ovci mnogo bolji od bayerna,onda predstoji samo od ovih težih zadataka da se neporaženi vrate od štrumfova,al ja vjerujem klopu da je on i za njih već pripremio neku taktiku ;), i onda ovu buraniju nakantat ( mada je najteže dobiti već unaprijed dobivene utakmice jer sjetimo se samo herte i augsbourga u prvom djelu sezone :evil: )

Ipak kada se pogleda u globalu tabela onda ni remi ne bi trebao biti neka tragedija,al s obzirom na formu i jednog i drugog tima onda je zaista čisti ziher pobjeda žutih ;) ;) ;)

uostalom da mnogo ne dužim još je 32h pred nama

Ja sam uzbuđen,a Vi ????

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 10 apr 2012, 12:47

Valencia je napisao/la:
Dakle, većina ljudi ovdje,na forumu, su simpatizeri, pod uvjetom da ne ide na utakmice? :lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.