Siguran sam da hoce,ipak on je 10 godina proveo u milan i on to zasluzujemeskalin je napisao/la:
i meni dok nije otisao u Juve ccc fali mu para, pa eto....sta mislite iduce sezone kad budu igrali MIlan Juve da ce mu pljeskati navijaci
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: AC Milan
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
HAHAHAHAHHAHAHAAH Maldini je igrao preko 20 godina, pa je na oprostajnoj tekmi dobio zvizduke, naravno od curve, a mislis da Pirlo nece u Juventusovom dresuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Siguran sam da hoce,ipak on je 10 godina proveo u milan i on to zasluzujemeskalin je napisao/la:
i meni dok nije otisao u Juve ccc fali mu para, pa eto....sta mislite iduce sezone kad budu igrali MIlan Juve da ce mu pljeskati navijaci

maldini je dobio zvižduke od par desetina navijača, tek toliko da se zna 
nije se rodio ko bi svijetu ugodio...

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Maldini je dobio zvižduke od Seljaka,debila,šabana,krmaka nezz vise kako bi ih nazvo ...meskalin je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHAAH Maldini je igrao preko 20 godina, pa je na oprostajnoj tekmi dobio zvizduke, naravno od curve, a mislis da Pirlo nece u Juventusovom dresuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Siguran sam da hoce,ipak on je 10 godina proveo u milan i on to zasluzujemeskalin je napisao/la:
Jer stvarno nepostoji razlog za zvizdanje jednoj legendi, Pirlo nece biti izvizdana kada budu igrali Juve-Milan

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Maldini je dobio od povelikog navijaca curve, jer za njih je uvijek bio i ostao jedna kapitan Barresi, Maldinij je znao srati protiv njih u gl toliko o tome....meni se iskreno gadi sto je otisao u Juve, poslje Milana i tu je kraj price..baresi#6 je napisao/la:maldini je dobio zvižduke od par desetina navijača, tek toliko da se zna
Covjek je napravio najrazumniji moguci potez, eto meni se prvom ne gadi zato sto je presao iz Intera u Milan, nije on tu kriv
st aje trebao, da ode u Cataniu, Chievo itd. ??
rijetko ko se moze pohvaliti da je igrao za tri najveca Italijanska kluba

st aje trebao, da ode u Cataniu, Chievo itd. ??
rijetko ko se moze pohvaliti da je igrao za tri najveca Italijanska kluba

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Cuj Pirlo da dobije zvizduke, pa covjek je sam naglasavao da hoce da ostane, nije on kriv sto ga nisu smatrali potrebnim, sta je trebao, zavrsit karijeru ? Jedino kome treba da zvizde je Galliani ili ko je vec odgovoran za ugovore sto se rjesavaju jednog takvog umjetnika. Iako meni nema smisla da produze ugovor Seedorfu a Pirlu ne, ali eto..hoce oni samo za godinu da nude ugovore ..
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
nije izviždan što je c'è solo un capitano baresi, to je možda jedan od razloga. glavni razlog je taj što se maldini zakačio sa nekolicinom navijača tzv curva nakon istanbulskog finala. curva je bila ogorčena porazom u finalu na penale i spominju se neke uvrede dok ih je maldini nazvao plaćenicima što mu ovi ni su zaboravili i oprostili a već su kako kažeš i prije imali pik na njega, s obzirom da je maldini imao izvanrednu karijeru koju niko i nikad neće ponoviti, 5 liga prvaka i 7 scudetta između ostalog, uzimajući u obzir da je imao karijeru bez mrlje mislim da su ti navijači ispali šupci jer su mogli bar izdržati da mu ne zvižde ako nisu aplaudirali. ipak je čovjek posvetio cijeli život milanu.meskalin je napisao/la:Maldini je dobio od povelikog navijaca curve, jer za njih je uvijek bio i ostao jedna kapitan Barresi, Maldinij je znao srati protiv njih u gl toliko o tome....meni se iskreno gadi sto je otisao u Juve, poslje Milana i tu je kraj price..baresi#6 je napisao/la:maldini je dobio zvižduke od par desetina navijača, tek toliko da se zna
problem je taj što milan igračima koji prevale 30. godina života nudi jednogodišnje ugovore. pirlu to nije odgovaralo htio je duži ugovor a allegri je skontao da je napravio milan koji više ne zavisi od pirla. sve u svemu hvala pirlu za 10 godina ali ima i drugih klubova osim juventusa, baš je odlučio preći u najljuće rivaleKop je napisao/la:Cuj Pirlo da dobije zvizduke, pa covjek je sam naglasavao da hoce da ostane, nije on kriv sto ga nisu smatrali potrebnim, sta je trebao, zavrsit karijeru ? Jedino kome treba da zvizde je Galliani ili ko je vec odgovoran za ugovore sto se rjesavaju jednog takvog umjetnika. Iako meni nema smisla da produze ugovor Seedorfu a Pirlu ne, ali eto..hoce oni samo za godinu da nude ugovore ..

prošlo je vrijeme maldinija i baresija danas se sve svodi na $$$ nema više lojalnosti.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Je li ti smatras da Prilo treba da ima platu 6 000 000 godisnje, a da ti malo pojednostavim Edison Cavani ima platu 2 000 000.....to je smijesno Milanu mu je nudio ugovor na godinu on nije zelio, zaradi svoju platu, a ne da dobivas po 6 milja godisnje za katastrofalnu igru....Prilo nije zelio smanjenje ugovor,a samim time i plate ispao je jadan sto je otisao u Juve, mozemo se kladiti hoce li dobiti zvizduke!Kop je napisao/la:Cuj Pirlo da dobije zvizduke, pa covjek je sam naglasavao da hoce da ostane, nije on kriv sto ga nisu smatrali potrebnim, sta je trebao, zavrsit karijeru ? Jedino kome treba da zvizde je Galliani ili ko je vec odgovoran za ugovore sto se rjesavaju jednog takvog umjetnika. Iako meni nema smisla da produze ugovor Seedorfu a Pirlu ne, ali eto..hoce oni samo za godinu da nude ugovore ..

Izviždati ikonu kluba kakav je Maldini je stvarno sramotno i to na oproštaju od kluba a šta je taj čovjek dao sve Milanu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Izviždati ikonu kluba kakav je Maldini je stvarno sramotno i to na oproštaju od kluba a šta je taj čovjek dao sve Milanu.
**** kad ima divljaka koji ce njemu zivzdati, sta je onda tek reci za Pirla
- Titova-Juga
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Izviždati ikonu kluba kakav je Maldini je stvarno sramotno i to na oproštaju od kluba a šta je taj čovjek dao sve Milanu.
Stvarno ej kad se sjetim, jos ne mogu da vjerujem.
Ako Maldini nije DEFINICIJA PRIMJERA kako se treba odnositi prema klubu za koji igras, onda ja ne znam koji to igrac jeste. Pa covjek je zasluzio da mu spomenik dignu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 64,00.html
HZ87
- Titova-Juga
- Kontakt:
revoX. je napisao/la:Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik
VELIKA STETA.
Hamsik se POSLUSAJTE me, nece snaci u Milanu, precijenjen koji nije za velikog kluba a slicnost u njemu imamo u Boatengu. Nama treba izraziti kreativac, upravo onakav kakav je Fabregas, i kakav je bio Pirlo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:revoX. je napisao/la:Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik
VELIKA STETA.
Hamsik se POSLUSAJTE me, nece snaci u Milanu, precijenjen koji nije za velikog kluba a slicnost u njemu imamo u Boatengu. Nama treba izraziti kreativac, upravo onakav kakav je Fabregas, i kakav je bio Pirlo.
Hamsik i Prilo nisu nikako slicni, Hamsik igra poziciju Falminija, a Prilo je zadnji vezni, najslicniji mi je De Rossi ili Fabregas...po meni bitnije je dovesti prednjeg veznog uz Hamsika za iducu godinu, da ovako izgleda..
---Ibra-----Pato
------------X----------
--Princ-----Hamisik--
----Van Bommel---
a tek onda iduce godine ganjati vrhunsku klasu zadnjeg veznog, jer po potrebi u Seri A Seedrof moze jako dobro odigrati ( necemo mu zamjeriti onaj kiks

- Titova-Juga
- Kontakt:
To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
Nadam se da cemo dovesti neku zvijezdu na tu poziciju jer tu najvise trenutno skripimo.
Dzaba nam extra kvalitetan napad kada nemamo nekog velikog igraca da im proslijedi lopte za mnogo golova.
Nadam se da cemo dovesti neku zvijezdu na tu poziciju jer tu najvise trenutno skripimo.
Dzaba nam extra kvalitetan napad kada nemamo nekog velikog igraca da im proslijedi lopte za mnogo golova.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A i glupo mi kako neko moze nabijati toliku cijenu za momka koji ima 23 godine, nema niti jedna tekme u LP , najjaci timovi protiv koga je igro su Milan i Inter, malo to precjenjeno za mene recimo 30 000 000...bolje Modrica dovesti , samo ga gurnuti jos prema gole nego sto igra u Tottenhemu, lijevo Princ, desno Hamsik iza Bommel jaoooTitova-Juga je napisao/la:To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.

- Titova-Juga
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:A i glupo mi kako neko moze nabijati toliku cijenu za momka koji ima 23 godine, nema niti jedna tekme u LP , najjaci timovi protiv koga je igro su Milan i Inter, malo to precjenjeno za mene recimo 30 000 000...bolje Modrica dovesti , samo ga gurnuti jos prema gole nego sto igra u Tottenhemu, lijevo Princ, desno Hamsik iza Bommel jaoooTitova-Juga je napisao/la:To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
To ti je ta danasnja realnost. Nekad je 1 mil. bio pojam, danas svaki tikvan vrijedi toliko.
I ja mislim da bi se Modric extra uklopio, a takav nam tip igraca bas i treba.
Jbg, valja nam samo mastati, ali reko je Berlusconi da planira 70ak mil na pojacanja potrositi sad koliko je istina ostaje nam da vidimo.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Modirc je dokazan igrao je i protiv velikih igraca, pa i u LP jako dobar je bio, danas sam citao neko je izajvio da bi jos bolji bio da igra blize golu.....Modric i Hmasik za 50 000 000 se mogu dovestiTitova-Juga je napisao/la:meskalin je napisao/la:A i glupo mi kako neko moze nabijati toliku cijenu za momka koji ima 23 godine, nema niti jedna tekme u LP , najjaci timovi protiv koga je igro su Milan i Inter, malo to precjenjeno za mene recimo 30 000 000...bolje Modrica dovesti , samo ga gurnuti jos prema gole nego sto igra u Tottenhemu, lijevo Princ, desno Hamsik iza Bommel jaoooTitova-Juga je napisao/la:To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
To ti je ta danasnja realnost. Nekad je 1 mil. bio pojam, danas svaki tikvan vrijedi toliko.
I ja mislim da bi se Modric extra uklopio, a takav nam tip igraca bas i treba.
Jbg, valja nam samo mastati, ali reko je Berlusconi da planira 70ak mil na pojacanja potrositi sad koliko je istina ostaje nam da vidimo.

Hamšikov agent : " Hamšik želi u Milan, Napoli čeka ponudu ! "
Hajde tata riješi ovo da nas ne srkletiš

Hajde tata riješi ovo da nas ne srkletiš

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.