NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Korektorsedmica
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Korektorsedmica » 28 jun 2014, 21:46

Bilo bi puno koreknije da odete na temu želje da vas oni malo k.r.aju ko što su i do sada radili.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 jun 2014, 22:25

Kakvi statisticki podaci :tokralju: ,na tom polju ste dominantni nema šta :lol: ,mi smo na onom puno bitnijem :arrow: terenu , i to u svim kategorijama :kafa: .

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 28 jun 2014, 22:40

Coraco je napisao/la:Polako ljudino ovo je sportsport a ne nkjedinstvo forum, pa da nekome braniš :mrgreen: naletiću ja ovako još koji put da te uhvatim u laži kao sad :urnebes: :wave:
Smaraš čovječe, ohladi malo sa ove teme, kani se Jedinstva. Postaješ opasno dosadan :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 jun 2014, 22:58

Ae manite se toga imate tamo nkjedinstvo forum i tamo se kusurajte :)
Ajde imal kakvog igraca da je vam doso i trener ??

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2014, 00:06

Jbg. Biscani, ja vama predlozio Denisa Sadikovica za trenera, a ovi moji bili brzi....sporo to kod vas nesto, izgleda nemate ljude koji mogu povuci pravi potez i pravilno reagirati, vas bivsi sportski direktor sve pogresno radio, postavili ste neiskusnog trenera i sto je jos gore promijenili ga u pogresnom tajmingu....fakat sve pogresno....zaista bi vas volio vidjeti u PL...imate infrastrukturu, novac, al....
🔴⚫️

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 jun 2014, 02:08

Skver je napisao/la:Jbg. Biscani, ja vama predlozio Denisa Sadikovica za trenera, a ovi moji bili brzi....sporo to kod vas nesto, izgleda nemate ljude koji mogu povuci pravi potez i pravilno reagirati, vas bivsi sportski direktor sve pogresno radio, postavili ste neiskusnog trenera i sto je jos gore promijenili ga u pogresnom tajmingu....fakat sve pogresno....zaista bi vas volio vidjeti u PL...imate infrastrukturu, novac, al....
Da su svi takvi realni i objektivni bilo bi super, ja iskreno zelim Slobodi od srca sve najbolje i rado bi ih gledao cak i u Evropi, ali od pojedinaca i sa nase i sa vase strane se ne moze doci do finog dijaloga, jer ko proziva moj klub i vrijedja rado cu mu vratiti (uvijek bilo i ostalo) nadam se da ce se stanje kod nas srediti i iskreno se nadam da cemo vec iduce sezone biti sa vama u PL ali kazem nadam se !! Pozdrav za sve prave i istinske navijace slobode, nebitno jesu li oni Fukare ili obicni gledaoci tj. simpatizeri kluba, a ne ove forumase koji su pogledali par utakmica Slobode u ovoj sezoni, ne svi ali pojedinci njih ima i previse.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 jun 2014, 03:06

fukaratz je napisao/la:joj statistike :lol: :lol: jad i cemer ;) nego imal pojacanja, jel opet napadate premijer ligu :?: gdje je Hamdo Glupi Tigar, jel se mota oko kluba :?: ebena ste ekipa jednom nogom u premijer ligi :urnebes: :clap:
lako je preko tastature nazivati nekog glupim itd i nije ti to fino a pogotovo ne čovijeka koji je krvario za ovu državu ;) ... i tebi a i ostalim Tuzlacima bih preporučio da se kanite Jedinstva i fokusirati na Slobodu da nebi imali jedan ekspresni povratak u prvu ligu. lako se je sad naslađivati a svi znaju kako ste došli do premijer lige,budi siguran da niste POŠTENO došli do nje ali otom potom samo se više kanite ove teme a Jedinstvo će biti u ovoj ligi i boriti se kako zna i umije ali nema veze mi ćemo i dalje bodriti naš klub .. eto vam premijer lige i tamo se prepucavajte sa Sarajlijama jer naravno svi imaju komplekse prema vama Tuzlacima,vi ste razumiješ ono elita jbt ... hahahaha :lol:

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 29 jun 2014, 09:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:zar jos dolazite ovdje ccc..s njima mozemo samo u kupu igrat, kakvo je trenutno stanje mi da se sutra vratimo u ligu federacije, prije da ih necemo zatec jer ce u trecu ligu....a mislim da smo se davno usaglasili, na koji nacin su pokusali uc u ligu i sta su nam kuhali, da NK Jedinstvo Bihac mozemo samo zazeliti sve najgore i dugo i postepeno "umiranje" u ovim ligama te nasladjivati se nasim neuspjesima...

navijaca mi je zao, nisu to zasluzili, ali klub koji vode kriminalci, ubice , mafijasi i vjerski fanatici ne moze daleko..valjda promijene neke stvari sa ovim nacelnikom
Možete vi moderatori brisati svaki normalan post koji se vama ne sviđa ,vi brišite a ja ću stavljati normalno bez vrijeđanja ,samo činjenice,mišljenja a tebi bi savjetovo da ne prozivaš nikog ubicom jer ja koliko znam niko iz kluba NK Jedinstvo nije osuđen kao ubica to su teške riječi .Ne stoji to jednom kvazi moderatoru.Ako već imaš takva m.da preporučio bi ti da ga nazoveš samo se bojim da bi ti taj jezik završio na nekom smeću . Zato ohladi malo za tvoje dobro.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 jun 2014, 18:06

Pozdrav Bihaću i svim navijačima Jedinstva, a muslimanima Ramazan mubarek.Dragi Bišćani dobro razmislite prije nego nekog nazovete Tuzlakom, Tuzlak je krupna riječ.Nisam dugo navraćo na vašu temu i vidim da ovdje pojedini "junaci" bez potrebe prave kavgu.Nadam se uskoro lijepim vijestima iz vašeg kluba.Prisaberite se što prije.Vi ste sad na redu.Za uvrede koje vam upućuju drugi ne trebam vam se izvinjavati ali moram reći da mi je ovo sve skupa jako mučno i neprijatno.Sportski pozdrav
Ja volim FK Tuzla City

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 03 jul 2014, 03:30

Ovdje se nitko ne oglašava već nekoliko dana...sramota :oops: ...Zar više nikome nismo interesantni...Pozdrav za SaltCityAttack...Inače u Jedinstvu...ničega novoga...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 jul 2014, 05:11

Nema se sta ni pricati, svi cekamo prozivku igraca ali se ocigledno jos ne zna kad ce se ona desiti :crazy:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jul 2014, 19:21

Imate ljep pozdrav od Hamzabegovic-a iz Gracanice ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 jul 2014, 19:50

GracanicaAA je napisao/la:Imate ljep pozdrav od Hamzabegovic-a iz Gracanice ;)
Pozz i ti njega

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jul 2014, 19:56

LloriS je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Imate ljep pozdrav od Hamzabegovic-a iz Gracanice ;)
Pozz i ti njega
Naravno drug...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 jul 2014, 15:23

Biscani glavu gore...nista jos nije izgubljeno, vi ipak imate organizovanu navijacku skupinu koja moze pomoci svom klubu, trazite od grada da pomogne vasem klubu, oni trebaju da budu u sluzbi gradjana i da pomognu NK Jedinstvo, gdje su sad oni kriminalci sto su imali saradnju sa onim hodzom iz Cazina, razbjezali se ko misevi....digli pare od grada i nema ih vise....gdje je sad Tigar da pomogne kad je najteze......sad treba biti laf.
🔴⚫️

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 jul 2014, 15:29

Skver je napisao/la:Biscani glavu gore...nista jos nije izgubljeno, vi ipak imate organizovanu navijacku skupinu koja moze pomoci svom klubu, trazite od grada da pomogne vasem klubu, oni trebaju da budu u sluzbi gradjana i da pomognu NK Jedinstvo, gdje su sad oni kriminalci sto su imali saradnju sa onim hodzom iz Cazina, razbjezali se ko misevi....digli pare od grada i nema ih vise....gdje je sad Tigar da pomogne kad je najteze......sad treba biti laf.
Po trenutnim desavanjima mi napustamo i ovu ligu,ali rang nize ne vise.Danas je zakazana prozivka na kojoj ce se pojavit 2 igraca,i mozda 5-6 juniora i sta se tu ima ocekivat.Predsjednik Mujadzic je rekao da bi on sve pokrenuo ponovo da bi on prvi ulozio svoj novac ali ne zeli niko da se ukljuci jer ne moze sam,opcina je najvjerojatnije digla ruke od kluba.I pored toliko problema gospoda iz kluba zeli da ugasi web portal Jedinstva,neznam sa tim sta zele mozda je to jedan korak ka gasenju kluba.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 jul 2014, 15:43

Bihac96 je napisao/la:Po trenutnim desavanjima mi napustamo i ovu ligu,ali rang nize ne vise.Danas je zakazana prozivka na kojoj ce se pojavit 2 igraca,i mozda 5-6 juniora i sta se tu ima ocekivat.Predsjednik Mujadzic je rekao da bi on sve pokrenuo ponovo da bi on prvi ulozio svoj novac ali ne zeli niko da se ukljuci jer ne moze sam,opcina je najvjerojatnije digla ruke od kluba.I pored toliko problema gospoda iz kluba zeli da ugasi web portal Jedinstva,neznam sa tim sta zele mozda je to jedan korak ka gasenju kluba.
Ne treba Mujadzic ponovo da pokrece sve, vi ove sezone trebate da se odrzite u prvoj federalnoj, imate igrace sa kantona koji ce igrati za manju platu i polako stvarati tim, to mozete, trebate pozitivno razmisljati, sa posjetom koju ste imali i sa par sponzora sigurno mozete izgurati ovu sezonu.
🔴⚫️

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 jul 2014, 15:54

samo 2 igrača ostala u klubu koji se borio za premijer ligu prije mjesec dana :shock: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 jul 2014, 16:02

Grdan je napisao/la:samo 2 igrača ostala u klubu koji se borio za premijer ligu prije mjesec dana :shock: .
Zvuci nestvarno,ali istinito ! Vidjet cemo poslije 17h kad se odrzi prozivka sa cim se raspolaze,i kakvi su planovi.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 jul 2014, 16:08

Grdan je napisao/la:samo 2 igrača ostala u klubu koji se borio za premijer ligu prije mjesec dana :shock: .
Vas je problem sto ste se zeznuli na kraju, zamjenili ste trenera,direktora i jos ste toga zamjenili i klub se raspada igraci idu u bolje kulubove...Sta ja znam vec...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 2 gosta.