KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

amerosm
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2009, 19:35

Mislim da smo sada odlicno popunjeni, jedino nam je potreban kvalitetan centar.

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

Zimica i Pasalica treba poslati u Vogoscu da steknu iskustvo. Ja sam siguran da ovaj sastav bi bio medju prvih sest ekipa u NLB ligi naravno ukoliko svi pokazu ono sto se od njih ocekuje. Bilo bi dobro kad bi uprava uspjela dovesti Rakocevica. Zna li neko sta je s Lance-om, je li zadovoljan u Turskoj mozda bi i njega mogli vartiti, naravno ako se zna njegova privezanost KK Bosni i Sarajevu. Zna li neko razlog sto se utakmica ne igra u Petak, vec u Subotu od 17.00 h, hvala na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 nov 2009, 19:39

amerosm je napisao/la:. Zna li neko razlog sto se utakmica ne igra u Petak, vec u Subotu od 17.00 h, hvala na odgovoru.
cibona igra euroligu.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 10 nov 2009, 19:53

bosnas_ je napisao/la:Uprava je pokazala da im je stalo do rezultata,doveli su jaka pojacanja...
U po sezone .... :roll:

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 10 nov 2009, 19:58

amerosm je napisao/la:Mislim da smo sada odlicno popunjeni, jedino nam je potreban kvalitetan centar.

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

Zimica i Pasalica treba poslati u Vogoscu da steknu iskustvo. Ja sam siguran da ovaj sastav bi bio medju prvih sest ekipa u NLB ligi naravno ukoliko svi pokazu ono sto se od njih ocekuje. Bilo bi dobro kad bi uprava uspjela dovesti Rakocevica. Zna li neko sta je s Lance-om, je li zadovoljan u Turskoj mozda bi i njega mogli vartiti, naravno ako se zna njegova privezanost KK Bosni i Sarajevu. Zna li neko razlog sto se utakmica ne igra u Petak, vec u Subotu od 17.00 h, hvala na odgovoru.
Bojim se da će Rakočević ostati samo želja jer nedostaje novca.Osim ako Ivanović i Bosna ne dogovore sporazumni raskid ugovora ili drastično smanjenje plate jer je očigledno da Ivanović vuče povredu i da neće biti od veće koristi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 nov 2009, 20:04

bosnas_ je napisao/la:Bejli konacno potpisao,odlicno! To je igrac protiv kojeg se Mason iz Sirokog ne bi osjetio na parketu! Bosna je sada mnogo jaca,Bejli i Radonjic ce sigurno biti od velike koristi,dolaze iz super jake ekipe kakav je Turov i jedva cekam da debituju za Bosnu! Bice Bosna opet sampion! Svi u zetru i vratimo publiku u dvoranu! Uprava je pokazala da im je stalo do rezultata,doveli su jaka pojacanja ,sada treba ganjati rezultat! Cestitke upravi jos jednom!
masona rijetko ko moze cuvat iz ove lige...mislim na nlb.....stefan markovic, vladimir krstic, galeb, bjelica kada bi ga aco stavio....ja ne vidim ostale koji ga mogu cuvat...jer to nije igrac koji samo igra na sut ili prodor, on sve radi, zato je i najopasniji...a da li mi je drago da se beki vratio, pa naravno on je odlicno pojacanje, samo se bojim da smo malo uranili...eh sada dolazi do onog trenutka, a to je muhamed pasalic nogara i to teska samo da se zlaja oporavi, trebao bi biti u dcembru u sastavu, protiv fmpa ili djetica....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 10 nov 2009, 20:18

bosnas_ je napisao/la:Bejli konacno potpisao,odlicno! To je igrac protiv kojeg se Mason iz Sirokog ne bi osjetio na parketu! Bosna je sada mnogo jaca,Bejli i Radonjic ce sigurno biti od velike koristi,dolaze iz super jake ekipe kakav je Turov i jedva cekam da debituju za Bosnu! Bice Bosna opet sampion! Svi u zetru i vratimo publiku u dvoranu! Uprava je pokazala da im je stalo do rezultata,doveli su jaka pojacanja ,sada treba ganjati rezultat! Cestitke upravi jos jednom!
opet bahatost cuj mason se ne bi osjetio,pa upravo zbog ovakvih su meni pobjede sirokog nad vama najslađe,ovdje ima vrlo dobrih i realni navijaca osim tebe i još ponekog,pa kako to za masona mozes rec,pa on je ponajbolji ako ne i najbolji play nlb lige,prvi koji je ostvario 3-double u ovoj ligi,svaku utakmicu ima skoro double-double on je dobar strjelac,brz je,odlican razigravac,iako je play on je 5 skakač lige,i najbolji u napadackim skokovima,i kažeš pored bejlija se ne bi osjetio,osjetio se on protiv stipčevića,jeretina i markovića a kamoli neće protiv bejlija

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 20:40

amerosm je napisao/la:Mislim da smo sada odlicno popunjeni, jedino nam je potreban kvalitetan centar.

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

malo je prepotetno stavljati radonjica ispred takvog veterana kao sto je kojadinovic koji bez ikakvih problema moze igrati i 3, mada je moguce da felix pocne utakmicu iz 2 postave da ima ko organizovati igru kada bailey izadze iz igre, ali nece biti tako kada se jovanovic vrati i narvno kada felix udze u pravu formu, a sto se tice centara prije bi letio bajic nego zimic i iskreno nevidim zasto bi zimic letio kada je bajic placeniji igrac, a kao sto kaze deniso treba vidjeti rjesenja problema zvanog ivanovic koji po meni MORAJU sto prije rjesiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 nov 2009, 20:44

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

kazes medju prvih sest?pored cibone,partizana,buducnosti,zadra,zagreba,union olimpije,pa jos nekoliko klubova...nisi mi nesto realan..pozz
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 20:55

wade je napisao/la:

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

kazes medju prvih sest?pored cibone,partizana,buducnosti,zadra,zagreba,union olimpije,pa jos nekoliko klubova...nisi mi nesto realan..pozz
cibona, partizan, olimpija i hemofarm su za respetk, onda idu buducnost, zagreb i zadar po kvaliteti ali sa vojim prednostima i velikim manama i ta 3 tima nisu nedostizna, ali opet da je meni da mi na kraju dodzemo do 7 mjesta ili tacnije Eurocup mjesta jer za to ima sanse pogotovu kada pogledas bivse euro konkurenbte kao cz i fmp, ali vise nema kiseva
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 nov 2009, 21:00

nerminh74 je napisao/la:
wade je napisao/la:

1 - Jovanovic, BB
2 - Sehovic, Kojadinovic
3 - Radonjic, Djurasovic
4 - Ivanovic, Hajric
5 - Rakocevic, Bajic

cibona, partizan, olimpija i hemofarm su za respetk, onda idu buducnost, zagreb i zadar po kvaliteti ali sa vojim prednostima i velikim manama i ta 3 tima nisu nedostizna, ali opet da je meni da mi na kraju dodzemo do 7 mjesta ili tacnije Eurocup mjesta jer za to ima sanse pogotovu kada pogledas bivse euro konkurenbte kao cz i fmp, ali vise nema kiseva
opet kazem nerealno od vas za ovu sezonu...pa svaki put tako,,dodju vam jedan ili dva igraca odma pojedinci postaju previse bahati...prijatelju moj daleko ste vi i od zadra a i od zagreba(ovog sad zagreba sa odlicnom ekipom)...zaboravljas da je tu i siroki...polako moji momci...abd da se dogodine siroki i bosna bore za prvo mjesto u nlb ligu ali to je samo san...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 nov 2009, 21:02

Da je meni samo da ostanemo u NLB-u :roll: :roll: :roll: :roll:

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 21:28

The Game je napisao/la:Da je meni samo da ostanemo u NLB-u :roll: :roll: :roll: :roll:
ma mislim da ce bosna ostati jer samo posljednji na tabeli ispada i nema pravo igrati iducu godinu ali mislim da ce BiH ove godine izgubiti jedno mjesto u ligi i onda ce biti zanimljivo ko ce slijedece godine igrati,bosna ili siroki..
mislim da je realno siroki nesto jaci igracki,to je pokazala i nedavna utakmica,ali mnogo se sastavi izmjene do kraja sezone i onih utakmica koje odlucuju ucesnika nlb lige.. 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 nov 2009, 21:29

sad jos centra dovesti... i rijesiti se ivana ili izmijeniti ugovor sa njim...
You are someone else I am still right here

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 22:06

wade je napisao/la: opet kazem nerealno od vas za ovu sezonu...pa svaki put tako,,dodju vam jedan ili dva igraca odma pojedinci postaju previse bahati...prijatelju moj daleko ste vi i od zadra a i od zagreba(ovog sad zagreba sa odlicnom ekipom)...zaboravljas da je tu i siroki...polako moji momci...abd da se dogodine siroki i bosna bore za prvo mjesto u nlb ligu ali to je samo san...
uopste nisam bahat, cinjenica je da smo napravili los pocetni skauting na koji je sigurno utjecala i novcana krica i pokusaj pravljenja jeftinijeg tima sto nam se vratilo u nos, ali isto tako slobodno mogu reci da je barem bailey bio u timu od pocetka kao sto je bilo zamisljeno da bi sada minimalno imali skor 3-3 (pali bi sigurno 2 od zagreba, cedevite i sirokog)
sada su posto su dobro lupili napravili respektabilan tim koji trenutno komplikuje povreda ivanovica i ako se bude promptno reagovalo moze se ocekivat povratak u srinu tablice i uz puno truda i malo srece (koja bi napokon mogla i na nasu stranu puhnuti poslje tolikih pehova) vratiti nas u borbu za eurocup mjesto, znam da je tesko ali nije uopste nemoguce recimo da su nam sane oko 40%

a The Game, ekipa sa povratkom jovanovica i ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem bice 30-50% jaca

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 nov 2009, 22:12

nerminh74 je napisao/la:
wade je napisao/la: opet kazem nerealno od vas za ovu sezonu...pa svaki put tako,,dodju vam jedan ili dva igraca odma pojedinci postaju previse bahati...prijatelju moj daleko ste vi i od zadra a i od zagreba(ovog sad zagreba sa odlicnom ekipom)...zaboravljas da je tu i siroki...polako moji momci...abd da se dogodine siroki i bosna bore za prvo mjesto u nlb ligu ali to je samo san...
uopste nisam bahat, cinjenica je da smo napravili los pocetni skauting na koji je sigurno utjecala i novcana krica i pokusaj pravljenja jeftinijeg tima sto nam se vratilo u nos, ali isto tako slobodno mogu reci da je barem bailey bio u timu od pocetka kao sto je bilo zamisljeno da bi sada minimalno imali skor 3-3 (pali bi sigurno 2 od zagreba, cedevite i sirokog)
sada su posto su dobro lupili napravili respektabilan tim koji trenutno komplikuje povreda ivanovica i ako se bude promptno reagovalo moze se ocekivat povratak u srinu tablice i uz puno truda i malo srece (koja bi napokon mogla i na nasu stranu puhnuti poslje tolikih pehova) vratiti nas u borbu za eurocup mjesto, znam da je tesko ali nije uopste nemoguce recimo da su nam sane oko 40%

a The Game, ekipa sa povratkom jovanovica i ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem bice 30-50% jaca
prijatelju nisam ja tebi rekao da si bahat....a ne znam ja bi vise volio da vas vidim pri vrhu tabele nego pri dnu...sretno...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 nov 2009, 22:21

nerminh74 je napisao/la:

Ma ovo je malo ironicno bilo, al jbg i ti si malo preoptimistican, cuj Eurocup, neka da se nama konsolidovati, objektivno nakon Zlajinog povratka i uz jos centra mozemo max biti negdje oko 10. mjesta, sve iznad toga bi za mene bilo odlicno. I onda se titula mora vratiti, posto necemo moci i mi i Siroki igrat iduce godine

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 nov 2009, 22:30

The Game je napisao/la: Ma ovo je malo ironicno bilo, al jbg i ti si malo preoptimistican, cuj Eurocup, neka da se nama konsolidovati, objektivno nakon nakon Zlajinog povratka i uz jos centra mozemo max biti negdje oko 10. mjesta, sve iznad toga bi za mene bilo odlicno. I onda se titula mora vratiti, posto necemo moci i mi i Siroki i grat iduce godine
sto mislis da je nemoguce, pa zar po tebi radnicki, helios, siroki, fmp, cz, cedevita, imaju bolje ekipe od nase kada se kompletira i naravno ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem, a i zadar, buducnost i zagreb nisu nedostizni, a dovoljno je dostici samo jednu
jedino partizan, cibonu, olimpiju i hemofarm smatram daleko boljim od nas

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 nov 2009, 22:33

nerminh74 je napisao/la:
The Game je napisao/la: Ma ovo je malo ironicno bilo, al jbg i ti si malo preoptimistican, cuj Eurocup, neka da se nama konsolidovati, objektivno nakon nakon Zlajinog povratka i uz jos centra mozemo max biti negdje oko 10. mjesta, sve iznad toga bi za mene bilo odlicno. I onda se titula mora vratiti, posto necemo moci i mi i Siroki i grat iduce godine
sto mislis da je nemoguce, pa zar po tebi radnicki, helios, siroki, fmp, cz, cedevita, imaju bolje ekipe od nase kada se kompletira i naravno ako se pozitivno rjesi problem sa ivanovicem, a i zadar, buducnost i zagreb nisu nedostizni, a dovoljno je dostici samo jednu
cedevita je jako snažna...zagreb isto
You are someone else I am still right here

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 nov 2009, 22:38

nerminh74 je napisao/la:
Nemamo ni bolju ni losiju ekipu od ovih gore nabrojanih ni sada ni kad se kompletiramo. Jednostavno sve je to do nekog raspolozenja tako da kazem, mozemo i pobijediti ali i izgubiti od svih ovih ekipa, ali po mom misljenju je pretesko ocekivati Eurocup, jer sad protiv Cione vjerovatno opet gubimo (iako se ja nadam pobjedi, sto zbog umora Cibosa, sto zbog strajka, sto zbog moguceg potcjenjivanja, i na kraju sto njih uglavnom pobjedjujemo zadnjih sezona osim prosle) i eto nas na 1-7 omjeru. Izgleda da sam ja malo ili pesimisticniji il realniji od tebe, svejedno, ali ja mislim da cemo mi tesko iznad 10. mjesta

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 nov 2009, 22:43

ako cemo realno cibona, zagreb, union olimpija, buducnost, cedevita, zvezda, partizan, fmp, hemofarm imaju bolje ekipe od bosne i od širokog ali nisu ti bitni samo igrači ima tu još puno utjecaja na rezultate. eo zadar je od nas bolji 10 puta pa ih mi pobjedimo bez problema...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.