Pa niste pratili pomno, povećanje su najavili od 1.6.majestic24 je napisao/la:Sta je s ovim ADSL-om. Neki kazu da su povecali,a tamo ne pokazuje nis. Ko ovdje zajebava

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa niste pratili pomno, povećanje su najavili od 1.6.majestic24 je napisao/la:Sta je s ovim ADSL-om. Neki kazu da su povecali,a tamo ne pokazuje nis. Ko ovdje zajebava
GDJEDevil je napisao/la:Uh kako sam se sada fudbala izigrao ovde u kavezu,drama.Odavno nisam ovako.Bilo 8 ekipa od 17 pa evo sve do sada igrali.Temperatura malo povisoka 25 stepeni bilo u 20:00 ali odlican fudbal.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj kad se sjetim kad sam bio manji, u mene prijatelji igrali se sa svacime, auticima i ostalim dzidzamidzama, kod mene je samo lopta bila tj. balon i neka spuzvasta dok nisam rastao, i sad mi u kuci ima jedan balonjednom mi je na sporet/sparet otisao balon i pukao a ja poletio za balonom mogo i ja na sporetu zavrsiti, uhh kad se sjetim tih dana
![]()
@reds rekao sam ti na pm
Ovde kod mene u Beogradu.Marseille84 je napisao/la:GDJEDevil je napisao/la:Uh kako sam se sada fudbala izigrao ovde u kavezu,drama.Odavno nisam ovako.Bilo 8 ekipa od 17 pa evo sve do sada igrali.Temperatura malo povisoka 25 stepeni bilo u 20:00 ali odlican fudbal.![]()
lopovT-MAC je napisao/la:sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
za one koji ne znaju mada sumjam da takvih ima rijec je o Josipu Brozu Titu
jestel vi planirali na neki nacin odati pocast ili et samo onako ce proletit pp koja misao kroz glavu o njemu
dobro tvoje misljenjetax je napisao/la:lopovT-MAC je napisao/la:sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
jestel vi planirali na neki nacin odati pocast ili et samo onako ce proletit pp koja misao kroz glavu o njemu
sto prije ga zaboravit
Ma kod njih je sve nelogično. Nema većih lopova na svijetu.moustapha je napisao/la:Jel' iko primjetio da je ovaj BH Telecom ADSL Max paket sasvim nelogican. Postoji MojaTV paket koji ovo nudi po istoj cijeni + TV.
To je glupo odradjeno,ali recimo meni ne moze MojaTV,dok mi ADSL moze.Mislim da i taj faktor ima udjela tu.moustapha je napisao/la:Jel' iko primjetio da je ovaj BH Telecom ADSL Max paket sasvim nelogican. Postoji MojaTV paket koji ovo nudi po istoj cijeni + TV.
Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medaljeT-MAC je napisao/la:dobro tvoje misljenjetax je napisao/la:lopovT-MAC je napisao/la:sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
sto prije ga zaboravit
necu se mjesati u to
zbog toga ga najvise cjenimNoName je napisao/la:Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje
DA BOGDO NJEGA NIJE BILO BILI BI 100 PUTA SRETNIJIT-MAC je napisao/la:zbog toga ga najvise cjenimNoName je napisao/la:Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje
mlad sam i nisam nimalo upoznat s tadasnjim zivotom al hvala Bogu imao sam se iz cega informisati o zivotu tog velikog vodze,pricao sam cesto sa starijim osobama oko toga,mnogo citao o njemu i jednostavno sam impresioniran njegovim karakterom
drago mi je da jos postoji ljudi koji ga nisu zaboravili
Njemu kao zamjeraju gušenje nekih vjerskih prava i sloboda, goli otok i slično. Za prvo ni ja ne znam, iako mi je, recimo, rahmetli dedo bio vjernik i hadžija i uvijek je tvrdio da niko nije imao problema ako je htio da bude vjernik čak i tada. Ali znaš kako je to kod nas, ja bih bio vjernik al' mi Tito ne daT-MAC je napisao/la:zbog toga ga najvise cjenimNoName je napisao/la:Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje
mlad sam i nisam nimalo upoznat s tadasnjim zivotom al hvala Bogu imao sam se iz cega informisati o zivotu tog velikog vodze,pricao sam cesto sa starijim osobama oko toga,mnogo citao o njemu i jednostavno sam impresioniran njegovim karakterom
drago mi je da jos postoji ljudi koji ga nisu zaboravili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.