Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tanzla
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tanzla » 03 maj 2010, 20:43

majestic24 je napisao/la:Sta je s ovim ADSL-om. Neki kazu da su povecali,a tamo ne pokazuje nis. Ko ovdje zajebava
Pa niste pratili pomno, povećanje su najavili od 1.6. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2010, 20:59

Uh kako sam se sada fudbala izigrao ovde u kavezu,drama.Odavno nisam ovako.Bilo 8 ekipa od 17 pa evo sve do sada igrali.Temperatura malo povisoka 25 stepeni bilo u 20:00 ali odlican fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 03 maj 2010, 21:01

Devil je napisao/la:Uh kako sam se sada fudbala izigrao ovde u kavezu,drama.Odavno nisam ovako.Bilo 8 ekipa od 17 pa evo sve do sada igrali.Temperatura malo povisoka 25 stepeni bilo u 20:00 ali odlican fudbal.
GDJE :? :?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 maj 2010, 21:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj kad se sjetim kad sam bio manji, u mene prijatelji igrali se sa svacime, auticima i ostalim dzidzamidzama, kod mene je samo lopta bila tj. balon i neka spuzvasta dok nisam rastao, i sad mi u kuci ima jedan balon :mrgreen: jednom mi je na sporet/sparet otisao balon i pukao a ja poletio za balonom mogo i ja na sporetu zavrsiti, uhh kad se sjetim tih dana :)

@reds rekao sam ti na pm
:)
Kad se ja sjetim klikera, e oni su bili zakon. Nažalost, ne znam kad sam zadnji put vidjeo da ih neko od mlađe raje igra...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2010, 21:18

Marseille84 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Uh kako sam se sada fudbala izigrao ovde u kavezu,drama.Odavno nisam ovako.Bilo 8 ekipa od 17 pa evo sve do sada igrali.Temperatura malo povisoka 25 stepeni bilo u 20:00 ali odlican fudbal.
GDJE :? :?
Ovde kod mene u Beogradu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 03 maj 2010, 21:24

Evo i mene...Kod mene 1. maj tek sad zavrsio :mrgreen: :mrgreen: pilo se...jelo...masala...par cura :mrgreen:
Dosao kod Ministra (Edmira :mrgreen: ) u Sarajevo a njega nigdje..on pobjegao u Gradacac...joj joj :mrgreen:

Pozdrav za sve forumase ;)
A C A B !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 maj 2010, 22:45

igra li ko erepa nakon dva tri mjeseca opet sam poceo moze li mi kor reci situaciju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 maj 2010, 22:48

Jel' iko primjetio da je ovaj BH Telecom ADSL Max paket sasvim nelogican. Postoji MojaTV paket koji ovo nudi po istoj cijeni + TV.
#divovi

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 maj 2010, 22:49

sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
za one koji ne znaju mada sumjam da takvih ima rijec je o Josipu Brozu Titu
jestel vi planirali na neki nacin odati pocast ili et samo onako ce proletit pp koja misao kroz glavu o njemu ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 maj 2010, 22:50

I mi smo se danas izigrali nogometa posteno . 6 ekipa po 5 igraca ,okupilo nas se hrpa :D Odavno nije bilo bolje .
@zagor sada djeca neznaju ni igrati klikera , a onda je bilo najbolje igranje u klikere , ko pobjedi odnese ,ja se sjeccam jednom mi bili sve odnijeli i sa jednim vratim sve te klikere i jos odnesem . :D majstor nekad znao igrat toga

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 maj 2010, 22:52

T-MAC je napisao/la:sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
jestel vi planirali na neki nacin odati pocast ili et samo onako ce proletit pp koja misao kroz glavu o njemu ;)
lopov
sto prije ga zaboravit
marsej mali tim

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 maj 2010, 22:53

tax je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:sutra ce biti tacno 30 godina od smrti jednog od najvecih vodza koje je svijet upamtio
lopov
sto prije ga zaboravit
dobro tvoje misljenje
necu se mjesati u to
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 maj 2010, 22:55

moustapha je napisao/la:Jel' iko primjetio da je ovaj BH Telecom ADSL Max paket sasvim nelogican. Postoji MojaTV paket koji ovo nudi po istoj cijeni + TV.
Ma kod njih je sve nelogično. Nema većih lopova na svijetu.
Koliko znam taj flat internet u sklopu Mojatv je totalno nestabilan, poznajem par ljudi koji to imaju, i kukaju žestoko..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 maj 2010, 23:06

moustapha je napisao/la:Jel' iko primjetio da je ovaj BH Telecom ADSL Max paket sasvim nelogican. Postoji MojaTV paket koji ovo nudi po istoj cijeni + TV.
To je glupo odradjeno,ali recimo meni ne moze MojaTV,dok mi ADSL moze.Mislim da i taj faktor ima udjela tu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 maj 2010, 23:17

T-MAC je napisao/la:
tax je napisao/la:
lopov
sto prije ga zaboravit
dobro tvoje misljenje
necu se mjesati u to
Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje :oops:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 maj 2010, 23:34

NoName je napisao/la:Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje :oops:
zbog toga ga najvise cjenim
mlad sam i nisam nimalo upoznat s tadasnjim zivotom al hvala Bogu imao sam se iz cega informisati o zivotu tog velikog vodze,pricao sam cesto sa starijim osobama oko toga,mnogo citao o njemu i jednostavno sam impresioniran njegovim karakterom
drago mi je da jos postoji ljudi koji ga nisu zaboravili

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 maj 2010, 23:42

T-MAC je napisao/la:
NoName je napisao/la:Umjetnik. Ovakvu bagru držati na okupu i pod kontrolom, to mogu samo veliki vođe. Ja Tita i danas cijenim i volim, valjda mi je to ostalo iz djetinjstva, bio sam redovan član takmičenja "Titovim stazama revolucije", čak imam i 2 republičke medalje :oops:
mlad sam i nisam nimalo upoznat s tadasnjim zivotom al hvala Bogu imao sam se iz cega informisati o zivotu tog velikog vodze,pricao sam cesto sa starijim osobama oko toga,mnogo citao o njemu i jednostavno sam impresioniran njegovim karakterom
DA BOGDO NJEGA NIJE BILO BILI BI 100 PUTA SRETNIJI
MOJ STARI KAZE DA JE OVO RAJ DANASNJE VRIJEME STO SE TICE NACINA ZIVOTA ZA PRIJE A JA NJEMU VJERUJEM NAJVISE
marsej mali tim

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 maj 2010, 23:50

T-MAC je napisao/la:
Njemu kao zamjeraju gušenje nekih vjerskih prava i sloboda, goli otok i slično. Za prvo ni ja ne znam, iako mi je, recimo, rahmetli dedo bio vjernik i hadžija i uvijek je tvrdio da niko nije imao problema ako je htio da bude vjernik čak i tada. Ali znaš kako je to kod nas, ja bih bio vjernik al' mi Tito ne da :mrgreen: Uvijek neko pravdanje na tuđi račun. Drugo, što se tiče Golog otoka, to je jedno genijalno rješenje, kamo sreće da danas imamo jednu takvu instituciju, da se malo država očisti od silne bagre.

Po svim ekonomskim pokazateljima, po političkom uticaju kroz Pokret nesvrstanih, kroz jako dobre odnose i sa zapadnim i sa istočnim blokom (JEDINI NA SVIJETU) se vidi kakav je Tito bio državnik. Umio je kvalitetno da balansira a to je ono što nedostaje svim političarima danas, ne govorim samo o ex. Jugoslaviji, nego o cijelom svijetu. Tito je bio značajan faktor u svijetu i to je nešto što se više ovdje neće dogoditi, danas imamo samo poslušnike, jal' zapada jal' istoka, niko nema principa.

Kamo sreće da je poživio 200 godina na funkciji predsjednika.

@Tax, možda je raj tebi ili meni ili za 1% stanovništva, pitaj ostale. Drugo, uzmi u obzir tehnološki napredak čovječanstva, danas se za cijenu nekadašnjeg stojadina kupi golf VI ili tako nešto. Nekada je bila fora imati crno-bijeli tv a danas bez LCD od 40" nismo In i slično.

Poselami starog i reci mu da debelo griješi :mrgreen: Svakodnevna ubistva, samoubistva, silovanja, kriminal, beznađe i slični društveni problemi ga debelo demantuju.

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 03 maj 2010, 23:54

Tito je imao jednu gresku u zivotu, a to je sto nije razmisljao da ce i on nekada umrijeti :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 maj 2010, 23:59

Zaboravih jedan veoma važan detalj: Današnji stručnjaci po ravnici prave 10 km autoputa punih 10 godina, tj. 1km godišnje, uz svu savremenu tehnologiju. U Titovo vrijeme su se napravile ceste na mjestima gdje bi ovi današnji krelci mislili da ni koza ne može proći i mi i danas većinom uživamo neke plodove iz tih vremena, i to od onoga što nismo rasturili. Kad su ovi današnji tako dobri, što ne naprave jednu željezaru kao što je ona u Zenici, jedan Energoinvest, bilo šta? Da ne govorim o aerodromima, prugama i bilo čemu ostalom, Tito je od 45 do 80 napravio čuda, ovi od 95 do danas, uz svu humanitaru i blagodati tehnološkog napretka ne napraviše ništa. Al' bitno je šta je babo reko.

Tito je za ove danas bio Tito. Ustani kad mu ime spomeneš.

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.