Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Vezano za pionirsko prvenstvo :
Silver Kingsi Srebrenik su pobijedili KK Zvornik 71-61 u polufinalu (gledao sam meč jer mi je iz Tuzle blizu Srebrenik). KK Zvornik je pobijedio Rookie BL 1 razlike. Taj Rookie je unakazio Slobodu 72-42 u Tuzli (gledao takođe). Sloboda je u prošlom kolu pobijedila SIlver Kingse u utakmici za prvo mjesto u TK, 32-30, i to nakon što su ovi malci iz Srebrenika vodili 14-3, a onda je glavni sudija uzeo stvar u svoje ruke i sudio onom malom Hrštiću (čini mi se da se tako zove) nepostojeći 4 i 5 faul. I mene je kao domaćina bilo stid šta je jedan od sudija svirao! Ali nažalost, to je normalno čak i u pionirskoj ligi!
Istina je da su Kingsi izgubili od Realwaya 23 razlike, ali uz roster od 6 igrača od kojih su dva igrača 2001.godište, kako njihov trener reče (Edo). Oni su čujem, a što sam vidio, kratki sa klupom, imaju 8 igrača u rotaciji, od toga dva mala (playmaker i trojka), ali ipak RESPEKT za malu ekipu iz malog Srebrenika. Čestitke!
Silver Kingsi Srebrenik su pobijedili KK Zvornik 71-61 u polufinalu (gledao sam meč jer mi je iz Tuzle blizu Srebrenik). KK Zvornik je pobijedio Rookie BL 1 razlike. Taj Rookie je unakazio Slobodu 72-42 u Tuzli (gledao takođe). Sloboda je u prošlom kolu pobijedila SIlver Kingse u utakmici za prvo mjesto u TK, 32-30, i to nakon što su ovi malci iz Srebrenika vodili 14-3, a onda je glavni sudija uzeo stvar u svoje ruke i sudio onom malom Hrštiću (čini mi se da se tako zove) nepostojeći 4 i 5 faul. I mene je kao domaćina bilo stid šta je jedan od sudija svirao! Ali nažalost, to je normalno čak i u pionirskoj ligi!
Istina je da su Kingsi izgubili od Realwaya 23 razlike, ali uz roster od 6 igrača od kojih su dva igrača 2001.godište, kako njihov trener reče (Edo). Oni su čujem, a što sam vidio, kratki sa klupom, imaju 8 igrača u rotaciji, od toga dva mala (playmaker i trojka), ali ipak RESPEKT za malu ekipu iz malog Srebrenika. Čestitke!
- ultrassa1921
- Kontakt:
http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijaci Zeljini
Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan 
Koliko znam jedna je grupa Nets Zenica, Spars Sarajevo ili Mostar nisam siguran i Bosna XXL Bihac... ako sam pogrijsio neka me neko ispravi

Koliko znam jedna je grupa Nets Zenica, Spars Sarajevo ili Mostar nisam siguran i Bosna XXL Bihac... ako sam pogrijsio neka me neko ispravi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- ultrassa1921
- Kontakt:
pa postavio sam,ali evo http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;LloriS je napisao/la:Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan
Manijaci Zeljini
Gledao sam bas ovo ali nisam mogao naci klub iz mog grada, jer su ocito napravili gresku "XXL Baket" se ne zove ekipa vec Bosna XXL, ali hvala u svakom slucajuultrassa1921 je napisao/la:pa postavio sam,ali evo http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;LloriS je napisao/la:Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
a sta sa dino radoncic..?neno#4 je napisao/la:Sa Alibegovicem smo stupili u kontakt davno i ako Bog da dolazi na pripreme kadetske reprezentacije.Tarik91 je napisao/la:#neno
a sta je sa ovim. Moze mo li ga pokupiti za kadetsku..?
" onclick="window.open(this.href);return false;
i li sta je sa ovim:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Pa otac mu je bio naš reprezentativac u rukometu. Valjda može i on dobiti državljanstvo majka mu stara. TReba se boriti za svako dijete. Ako baš nema mogućnosti onda ništa idemo dalje i to je to.MrMuscle je napisao/la:Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
Onda moze igrati za nas.. Treba onda vidjeti preko oca,,, da zaigra za nas jer je vec isao na kampove Crnogoraca... Ako zaigra u Ukrajini za njihove kadete 99% je izgubljen... Treba vidjeti i sa Harunom Mahmutovicem.... Iako covjek mora se priznati velike stvari radi za nasu kosarku... Al' opet dokle god ima sanse za ovog momka treba se nadati i ''grebati'' rukama...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
-
- Kontakt:
bravozaboljisportuBiH je napisao/la:Pa otac mu je bio naš reprezentativac u rukometu. Valjda može i on dobiti državljanstvo majka mu stara. TReba se boriti za svako dijete. Ako baš nema mogućnosti onda ništa idemo dalje i to je to.MrMuscle je napisao/la:Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
- legenda reala
- Kontakt:
Ništa od tog malog, Damir je bio naš reprezentativac, ali je sad Crnogorac i mali će vjerovatno igrati za CG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ultrassa1921
- Kontakt:
evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
Manijaci Zeljini
Ne igra reprezentacija vec Sparsi i Kos. Da igra reprezentacija pozvali bi valjda i ostalu djecu. Ne vjerujem da je Halimic pravio spisak!!!ultrassa1921 je napisao/la:evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
- ultrassa1921
- Kontakt:
pise da je ucesce uzela i juniorska repka,ali ce ustvari da igraju kadetiedin74 je napisao/la:Ne igra reprezentacija vec Sparsi i Kos. Da igra reprezentacija pozvali bi valjda i ostalu djecu. Ne vjerujem da je Halimic pravio spisak!!!ultrassa1921 je napisao/la:evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
- ultrassa1921
- Kontakt:
pda,samo spars i kosedinjo-bih je napisao/la:za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
Manijaci Zeljini
Vjerovatno su pozvani jos Cerkezovic,Tihic,Kobic,Labus,Drijeznjak..ultrassa1921 je napisao/la:pda,samo spars i kosedinjo-bih je napisao/la:za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
Nemamo bolje u ovom trenutku jer kad pogledas koliko njih iz 98/99 ce igrati za druge reprezentacije:
Srbija:Glisic98,Simanic98,Knezevic98,Adzic99
Hrvatska:Pervan98,Prskalo98,Colak98,Bajo99
Slovenija:Keric98
Plus dva igraca za koje se ne zna sta ce izabrat:Nikola Maric i Lazar Mutic i nekoliko Srba i Hrvata sto igraju po Srbijanskim i Hrvatskim klubovima..
Dobru cemo mi i imat' kadetsku kad se vidi kolko smo osteceni..
- ultrassa1921
- Kontakt:
jest,ali siguran sam da jos ima talenata sirom Bih za koje se ne zna,zasto ove godine nisu bila ona okupljanja kao prethodnih godina?ono kao iz svakog kluba 1-2 igraca i organizuje se okupljane u 4-5 gradova..siguran sam da bi iskocio jos 1-2 igraca 

Manijaci Zeljini
Znaci kad hocemo da pravimo gluposti sa ovom djecom u reprezentaciji BiH, jednostavno napravimo reprezentaciju Federacije (Sarajevo i Tuzla) i nazovemo je nasom zajednickom. Nemojte se ljudi cuditi kad se sad pojave jos 2 spiska, reprezentacije Herceg Bosne i Republike Srpske, pa ce vjerovatno biti neki turnir u Mostaru, pa u Banja luci i tako dalje...Lotus je napisao/la:Vjerovatno su pozvani jos Cerkezovic,Tihic,Kobic,Labus,Drijeznjak..ultrassa1921 je napisao/la:pda,samo spars i kosedinjo-bih je napisao/la:za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
Pa moze li u ovoj nasoj **** i napacenoj drzavi bar nesto biti normalno. Neka je na cast onima koji su pravili spisak za "ovu" reprezentaciju, uspjeli su me ubijediti da je krisom napravljen i zato ga i ne mozemo naci u medijima. Zaista bih volio da me netko razuvjeri...Pozdrav za raju!

-
- Kontakt:
tipicni nas komentar, sve sto malo nevalja uvelica se i pretstavi kao katastrofa a sve sto valja se i nespominje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.