Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ammaro
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la ammaro » 29 apr 2014, 15:29

Vezano za pionirsko prvenstvo :
Silver Kingsi Srebrenik su pobijedili KK Zvornik 71-61 u polufinalu (gledao sam meč jer mi je iz Tuzle blizu Srebrenik). KK Zvornik je pobijedio Rookie BL 1 razlike. Taj Rookie je unakazio Slobodu 72-42 u Tuzli (gledao takođe). Sloboda je u prošlom kolu pobijedila SIlver Kingse u utakmici za prvo mjesto u TK, 32-30, i to nakon što su ovi malci iz Srebrenika vodili 14-3, a onda je glavni sudija uzeo stvar u svoje ruke i sudio onom malom Hrštiću (čini mi se da se tako zove) nepostojeći 4 i 5 faul. I mene je kao domaćina bilo stid šta je jedan od sudija svirao! Ali nažalost, to je normalno čak i u pionirskoj ligi!
Istina je da su Kingsi izgubili od Realwaya 23 razlike, ali uz roster od 6 igrača od kojih su dva igrača 2001.godište, kako njihov trener reče (Edo). Oni su čujem, a što sam vidio, kratki sa klupom, imaju 8 igrača u rotaciji, od toga dva mala (playmaker i trojka), ali ipak RESPEKT za malu ekipu iz malog Srebrenika. Čestitke!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 29 apr 2014, 17:13

http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijaci Zeljini

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 apr 2014, 04:42

Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan :D

Koliko znam jedna je grupa Nets Zenica, Spars Sarajevo ili Mostar nisam siguran i Bosna XXL Bihac... ako sam pogrijsio neka me neko ispravi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 30 apr 2014, 07:20

LloriS je napisao/la:Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan :D

Koliko znam jedna je grupa Nets Zenica, Spars Sarajevo ili Mostar nisam siguran i Bosna XXL Bihac... ako sam pogrijsio neka me neko ispravi
pa postavio sam,ali evo http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijaci Zeljini

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 apr 2014, 09:45

ultrassa1921 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Da li neko moze napisati grupe zavrsnice federalnog prvenstva za kadete ili ima mozda negdje link, bio bih mu zahvalan :D

pa postavio sam,ali evo http://kkspars.com/novosti/novosti/3220 ... -za-kadete" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledao sam bas ovo ali nisam mogao naci klub iz mog grada, jer su ocito napravili gresku "XXL Baket" se ne zove ekipa vec Bosna XXL, ali hvala u svakom slucaju ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 30 apr 2014, 11:19

neno#4 je napisao/la:
Tarik91 je napisao/la:#neno
a sta je sa ovim. Moze mo li ga pokupiti za kadetsku..?

" onclick="window.open(this.href);return false;

i li sta je sa ovim:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa Alibegovicem smo stupili u kontakt davno i ako Bog da dolazi na pripreme kadetske reprezentacije.
a sta sa dino radoncic..?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 apr 2014, 11:51

Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 apr 2014, 12:05

MrMuscle je napisao/la:Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
Pa otac mu je bio naš reprezentativac u rukometu. Valjda može i on dobiti državljanstvo majka mu stara. TReba se boriti za svako dijete. Ako baš nema mogućnosti onda ništa idemo dalje i to je to.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 apr 2014, 12:12

Onda moze igrati za nas.. Treba onda vidjeti preko oca,,, da zaigra za nas jer je vec isao na kampove Crnogoraca... Ako zaigra u Ukrajini za njihove kadete 99% je izgubljen... Treba vidjeti i sa Harunom Mahmutovicem.... Iako covjek mora se priznati velike stvari radi za nasu kosarku... Al' opet dokle god ima sanse za ovog momka treba se nadati i ''grebati'' rukama...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 30 apr 2014, 13:08

zaboljisportuBiH je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Po kakvom osnovu mi imamo pravo na ovog Radoncica... Majka Vanja mu je Zrenjanka (dakle Srbijanka) a otac Damir je iz Gusinja ja msm... Ne mora svaki Sandzaklija da bude Bosanac jbg... Msm volio bi ja da ovaj momak igra za nas, al' imali nekog osnova na osnovu kojeg nas savez ima sanse da dobije dozvolu od FIBE...
Pa otac mu je bio naš reprezentativac u rukometu. Valjda može i on dobiti državljanstvo majka mu stara. TReba se boriti za svako dijete. Ako baš nema mogućnosti onda ništa idemo dalje i to je to.
bravo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 apr 2014, 17:04

Ništa od tog malog, Damir je bio naš reprezentativac, ali je sad Crnogorac i mali će vjerovatno igrati za CG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 30 apr 2014, 21:45

evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
Manijaci Zeljini

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 01 maj 2014, 10:11

ultrassa1921 je napisao/la:evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
Ne igra reprezentacija vec Sparsi i Kos. Da igra reprezentacija pozvali bi valjda i ostalu djecu. Ne vjerujem da je Halimic pravio spisak!!!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 01 maj 2014, 10:21

edin74 je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:evo vidim kadeti imaju okupljanje za turnir u Travniku,ja nigdje nisam vidjeo nikakav spisak,ko igra,sta kako...SRAMOTA!
Ne igra reprezentacija vec Sparsi i Kos. Da igra reprezentacija pozvali bi valjda i ostalu djecu. Ne vjerujem da je Halimic pravio spisak!!!
pise da je ucesce uzela i juniorska repka,ali ce ustvari da igraju kadeti
Manijaci Zeljini

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 01 maj 2014, 10:49

za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 01 maj 2014, 11:28

edinjo-bih je napisao/la:za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
pda,samo spars i kos
Manijaci Zeljini

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 01 maj 2014, 23:44

edinjo-bih je napisao/la:za sad znamo par imena pozvanih: Gegic, Jahic, Hadzihasanovic, Campara, Verlasevic, Musa, Antunovic i Coloman. znaci osmorica.
pda,samo spars i kos
Vjerovatno su pozvani jos Cerkezovic,Tihic,Kobic,Labus,Drijeznjak..

Nemamo bolje u ovom trenutku jer kad pogledas koliko njih iz 98/99 ce igrati za druge reprezentacije:

Srbija:Glisic98,Simanic98,Knezevic98,Adzic99
Hrvatska:Pervan98,Prskalo98,Colak98,Bajo99
Slovenija:Keric98

Plus dva igraca za koje se ne zna sta ce izabrat:Nikola Maric i Lazar Mutic i nekoliko Srba i Hrvata sto igraju po Srbijanskim i Hrvatskim klubovima..

Dobru cemo mi i imat' kadetsku kad se vidi kolko smo osteceni..

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 02 maj 2014, 07:57

jest,ali siguran sam da jos ima talenata sirom Bih za koje se ne zna,zasto ove godine nisu bila ona okupljanja kao prethodnih godina?ono kao iz svakog kluba 1-2 igraca i organizuje se okupljane u 4-5 gradova..siguran sam da bi iskocio jos 1-2 igraca :)
Manijaci Zeljini

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 02 maj 2014, 09:47

Lotus je napisao/la:
pda,samo spars i kos
Vjerovatno su pozvani jos Cerkezovic,Tihic,Kobic,Labus,Drijeznjak..
Znaci kad hocemo da pravimo gluposti sa ovom djecom u reprezentaciji BiH, jednostavno napravimo reprezentaciju Federacije (Sarajevo i Tuzla) i nazovemo je nasom zajednickom. Nemojte se ljudi cuditi kad se sad pojave jos 2 spiska, reprezentacije Herceg Bosne i Republike Srpske, pa ce vjerovatno biti neki turnir u Mostaru, pa u Banja luci i tako dalje...
Pa moze li u ovoj nasoj **** i napacenoj drzavi bar nesto biti normalno. Neka je na cast onima koji su pravili spisak za "ovu" reprezentaciju, uspjeli su me ubijediti da je krisom napravljen i zato ga i ne mozemo naci u medijima. Zaista bih volio da me netko razuvjeri...Pozdrav za raju!
:bih:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 maj 2014, 12:05

tipicni nas komentar, sve sto malo nevalja uvelica se i pretstavi kao katastrofa a sve sto valja se i nespominje...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.