Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

espresso
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la espresso » 16 nov 2014, 23:51

Da nije bilo onoga nesretnog prekida dali bi barem jedan gol jer su talijani bili pred potopom...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2014, 00:18

Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2014, 01:47

Jurisic opet poentira :tokralju:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 nov 2014, 06:04

Dobit će huligani sigurno dobre pare kao i do sad :cool: jer im je šef sigurno zadovoljan sa dobro odrađenim poslom :kafa: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 17 nov 2014, 08:32

Žalosno je da danas idioti dobijaju svu pozornost u medijima, umjesto onih koji su to zaslužili. Gori su od terorista, oni bar preuzmu odgovornost za svoja (ne)djela i kažu zbog toga i toga smo to napravili. Uzimaju si za pravo da ovo rade normalnim navijačima koji su platili karte i koji su izdvojili novce za putovanje da ih izbacuju sa tribine sa pendrecima. Idi pred HNS, idi pred UEFU, pred Mamićevu kuću ili koji im već ku.rac smeta pa tamo prosvjeduj. U jednom se slažem sa ZM ne puštaj stoku na tribine.
Momcima svaka čast za utakmicu, natjerati Italiju da se brani na svom terenu mogu samo najveći.
audere est facere!

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 17 nov 2014, 08:51

Cilj je dovesti do toga da nema normalnih navijaca, u svakom slucaju treba vidjeti da li ce Hrvatska biti izbacena, tesko sa obzirom da su Srbi tukli protivnicke igrace, al' HR ULtras ima zelju da se na ovaj nacin obracunaju sa go.vnima iz saveza i nadam se da ce biti uspjeha. Realno uspjeh reprezentacije nema nikakkvog utjecaja na HR nogomet, gdje Hajduk nije konkurentan, Rijeka nikada nece biti prva, a Mamic je potpredsjednik HNSa i odlucuje ko ulazi, a ko ispada, tako da je glupo osudjivati reakcije navijaca, ljudi nisu ludi. Treba dno i svaka cast ultrasima, neka lupaju, pale i udaraju, dosta je bilo posteno. Kada uzmes u obzir da se jos iz Njemacke vuku stvari, gdje su navijaci konkretno poslusali Srebrica da na udaraju clanove i ljude iz HNSa, a nista se nije promijenilo, a davno je bila Njemacka. Isao sam na 30 tak gostovanja Hrvatske, a toliko mi se zgadilo da od Bjelorusije nisam bio, poslije onog poraza u Gruziji. Koliko je to godina frustracije i smrdljivih uvijek vjernih, kojima gov.na manipuliraju?
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2014, 12:17

Da izbačena :rol: Za izbacivanje treba 10 puta veće sranje napravit,a ovo što su oni jučer napravili ide u korist samo šljamu u HNS-u.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2014, 12:25

gluposti su da će hrvatska biti izbačena.... kad nije srbija zbog đenove, pa ni zbog slučaja dron, ni albanija za teroristički napad, neće vala ni hrvatska... nego vidim opet će se kazniti balkanci, jeste zasluženo, ali ti italijani opet imaju bruku propusta u organizaciji... njima ništa...

što se tiče same utakmice vi ste još jednom potvrdili da ste daleko najbolja reprezentacija na Balkanu.
džaba Srbiji i Bosni kvalitet kad nemaju vaš odnos prema igri ni vaš kontinuitet.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2014, 13:38

http://www.****.net/blogovi/TabI ... 7noga.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 nov 2014, 14:54

slika

Za sve su krivi huligani iz Zepca :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 nov 2014, 16:27

DANTES je napisao/la: što se tiče same utakmice vi ste još jednom potvrdili da ste daleko najbolja reprezentacija na Balkanu.
džaba Srbiji i Bosni kvalitet kad nemaju vaš odnos prema igri ni vaš kontinuitet.
Po prvi put nakon x godina im priznajem da i pojedinacno imaju jacu reprezentaciju od nas (barem ako govorimo o startnih 11).

U vezi imaju 3 odlicna playa, dok mi takvog nemamo ni jednog! Đorđević i Mitrović jesu solidni centarfori, ali nisu (osim Lazovića :mrgreen: ) klasa Mandže, iako bi ga ovaj drugi u buducnosti mogao i presisati!
Od nasih bi kod njih u prvoj onako objektivno bili: Ivanović, Kolarov, Matić i Tadić (mada je i Olić veoma dobar iako je u poznim godinama).
O stoperima bi se dalo diskutovati, mada su Subotić (ako se jos moze nazvati reprezentativcem) i(li) Nastasić pretedenti, iako im trenutna forma i situacija ne ide u prilog...

BiH ima par odlicnih pojedinaca, ali je ipak najtanja, jer ima preveliki dizbalans u ekipi i previse polovnjaka...

Sto se tice odnosa prema igri i same atmosfere u reprezentacijama, o tome ne treba ni pricati! Hrvatska daleko najozbiljnija reprezentacija! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 17 nov 2014, 17:11

SiamoNoi je napisao/la:Da izbačena :rol: Za izbacivanje treba 10 puta veće sranje napravit,a ovo što su oni jučer napravili ide u korist samo šljamu u HNS-u.
Tesko moze ici u korist i sljamu, to je klasicni spin, meni draze lozionia, Davor Suker, Mamiceva ****, bestija.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2014, 20:43

Uništili ste nogomet, ali navijače nećete!!!

U državi gdje je nezaposlenost ogromna, korupcija na visokom nivou, čelnici Vlada i najvećih gradova završavaju u zatvoru radi raznih malverzacija, investicijska klima odvratna, birokracija užasna, problem su navijači, problem je 5-6 baklji koje su uletjele u teren?

Hoće li se itko u Hrvatskoj zapitati zašto onakve slike iz Italije? Naravno da neće, većina će pljuvati po navijačima jer su eto osramotili Hrvatsku i njezin narod, jer su u svijet poslali ružnu sliku o Hrvatskoj, ružnu sliku o jadnom, napaćenom Hrvatskom narodu koji je na rubu gladi, koji bi malo sreće htio pronaći na nogometnim utakmicama ne može. Ne može zbog **** mafije, zbog **** zabrana, zbog gospode iz svečanih loža, zbog toga što je njihov nogomet, nogomet koji se igra zbog navijača da ih učini sretnim pretvorio u lakrdiju i milijunsku igru pojedinaca, zbog Šukera, Mamića i ostalih.

A nije problem Zdravko Mamić, nije problem Davor Šuker i oni koji sustavno godinama uništavaju hrvatski nogomet. Problem su navijači, a nitko ne piše kako su igrači odigrali bezidejnu utakmicu, stalno na 30 metara od gola talijana, kako je "repka" tu da gospodin Mamić nabija cijene svojim igračima. Nogometna liga nam je prčija jednog čovjeka i njegovih privatnih interesa i interesa ljudi oko njega, predsjednik Saveza je čovjek kojeg samo zanima novac i njegovi privatni interesi. U takvom savezu i nogometu problem je par baklji. Kažu svjetski mediji pišu ovo, pišu ono. Svaki tjedan u toj civiliziranoj Europi se dešavaju ovakve stvari, svaki tjedan se dešavaju sranja na utakmicama širom Europe, ali samo mi pravimo ogromnu buku oko toga i to stavljamo kao najveći problem države. Uvlačimo se svakome u guzicu, kome god možemo, "furamo" se na tu civiliziranu Europu,na tu istu Europu koja je izopačena, čije je društvo odvratno, gdje se pola brakova završava razvodom nakon par godina, gdje ne postoje nikakve ni obiteljske ni moralne vrijednosti, ali ne, mi se "furamo" na tu Europu. Mi ćemo sada govoriti sve najgore o momcima koji su bacili par baklji samo zato da se uvlačimo u guzicu malo toj Europi. Izgubili smo ponos, zapravo nismo ga izgubili, prodali smo ga, da se malo uvlačimo u guzicu velikoj Europi.

ODUSTAJANJA NEMA!

slika
- Karl-Heinz Rummenigge

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 17 nov 2014, 20:45

Huligani su mozda napravili i rezultatsku stetu i uzeli dodatna 2 boda, jer je Hrvatska bas tada igrala najbolju igru i Italija je bila nemocna, kao da je gol visio u zraku.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2014, 21:00

Razbojnik je napisao/la:Huligani su mozda napravili i rezultatsku stetu i uzeli dodatna 2 boda, jer je Hrvatska bas tada igrala najbolju igru i Italija je bila nemocna, kao da je gol visio u zraku.
Ma navijaci su krivi i za Perisicev promasaj :rol:
- Karl-Heinz Rummenigge

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 17 nov 2014, 23:34

gerdmuller je napisao/la:Uništili ste nogomet, ali navijače nećete!!!

A nije problem Zdravko Mamić, nije problem Davor Šuker i oni koji sustavno godinama uništavaju hrvatski nogomet.
Zabavno je uvijek procitati pokoju glupost, u ovoj temi ih nikada nije nedostajalo. Onaj simpaticni dio mi je kada postovi iznad ovog su na neki nacin "divljenje" nasih juznih i istocnih susjeda kada govorimo o reprezentaciji i njezinom ucinku dok nasi debosi kojima je ono ponasanje jucer bilo cool pricaju o sustavnom unistavanju :thumbup:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 nov 2014, 01:02

Niko Kovač - " Neugodno mi je,stidim se.....
Luka Modrić - " Crvenim se od stida,to nisu pravi navijači...
Vedran Ćorluka - " Žao mi je,do ovoga nije trebalo doći,sram me je...

A nije vas sram i neugodno kad Bandić uzme 250 000 000 kuna gradskog novca, od građana i lijepo ih da Mamiću? Nije vas sram i neugodno kad zemljište vrijedno stotine milijuna eura Hrvatska država pokloni Hrv. nogometnom savezu? Nije vas sram i neugodno kad je 2004. godine dokazano da Mamić krši zakon, jer uzima novac od poreznih obveznika i kupuje igrače , stavlja ih pod ugovor svog sina, pa ih prodaje preko reprezentacije? Nije vas sram i neugodno kad su ti ljudi na taj način u zadnjih 10 godina prodali igrače u vrijednosti milijardu i pol kuna? Nije vas sram i neugodno kad predsjednik Lokomitive sjedi u skupštini Dinama? Nije vas sram i neugodno niti kada istog igrača kupe 3 puta u 2 godine, da bi oprali novce koje su uzeli od poreznih obveznika,odnosno građana. Vjerojatno vas nije sram i neugodno niti kada se javno zna da je cijela liga namještena, i kada se polovici sudaca sudi za namještanje utakmica? Nije vas sram i neugodno niti kada većina ljudi iz vrha HNS-a ima jake veze sa novinarima, policijom, sudstvom, političarima? Također nije vas sram i neugodno kad jedan Šuker i Mamić uzmu milijune eura za kamp koji nikada nije sagrađen, a love nema? Vjerojatno vam je u redu i dok takvi ljudi uberu par desetaka milijuna eura kad se reprezentacija kvalificira na svjetsko i europsko prvenstvo, ali vam nije u redu kad dođu navijači i pokušaju "razjebat" i slomit te kriminalce bacajući baklje u teren!? Stvarno? Ajde još jednom razmislite. Dobro razmislite...
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 18 nov 2014, 03:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 nov 2014, 02:46

Perasović: Ne možemo se praviti blesavi i zatvarati oči pred sve većom frustracijom mladih ljudi

"Što se jučer u Milanu zapravo dogodilo? Jako dobro pitanje na koje nema jednoznačnog odgovora. Po mom mišljenju to se može gledati iz različitih perspektiva. Ako je riječ o bakljama, a baklje su te koje su uzrokovale prekid, one su desetljećima dio sastavni dio navijačke kulture. Nisu se pojavile prvi puta, a nisu ni posljednji.

Međutim, ono što treba u ovom slučaju apostrofirati je činjenica da danas prevladava mišljenje da ono što se sinoć dogodilo u Milanu nema veze s nogometom. To nije točno, itekako ima veze. Jednako kao što i na kazališnoj pozornici imate scenu koja je u prvom planu, također imate i kostimografe, scenografe, šaptače, dakle sve one koji nisu uvijek u prvom planu. Ista stvar je i u nogometu. Dakle, sad uzimati kao izoliran slučaj samo ono što se vidjelo i samo ono što je nekome stalo prikazati posve je pogrešno. Takav pristup, barem meni kao sociologu nije dostatan. Ja želim znati što se događa iza scene i što se nalazi ispod površine.

Upravo to što se krije iza površine je to, pravi razlog. Evo vama analogija: uzmimo neke skupe tenisice, Nike ili Reebok i zamislimo da imamo neku potrošačku feštu gdje će se slaviti ti proizvodi. I onda netko na tu feštu dovede žene ili djecu koja su u neljudskim uvjetima, negdje u Indiji za kruh i vodi proizvodili te tenisice. Tada će se netko dignuti i reći: ''Pa kako ste to mogli napraviti? To je bio svečani domjenak. Kakve veze ta djeca imaju s tim tenisicama?''. Da kakve??? Pa oni ih proizvode.

Ne mogu zbog baklji sa San Sira pristati na amnestiju hrvatskog nogometa kojim upravlja mafija

Nama se može nešto sviđati ili ne sviđati, ali ti ljudi, ti navijači koji prate HNL baš svako kolo, pa oni također imaju nešto za reći. Oni su isto sastavni dio hrvatskog nogometa. Nije on samo reprezentacija, zlatna i blještava. To što ti navijači svoj revolt izražavaju na neprihvatljiv i politički nekorektan način, to je druga stvar. Ne možemo mi zbog tih baklji amnestirati kompletno stanje u hrvatskom nogometu.

Afere poput one s Širićem i Djedovićem, Šuprahom i sličnima, ne mogu se i ne smiju negirati. Ne možemo se mi praviti blesavi i zatvarati oči pred sve većom frustracijom mladih ljudi, koja očito više ne može trpjeti neviđenu samovolju i bahatost kojom gazda hrvatskog nogometa vodi taj nogomet.

Jednostavno, ja kao sociolog ne mogu pristati na izdvajanje tih baklji iz cjelokupnog konteksta hrvatskog nogometa kojim upravlja mafija".
- Karl-Heinz Rummenigge

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 18 nov 2014, 08:44

Insect_terminator je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Uništili ste nogomet, ali navijače nećete!!!

A nije problem Zdravko Mamić, nije problem Davor Šuker i oni koji sustavno godinama uništavaju hrvatski nogomet.
Zabavno je uvijek procitati pokoju glupost, u ovoj temi ih nikada nije nedostajalo. Onaj simpaticni dio mi je kada postovi iznad ovog su na neki nacin "divljenje" nasih juznih i istocnih susjeda kada govorimo o reprezentaciji i njezinom ucinku dok nasi debosi kojima je ono ponasanje jucer bilo cool pricaju o sustavnom unistavanju :thumbup:
O kakvom uništavanju nogometa priča lik, reprezentacija odlična, dva kluba u grupnoj fazi Europske lige ( malo je falilo da imamo 4), al uvijek imamo nezadovljnih likova. Pogledaj nogomet u razvijenijim državama, kad su zadnji put Austrijanci, Mađari, Rumunji, Škoti, Irci, Norvežani, Poljaci, Ukrajinici bili na nekom prvenstvu, a mala Hrvatska je redovno na njima
audere est facere!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2014, 23:15

spursman je napisao/la:O kakvom uništavanju nogometa priča lik, reprezentacija odlična,dva kluba u grupnoj fazi Europske lige ( malo je falilo da imamo 4), al uvijek imamo nezadovljnih likova. Pogledaj nogomet u razvijenijim državama, kad su zadnji put Austrijanci, Mađari, Rumunji, Škoti, Irci, Norvežani, Poljaci, Ukrajinici bili na nekom prvenstvu, a mala Hrvatska je redovno na njima
1-2-21.Nema nikih problema.
Odličan tekst.

Bagri u savezu je bolje da dođe sebi inače će ovakvih scena biti sve više i više pošto legalnim putem očito ne ide.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.