Nema podršku u startu jer je dobio posao bez ijednog dana radnog iskustva? Pa imali smo selektore prije sa velikim iskustvom, šta smo dobili sa njima? Ništa. Uostalom, ima pomoćnike oko sebe koji sigurno znaju više od svih nas ovdje.PasodelMar je napisao/la: ↑10 mar 2025, 18:03Čovjek je dobio posao da stvara novu reprezentaciju iz temelja za EP28 bez jednog dana radnog iskustva.
Naravno da nema moju podršku jer ne podržavam preskakanje stepenica nego poštujem samo red, rad i trud za razliku od vas koji nemate apsolutno nikakve kriterije, očigledno. Pri tome pojma nema, postavio do sada apsolutno sve pogrešno, počevši od progrešne formacije, preko taktike do postave igrača.
Kako vidite vas dvojica Fan Boysa, ima tu dovoljno razloga da čovjek bude skeptičan prema njemu i da ga ne podržava a da pri tome nije idiot, budala itd...
Isto tako mi čudno i imam pravo da kažem da ide 10 dana pred utakmicu gledati uzivo desnog beka Rumunije umjesto da podrži naše igrače, kojima je sigurno potrebnija podrška selektora od njegovog putovanja po Madridu.
Moguće da smo mi u krivu, ništa nije isključeno, ja sam o tome pisao neki dan, ali isto tako stoji da nismo slijepci kao vi.
Kako nemamo kriterije? Kriterij je da se plasiramo na EP 2028. Prije toga da zaustavi se slobodan pad reprezentacije, da se podmladi ekipa, da se stvori nekih 30tak igrača na kojemo možemo računati i da onaj javašluk i cirkus koji je postojao prije da se ukine.. ili barem svede na neki minimum. Da napravimo neku mrežu, skauting, neki sistem na koji možemo da pridobijamo igrače, da računamo na mlade selekcije.
Ti ko papagaj sa tim Fan Boysima, koliko ti je godina? Daj ne budi smiješan. Svakog selektora sam kritikovao i Barbareza ću, ali idete u krajnost.
Nije čudno što ide gledati desnog beka Rumunije. Nije ni prvi a ni zadnji koji to radi. Uostalom, mi nemamo pojma zašto je on tačno tamo išao i da li je još nešto rađeno u pozadini, nagađamo.
Kažeš još "Moguće da smo mi u krivu, nije ništa isključeno" ali konstatuješ sa sigurnošću da je "druga" strana slijepa jer ne dijeli mišljenje sa vama? Kontradiktorno.
Od Sliškovića, pokojnog Ćire, Meše, Prosinečkog, Hadžibegića, Kodre, Peteva.. Svakog smo tjerali, svako je bio kritikovan i većina njih (ako ne i svi) su zasluženo dobili pedalu. Dobit' će je i Barbarez eventualno (ako ne postigne zacrtano), ima on greške i stvari koje se meni lično ne sviđaju, ali trenutno ovo što rade je sveukupno pozitivno.
Ove uvrede, podyebavanja, spominjanje porodice, nazivanje nekoga retardom, lažovom, kockarom, rušiteljem itd je postalo baš degutantno. Nikakve konstruktivne rasprave nema, a forum je upravo za takve diskusije.