Ja nikako ne mogu da shvatim tvoju poentu.Sinoc je imao 7/11,i ekipa mu vodi 20 razlike,sta je trebao da uradi?alemsa je napisao/la:@bihfan
Cuj pateticno, pa bili su instalirani da zaustave i Brona, i Kobija, i Duncana, Shaqa, Jordana, Hakeema itd. Pa su ljudi igrali, pa LeBron je s boljim brojevima bio ubiVen protiv Dallasa i naravno izgubio je finale, ovaj s gorim dobija blowoutima. Ali eto ovaj za sve dobije prolaz, mozda je povridjen
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Previse se analizira i filozofira, posebno o odnosu zvijezda-tim. Pomalo se zaboravlja da su Warriorsi ipak rekordna ekipa, i da su nedavno okrenuli 1-3 protiv druge najbolje ekipe u ligi. Malo nas je ponijelo to veliko finale, kao sudar velikana, prilika za osvetu i sl, a ustvari se radi o dvoboju jedne odlicne ekipe i ekipe koja do sada nije vidjena na kosarkaskim terenima. Ovi rezultati su odraz tog disbalansa.
Naravno da nije, djeluje pomalo umorniji nego prosle godine, ali kakvu covjek ima ispomoc od saigraca? Ne znam za tebe, ali ja se bukvalno najezim kad gledam ovo smece od Kevina na terenu, covjek cak i ofanzivno protiv Warriorsa u ovoj seriji djeluje nemocno, ne znam onda cemu uopste sluzi?KK_Bosna je napisao/la:a da nije, barem mrvica, do LeChokea? samo nemoj vaditi neke statisticke podatke koji ti idu na ruku, gledao si obje tekme, zanima me je li james na svom nivou?bodi123 je napisao/la:Vidis sada na sta sam mislio kad sam rekao da nece imati veliku prednost sa njima, pitanje je imaju li bilo kakvu? Meni su bolje djelovali prosle sezone.
Mogu se zaklet cim god hoces da bi Cavsi uzeli barem 1 tekmu da je na terenu umjesto Lovea Mozgov na cetru, a TT na PF, odbrana bi licila itekako na nesto, a u napadu ne bi nista gubili jer Love uopste ne doprinosi, to sto pogodi 1 il 2 otvorene trice iz kornera i 2 3 lopte koje dobije u postu je smijesno.
Sto se tice Irvinga i on se sinoc totalno pogubio, nije sposoban da bilo sta iskreira iz picka sa TTom, a ne moze nista ni da pogodi. I sa kim onda James da igra i koga da hrani loptama? JR ne moze da pogodi 2 slobodna bacanja vise, na klupi imas Mozgova koji bi donjeo drugu dimenziju u zastiti reketa ali ti njega uvodis u garbage time, mislim ono, Lue je idiot hebeni ispao u ovoj seriji
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A kako ne mos da svatis, dobija vecinu kredita a ocigledno je da je ova ekipa prejaka, i da ima bruku pomoci, da uopste ne mora zapinjat plaho, istina kad ga zatrebaju on zapne ali to nije nesto cesto, kao velika vecina najboljih igraca sampionskih ekipa. Ti meni nadji najboljeg igraca sampionske ekipe bez kojeg ekipa dobije 2 serije u playoffu, onda odigra 2.5 fine tekme u WCF (nista aman zaman) i nije potreban u prve dvije finala lige. Eto ja se ne mogu sjetit da sam ikad to vidio.BijelaCokolada je napisao/la:Ja nikako ne mogu da shvatim tvoju poentu.Sinoc je imao 7/11,i ekipa mu vodi 20 razlike,sta je trebao da uradi?alemsa je napisao/la:@bihfan
Cuj pateticno, pa bili su instalirani da zaustave i Brona, i Kobija, i Duncana, Shaqa, Jordana, Hakeema itd. Pa su ljudi igrali, pa LeBron je s boljim brojevima bio ubiVen protiv Dallasa i naravno izgubio je finale, ovaj s gorim dobija blowoutima. Ali eto ovaj za sve dobije prolaz, mozda je povridjen
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Pa et odgovori sta je trebao sinoć još da uradi da tvoje kriterije zadovolji?alemsa je napisao/la:A kako ne mos da svatis, dobija vecinu kredita a ocigledno je da je ova ekipa prejaka, i da ima bruku pomoci, da uopste ne mora zapinjat plaho, istina kad ga zatrebaju on zapne ali to nije nesto cesto, kao velika vecina najboljih igraca sampionskih ekipa. Ti meni nadji najboljeg igraca sampionske ekipe bez kojeg ekipa dobije 2 serije u playoffu, onda odigra 2.5 fine tekme u WCF (nista aman zaman) i nije potreban u prve dvije finala lige. Eto ja se ne mogu sjetit da sam ikad to vidio.BijelaCokolada je napisao/la:Ja nikako ne mogu da shvatim tvoju poentu.Sinoc je imao 7/11,i ekipa mu vodi 20 razlike,sta je trebao da uradi?alemsa je napisao/la:@bihfan
Pa sta sad treba Curry sto rece ovaj iznad? Da uzima suteve od Livingstona, Barnesa, Iggija i Mo Bucketsa i da ih on suta, da bi ubacio 40 poena koje bi ubacili ova 3 pa da ti kazes eh Steph je ovu tekmu konacno pokazo zasto je MVP?alemsa je napisao/la: A kako ne mos da svatis, dobija vecinu kredita a ocigledno je da je ova ekipa prejaka, i da ima bruku pomoci, da uopste ne mora zapinjat plaho, istina kad ga zatrebaju on zapne ali to nije nesto cesto, kao velika vecina najboljih igraca sampionskih ekipa. Ti meni nadji najboljeg igraca sampionske ekipe bez kojeg ekipa dobije 2 serije u playoffu, onda odigra 2.5 fine tekme u WCF (nista aman zaman) i nije potreban u prve dvije finala lige. Eto ja se ne mogu sjetit da sam ikad to vidio.

Pa naravno da se to nece desiti kad covjek samim svojim prisustvom na parketu otvara niz otvorenih suteva upravo ovim Barnesima, Iggija i ostalim jer ga ljudi udvajaju nakon picka

Isto brate da si rekao sto Messi ne dadne Levanteu 5 komada nego dadne 1 i podjeli 3 asistencije ostalim.. ili sto Messi u finalu lige prvaka asistira za pobjednicki gol Suarezu npr a ne dadne ga on sa 25 metara?

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 06 jun 2016, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Imaš dvije opcije:JoseeMourinho je napisao/la:Pa et odgovori sta je trebao sinoć još da uradi da tvoje kriterije zadovolji?alemsa je napisao/la: A kako ne mos da svatis, dobija vecinu kredita a ocigledno je da je ova ekipa prejaka, i da ima bruku pomoci, da uopste ne mora zapinjat plaho, istina kad ga zatrebaju on zapne ali to nije nesto cesto, kao velika vecina najboljih igraca sampionskih ekipa. Ti meni nadji najboljeg igraca sampionske ekipe bez kojeg ekipa dobije 2 serije u playoffu, onda odigra 2.5 fine tekme u WCF (nista aman zaman) i nije potreban u prve dvije finala lige. Eto ja se ne mogu sjetit da sam ikad to vidio.
1. Zabici 33 autokoša da izjednači utakmicu, i onda zatrpati Cavse tricama i prelomiti utakmicu u produžetku.
2. Ući u postavke, smanjiti ocjene saigračima na 60-70 i sam dobiti utakmicu.
Messi-Curry svakog dana sve više izgleda kao savršeno poređenje.
tek se sad vidi koliko je istok jadan,gsw su propisali krv protiv okca pa i protiv portlanda da prodju dalje.Znaci max su se trosili i igrali na najvecem nivou dok s druge strane kavsi su prosli istok recimo s 70% snage i tako lezerno su usli u finale.Prije je na istoku uvijek bio cikago tu protiv kojeg si morao da dajes 100% svojih mogucnostu i samim tim se spremas za veliko finale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
u pravu si, ali opet mi smo prije tekmi pricali o sbbkbb situacijama, tj. da su love i irving na svom ofanzivnom nivou na kakvom znaju biti, te koliko bi onda ta njihova defanziva stetila u odnosu na ofanzivu koju pruzaju...bodi123 je napisao/la:Naravno da nije, djeluje pomalo umorniji nego prosle godine, ali kakvu covjek ima ispomoc od saigraca? Ne znam za tebe, ali ja se bukvalno najezim kad gledam ovo smece od Kevina na terenu, covjek cak i ofanzivno protiv Warriorsa u ovoj seriji djeluje nemocno, ne znam onda cemu uopste sluzi?
Mogu se zaklet cim god hoces da bi Cavsi uzeli barem 1 tekmu da je na terenu umjesto Lovea Mozgov na cetru, a TT na PF, odbrana bi licila itekako na nesto, a u napadu ne bi nista gubili jer Love uopste ne doprinosi, to sto pogodi 1 il 2 otvorene trice iz kornera i 2 3 lopte koje dobije u postu je smijesno.
Sto se tice Irvinga i on se sinoc totalno pogubio, nije sposoban da bilo sta iskreira iz picka sa TTom, a ne moze nista ni da pogodi. I sa kim onda James da igra i koga da hrani loptama? JR ne moze da pogodi 2 slobodna bacanja vise, na klupi imas Mozgova koji bi donjeo drugu dimenziju u zastiti reketa ali ti njega uvodis u garbage time, mislim ono, Lue je idiot hebeni ispao u ovoj seriji
nazalost po cavse i "ljubitelje lijepe kosarke" (posto je cleveland po parametrima "ljubitelja" igrao prelijepo do velikog finala), love nije ni na 10% ofanzivno koliko on moze/zna, a irving je negdje na 50%...
ovo sto oni igraju i ovo sto lebron igra i ne zasluzuje nista drugo nego metlu sa ponizavanjem u barem 3 tekme...
tako jeDonnie Darko je napisao/la:Messi-Curry svakog dana sve više izgleda kao savršeno poređenje.
messi = curry
ronaldo = lebron
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
U ovom finalu me samo zanima ko ce biti mvp.. jer je ovo vec gotovo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za sada :Sarmelino je napisao/la:U ovom finalu me samo zanima ko ce biti mvp.. jer je ovo vec gotovo
Green 33%
Iggy 25 %
Lignvinston 20 %
Curry 12 %
Thomson 10 %
ma sace curry u naredne dvije zabijat po 30+ i donijet metlu gsw, a sebi mvp
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vec je povredjen. Sinoc fasovao lakat od Barnesa u glavu, i trenutno je pod evaluacijom za potres mozga. Tako da njegov nastyp jos nike siguran za game 3.tuzlak1987 je napisao/la:Clevelandu bi cak odgovaralo da se vec u narednoj utakmici povrijedi Love ili Irving, ali vise Lovemozda bi se lakse prilagodili za nastavak serije ..
Postovanje treba zaraditi.
Volio bi da Iggy bude back to back
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- adriano_leite
- Kontakt:
Ko je bio u prvoj tekmi kriv? Love 17, Irving 26, losa ispomoc i to?bodi123 je napisao/la:Naravno da nije, djeluje pomalo umorniji nego prosle godine, ali kakvu covjek ima ispomoc od saigraca? Ne znam za tebe, ali ja se bukvalno najezim kad gledam ovo smece od Kevina na terenu, covjek cak i ofanzivno protiv Warriorsa u ovoj seriji djeluje nemocno, ne znam onda cemu uopste sluzi?KK_Bosna je napisao/la:a da nije, barem mrvica, do LeChokea? samo nemoj vaditi neke statisticke podatke koji ti idu na ruku, gledao si obje tekme, zanima me je li james na svom nivou?bodi123 je napisao/la:Vidis sada na sta sam mislio kad sam rekao da nece imati veliku prednost sa njima, pitanje je imaju li bilo kakvu? Meni su bolje djelovali prosle sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Irving 7/22 = 30% suta, jel to dobro?, Love 40% suta i moze proc, najmanje je opet bio kriv onaj na koga ti ciljas jer mu je falio asist za TD a generalno je tu tekmu vracao u zivot Cavse kad god su se Warriorsi odlijepili imalo. Trebal sta rec o ispomoci klupe ili se nasmijat/zaplakat?adriano_leite je napisao/la: Ko je bio u prvoj tekmi kriv? Love 17, Irving 26, losa ispomoc i to?
- PaskalHens
- Kontakt:
O kakvom umoru se ovdje priča lebrona? Hajte molim vas, ne budimo djeca. Prije ovoga se govorilo o Lebronu koji komotno može do 40. igrati na ovom nivou, sad odjednom umoran?!? Tempirao je formu za plejof, posljednjih nekoliko tekmi regularne sezone igrao reda radi. U plejofu maksimalno odmarao, jer su prašili nejač i sad nakon dvije tekme se priča o umoru. Nije ovdje u pitanju umor gospodo, ovo je nemoć.
Viva la France, as they say in Rome.
- adriano_leite
- Kontakt:
Aha znaci kad nema pomoci Lovea i Irvinga tad su svi krivi. Kad ima pomoc Lovea i Irvinga tad fali i pomoc drugih. Pa pasa moj da drugi zabijaju po 15 20 na 45% suta James ne bi bio bi potreban ovom timu. Situacija je takva da su mu date sve ovlasti plus produzuje ugovor po godinu sa punim maksimumom plus raju dovodi u tim i otpusta trenera. Kad ce prestati izgovori za njega i kada ce se moci reci da je on kriv za nesto?bodi123 je napisao/la:Irving 7/22 = 30% suta, jel to dobro?, Love 40% suta i moze proc, najmanje je opet bio kriv onaj na koga ti ciljas jer mu je falio asist za TD a generalno je tu tekmu vracao u zivot Cavse kad god su se Warriorsi odlijepili imalo. Trebal sta rec o ispomoci klupe ili se nasmijat/zaplakat?adriano_leite je napisao/la: Ko je bio u prvoj tekmi kriv? Love 17, Irving 26, losa ispomoc i to?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Alem ocekuje od Curryja da siluje loptu svaku utakmicu kao sto to Harden cini, da bi zadovoljio neke njegove ukuse, kriterije. Sta li. Covjek ocigledno ima prioritete: titula prije licne slave, i taj njegov manjak arogancije i sebicnosti, za sada u dvije utakmice, GSW koristi savrseno. Citav tim igra. Citav tim razigran.
Postovanje treba zaraditi.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Kako loša predstava Cavsa u ove prve dvije utakmice, nadam se da ce kod kuce biti druga prica i da ce se vratiti i rezultatom 2-2 da se nastavi ovo NBA finale.
Ne navijam ni za jedne ni druge, samo bi volio da se to ne zavrsi rezultatom 4-0, 4-1..
Mislim da nismo ni mi a ni Cavsi zasluzili da se to tek tako sve zavrsi.
U prvoj utakmici katastrofalna druga postava Cavsa i ludi Livingston su rijesili utakmicu, LBJ po meni odigrao odlican meč al' su ostali katastrofa bili.
Sinoc su svi bili katastrofa.
U obje utakmice za GSW i Klej i Kari su odigrali poprilicno loše, pa mi je sve u glavi sta bi tek bilo da su njih dvojica ubacili 20+ odnosno 30+ poena sa Cavsima.Nadam se da ce u ove sledece dvije utakmice naci odgovor na igru Wariorsa pa da gledamo neko egal finale.
Iskreno mi je zanimljivije finale bilo kad nisu tu bili ni Love ni Irving, sa ludim Delavedovom i Dzejmsovom minutazom od 48min gdje je davao 200% sebe za svaki poen.
Ne navijam ni za jedne ni druge, samo bi volio da se to ne zavrsi rezultatom 4-0, 4-1..
Mislim da nismo ni mi a ni Cavsi zasluzili da se to tek tako sve zavrsi.
U prvoj utakmici katastrofalna druga postava Cavsa i ludi Livingston su rijesili utakmicu, LBJ po meni odigrao odlican meč al' su ostali katastrofa bili.
Sinoc su svi bili katastrofa.
U obje utakmice za GSW i Klej i Kari su odigrali poprilicno loše, pa mi je sve u glavi sta bi tek bilo da su njih dvojica ubacili 20+ odnosno 30+ poena sa Cavsima.Nadam se da ce u ove sledece dvije utakmice naci odgovor na igru Wariorsa pa da gledamo neko egal finale.
Iskreno mi je zanimljivije finale bilo kad nisu tu bili ni Love ni Irving, sa ludim Delavedovom i Dzejmsovom minutazom od 48min gdje je davao 200% sebe za svaki poen.
Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.