FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 13:06

bekrija1990 je napisao/la:Ma evo i ja gledam tabelu i raspored i bez namjere da provociram, ne znam jesi li ti svjestan da ako izgubite od Zvijezde, pogotovo sto kod nas ne mozete racunati niti na bod, titula vam moze doci u pitanje. Osim ako Brane Jankovic opet ne upetlja svoje "prste", kao u Prijedoru.
previse toga bi se moralo poklopiti da mi izgubimo titulu, odnosno morali bi smo0 izgubiti prvo sad od olimpika, pa od zvijezde i od vas a da vi sve dobijete do kraja.

A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 maj 2011, 13:07

pa dobro je onaj vas demagog pile87 čitavu sezonu govorio da vam je široki glavni konkurent :mrgreen:
ili onaj DUPLA MAJSTORE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 05 maj 2011, 13:09

jovanbl je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.

Ako izgubite od sarajeva a siroki uzme u zernici tri boda, sarajevo vam dolazi na bod a siroki na dva boda razlike.

S obzirom na cinjenicu da imate nas kod kuce ( gdje nemozete sa sigurnoscu upisati pobjedu , odnosno mozete i zijaniti) vama se kup ne samo zbog trofeja namece kao imperativ.
Isto kao što je moguće da vi ne osvojite titulu i da vas prestignemo na tabeli. U fudbalu je sve moguće ;)
naravno sve je jos teoretski moguce, samo sto je ovo kod vas s obzirom na sve, realna opasnost a kod nas samo teoretska
u svakom slucaju vama se pobjeda nad sarajevom ili bar nerjeseno namece kao imerativ
to je jedino moguce ako mi do kraja osvojimo manje od 9 bodova sto cisto sumnjam da ce se desit onda ta tvoja teorija bi mogla doc do vidjela,ali s tim da sarajevo do kraja sve mora dobit sem jedne koju smije igrat nerijeseno,a siroki bi trebao dobit i u zenici i opcenito skupit 12 bodova do kraja..jednostavno NEMOGUCA MISIJA..a ni vama jos titula nije 100% ali eto samo se cudo moze desit da je ne osvojite kao isto cudo da Zeljo ne bude na kraju 2 :)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 13:13

twisttm87 je napisao/la: to je jedino moguce ako mi do kraja osvojimo manje od 9 bodova sto cisto sumnjam da ce se desit onda ta tvoja teorija bi mogla doc do vidjela,ali s tim da sarajevo do kraja sve mora dobit sem jedne koju smije igrat nerijeseno,a siroki bi trebao dobit u i zenici i opcenito skupit 12 bodova do kraja..jednostavno NEMOGUCA MISIJA..
za sarajevo ne znam, ali za siroki ja se bas ne bih na vasem mjestu uzdao u to da oni ne mogu do 12 bodova iz preostalih utakmica, u svakom slucaju zakuvalo se i za evropu opasno

Za vas je dovoljno da ako izgubite od sarajeva i kod kuce od nas da budete u opasnoj zoni i ne zavisite samo od sebe

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 05 maj 2011, 13:13

jovanbl je napisao/la: A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije :)
Boga mi, ti nisi navijac Borca. Evo ti update :D
$ - Срђан %
$ - / & i & "
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 13:15

bekrija1990 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la: A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije :)
Boga mi, ti nisi navijac Borca. Evo ti update :D
$ - Срђан %
$ - / & i & "
postoje razne vrste update -a , a ovaj nije mjerodavan vjeruj mi :)

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 13:16

ma glupa vam prica da su babi muda bila bi...ma sarajevo da je u stanju da osvoji tolko bodova u slijedecim mecevima ne bi bilo gdje je sada nego bi bili prvi,siroki isto,nego druga je stvar sto "nasi" timovi malo pustaju i guraju sarajevo...al opet ,cuj da budu drugi ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 maj 2011, 13:49

irridu je napisao/la:ma glupa vam prica da su babi muda bila bi...ma sarajevo da je u stanju da osvoji tolko bodova u slijedecim mecevima ne bi bilo gdje je sada nego bi bili prvi,siroki isto,nego druga je stvar sto "nasi" timovi malo pustaju i guraju sarajevo...al opet ,cuj da budu drugi ;)
pametni..ooo prepametni...jesil ti malo bezobrazan ili prvise glup pa kazes da mi od vas trazimo da nam pustite tekmu
jadan bio sta izvali...lijeci se pod hitno...travama..torabijem ...u 7 brace odnesi i nanijeti sebi na zdravlje(psihicko)
joj bota sta izvali cccccc :o :o :o

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2011, 13:52

jovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.

Ako izgubite od sarajeva a siroki uzme u zernici tri boda, sarajevo vam dolazi na bod a siroki na dva boda razlike.

S obzirom na cinjenicu da imate nas kod kuce ( gdje nemozete sa sigurnoscu upisati pobjedu , odnosno mozete i zijaniti) vama se kup ne samo zbog trofeja namece kao imperativ.
Ima istine u tvom postu.

26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?

27.kolo
Željezničar-Zrinjski 1
Leotar-Sarajevo 2
Široki B.-Slavija 1

28.kolo
Budućnost-Željezničar 2
Sarajevo-Široki B. ?

29. kolo
Željezničar-Borac ?
Drina-Sarajevo 2
Široki B.-Zrinjski 1

30. kolo
Rudar-Željezničar ?
Sarajevo-Velež 1
Budućnost-Široki B. 2

Po mom misljenju oni "sigurni" bodovi gore navedena 3 tima su:
Željezničar 6 (iz dvije utakmice)
Sarajevo 9 (iz tri utakmice)
Široki B. 9 (iz tri utakmice)

Ako dodamo i tvoje pretpostavke da Široki dobije u Zenici a Sarajevo u derbiju onda bi te dvije ekipe imale po 12 boba iz 4 utakmice i ostala bi im samo ona u kojoj se sastaju na Kosevu. Željo bi u tom slucaju imao 6 bodova iz tri utakmice i dvije za koje nisu za sigurne prognoze.

Tada bi stanje na tabeli bilo sljedece:

2.Sarajevo 53
3. Široki B. 53
4 Željezničar 51 (-1)

U slucaju samo jos jedne pobjede iz dvije utakmice (Borac ili Rudar) Željo ide na 54 boda. Ako bi Sarajevo i Široki na Koševu odigrali X svi bi imali isti broj bodova iali bi Željo otpao zbog najlosijih medjusobnih susreta. Ako bi bilo koja ekipa pobjedila Željo bi isao kao treci u Evropu.
Sve bi se promjenilo ako bi Željo iz dvije utakmice (Borac i Rudar) osvojio 4 boda. To bi znacilo da bi Željo u 5 kola osvojio 10 bodova i imao bi na kraju 55 sto bi mu bilo sasvim dovoljno za Evropu. Tada bi utakmica na Koševu izmedju Sarajeva i Širokog odlucivala koja ce od te dvije ekipe u Evropu.

Svasta moze biti do kraja a dosta toga ce se znati za vikend.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 maj 2011, 13:55

Ne brinite se vi, u PD imate 3 boda :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 maj 2011, 13:58

Stole iz Bora je napisao/la:

Ima istine u tvom postu.

26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?

27.kolo
Željezničar-Zrinjski 1
Leotar-Sarajevo 2
Široki B.-Slavija 1

28.kolo
Budućnost-Željezničar 2
Sarajevo-Široki B. ?

29. kolo
Željezničar-Borac ?
Drina-Sarajevo 2
Široki B.-Zrinjski 1

30. kolo
Rudar-Željezničar ?
Sarajevo-Velež 1
Budućnost-Široki B. 2

Ako dodamo i tvoje pretpostavke da Široki dobije u Zenici a Sarajevo u derbiju onda bi te dvije ekipe imale po 12 boba iz 4 utakmice i ostala bi im samo ona u kojoj se sastaju na Kosevu. Željo bi u tom slucaju imao 6 bodova iz tri utakmice i dvije za koje nisu za sigurne prognoze.

2.Sarajevo 53
3. Široki B. 53
4 Željezničar 51 (-1)

U slucaju samo jos jedne pobjede iz dvije utakmice (Borac ili Rudar) Željo ide na 54 boda. Ako bi Sarajevo i Široki na Koševu odigrali X svi bi imali isti broj bodova iali bi Željo otpao zbog najlosijih medjusobnih susreta. Ako bi bilo koja ekipa pobjedila Željo bi isao kao treci u Evropu.
Sve bi se promjenilo ako bi Željo iz dvije utakmice (Borac i Rudar) osvojio 4 boda. To bi znacilo da bi Željo u 5 kola osvojio 10 bodova i imao bi na kraju 55 sto bi mu bilo sasvim dovoljno za Evropu. Tada bi utakmica na Koševu izmedju Sarajeva i Širokog odlucivala koja ce od te dvije ekipe u Evropu.

Moja računica je drukčija... ako Borac izgubi od Zvijezde, a mi ih pobjedimo sa 2 gola razlike i uz to dobijemo sve ostale utakmice, onda smo prvaci... nije nerealno, stalo je u jednu rečenicu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 13:59

Ima istine u tvom postu.

26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?

27.kolo
Željezničar-Zrinjski 1
Leotar-Sarajevo 2
Široki B.-Slavija 1

28.kolo
Budućnost-Željezničar 2
Sarajevo-Široki B. ?

29. kolo
Željezničar-Borac ?
Drina-Sarajevo 2
Široki B.-Zrinjski 1

30. kolo
Rudar-Željezničar ?
Sarajevo-Velež 1
Budućnost-Široki B. 2

2.Sarajevo 53
3. Široki B. 53
4 Željezničar 51 (-1)

upravo sam identicnu analizu napravio, bas tako ako sto ti kazes, zato sam i napisao taj post, svasta bi ste rijesili sad kad bi ste dobili sarajevo, nije to samo utakmica za prestiz

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 14:01

Hawking je napisao/la:

Ima istine u tvom postu.

26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?

27.kolo
Željezničar-Zrinjski 1
Leotar-Sarajevo 2
Široki B.-Slavija 1

28.kolo
Budućnost-Željezničar 2
Sarajevo-Široki B. ?

29. kolo
Željezničar-Borac ?
Drina-Sarajevo 2
Široki B.-Zrinjski 1

30. kolo
Rudar-Željezničar ?
Sarajevo-Velež 1
Budućnost-Široki B. 2

2.Sarajevo 53
3. Široki B. 53
4 Željezničar 51 (-1)

Moja računica je drukčija... ako Borac izgubi od Zvijezde, a mi ih pobjedimo sa 2 gola razlike i uz to dobijemo sve ostale utakmice, onda smo prvaci... nije nerealno, stalo je u jednu rečenicu...
i sad ti mislis da vise volis zeljeznicar od stole ?

hmmm ne bi rekao, bice da stole samo razmislja o onom sta procita a ne uzima to kao podjeb.avanje

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 maj 2011, 14:05

To si ti rekao, ja nikog ne smatram boljim ili lošijim navijačem... ali ja neću odustati od titule makar čekao da vas Leotar pobijedi u zadnjem kolu... a ti i dalje misli da si realan, meni ne smeta...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 05 maj 2011, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2011, 14:10

jovanbl je napisao/la:i sad ti mislis da vise volis zeljeznicar od stole ?

hmmm ne bi rekao, bice da stole samo razmislja o onom sta procita a ne uzima to kao podjeb.avanje
Niko ne moze tvrditi da neko voli vise ili manje klub od nekog drugog. Barem ne kad se ne znamo.

Postujem ja i ono sto @Hawking kaze i pise i skidam kapu svima koji misle isto i koji se jos nadaju titulu. Sloboda mi je nacela neko nadanje o tituli a utakmica u Prijedoru me je definitivno odvratila od bilo kakvog nadanja.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 maj 2011, 14:32

Prijedor je napisao/la:Ne brinite se vi, u PD imate 3 boda :D
Hvala, brate :mrgreen:
Ako nama ne bude trebalo u zadnjem kolu, a vi se vratite u igru za EL, onda vam ostavljamo tri boda..

Isto se nadam da će sportski prijatelji iz Trebinja ostati neporaženi kontra FCS i tako nam olakšati borbu za EL.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 14:32

FCS-FCS je napisao/la:
irridu je napisao/la:ma glupa vam prica da su babi muda bila bi...ma sarajevo da je u stanju da osvoji tolko bodova u slijedecim mecevima ne bi bilo gdje je sada nego bi bili prvi,siroki isto,nego druga je stvar sto "nasi" timovi malo pustaju i guraju sarajevo...al opet ,cuj da budu drugi ;)
pametni..ooo prepametni...jesil ti malo bezobrazan ili prvise glup pa kazes da mi od vas trazimo da nam pustite tekmu
jadan bio sta izvali...lijeci se pod hitno...travama..torabijem ...u 7 brace odnesi i nanijeti sebi na zdravlje(psihicko)
joj bota sta izvali cccccc :o :o :o
ne trazite ,ali sva vam je prica,,,,VI BI RADIJE DA ODE SIROKI NEGO MI ...
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 maj 2011, 14:40

26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?

27.kolo
Željezničar-Zrinjski ?
Leotar-Sarajevo ?
Široki B.-Slavija 1
U ova dva kola jedino je izvjesno da će Široki uzeti Slaviju, ostalo je sve lapo-lapo u šansama.. Čak i utakmice Borca sa Olimpicom i Zvijezdom nisu izvjesne što se pobjednika tiče.

Malo se strpite s računanjem, nakon 27. kola će mnogo toga biti bistrije i onda možemo praviti neke realne proračune..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 maj 2011, 14:46

Hawking je napisao/la:To si ti rekao, ja nikog ne smatram boljim ili lošijim navijačem... ali ja neću odustati od titule makar čekao da vas Leotar pobijedi u zadnjem kolu... a ti i dalje misli da si realan, meni ne smeta...
To je stav!

Kakav ba Borca. Uzet će im Olimpik i Zvijezda po bod, i onda će biti poslije tekme na Grbavici "šmrc, šmrc, kako samo mrzim te štrumfove."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 maj 2011, 14:50

PREMIJER OMLADINSKA LIGA BiH - GRUPA JUG

KADETI
Rezultati 23. kola: SARAJEVO: Sarajevo - Slavija 2:1, SARAJEVO: Željezničar - Olimpic 4:0, Š.BRIJEG-BLATO:: Zrinjski - Široki Brijeg 3:1, HADŽIĆI: Radnik - Rudar 2:0, MOSTAR: Velež - Leotar 2:0.

1. Željezničar 23 18 2 3 89:22 56

2. Sarajevo 23 18 2 3 70:16 56

3. Široki Brijeg 23 14 3 6 41:30 45

4. Zrinjski 23 11 8 4 38:23 41

LISTA STRIJELACA: 45 golova: Armin Hodžić (Željezničar), 18 - Plakalo Alem (Sarajevo), 17 - Belmin Vila, (Željezničar), 16 - Alden Bešić (Sarajevo), 10 - Adin Čiva (Sarajevo), Rijad Bajić (Željezničar), Ivan Buhać (Š.Brijeg),...

JUNIORI

Rezultati 23. kola: SARAJEVO: Sarajevo - Slavija 5:0, SARAJEVO: Željezničar - Olimpic 0:4, Š.BRIJEG-BLATO:: Zrinjski - Široki Brijeg 4:2, HADŽIĆI: Radnik - Rudar 1:1, MOSTAR: Velež - Leotar 0:0.

1. Sarajevo 23 14 3 6 53:27 45

2. Željezničar 23 14 2 7 51:31 44

3. Olimpic 23 12 8 3 41:21 44

4. Zrinjski 23 12 3 7 56:32 42

5. Široki Brijeg 23 12 1 10 43:38 37

U 23. kolu igraju: SUBOTA 7. 5. - ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Željezničar (11-13 sati), MOSTAR: Zrinjski - Radnik (11-13), I. SARAJEVO: Slavija - Velež (11-13), TREBINJE: Leotar - Rudar (14-16), VOGOŠĆA: Olimpic - Sarajevo (15-17);

LISTA STRIJELACA: 23 gola: Ivan Barišić (Zrinjski), 14 - Adi - Amar Fočić, (Sarajevo), 11 - Semir Đip (Željezničar - Sarajevo), Mario Kvesić (Široki Brijeg), Abid Mujagić (Radnik), 10 - Denis Zvonić (Velež), Mirsad Ramić (Željezničar), ,.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, nebeskasila i 31 gost.