Ti si vidovit pa si u mislima mi procitao u kojima sam se ja prepoznao??Utic je napisao/la:Sto si se ti pronasao u tim "trecim"?-A- je napisao/la:Albanezi,vi imate obraza nekome spocitavati bodenje nozevima po gradu??? Aferim,vise nego ocigledno je da ni obraza nemate cim takvo nesto uopste i spominjete.elSaik je napisao/la:@FCS-FCS - pisat ću polako, da se ne preforsiraš. FK Željezničar u ovoj državi možda, ali samo možda, ima 3-4 kluba za koje može reći da je sa njima u prijateljskim odnosima. Od ta 3-4 kluba niti jedan nije u borbi za Europu. S toga mi se **** ko će u Europu od vas. Jedni pale zastave, drugi tuku igrače, treći mi bodu momke sa tribine. Jbg, život je takav. Samo u se! Što se tiče toga FK/NK, najradije bih da smo Radnički športski, kao nekad davno, ali nismo, jbg. Možda bude nekad u budućnosti kada nogomet i fudbal budu isti sport.
..pretuzno zaista.
Ja ne vidim da pise "pitari mi bodu momke sa tribine"???
Procitaj fino,polako,uz sabur bez tenzija i frustracija. napisao sam da nije prirodno da neko ko pripada grupi koja najvice nozeve koristi proziva BILO KOGA za takvo nesto.
Kako god,valjda nece biti ,na bilo cijoj strani tih sranja sa nozevima i da napokon vratimo derbi onako kako treba. Bodrenje svoje ekipe,male provokacije radi dizanja atmosfere,zezancija ,navijanje i slicno...bez gluposti oko noceva i drugih oruzija. I nadam se da vise necemo imati uopste razloga razgovarati oko toga.