@IlCapitano je meni replicirao napisavši kao, šta to izdvaja Barcu, Real, Chelsea, Schalke, Dortmund, Atletico, Bayern, itd, u odnosu na Juve, kao, šta "ono nešto" oni imaju
odgovorio sam mu da Juve ne može u koš s tim ekipama, te da bi Juve u knock-out fazi ispao od svih tih ekipa

za Schalke sam rekao da su slaba ekipa i da bi tu Juve sigurno prošao, dok bi s Man Utd ili Arsenalom, bili bara-bara .. to su tri po meni manje-više podjednako slabe ekipe u odnosu na ove ostale (ne nužno individualno, nego i timski, npr. Atletico Madrid)
za Galatu i Benficu sam napisao jer niste nešto izdominirali ni jedni ni druge, obje ekipe su kvalitetne, kako individualno, tako i timski .. naravno, vi ste individualno jači od obje, nema dileme, ali timski, ta razlika je zanemariva, što se pokazalo u vašim duelima
kad sam napisao da se Juve ne može nositi s Realom, držim da ih ne biste mogli izbaciti .. istina je da ste odigrali dva jako dobra meča protiv njih, međutim, oni su odigrali strašno dobar meč protiv super jakog Bayerna i ne sjećam se da su ovi imali uopšte neku šansu .. čisto sumnjam da bi recimo Juve to uspio .. isto tako, slabo ko može zaustaviti Real, tj. po meni samo tri ekipe (Barca koji ih zna odlično i ovako slaba je pokazala da ih može pobjediti, Chelsea s taktičarom Mourinhom i super jaki Bayern)
tako da, po mom mišljenju, za osvojiti LP, vama treba 3-4-5 odličnih igrača i promjeniti formaciju