FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čiča i Lazar su dva najprozivanija igrača u Želji od kako ja znam za sebe i pratim redovno Želju. A bilo je gorih, mnogo gorih. Zašto je to tako, ne bih znao objasniti 

-
- Kontakt:
Ne znam koliko ce se izostanak Zebe odraziti na nasu igru ali znam da sigurno slabiji necemo biti. Stanceski moze pokriti tu poziciju ofanzivng veznog na kojoj igra Zeba a jednako dobro moze i Nermin Jamak koji zna proigrati i podvaliti loptu iza protivnicke odbrane. Culum mora igrati zbof destruckije protivnickih napada i jednostavno zbog njegove zelje i adrenalina u takvim utakmicama hehe ali se momak mora malo i suzdrzati jer ko zna kada ce planuti a utakmica traje 90 minuta. Lazar takodje mora igrati jer smo danas vidjeli opet njegove mane i kvalitete, ali necemo sada o manama vec o kvalitetama koje mogu jako pomoci ekipi da dodje do pobjede, a to je njegova sposobnost da dvojcu komotnono nosi na ledjima, te odlican prijem lopte i proigravanje krilnih igraca koji mogu biti i vise nego opasni po go protivnika. Svjesni smo da na Lazaru bude pregrst prekrsaja, naravno ako ne bude neke domacnke silje u reziji sudije koji bude vodio derby, te se i samim tim moze dosta toga postici jer su svi svjesni da smo preopasni iz prekida. Uglavnom vidjet cemo kako ce se situacija odvijati ali podrska sa juga sigurno izostati nece jer po svemu sudeci mogao bi ovo biti jedan od posjecenijih derby-a u zadnje vrijeme. Nismo u bog zna kakvoj formi ali pobjedujemo i u trenutcima kada smo vec izgubili kao protiv Veleza vracamo se furiozno i preokrecemo rezultat iz nemoguceg, te igramo jednako kvaliteno sa igracem manje. Momcima treba podrska a motiv imaju, derby je utakmica koja je od velikog znacaja za sve nas. Idemo na Hadison potopiti malene i ostati u utrci za titulu.
banovan je napisao/la:Meni je Svraka jedan od najboljih igrača Želje. Dobar je bio čak i protiv Hapoelanick je napisao/la:treba nam par igraca da trce i bar dva pivota u spicu, nisam ljut na lazu nit imam nesto protiv njega, malo ko se bori ko on ali ako mislimo davat golove moramo naci spica, visca oscilira ko djevojka pred mjesecnicu, beslija nam najrastrcaniji... svraka, jamak, culum , savic nekako se sporo krecu izgledaju mi tromi i sporo se oslobadjaju lopte... iskreno ja bih savica u spic gurnobanovan je napisao/la:Ako realno pogledamo stvari, zadnje tri utakmice smo odigrali "solidno" ; Znači, Čelik kup, onda Čelik ragbi utakmica gdje smo odlični bili kako su ovi udarali(nivo Travnika, realno) i ova zadnja protiv Slavije.
Kako smo igrali protiv Slobode, Širokog i Veleža gore navedene utakmice su drastičan pomak. Što se tiče Europe, treba nam još par igrača ala Nijema. Bez njih, brrrr, biće lošefrajer kad je u 16 vazda je u prilici a ni glava mu nije mala...
Radilica, veliki radijus kretanja, nije loš s loptom. Još da nauči da dodaje, Bundesliga mu ne gine
mah svraka nije neki igrac, samo ga trud izvlaci, recimo kad vidis njega i stanceskog sa loptom odmah mozes uocit razliku u kvaliteti, eh njegova prednost je sto igra svaku utakmicu ko da je derbi, trci bori se i zato je tu gdje jest...
mulaosmanovic trenira djecu iz nekog razloga amar ga je uvijek gotivio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Raja, Zeba plače kad je izlazio zbog crvenog
Tek mi je sad žao što ga neće biti na derbiju...
A opet se čujemo iako nas je posjeta bila mizerna
Raja, Zeba plače kad je izlazio zbog crvenog

A opet se čujemo iako nas je posjeta bila mizerna

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako realno gledamo, više volim Svraku koji odigra svaku utakmicu 100% nego Višću koji kao da bira utakmice na kojima će igrati. Takav imam osjećaj.
mah normala, 11 takvih ne mogu izgubit ni od kog...banovan je napisao/la:Ako realno gledamo, više volim Svraku koji odigra svaku utakmicu 100% nego Višću koji kao da bira utakmice na kojima će igrati. Takav imam osjećaj.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma to je do jagnjetine, nema šta drugorossoner je napisao/la:Za Baljica ne znam kakav je sada ali je onaj Ramic odlican i ako nastavi da bude skroman eto ga u prvi tim iduce sezone. Inace znam momka iz vidjenja, iz mog je grada. Igrao jako dobro u Turbini. Valjda smo neki rasadnik talenata (Salihamidzic,Lulic,Vaha).
Ne znam sta je sa Nikolicem, danas nije bio na klupi koliko se sjecam a Ramic jeste. Sto znaci da Alihodzic ne stvara prepreku da ovaj igra za prvi tim. Mozda bude nesto od njih. Ja samo molim Boga da Amar iducu sezonu ne racuna na Lazara...

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Jedan posta sa org-a a tice se Laze
Naši igrači Lazu zovu "Tata" i "Kapiten", Šeha je jednom čak pred svima pričao kako se s Lazom nikog ne boje, jer se frajer pobi s najvećim drvosječama stoperima na svakom terenu i sve ih razbije, među igračima je Lazo omiljen zbog toga jer ima dosta igrača koji se sakrivaju na gostovanjima i znaju šta im Lazo znači, čak sam čuo da će molit i Lazu i Amara da ovaj potpiše novi ugovor.....Amar mu nudi ugovor a Lazo je rekao "Mene je više sramota koliko me ne ide, sramota me da ostanem na Grbavici",
Hajde Lazare uvali ga komsinicama i sve ti je oprosteno

Naši igrači Lazu zovu "Tata" i "Kapiten", Šeha je jednom čak pred svima pričao kako se s Lazom nikog ne boje, jer se frajer pobi s najvećim drvosječama stoperima na svakom terenu i sve ih razbije, među igračima je Lazo omiljen zbog toga jer ima dosta igrača koji se sakrivaju na gostovanjima i znaju šta im Lazo znači, čak sam čuo da će molit i Lazu i Amara da ovaj potpiše novi ugovor.....Amar mu nudi ugovor a Lazo je rekao "Mene je više sramota koliko me ne ide, sramota me da ostanem na Grbavici",

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Kako se riješiti Popovića, kad ga niko neceDžo_Rigorozni je napisao/la:Jedan posta sa org-a a tice se Laze![]()

To je velika misterija.
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestavi
AdAbajor na posudbi 

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zavali i Bešlija pod rašlje Slaviji...Hawking je napisao/la:Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi
Ž '21!
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
I primise 4...mnogo je pomogao 

Pa pričamo o Lazi valjda, u Bešliju niko nije sumnjaoBianconeri1988 je napisao/la:Zavali i Bešlija pod rašlje Slaviji...Hawking je napisao/la:Nije da nešto impliciram, al Rova zavali golčinu Širokom za špice...Džo_Rigorozni je napisao/la:Bogami na klupi kao da sjede Ibrahimovic,Eto i Chicharito kako ih ti prestaviAdAbajor na posudbi

@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Spominješ Rovu pa ti zato govorim za Bešliju, jer je Rova u Želji igrao uglavnom na krilnoj poziciji otkako je Amar tu, a napadača jedino u ekstremnim situacijama kad nije bilo nekog drugog napadača...Hawking je napisao/la:]
Pa pričamo o Lazi valjda, u Bešliju niko nije sumnjao
@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1
Ž '21!
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Zamalo da se proslavi sa asistencijom za PušaruHawking je napisao/la:@Dzo Pa jel on kriv što golman dribla igrače... otkad je napadač kriv za golove koje prima njegova ekipa... a, da, ipak je Lazo mogao biti kriv da je danas bilo 1:1

Imace RoWa prilku da se dokaze opet...vidjecemo jeli se uozbiljijo..
Jesil' ti Dzo iz onog benda?:-D
A ako je istina da mu Amar nudi novi ugovor onda me to duboko razocaralo. Uredu ova sezona,vjerovatno nemamo boljeg,istrpit cemo ga, ali jos 1 godinu nerviranja,razocaravanja,sanjanja kako ce frajer proradit i tako te zaj.e.b.ancije-nemoj molim te! P.S.Na ljeto pravim trans : "HOCU NAPADACA", bujrum svima! Hehehe
A ako je istina da mu Amar nudi novi ugovor onda me to duboko razocaralo. Uredu ova sezona,vjerovatno nemamo boljeg,istrpit cemo ga, ali jos 1 godinu nerviranja,razocaravanja,sanjanja kako ce frajer proradit i tako te zaj.e.b.ancije-nemoj molim te! P.S.Na ljeto pravim trans : "HOCU NAPADACA", bujrum svima! Hehehe
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovdje niko, niko ne spava!
Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol

Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol

Ž '21!
A ja nešto kontam, ako Borac zayebe protiv Olimpica i Zvijezde, onda smo na konju, samo da dobijemo derbi... šta me briga šta će ko reći, ja se nadam tituli pa makar čekao da Leotar pobijedi Borac u zadnjem kolu... ne kažem da sam nezadovoljan drugim mjestom, ali ja jednostavno ne znam odustati...Bianconeri1988 je napisao/la:Ovdje niko, niko ne spava!![]()
Trzno sam se naglo u snu, Lazar zabio gol![]()
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- 90_godina_ponosa
- Kontakt:
zabiće ga lazo u derbiju. iz penala. glavom. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.