Ma te forumske i portalske price o platama sto ono kazu moze biti, a i ne mora, pitanje je da li Mešanović ima toliku platu, cak je i u jednim novinama ili portalu bio clanak gdje on to porice, visinu te plate. Tesko mi je povjerovati da je Emir imao neki budzet za pojacanja, a doveo Cmiljanica i u zadnji momenat Mesanovica za kojeg sam opet uvjeren da ce proraditi, valjao je on ovde i u Čeliku i u Zrinjskom, e sad sto mu je onaj kamatar menadzer to je druga strana medalje. A sto se Uprave tice jbg, sa ovim investitorima nakotilo se tu dosta uhljeba istina, ali eto mnoge amnestiramo (a i da hocemo ne mozemo nista, imamo vlasnika koji o tome odlucuje) zarad rezultata i trofeja.Covid19 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:45Pare za pojacanja smo imali. Pa samo mesanovica placamo 20 000 mjesecno, za te pare u ovoj krizi si mogao dovesti duplo boljeg igraca i bez kamatara i uhljupa husare. Dug su nabili ovi boldirani za koje takodje imamo pare da ih placamo. A otjeran je rumeni i ''mirna bosna''Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:38Kako života ti, kad smo nabili poreznog duga 820 hiljada maraka koji otplacujemo na reprogram sto je u emisiji Bordo sedmica potvrdio i ovaj noviCovid19 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:02U zadnjoj godini vladavine amidze Tana, znaci prije nego sto je prodao 60%svojih prava Namu, strucni stab je imao jasno naredjenje da u prvom timu moraju biti najmanje 3 akademca. Dolaskom Nama to pravilo se promijenilo a treneri su nam nazalost obicni bezmudi ziherasi koji vise vjeruju ovim bezkorisnim starohanima nego nasoj djeci. Mislio sam da ce Vinko po tom pitanju biti bolji od usrefa ali sam se prevario.
Nam ili je digao ruke od svega ili uopste ne prati desavanja u klubu i ne gleda utakmice svoga kluba. Samo slijepe osobe ne vide da su kola krenula niz brdo i da umjesto da smo kao jedini klub iz drzave (i vjerovatno i sire) kojeg korona kriza nije pogodila pokupili sve sto valja i napravili ekipu koja ce se bukvalno setati ovom najjadnijom ligom u evropi i vec sada uigravati za nastupe u LS, mi smo duplo slabiji nego sto smo bili. Ostali smo bez najboljih igraca kao sto su Merso, Tatar, Rahmanovic, Serbecic itd a dovodimo menadzerske igrace za koje nikad niko nije ni cuo, ponovo u klub vracamo ljude poput husare, licnim prepucavanjima pokazujemo svoju moc tako sto vracamo igrace koje smo sami otjerali na tribine i koji loptu nisu vidjeli po godinu dana. Kamp propada, Akademiju smo skoro pa unistili a sa parama koje smo imali mogli smo dovesti sve sto iole vrijedi u BiH pa i u regionu. Svlacionica nam izgleda kao bolnica, imamo u njoj vise povrijedjenih nego zdravih i spremnih igraca, itd itd itd... A uhljebi u upravi na celu sa direktoricom volontiraju i za to primaju desetine hiljada maraka. A sta cemo kada (nedaj boze) ostanemo i bez te bijedne titule i prvog mjesta zbog kojeg sve to trpimo? Ni tada ne treba nista mijenjati, nego ostaviti uhljupe nek uniste i ovo malo sto je ostalo od nas.
Ali dobro je, prvi smo, plus 5. Sve ostalo je nebitno.
"prezident" Kasum, pa kašnjenja oko plata, varate se ako mislite da smo mi u ovoj korona krizi ostali neokrznuti.
Da smo slabiji nego na jesen to je i logicno odlaskom dva najbolja igraca, razloge nedovodjenja adekvatne zamjene treba traziti od SD i da li je imao finansijske uslove za to, ali pazi da nam ne odgovore na ta pitanja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakve veze ima Mešanović i njegove igre na terenu s Husarom? Pet puta sam pisao i objašnjavao i on opet to dođe i isto palamudi. Husarić je debilčina neviđena, ali da nije došao tobe i primirio se, nikad niko više od njegovih klijenata ne bi prismrdio Klubu. Neko reče da se i izvinio Sabrini, što je logičan slijed događaja. Kakve veze Husarić onda ima s Mešanovićem, njegovim predstavama, onim koji su ga pljuvali itd.?
Evo ja sam ga pljuvao i pljuvaću, jer je đilkoš mrtvi, ali bi mi trebalo smetati to što ima jedan njegov igrač u Klubu? Strašna logika..
Šta je sad miševi, pljuvanje Mešanovića koji je došao sedmicu prije početka lige, koji nije odradio pripreme i koji se uklopio u sivilo komplet ekipe? Kad je dolazio, bili su sami hvalospjevi, šta je sad? Već procijenili da nije kvalitet, da je odron i već mu vagate platu?
letite opet rudu, nemojte čekati onaj famozni "teren". Šta će biti tek ako se Cmiljanić pokaže bolje od Jasmina, pa to će havarija nastati.
Evo ja sam ga pljuvao i pljuvaću, jer je đilkoš mrtvi, ali bi mi trebalo smetati to što ima jedan njegov igrač u Klubu? Strašna logika..
Šta je sad miševi, pljuvanje Mešanovića koji je došao sedmicu prije početka lige, koji nije odradio pripreme i koji se uklopio u sivilo komplet ekipe? Kad je dolazio, bili su sami hvalospjevi, šta je sad? Već procijenili da nije kvalitet, da je odron i već mu vagate platu?
letite opet rudu, nemojte čekati onaj famozni "teren". Šta će biti tek ako se Cmiljanić pokaže bolje od Jasmina, pa to će havarija nastati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mešanović ima deb.ila menadžera koji je javno u komentarima na fb pisao visinu plate.Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:57Ma te forumske i portalske price o platama sto ono kazu moze biti, a i ne mora, pitanje je da li Mešanović ima toliku platu, cak je i u jednim novinama ili portalu bio clanak gdje on to porice, visinu te plate. Tesko mi je povjerovati da je Emir imao neki budzet za pojacanja, a doveo Cmiljanica i u zadnji momenat Mesanovica za kojeg sam opet uvjeren da ce proraditi, valjao je on ovde i u Čeliku i u Zrinjskom, e sad sto mu je onaj kamatar menadzer to je druga strana medalje. A sto se Uprave tice jbg, sa ovim investitorima nakotilo se tu dosta uhljeba istina, ali eto mnoge amnestiramo (a i da hocemo ne mozemo nista, imamo vlasnika koji o tome odlucuje) zarad rezultata i trofeja.
Eh sad, srat npr Emiru zbog Mešanovića i Sušića naprimjer je bezveze kad smo i mi svi navijači bili u delirujumu zbog njihovog dolaska. Dobar CV, dokazali se u boljim ligama itd. U tom slučaju, bar ja, ću zamjerit igračima ako se ne pokažu bar donekle kao pojačanja.
Ono što se Emiru treba zamjerit su naprimjer igrači tipa Zinedin, Cmiljanić ako se ne pokaže itd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nasima ''novinarima'' ni ja ne vjerujem ali vjerujem slovencima a i oni su to objaviliOsttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:57Ma te forumske i portalske price o platama sto ono kazu moze biti, a i ne mora, pitanje je da li Mešanović ima toliku platu, cak je i u jednim novinama ili portalu bio clanak gdje on to porice, visinu te plate. Tesko mi je povjerovati da je Emir imao neki budzet za pojacanja, a doveo Cmiljanica i u zadnji momenat Mesanovica za kojeg sam opet uvjeren da ce proraditi, valjao je on ovde i u Čeliku i u Zrinjskom, e sad sto mu je onaj kamatar menadzer to je druga strana medalje. A sto se Uprave tice jbg, sa ovim investitorima nakotilo se tu dosta uhljeba istina, ali eto mnoge amnestiramo (a i da hocemo ne mozemo nista, imamo vlasnika koji o tome odlucuje) zarad rezultata i trofeja.Covid19 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:45Pare za pojacanja smo imali. Pa samo mesanovica placamo 20 000 mjesecno, za te pare u ovoj krizi si mogao dovesti duplo boljeg igraca i bez kamatara i uhljupa husare. Dug su nabili ovi boldirani za koje takodje imamo pare da ih placamo. A otjeran je rumeni i ''mirna bosna''Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:38
Kako života ti, kad smo nabili poreznog duga 820 hiljada maraka koji otplacujemo na reprogram sto je u emisiji Bordo sedmica potvrdio i ovaj novi
"prezident" Kasum, pa kašnjenja oko plata, varate se ako mislite da smo mi u ovoj korona krizi ostali neokrznuti.
Da smo slabiji nego na jesen to je i logicno odlaskom dva najbolja igraca, razloge nedovodjenja adekvatne zamjene treba traziti od SD i da li je imao finansijske uslove za to, ali pazi da nam ne odgovore na ta pitanja.
Nas sd se izgleda opasno poceo ugradjivati u ugovore sa likovima poput husare.Sarajevo 29-letnemu napadalcu ponudilo enake finančne pogoje kot jih je imel tudi v štajerski prestolnici. Spomnimo, njegov agent je pred meseci razkril, da Mešanović v Mariboru služi 120 tisoč evrov na leto.
Ja ne znam da li je neko pratio pripremne i vidio malog Ramića kako igra u sredini..Toliko borbenosti i mozga odavno nisam vidio
This time next year, we'll be millionaires!
- Osttribine
- Kontakt:
Isti oni sto objavise i za onog Matavža i Kronavetera da dolaze u naš klubCovid19 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:28
Nasima ''novinarima'' ni ja ne vjerujem ali vjerujem slovencima a i oni su to objavili
Nas sd se izgleda opasno poceo ugradjivati u ugovore sa likovima poput husare.Sarajevo 29-letnemu napadalcu ponudilo enake finančne pogoje kot jih je imel tudi v štajerski prestolnici. Spomnimo, njegov agent je pred meseci razkril, da Mešanović v Mariboru služi 120 tisoč evrov na leto.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Iskren da budem ja na ovim portalima na fb nisam vidjeo uopste komentare Husarine vezano za Mešanovića, a pogotovo za visinu plate, ako mi je promaklo, do mene je onda. Ma naravno da smo bili u deliriju, Mešanović je za sada tanko odigrao, ali kao sto napisah u komentaru maloprije, vjerujem da ce se popraviti, nije on zaboravio igrati lopte niti je ova liga za igraca njegovog kalibra zahtjevna. Sto se Sušića tice, bojim se da smo tu izvisili, nikako da neku konstantu uhvati, bljesne jednu dvije partije pa ga nema nigdje, pa povreda i tako u krug, od njega smo svi vise ocekivali, ali hajde, ako se ne popravi u ovoj godini ne znam gdje ce moci naci angazman za nastavak karijere.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:25Mešanović ima deb.ila menadžera koji je javno u komentarima na fb pisao visinu plate.Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:57Ma te forumske i portalske price o platama sto ono kazu moze biti, a i ne mora, pitanje je da li Mešanović ima toliku platu, cak je i u jednim novinama ili portalu bio clanak gdje on to porice, visinu te plate. Tesko mi je povjerovati da je Emir imao neki budzet za pojacanja, a doveo Cmiljanica i u zadnji momenat Mesanovica za kojeg sam opet uvjeren da ce proraditi, valjao je on ovde i u Čeliku i u Zrinjskom, e sad sto mu je onaj kamatar menadzer to je druga strana medalje. A sto se Uprave tice jbg, sa ovim investitorima nakotilo se tu dosta uhljeba istina, ali eto mnoge amnestiramo (a i da hocemo ne mozemo nista, imamo vlasnika koji o tome odlucuje) zarad rezultata i trofeja.
Eh sad, srat npr Emiru zbog Mešanovića i Sušića naprimjer je bezveze kad smo i mi svi navijači bili u delirujumu zbog njihovog dolaska. Dobar CV, dokazali se u boljim ligama itd. U tom slučaju, bar ja, ću zamjerit igračima ako se ne pokažu bar donekle kao pojačanja.
Ono što se Emiru treba zamjerit su naprimjer igrači tipa Zinedin, Cmiljanić ako se ne pokaže itd..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni je iskreno drago što imamo mogućnost dat veliku platu i uopšte mi to ne smeta.Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:53Iskren da budem ja na ovim portalima na fb nisam vidjeo uopste komentare Husarine vezano za Mešanovića, a pogotovo za visinu plate, ako mi je promaklo, do mene je onda. Ma naravno da smo bili u deliriju, Mešanović je za sada tanko odigrao, ali kao sto napisah u komentaru maloprije, vjerujem da ce se popraviti, nije on zaboravio igrati lopte niti je ova liga za igraca njegovog kalibra zahtjevna. Sto se Sušića tice, bojim se da smo tu izvisili, nikako da neku konstantu uhvati, bljesne jednu dvije partije pa ga nema nigdje, pa povreda i tako u krug, od njega smo svi vise ocekivali, ali hajde, ako se ne popravi u ovoj godini ne znam gdje ce moci naci angazman za nastavak karijere.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:25Mešanović ima deb.ila menadžera koji je javno u komentarima na fb pisao visinu plate.Osttribine je napisao/la: ↑25 mar 2021, 16:57Ma te forumske i portalske price o platama sto ono kazu moze biti, a i ne mora, pitanje je da li Mešanović ima toliku platu, cak je i u jednim novinama ili portalu bio clanak gdje on to porice, visinu te plate. Tesko mi je povjerovati da je Emir imao neki budzet za pojacanja, a doveo Cmiljanica i u zadnji momenat Mesanovica za kojeg sam opet uvjeren da ce proraditi, valjao je on ovde i u Čeliku i u Zrinjskom, e sad sto mu je onaj kamatar menadzer to je druga strana medalje. A sto se Uprave tice jbg, sa ovim investitorima nakotilo se tu dosta uhljeba istina, ali eto mnoge amnestiramo (a i da hocemo ne mozemo nista, imamo vlasnika koji o tome odlucuje) zarad rezultata i trofeja.
Sušić i Mešanović su igrači koji sa svojim CV-om itekako pojačanje za nas, gledajući samo CV i zbog toga smo svi bili u ekstazi kad su dolazili, prvi nas je pomalo razočarao, drugi je tek došao i niko ga aman zaman ne kritikuje osim Tobeta tj trenutno je Covid19. Suludo je kritikovat i tjerat igrača koji je tek došao. Niko to ni ne radi samo su se neki upalili zbog jednog čovjeka kojem to smeta, ja druge nisam primjetio. Jest bilo pisanja da je slabo odigrao ove utakmice KAO I SVI, ali pojedinačne kritike prema njemu, osim Tobeta, nisam pročitao a stvori se atmosfera kao da ga svi kritikuju.
FK Sarajevo
Odlicno pitanje ahbabu, nek si ga to pitao. Zdravlje je najvaznije i treba ga dobro cuvati. Nadam se da je alfred zdrav i da ce tako i ostati, da mu se stanje nece iznenada pogorsati zbog yebenog foruma. Inace mnogo je pametan i uljudan forumas, uvjek pazi sta i kome pise, ne vrijedja, ne spama i tako to. Steta bi bilo izgubiti ga sa foruma.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 mar 2021, 15:02AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:30
Kako ti je loš taj neki sarkazam, preloše, činjenice su tu.
Pametnom dosta!
Hahahahahahahaha evo šta rekoh dok sam pisao, odmah priča o sarkazmu, čoporski je to već uhodano.![]()
Kako zdravlje ?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
znači Hebib,Salčin,Dal,Tino
odranije Islamović,Ahmetović
vjerovatno ćemo koristiti Duleta na oba beka, nadam se da će ovi omladinci biti spremni kad ih ubacimo
sigurno i Oremuš bi mogao biti pomjeren sa beka
sad imamo samo Zinedina kao ofanzivnog veznog, i još možemo Mešanovića i Krleta tu koristiti
treba nam bekova za lijeka....ili nova postavka bez bekova
vjerovatno ćemo koristiti Duleta na oba beka, nadam se da će ovi omladinci biti spremni kad ih ubacimo
sad imamo samo Zinedina kao ofanzivnog veznog, i još možemo Mešanovića i Krleta tu koristiti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sad valja dreždati protiv Kostarike, da se Pidro ne povrijedi. Inace, Krle je na programu veceras u Rumuniji, a Peci u ponedjeljak u Crnoj Gori 

Sto se postidio,skroman skroz vidis fin insan.
De Pidroni malo muški drekni,nabij tog Kolasinca punim reci ja od danas igram ovdje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nadam se da ce sad napokon dati Zinedinu da uveze nekoliko nastupa. Tino ce biti spreman za Siroki Brijeg. Jedino mozda Pejovic pocne zbog cuvanja Tine za daljnje utakmice.Denchi je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:22znači Hebib,Salčin,Dal,Tino
Cisto sumnjam da ce se prelaziti na novu postavku, posebno bez bekova, ima desno Oremus, Hodzic 2x i lijevo Pidro, Hodzic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
https://www.klix.ba/sport/nogomet/bivs ... k+status
Auf kakva je spica svojevremenom bila kad se provlacio da ce potpisati za nas,nekad 2010 ja mislim u eri Blekica.
Gledaj na koju ga stranu put nanese
Auf kakva je spica svojevremenom bila kad se provlacio da ce potpisati za nas,nekad 2010 ja mislim u eri Blekica.
Gledaj na koju ga stranu put nanese

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/kucukovic- ... vore/42129miky_hz je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/bivs ... k+status
Gledaj na koju ga stranu put nanese![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka