Zip je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:00
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:58
BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:41
Ma Dal bi opet pao u drugi plan povratkom Handžića, Velkoskog svakako. Da je bila "jača" utakmica, odnosno da je umjesto Krupe bila jača ekipa, vjerujem da Dal ne bi dobio priliku već bi tu bio Pejović.
Ja se ibretim kako ti nisi trener u kakvom premjerligasu bar. Steta je da toliko znamje bude neiskoristeno.
On je sef strucnog stozera Fk Siux Lukavac
Da je srece mi bi slusali sta on prica, jer trenutno samo srece imamo. Sa ovakvim strucnjakom sreca nam nebi bila potrebna.
ČINJENICE:
1. Željezničar - Sarajevo 0:0 - Dal 0 minuta
2. Sarajevo - Zrinjski 0:1 - Dal 0 minuta
3. Sarajevo - Zrinjski 1:0 - Dal 0 minuta
4. Široki Brijeg - Sarajevo 1:0 - Dal 0 minuta
1. utakmica:
Fanimo - Sušić - Velkoski
Handžić
UŠLI (Jukić)
2. utakmica:
Jukić - Sušić - Velkoski
Mešanović
UŠLI (Handžić, Milanović)
3. utakmica:
Fanimo - Mešanović - Hebibović
Handžić
UŠLI (Milanović, Velkoski)
4. utakmica:
Fanimo - Mešanović - Hebibović
Handžić
UŠLI (Mustedanagić, Sušić, Velkoski)
Sve četiri utakmice su bile protiv protivnika koji su jači od Krupe.
Velkoski je bio tu u 4/4 utakmice, Handžić u 3/4.
Ukupno minuta Dala u tim utakmica = 0, slovima NULA.
Povratkom Velkoskog i Handžića vraćamo se na "stare" postavke gdje je Dal klupa što se vidjelo u prve četiri utakmice.
Ovo nije moje izmišljanje niti neka stručna analiza, ovo su ČINJENICE. A i bez lažne skromnosti, mislim da sam veći stručnjak od vas.
A to što vi to ismijavate, preporučujem ipak da razgovoramo činjenicama.
Vi mislite da Dal ne bi pao u drug plan da se nije povrijedio? Ljepšlji je komentar napisati da vi to mislite i obrazložiti činjenice, baš bi me zanimale.
Ali ne, obzirom da ste ljigavci i da napadate svakog ko je ikad uputio ijednu kritiku, činjenično ne znate diskutovati.
Ovaj treći, SDA BOT, to je druga priča, njega neću citirat iz sažaljenja, kompleks je yebena stvar, jede ga već godinama.