FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
fabregas je smijesan postao , on nema brzine za staracki dom , a ne za ovakvu utakmicu , on moze igrati na sredini terena kad ima vremena i prostora , a protiv ovakvih ekipa on je nula , a pogotovo na ovoj nekoj poziciji lazne devetke. Messi sutnut desno , nije 2x dirnuo loptu , Neymar se nesto trudi al tanko je sve to.
Mascherano i Alves su katastrofa , Alves je rame uz rame sa Cescom po brzini , sjedi lik u napadu i dok dodje nazad 4x prosla , nije ni cudo sto je Marc mali ko stanga tanak koliko mora da pokrije za njega .
Obavezno mijenjati Alexisa za Cesca i nadati se najboljem .
Sto se mene tice , Atletico treba proci , ako ima nekih nogometnih bogova , trebaju proci i otici do kraja , ovakva igra i presing se ne vidja svaki dan .
Mascherano i Alves su katastrofa , Alves je rame uz rame sa Cescom po brzini , sjedi lik u napadu i dok dodje nazad 4x prosla , nije ni cudo sto je Marc mali ko stanga tanak koliko mora da pokrije za njega .
Sto se mene tice , Atletico treba proci , ako ima nekih nogometnih bogova , trebaju proci i otici do kraja , ovakva igra i presing se ne vidja svaki dan .
Pa čija je ideja bila prodavati Villu, i radi koga je prodan? I sad bi bio najbolji CF u Barceloni 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najbolja utakmica Ville za Barcelonu u njegovoj karijeri.
Frajer je mogao Ronalda ugrozit da je iskoristio zicere u ovom dvomecu.
Frajer je mogao Ronalda ugrozit da je iskoristio zicere u ovom dvomecu.
Pa Cesc uopste ne igra laznu devetku nego Messi. Kao sto rekoh, covjek je izgubljen na terenu jer je zrtva Martinove glupe postavke.Furymaker je napisao/la:fabregas je smijesan postao , on nema brzine za staracki dom , a ne za ovakvu utakmicu , on moze igrati na sredini terena kad ima vremena i prostora , a protiv ovakvih ekipa on je nula , a pogotovo na ovoj nekoj poziciji lazne devetke. Messi sutnut desno , nije 2x dirnuo loptu , Neymar se nesto trudi al tanko je sve to.
Iniesta i Messi su fkt uzasni, ja ne znam jel ovaj drugi imao tacno dodavanje
-
- Kontakt:
Fuj koji skup ološa na terenu.
Pinto - čovjek od 38 godina brani ovakvu utakmicu pa koji moron moraš biti da uradiš to i da staviš tog čovjeka da brani, mamu **** čitavoj upravi i treneru koji je na razini Roberta Jarnija što nisu doveli dostojnu zamjenu Valdesu
Alves - **** od igrača nemam ga potrebe više opisati ni za šta nije potreban il griješi il vraća loptu nazad da ubace koga sa tribina bolje bi odigro
Bartra - idi u **** materinu dijete, sramota je da ovakav igrač bude član Barce
Mascherano - samo u Barceloni se od zadnjeg veznog koji je visok 140cm pravi štoper to je vrhunac gluposti i nema dalje
Xavi - što prije u penziju to bolje jedan od najgorih na terenu
Iniesta - igra samo sa loptom u svakom duelu biva pojeden
Messi - jedan od glavnih krivaca za ispadanje mašio 2 100% šanse nabijem ga na **** više bolje ga prodati za 500m ako mu se ne igra koga **** više
Fabregas - i na kraju igrač koji je svojim dolaskom uništio Barcelonu i otjerao Guardiolu igrač koji od kako je došao sve je krenulo nizbrdo prvo od one formacije 3-4-3 do ovoga sada, dalje igrač koji nosi broj 4 i igrač koji je u Arsenalu igrao na poziciji zadnjeg veznog u Barceloni igra napadača i to najisturenijeg pa to ne bi ni najgluplji čovjek na svijetu napravio.
Martino - moron samo mi nije jasno ko ovu **** dovede na klupu, nije mi jasna njegova savršena taktika ubacivanje na 2 igrača koji su visoki metar i žilet, kakav skup ološa ne gleda mi se više treba se ugledat na Atletico kakva borba i što prije dovesti igrače kao što su Gabi, Raul Garcia koji će poginut na terenu a ne šetat se ko Xavi, Messi, Iniesta, Fabregas. Sreća je što nije 5:0 za Atletico.
Pinto - čovjek od 38 godina brani ovakvu utakmicu pa koji moron moraš biti da uradiš to i da staviš tog čovjeka da brani, mamu **** čitavoj upravi i treneru koji je na razini Roberta Jarnija što nisu doveli dostojnu zamjenu Valdesu
Alves - **** od igrača nemam ga potrebe više opisati ni za šta nije potreban il griješi il vraća loptu nazad da ubace koga sa tribina bolje bi odigro
Bartra - idi u **** materinu dijete, sramota je da ovakav igrač bude član Barce
Mascherano - samo u Barceloni se od zadnjeg veznog koji je visok 140cm pravi štoper to je vrhunac gluposti i nema dalje
Xavi - što prije u penziju to bolje jedan od najgorih na terenu
Iniesta - igra samo sa loptom u svakom duelu biva pojeden
Messi - jedan od glavnih krivaca za ispadanje mašio 2 100% šanse nabijem ga na **** više bolje ga prodati za 500m ako mu se ne igra koga **** više
Fabregas - i na kraju igrač koji je svojim dolaskom uništio Barcelonu i otjerao Guardiolu igrač koji od kako je došao sve je krenulo nizbrdo prvo od one formacije 3-4-3 do ovoga sada, dalje igrač koji nosi broj 4 i igrač koji je u Arsenalu igrao na poziciji zadnjeg veznog u Barceloni igra napadača i to najisturenijeg pa to ne bi ni najgluplji čovjek na svijetu napravio.
Martino - moron samo mi nije jasno ko ovu **** dovede na klupu, nije mi jasna njegova savršena taktika ubacivanje na 2 igrača koji su visoki metar i žilet, kakav skup ološa ne gleda mi se više treba se ugledat na Atletico kakva borba i što prije dovesti igrače kao što su Gabi, Raul Garcia koji će poginut na terenu a ne šetat se ko Xavi, Messi, Iniesta, Fabregas. Sreća je što nije 5:0 za Atletico.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Barceloni u ovom trenutku najmanje treba centarfor kojem treba duplo vise zicera nego Benzemi da zatrese mrezu.Toxicity je napisao/la:Pa čija je ideja bila prodavati Villu, i radi koga je prodan? I sad bi bio najbolji CF u Barceloni
Nevjerovatno koji je nedojebani placenik ovaj Messi. Hajd sto ofulao onakve dvije sanse, nego sto se uopste ne otkriva i ne trci. A nije da se sad moze vaditi na bunker, jer ne igra u sredini.
Alvesu nema pomoci, nabiti nogom sto prije. Nedojebani Adrian, koji odigra citavu tekmu mjesecno mu djecu pravi.
Mascherano totalno pogubljen, tek se kasnije malo izvadio.
Tata ne moze nadjebati Zalizanog to je vec jasno.
Vezni red nula bodova. Jedino Neymar igra. Samo ne znam otkud im ideja da ce proci dalje ako se budu setali ovako. Ako sad ne pocnu igrati fudbal, ne znam kad ce.
Alvesu nema pomoci, nabiti nogom sto prije. Nedojebani Adrian, koji odigra citavu tekmu mjesecno mu djecu pravi.
Mascherano totalno pogubljen, tek se kasnije malo izvadio.
Tata ne moze nadjebati Zalizanog to je vec jasno.
Vezni red nula bodova. Jedino Neymar igra. Samo ne znam otkud im ideja da ce proci dalje ako se budu setali ovako. Ako sad ne pocnu igrati fudbal, ne znam kad ce.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne kontam samo sto svakih 5 minuta cujem skandiranje messiju od strane barcinih navijaca,na osnovu cega 

Sretno zmajevi!!
Pa valjda hoce da ga probode, da skonta covjek da igra yebenu utakmicu...ali džabe sve, boli njega hašim trenutno za Barcu, bitno je doci što spremniji na SPMARCELO je napisao/la:Ne kontam samo sto svakih 5 minuta cujem skandiranje messiju od strane barcinih navijaca,na osnovu cega

Kralju vjerovatno si zamijenio Adriana sa Villom, Villa je iz teške situacije samo jednu prečku pogodioDonnie Darko je napisao/la:Barceloni u ovom trenutku najmanje treba centarfor kojem treba duplo vise zicera nego Benzemi da zatrese mrezu.

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Messi trebao si je odmah sutat a ne driblat. Koji flopovi.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako mi s ovakvom "igrom" nekako prodjemo veceras (u sta cisto sumnjam), nakon sto je jedna Borussia s onakvom igrom ispala sinoc...to ce biti takva fudbalska nepravda, mozda najveca u historiji lige prvaka...
P.S. Cisti penal nije sviran Atleticu...
P.S. Cisti penal nije sviran Atleticu...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 09 apr 2014, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Penal.
Kad messi nece da igra, kad iniesta grijesi, kad xavi prazan gol fuli..zdravo liga prvaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolji centarsut ima Avdija od Alvesa 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Bolji centarsut ima Avdija od Alvesa

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mamu li im cigansku.. Puj jbem vam, kako sam ljut. Jos ona moroncina od nazovisuca ne sudi cist penal za Atletico.
Pozdravi se Martino s klupom Barcelone jer dorastao za istu nisi.
Pozdravi se Martino s klupom Barcelone jer dorastao za istu nisi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
šta nam radi ova budala Alves...sve i jedan centaršut je pogrešan bio 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Koke siluje Alvesa jbt

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.