Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
a kud bas ove jade iz Munchena 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bit će gusto, ali malo veće šanse dajem Bavarcima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mislim da je ovo najbolje rjesenje i za vas i za nas,jer ko hoce nadjacati Real ili Bayern,to moze uciniti samo u dvomecu
Moje misljenje je da nema izrazitog favorita,sve su to nijanse,ali raduje sto ce ljubitelji nogometa uzivati u ovoj utakmici.
Za mene je najveci derbi Bayern-Real jos od malih nogu,tako da ce ovo biti pravi praznik
Neka bolji prodje i osvoji LP!!!

Moje misljenje je da nema izrazitog favorita,sve su to nijanse,ali raduje sto ce ljubitelji nogometa uzivati u ovoj utakmici.
Za mene je najveci derbi Bayern-Real jos od malih nogu,tako da ce ovo biti pravi praznik

Neka bolji prodje i osvoji LP!!!
Samo da ne budu penali

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gej lobi i kobasicari?Kawhi je napisao/la:Duel 2 najjaca forumska lobija
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Pa ne igra Barsa i Bayern.Donnie Darko je napisao/la:Gej lobi i kobasicari?Kawhi je napisao/la:Duel 2 najjaca forumska lobija
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekivan post. Mogao si se više potruditi.madridist je napisao/la:Pa ne igra Barsa i Bayern.Donnie Darko je napisao/la:Gej lobi i kobasicari?Kawhi je napisao/la:Duel 2 najjaca forumska lobija
Ocjena 2.5/5
- Centre forward
- Kontakt:
Mog'o si sačekat dan pred tekmu da to napišeš, jer sad nema nikakvog smisla, pusti par forumaša čiji su klubovi u polufinalu da razmijene koju pametnu a kasnije ćemo se vrijeđat'.Donnie Darko je napisao/la:Gej lobi i kobasicari?Kawhi je napisao/la:Duel 2 najjaca forumska lobija

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sta reci ,Sudar titana evropskog i svjetskog nogometa tekme za koje se zivi ,steta mozda bi bolje bilo da smo se u finalu nasli ali sta je tu je ocekuje fenomenalne obje tekme cak i bolje od 2012.
Evo jedan promo iz 2012 dok sta ne izadje sta novo
[youtube][/youtube]

momci ko vam je u opasnosti od kartona.
Evo jedan promo iz 2012 dok sta ne izadje sta novo

[youtube][/youtube]

momci ko vam je u opasnosti od kartona.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
- Kontakt:
Znam da su Alonso, Ramos, Illara i ima jos neko ali ne mogu se sad sjetiti a na mobu sam pa mi se ne da traziti ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Valjda se ramos ili pepe ozlijede prije polufinala,tako da budemo 30% jaci u odbrani 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:Valjda se ramos ili pepe ozlijede prije polufinala,tako da budemo 30% jaci u odbrani
[youtube][/youtube]

Ako Bayern prikaze igru kao i u dosadasnjem dijelu LP, prolaz Reala ne bi trebao doci u pitanje.
Nadam se da ce Real odigrati shodno imenu i reputaciji, da ce se pokusavati nadigravati u 180 minuta i pruziti nam spektakl.
Dosta je vise bilo bunkera i "otpora" na putu ka finalu. Ako nas neko moze izbaciti i pokazati sve mane koje trenutno imamo, to je Real.
Sretno i neka Bayern, pardon bolji.. prodje dalje.
Dosta je vise bilo bunkera i "otpora" na putu ka finalu. Ako nas neko moze izbaciti i pokazati sve mane koje trenutno imamo, to je Real.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Doduse i Real je puno pokazaogeoxx je napisao/la:Ako Bayern prikaze igru kao i u dosadasnjem dijelu LP, prolaz Reala ne bi trebao doci u pitanje.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Bayern@heart
- Kontakt:
Opet evropski klasik dueli ova dva tima uvijek su pružali nešto posebno tako i očekujem i sada.
Duel dvije trenutno najjače ekipe evrope kud ćeš ljepše polufinale
. Želim i Vama i Nama da uživamo u ovim utakmicama kao uvijek do sad kad su igrali Real i Bayern i nek u finale prođe onaj ko bude na terenu bolji.
Duel dvije trenutno najjače ekipe evrope kud ćeš ljepše polufinale

- anelbavarac
- Kontakt:
Ako Real bude igr'o kao u Dortmundu, crno vam se pise.geoxx je napisao/la:Ako Bayern prikaze igru kao i u dosadasnjem dijelu LP, prolaz Reala ne bi trebao doci u pitanje.
Atletico je jaca ekipa od Reala !Bayern@heart je napisao/la:Opet evropski klasik dueli ova dva tima uvijek su pružali nešto posebno tako i očekujem i sada.
Duel dvije trenutno najjače ekipe evrope kud ćeš ljepše polufinale. Želim i Vama i Nama da uživamo u ovim utakmicama kao uvijek do sad kad su igrali Real i Bayern i nek u finale prođe onaj ko bude na terenu bolji.
Johnny b, how much there is to see
Odmah da ti kazem,neceBadrHari je napisao/la:Nadam se da ce Real odigrati shodno imenu i reputaciji, da ce se pokusavati nadigravati u 180 minuta i pruziti nam spektakl.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
geoxx je napisao/la:Ako Bayern prikaze igru kao i u dosadasnjem dijelu LP, prolaz Reala ne bi trebao doci u pitanje.
Uz duzno postovanje realu ali vi do bvb niste imali postene jake tekme u lp da se ne lazemo .U vecini slucajeva u proslosti kada god su igrali ova dva diva za vecinu je real uvijek nekako bio tajni favorit ,ali medjusobni skor ova dva diva govori drugacije.
Bayern je do sada sto se tice nokaut faze igrao sa ekipama koje nisu mogle niti znaju igrati protiv bayerna ofanzivno, igrale su bunkere,vi niste taj tip momcadi niti znate igrati bunker ofanzivno ste orjentirani kao i mi sa slabijim odbranama ,Ofanziva vs ofanziva bice interesantno .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.