FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 04 maj 2011, 17:44

Zeba moze one fazone mozda na bajramskom turniru. Da sam Amar ne bih ga ostavio za iducu sezonu ja. A Lazare dokle vise?! Malo me nervira sto Amar nece da ubaci BILO KOGA umjesto Popovica. Potpuno je beskoristan. A nesto me strah da nam ga ne tutnu k'o Sloboda...
Osim - drugo ime za Želju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 18:24

rossoner je napisao/la:Zeba moze one fazone mozda na bajramskom turniru. Da sam Amar ne bih ga ostavio za iducu sezonu ja. A Lazare dokle vise?! Malo me nervira sto Amar nece da ubaci BILO KOGA umjesto Popovica. Potpuno je beskoristan. A nesto me strah da nam ga ne tutnu k'o Sloboda...
Dobar je dao gol, taman kad sam pomislio da ni na prazan gol ne možemo, konačno jedan racionalan potez, ali ovaj crveni komplikuje stvari.... ss.ba umro
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 04 maj 2011, 18:25

Kako smo samo namijestili crveni za Zebu , fuj hebem ti ovakvu ligu :evil:
Željezničar za život cijeli !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 maj 2011, 18:32

Steta zbog crvenog, ali dobro igraju sa 10 igraca. Visca imao 3-4 dobre prilike steta sto nije povisio rezultat.

Samo da mi pobjedimo do kraja. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 04 maj 2011, 18:34

Elegant je napisao/la:Steta zbog crvenog, ali dobro igraju sa 10 igraca. Visca imao 3-4 dobre prilike steta sto nije povisio rezultat.

Samo da mi pobjedimo do kraja. 8-)
i rudar ;)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 04 maj 2011, 18:38

ja prodaje u rudaru bas nemate srece

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 18:39

Silkoni je napisao/la:ja prodaje u rudaru bas nemate srece
Nećemo mi o prodaji k'o neki...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 04 maj 2011, 18:41

Hawking je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:ja prodaje u rudaru bas nemate srece
Nećemo mi o prodaji k'o neki...
uredu je :D

no_respect
Kontakt:

Post Postao/la no_respect » 04 maj 2011, 18:42

kakva prodaja ??

71. min - Velika prilika za Rudar, ali je Džafić uzdrmao prečku. Sreća na strani Borca

mozda je lik namjerno precku pogodio :mrgreen:
lijepo je i u Banovicima :))

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 04 maj 2011, 18:44

Avanes je napisao/la:Termin je usran eto sto tako malo navijaca, ljudi rade vjerovali ili ne u ovoj drzavi.
Tako da nam je sjediti pored monitora ili naci kakav link za radio :mrgreen:

Jarane rade i u drugim zemljama pa opet bude pun stadion stas reci za engleze kada igraju u 13:45 odnosno kod njih 12:45 pa stadion pun. U nas ti je koliko je atraktivan protivnik toliko ljudi i dodje, malo je onih koji su redovni.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 18:44

no_respect je napisao/la:kakva prodaja ??

71. min - Velika prilika za Rudar, ali je Džafić uzdrmao prečku. Sreća na strani Borca

mozda je lik namjerno precku pogodio :mrgreen:
Kao što rekoh, mi ne pričamo o prodaji i namještanju, to su odlike navijača nekih drugih klubova...

EDIT: Fantastičan gol Bešlije!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 maj 2011, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

Glory glory Man United!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 maj 2011, 18:46

2 : 0 Besliija :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 18:57

Pobijediše i Borac i Sarajevo, tako da nam je izostanak ove pobjede mogao bespotrebno zakomplikovati priču oko druge pozicije, a ako ne izgubimo u derbiju mislim da je ta priča završena... što se tiče borbe za titulu, mi bismo morali do kraja dobiti sve, a Borac kiksati u Gradačcu (ili kod kuće, što će biti teže) i uz našu dovoljnu pobjedu protiv njih to bi se desilo... ipak, situacija je sve teža, ali vidjećemo...

Glory glory Man United!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2011, 19:04

Ma ljudi, prestanite razmisljat o tituli i neke sheme pravit, u jednu ruku je i bolje što (ne)ćemo titulu osvojit, sa ovim timom bi doživjeli blamažu i to sami znate, dok vec u Europa Ligi ,možemo uraditi nešto uz 2-3 dobra pojačanja ...tekma protiv Slavije onako rutinski, pomalo dosadno i monotono, sve u svemu bodovi su tu, prelijep gol Bešlije kao i zebe ..
Sad se okrećemo DERBIJU, nadam se da će Bešo igrat ...mislim da bi to trebalo ovako izgledati..

ŠEHA
Marković -Nijema -Vasilić -Radovanović
Beša -Svraka- Stančeski -Ćulum -Višća
****************Popović*************

dobro je sto ce Mirko igrat jer nam je gotovo na svakom derbiju bila promaha na lijevoj strani, možda Višća i stančeski zamjene strane, a da beše uđe u sredinu, sve u svemu AMAR ZNA! Možda i višća tu bude u ulogi Zebe ...veliki je hendikep sto nece zeba igrat, ali mislim da nebi mogo meda, jer bi mu flaster opalili neki od igrača sarajeva nebi mogo disat ...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 19:07

Ti prestani razmišljat o tituli i razmišljaj ako hoćeš i o koridi u Čevljanovićima, ali nemoj govoriti ostalim šta da misle...

@neutralan__ Nyema ima 25 godina...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 maj 2011, 19:09, ukupno mijenjano 3 puta.

Glory glory Man United!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 maj 2011, 19:07

Dobra utakmica,2 lijepa gola,samo pokvari onaj crveni sve.Odbrana vam je perfektna Vasilic-Nyema.Manijaci se najvise culi kad su psovali sudiji mater. :D
Koliko Nyema ima godina?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 maj 2011, 19:08

onako igra dosadna, steta sto Zeba dobi crveni bit ce tesko na derbiju bez njega. Posjeta smijesna.
ah da sudije opet za nas navijale :mrgreen:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 maj 2011, 19:09

haxonja je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Termin je usran eto sto tako malo navijaca, ljudi rade vjerovali ili ne u ovoj drzavi.
Tako da nam je sjediti pored monitora ili naci kakav link za radio :mrgreen:

Jarane rade i u drugim zemljama pa opet bude pun stadion stas reci za engleze kada igraju u 13:45 odnosno kod njih 12:45 pa stadion pun. U nas ti je koliko je atraktivan protivnik toliko ljudi i dodje, malo je onih koji su redovni.
i u kini jedu pse.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 maj 2011, 19:12

Hawking je napisao/la:Pobijediše i Borac i Sarajevo, tako da nam je izostanak ove pobjede mogao bespotrebno zakomplikovati priču oko druge pozicije, a ako ne izgubimo u derbiju mislim da je ta priča završena... što se tiče borbe za titulu, mi bismo morali do kraja dobiti sve, a Borac kiksati u Gradačcu (ili kod kuće, što će biti teže) i uz našu dovoljnu pobjedu protiv njih to bi se desilo... ipak, situacija je sve teža, ali vidjećemo...
Treba znati kad treba odustati :mrgreen: j.e.b.o ligu ja bih stavio ove mladje da igraju sve do kraj sezone j.e.b.o i derbi i tu bi djecu stavio al bi izasli odmorni i naspanovi za finale kupa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 maj 2011, 19:12

Podosta smo se ispromasivali, mogli smo dati barem jos 2 gola. Stav koji imam vec pola godine da je Lazar skoro pa neprimjetan i nekoristan na terenu jos drzim. Ne znam zasto taj covjek igra u Zelji. Ali Amar zna, ja ne moram znati ali smijem se barem pitati i ibretiti... Lijepe smo golove dali. A PATRICK NYEMA !!! Sta reci... Pa vjerovatno zadnje 2-3 tekme nas najbolji igrac! Da hoce ostati. Beslija fino igrao-kapitenski.Sehic opet dobar na golu. Vasilic solidan kao i Markovic. Radovanovic meni bio los. Visca osim brzine nije nista specijalno pokazao, los je suter. Stanceski meni dobar, dosta siguran ali je dobio samo poluvrijeme. Jamak los. On mi je poput Elvira Colica. Zeba nekako u prvom poluvremenu se puno namjestao i dugo cekao na sut ili da doda loptu. Da su svi onako srcani, brzi i cvrsti kao Nyema ja bih bio prezadovoljan i tad bih se nadao nekom uspjehu u Evropi. Ovako nas jedino Amar znanjem moze pogurati.
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.