Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
njegov nivo je turski treceligas, ocekujem ga tu uskoro
al ko zna mozda ga jos marsej zeli hahaha
al ko zna mozda ga jos marsej zeli hahaha
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
E moj Pape haman ti se kasete zapetljale. Cuj izgubio kralj 4:1 od trenera zene, e moj crni Safete. Sad vide svi koje je on smece od trenera, i kakvu smo zlatnu generaciju imali koja je unatoc majmunu od trenera nas odveda na WM.bhsport je napisao/la:Sad je slobodan da preuzme Galatu, Barsu ili klupu Irana, ovo je ciljano uradjeno jer mu je Evian dosadio, a ako propadnu velike ponude, uvijek se bolje boriti za vrh u trecoj ligi nego za opstanak u drugoj.bhfanatic14 je napisao/la:Propade necaku transfer![]()
to bi puno znacilo nasoj repci da se razvije necak ali sta se moze..sad ces ti u glavni grad, u red star paris ili kod avde u kebapspor!
Doduse mozda ga Ajduk dovede.
Aleeee Papkeeee, govedospor te ceka
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nema veze sto ga je curica otresla, obuko je i on suknjicu
Pocetak sunovrata, a mislio je vladati desetljecima, dozivotni selektor. O kako se samo vraca u zivotu.

Pocetak sunovrata, a mislio je vladati desetljecima, dozivotni selektor. O kako se samo vraca u zivotu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Valjda nade ubrzo kakav posao.
I ja se nadam, treba nesto ljudima u zivotu da ih barem malo nasmije.club21 je napisao/la:Valjda nade ubrzo kakav posao.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Sad je slobodan da preuzme Galatu, Barsu ili klupu Irana, ovo je ciljano uradjeno jer mu je Evian dosadio, a ako propadnu velike ponude, uvijek se bolje boriti za vrh u trecoj ligi nego za opstanak u drugoj.bhfanatic14 je napisao/la:Propade necaku transfer![]()
to bi puno znacilo nasoj repci da se razvije necak ali sta se moze..sad ces ti u glavni grad, u red star paris ili kod avde u kebapspor!
Doduse mozda ga Ajduk dovede.
Aleeee Papkeeee, govedospor te ceka

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Treba tuzit Galatu sto nisu bili dovoljno konkretni. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- The_Target
- Kontakt:
Evo ako nisu culi u Barceloni, spreman je za dnevnu porciju srnecih da bude kouĆ
Rođeni brato
Je li sam dao ostavku ili je opet dobio nogu u dupe?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za ovo treba imati obraz.Pivopija je napisao/la:Je li sam dao ostavku ili je opet dobio nogu u dupe?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pape heroj a ne zločinac 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kakvo pitanje..ti bogam ko da ne znas sajuPivopija je napisao/la:Je li sam dao ostavku ili je opet dobio nogu u dupe?

sljedeca stanica Olimpik...s Otoke
Idemo Safete pravac Old Trafford

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iranci već napunili kredit, u nadi da će se Safet javiti ovaj put.
otjerase covjeka, a jos je dosta bodova u igri
i to zena ga izula iz opanaka. ponizila ga s 4 gola za poluvrijeme........gdje su ti borci za muska prava

i to zena ga izula iz opanaka. ponizila ga s 4 gola za poluvrijeme........gdje su ti borci za muska prava

Kada je preuzeo Evian svi smo mu davali sanse najvise do nove godine, ali debelo smo se zeznuli, docekao Sajo i 10 dana u januaru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Safet Susic zagonetan: Iznenadio me je kvalitet druge Francuske lige.
Jbg, u jednu ruku i zao mi je, ali nazalost, takvih je trenerskih kvaliteta (jako limitiranih), tako da...
Jbg, u jednu ruku i zao mi je, ali nazalost, takvih je trenerskih kvaliteta (jako limitiranih), tako da...
Pivopija je napisao/la:Kada je preuzeo Evian svi smo mu davali sanse najvise do nove godine, ali debelo smo se zeznuli, docekao Sajo i 10 dana u januaru.

Jbg neznanje i nestrucnost i neprofesionalizam izadju na vidjelo kad tad. Ja sam njemu samo na jednoj stvari zahvalan, a to je tokom tog perioda dok je repku vodio sto je donio neku nafaku sa sobom. Bio je nafakas nevidjen. Igrali smo mi dobro i za vrijeme Bake Sliskovica, ali kad se sjetim kakvog smo peha tad imali. Ta luda sreca je krenula prvo sa lakim protivnicima koje smo izvukli presla dalje s onom stativom sto je nemoguce bilo go profulat u Grckoj Gekasa na pocetku tekme i kulminirala sa Hajrovicem u Slovackoj.
On je donio to parce lude srece sto nam je vazda falilo, to veze nema s trenerskom strucnosti, jednostavno ili si nafakas ili nisi, ali eto nas Sajo je neradnik u dusi i to mu se sad obilo od glavu. Ne moze se samo na sreci jahat.
Pored svih govedjih epiteta prema doticnom zelim mu da nadje brzo poso makar u 2. turskoj ligi, ako nista da nas zabavlja

Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.