FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 00:15

Ne mislim da je Xavi zamjenjiv kao Xavi, ali imam osjecaj da on moze i tu poziciju dobro da odradi. Dobro barata loptom i ima dobar pregled prostora. Neki mi je osjecaj da se osim Alena (mlad) trazi jos neka zamjena za Xavia legendu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 apr 2014, 00:21

bparena je napisao/la:Ne mislim da je Xavi zamjenjiv kao Xavi, ali imam osjecaj da on moze i tu poziciju dobro da odradi. Dobro barata loptom i ima dobar pregled prostora. Neki mi je osjecaj da se osim Alena (mlad) trazi jos neka zamjena za Xavia legendu.
Xavijevu poziciju ?

Jel' se salis ? Pa tu poziciju Messi ne moze igrati a kamoli Rojs.Tipicno moderno krilo koje ulazi u sredinu...

Alen i ako bude stasao u vrhunskog igraca igrat ce krilnu poziciju.Slican je igrac Silvi a znamo da takve u Barci sa rasirenim rukama cekaju jer je meljanje lopte osnovni uslov za pregovore i moguci transfer :mrgreen:

Xavijev nasljednjik se jos nije pojavio , vjerujem da se jos nije ni rodio.Ako bude ikada igrac njegovog kalibra igrao u Barceloni on ce biti produkt La Masije.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 00:24

Rodio se ne rodio imam osjecaj da se trazi zamjena. Zbog toga su svi "tehnicari" na oku pa i nas Pjana. Samo da prvo vidimo ovo oko suspenzije za Barcelonu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 apr 2014, 00:26

E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju. :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 apr 2014, 00:29

bparena je napisao/la:Rodio se ne rodio imam osjecaj da se trazi zamjena. Zbog toga su svi "tehnicari" na oku pa i nas Pjana. Samo da prvo vidimo ovo oko suspenzije za Barcelonu.
Ma nema to veze tehnicar ili krampa.

Barci treba igrac koji ima nemoguc radijus kretanja kao sto je imao Xavi i igrac koji ce razmisljati 3 passa unaprijed.

Moze se naci dobra zamjena , nikako igrac kalibra Xavija.U posljednja 2 mjeseca Xavi mi igra sve bolje i bolje.Odlicno se krece , odlicno kombinuje ali nema tog zadnjeg pasa sto na zalost nije njegova krivica vec krivica komplet sistema koji se podredio Messiju tako da igraci jako rijetko traze lopte iza odbrane protivnika.Igra je procitana , sve sto je ostalo Barci je motivacija i znanje da su najjaca ekipa na Svijetu.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 apr 2014, 00:31

joj bparena popravi mi noc :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 00:32

geoxx je napisao/la:E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju. :lol:
Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol. Ovo nije samo moje misljenje - zivi bili pa vidjeli. ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 apr 2014, 00:33

Kad čitam postove o raznim transferima tačno poželim da ne bude ništa od one žalbe i da ostane na znazi suspenzija.
Don't hate what you don't understand.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 apr 2014, 00:35

bparena je napisao/la:
Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol.
Svrha svega je da Rojs vokacijski ne moze igrati Xavijevu poziciju.Kako ce gurati krilo da ti igra playmakera ?

Pa toj poziciji Messi ne bi odgovorio zadovoljavajuce u Barceloni a kamoli Rojs.Pricamo o najjacoj/najranjivijoj pozociji u Barceloninom sistemu i ti bi kao probao sa Rojsom.Svasta :crazy:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 apr 2014, 00:35

bparena je napisao/la:
Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol.
Ima i Messi mozak a vala i Iniesta pa ga ne bi mogli zamijeniti. Daj ba kakav Reus. Njega nisu u stanju zamijeniti najbolji centralni veznjaci svijeta a ti spominjes Reusa koji je krilo. :thumbup:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 00:36

xaviesta je napisao/la:Kad čitam postove o raznim transferima tačno poželim da ne bude ništa od one žalbe i da ostane na znazi suspenzija.
Nama problem pravi madridski klub ali ne oni kopitari sto ih jasemo vec ovi sto su na prvom mjestu. Suspenzija nije OK ako ostane samo na Barceloni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 apr 2014, 00:38

ja ne znam šta sutra ocekivati :? nema blage veze :hmmmmm: jer Atletico je potpuno nepredvidiva ekipa...uvijek neko iskoci ko može riješiti prolaz (Diego nam je zabio golcinu na Campu).
Najavljuje se ista postavka i formacija sa Cescom na F9, šta Tata hoce sa tim forsiranjem to ni njemu nije jasno :shock:
Napominjem da moramo napasti i dati gol što prije....ako ga prvi primimo, ispadamo 99%

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 00:42

Ako Atletiko zaigra kao na NC mogu da se halale sa prolazom. Onda ce Barca zabiti jedan i onda je sve egal.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 apr 2014, 00:49

samo nek daju sve od sebe i proći će, od šetanja nema ništa
Atletico je dobio 6 žutih u prvoj utakmici, ako budu igrali slično ne gine im crveni... rijetko kad ekipa dobije toliko žutih a ni jedan crveni
Ako oni prođu dalje navijam za njih do kraja.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 apr 2014, 00:53

bparena je napisao/la:Ako Atletiko zaigra kao na NC mogu da se halale sa prolazom. Onda ce Barca zabiti jedan i onda je sve egal.
Atletico vec ima povoljan rezultat, nemaju potrebe da srljaju i cekat ce nas na polukontre i kontre - a to im je specijalnost koja je dovedena na vrhunski nivo (za to skidam kapu Simeoneu).
Ja mislim da mi sutra moramo obavezno zabiti u prvom poluvremenu, što prije to bolje.... ako mislimo ganjati prolaz.....bude li se taktiziralo i cekalo drugo poluvrijeme, to je pušiona sigurna.
Jer odbrana na celu sa klaunom Pintom ce sigurno primiti sutra.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 apr 2014, 00:54

ma momci opusteno , sutra pobjeda i u polufinalu idemo na chelsea , kao i obicno .

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 apr 2014, 03:45

bparena je napisao/la:Mozel Reus na mjesto Xavia kad ovaj ode ?
Ono Inijesta, Reus, Mesi .
Ma moze i Walcott, sto da ne, na kraju krajeva obojica su krila :D Al ga i ti znas lupit brate :lol: Kod tebe bolonjski sistem zastupljen u nogometu.Ono svaki profesor moze predavati svaki predmet, pa bi to znacilo da svaki nogometas moze igrati svaku poziciju.Mozda i moze al protiv Radnika :lol:
27.10.2020

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 apr 2014, 16:27

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 apr 2014, 16:30

leorey je napisao/la:
bparena je napisao/la:Mozel Reus na mjesto Xavia kad ovaj ode ?
Ono Inijesta, Reus, Mesi .
Ma moze i Walcott, sto da ne, na kraju krajeva obojica su krila :D Al ga i ti znas lupit brate :lol: Kod tebe bolonjski sistem zastupljen u nogometu.Ono svaki profesor moze predavati svaki predmet, pa bi to znacilo da svaki nogometas moze igrati svaku poziciju.Mozda i moze al protiv Radnika :lol:
:rol:

jao jeste nafake, ako Costa ne zaigra :zviz:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2014, 16:36

Nek igra - bit ce veci spektakl.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Simi i 3 gosta.