FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne mislim da je Xavi zamjenjiv kao Xavi, ali imam osjecaj da on moze i tu poziciju dobro da odradi. Dobro barata loptom i ima dobar pregled prostora. Neki mi je osjecaj da se osim Alena (mlad) trazi jos neka zamjena za Xavia legendu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Xavijevu poziciju ?bparena je napisao/la:Ne mislim da je Xavi zamjenjiv kao Xavi, ali imam osjecaj da on moze i tu poziciju dobro da odradi. Dobro barata loptom i ima dobar pregled prostora. Neki mi je osjecaj da se osim Alena (mlad) trazi jos neka zamjena za Xavia legendu.
Jel' se salis ? Pa tu poziciju Messi ne moze igrati a kamoli Rojs.Tipicno moderno krilo koje ulazi u sredinu...
Alen i ako bude stasao u vrhunskog igraca igrat ce krilnu poziciju.Slican je igrac Silvi a znamo da takve u Barci sa rasirenim rukama cekaju jer je meljanje lopte osnovni uslov za pregovore i moguci transfer

Xavijev nasljednjik se jos nije pojavio , vjerujem da se jos nije ni rodio.Ako bude ikada igrac njegovog kalibra igrao u Barceloni on ce biti produkt La Masije.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Rodio se ne rodio imam osjecaj da se trazi zamjena. Zbog toga su svi "tehnicari" na oku pa i nas Pjana. Samo da prvo vidimo ovo oko suspenzije za Barcelonu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju. 

Ma nema to veze tehnicar ili krampa.bparena je napisao/la:Rodio se ne rodio imam osjecaj da se trazi zamjena. Zbog toga su svi "tehnicari" na oku pa i nas Pjana. Samo da prvo vidimo ovo oko suspenzije za Barcelonu.
Barci treba igrac koji ima nemoguc radijus kretanja kao sto je imao Xavi i igrac koji ce razmisljati 3 passa unaprijed.
Moze se naci dobra zamjena , nikako igrac kalibra Xavija.U posljednja 2 mjeseca Xavi mi igra sve bolje i bolje.Odlicno se krece , odlicno kombinuje ali nema tog zadnjeg pasa sto na zalost nije njegova krivica vec krivica komplet sistema koji se podredio Messiju tako da igraci jako rijetko traze lopte iza odbrane protivnika.Igra je procitana , sve sto je ostalo Barci je motivacija i znanje da su najjaca ekipa na Svijetu.
-
- Kontakt:
joj bparena popravi mi noc 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol. Ovo nije samo moje misljenje - zivi bili pa vidjeli.geoxx je napisao/la:E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju.

Kad čitam postove o raznim transferima tačno poželim da ne bude ništa od one žalbe i da ostane na znazi suspenzija.
Don't hate what you don't understand.
Svrha svega je da Rojs vokacijski ne moze igrati Xavijevu poziciju.Kako ce gurati krilo da ti igra playmakera ?bparena je napisao/la:Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol.geoxx je napisao/la:E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju.
Pa toj poziciji Messi ne bi odgovorio zadovoljavajuce u Barceloni a kamoli Rojs.Pricamo o najjacoj/najranjivijoj pozociji u Barceloninom sistemu i ti bi kao probao sa Rojsom.Svasta

Ima i Messi mozak a vala i Iniesta pa ga ne bi mogli zamijeniti. Daj ba kakav Reus. Njega nisu u stanju zamijeniti najbolji centralni veznjaci svijeta a ti spominjes Reusa koji je krilo.bparena je napisao/la:Momak je dokazao da ima mozak za razliku od vasih kopitara. Barci treba zamjena na Xavijevom mjestu a ne drugi Xavi. Treba nam jos golman i stoper i jedan u rezervi u odbrani i ponovo smo nepobjedivi. Doduse sa Realom smo vec sada nepobjedivi. Alex, Neymar, Pedro - a Barcelona u pregovorima sa Reusom. Nece on na njihovo mjesto a ni u odbranu ni na gol.geoxx je napisao/la:E sve sam cuo al' da Reus bude zamjena Xaviju.

Nama problem pravi madridski klub ali ne oni kopitari sto ih jasemo vec ovi sto su na prvom mjestu. Suspenzija nije OK ako ostane samo na Barceloni.xaviesta je napisao/la:Kad čitam postove o raznim transferima tačno poželim da ne bude ništa od one žalbe i da ostane na znazi suspenzija.
ja ne znam šta sutra ocekivati
nema blage veze
jer Atletico je potpuno nepredvidiva ekipa...uvijek neko iskoci ko može riješiti prolaz (Diego nam je zabio golcinu na Campu).
Najavljuje se ista postavka i formacija sa Cescom na F9, šta Tata hoce sa tim forsiranjem to ni njemu nije jasno
Napominjem da moramo napasti i dati gol što prije....ako ga prvi primimo, ispadamo 99%

Najavljuje se ista postavka i formacija sa Cescom na F9, šta Tata hoce sa tim forsiranjem to ni njemu nije jasno

Napominjem da moramo napasti i dati gol što prije....ako ga prvi primimo, ispadamo 99%
Ako Atletiko zaigra kao na NC mogu da se halale sa prolazom. Onda ce Barca zabiti jedan i onda je sve egal.
samo nek daju sve od sebe i proći će, od šetanja nema ništa
Atletico je dobio 6 žutih u prvoj utakmici, ako budu igrali slično ne gine im crveni... rijetko kad ekipa dobije toliko žutih a ni jedan crveni
Ako oni prođu dalje navijam za njih do kraja.
Atletico je dobio 6 žutih u prvoj utakmici, ako budu igrali slično ne gine im crveni... rijetko kad ekipa dobije toliko žutih a ni jedan crveni
Ako oni prođu dalje navijam za njih do kraja.
Atletico vec ima povoljan rezultat, nemaju potrebe da srljaju i cekat ce nas na polukontre i kontre - a to im je specijalnost koja je dovedena na vrhunski nivo (za to skidam kapu Simeoneu).bparena je napisao/la:Ako Atletiko zaigra kao na NC mogu da se halale sa prolazom. Onda ce Barca zabiti jedan i onda je sve egal.
Ja mislim da mi sutra moramo obavezno zabiti u prvom poluvremenu, što prije to bolje.... ako mislimo ganjati prolaz.....bude li se taktiziralo i cekalo drugo poluvrijeme, to je pušiona sigurna.
Jer odbrana na celu sa klaunom Pintom ce sigurno primiti sutra.
ma momci opusteno , sutra pobjeda i u polufinalu idemo na chelsea , kao i obicno .
Ma moze i Walcott, sto da ne, na kraju krajeva obojica su krilabparena je napisao/la:Mozel Reus na mjesto Xavia kad ovaj ode ?
Ono Inijesta, Reus, Mesi .

27.10.2020

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Ma moze i Walcott, sto da ne, na kraju krajeva obojica su krilabparena je napisao/la:Mozel Reus na mjesto Xavia kad ovaj ode ?
Ono Inijesta, Reus, Mesi .Al ga i ti znas lupit brate
Kod tebe bolonjski sistem zastupljen u nogometu.Ono svaki profesor moze predavati svaki predmet, pa bi to znacilo da svaki nogometas moze igrati svaku poziciju.Mozda i moze al protiv Radnika

jao jeste nafake, ako Costa ne zaigra

Ronaldo - Isco - Bale
Nek igra - bit ce veci spektakl.