Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Alexis Sanchez: "I want to play in the Champions League. The decision isn't down to me, I need to wait for Arsenal."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije tako reko. Jel te stid lagat?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što, šta ima u Banovićima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Alexis: "I've made my decision, now I wait for Arsenal's reply. The idea is to play & win the UCL. I've dreamt about it since I was a kid."
8:53 PM - 15 Jul 2017
šta čeka psg
s onim klaunom na klupi će osvojiti nikad lp
moura,rabiot i krchowiak i nek ga nose 
8:53 PM - 15 Jul 2017
šta čeka psg

Vratite Gilberta Silvu.
Dominira na ovom turniru malog fudbala u Londonu.

Dominira na ovom turniru malog fudbala u Londonu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako mi ima išta gadnije od ove priče 'Ja hoću osvojit' Ligu prvaka'... Ako ti je to bio dječački san, koji qrac si dolazio u Arsenal?
Baš si našao klub koji će ti ispuniti taj san
...Reci ko čovjek da hoćeš da ideš i vozdra, Kakva Liga prvaka i qrci palci?!
Baš si našao klub koji će ti ispuniti taj san

Bio si u Barsi Alexis, ne bi ni išao da je do Lige Prvaka..
Hoćeš para? Eh to je druga priča.
Hoćeš para? Eh to je druga priča.
Spustit na 60 i neka ga vode jos im u tu cijenu dati i gibbsa ili jenkinsona,debusya ili vec nekoga drugog samo da se skarta rijesimoanell je napisao/la:Everton daje 67mil KM za Walcotta

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vodite ga molimmmmm vasssssanell je napisao/la:Everton daje 67mil KM za Walcotta

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Najgluplja prica u historiji fudbala. Gluplji su samo oni koji misle da ta prica pije vodeKontraa je napisao/la:Ako mi ima išta gadnije od ove priče 'Ja hoću osvojit' Ligu prvaka'... Ako ti je to bio dječački san, koji qrac si dolazio u Arsenal?
Baš si našao klub koji će ti ispuniti taj san...Reci ko čovjek da hoćeš da ideš i vozdra, Kakva Liga prvaka i qrci palci?!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakva ce to klempa biti ako je istina
Lemar to Arsenal is a done deal, an announcement is expected after the tour. [@EmaGiulianelli]
više izvora
više izvora

Arsenal All The Way !
Al fb izvora,procita negdje da uopste nisu razmatrali zadnju ponudu ,a sada kao done dealBarcod je napisao/la:Lemar to Arsenal is a done deal, an announcement is expected after the tour. [@EmaGiulianelli]
više izvora

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gluho bilo taj EmaGiulianelli..ne vjerovat toj prevari ništa, obični lažljivac.
Pa vidiš da ima u prezimenu " anell ", mora da ne valja..
( banovaće me banell sad
)
( banovaće me banell sad

Čuj on nekog da banujeAA23 je napisao/la:Gluho bilo taj EmaGiulianelli..ne vjerovat toj prevari ništa, obični lažljivac.
( banovaće me banell sad)

Promjeni avatar, dvije utakmce nisi gledo. Jel te stid ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.